• 2015-11-16, 17:12
  • 3

Leopard och skönaste koftan ever som sitter som ett smäck. Här kommer tips på en jättefin kofta många frågade efter på instagram när vi åkte till Köpenhamn förra helgen.

Jag har den i brunt och i rosa.

DSC_1812

DSC_1813

DSC_1803

IMG_4559.JPG

DSC_1818

Vill ni få snabbare uppdateringar hittar ni mig på instagram: johannatoftby och följ mig gärna på Facebook HÄR. 

Brun leokofta hittar ni på Clarks här och rosa leo här! Ni kommer älska den!

Puss och kram

2015-11-16 Mitt liv, Mode / Skönhet , , ,

Kommentarer

Veronica 5 år sen

Hej Johanna. Jag vet att du har bra koll på Göteborg så därför jag skriver. Jag undrar om du har tips på något roligt och kanske lite annorlunda man kan hitta på i GBG ? Som par, som vänner. Skall ge present till en 25 årig tjej som är super svår att ge presenter. Aktiviteter kan vara väldigt roligt men sitter just nu och har svårt att komma på något. Eller du kanske vet något i skövde eller annan stad? Dock inget spa. Kram och tack för en fin blogg

Anna 5 år sen

Johanna (och alla andra) du missar väl inte Magnus när han gästar världens bästa kör?! Kl 20 nu på måndag på Konserthuset. Gabriel Forss leder 500 körsångare:) Kan ju inte bli annat än superbra;)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar Nu är det inte långt kvar till årets FINAL i Robinson! Så kul det ska bli, hoppas ni har en mysig kväll och kanske äter något gott till. Här blir…

Innehåller annonslänkar genom Ellos Härliga fredag! I Göteborg skiner solen och jag har varit ute på en långrunda, kroppen är inte helt återställd efter corona, märker jag har svårt med kondisen uppför…