• 2015-11-18, 16:20
  • 7

Idag har jag förberett allt inför Bloppisen på söndag! Jag avsatte hela onsdagen till detta, som tur var. För ni anar inte hur galet mycket kläder, skor, väskor mm det är. Fattar inte hur jag ska få med mig ner i bilen ens. =)

Jag har tyvärr ingen möjlighet att fota och lägga upp allt, men däremot har jag fotat några plagg så ni vet ungefär vad som kommer finnas. Det kommer bli som sist, allt hänger snyggt på ställningar, allt kommer vara prismärkt. Både jag och Michela hade detta roliga event ihop förra året, det var såååå kul! Nu vet vi även hur det funkar, vi har bloppisen också på samma ställe. Blir som en liten minibloggträff på mysiga Pigalle i Göteborg. Läs mer om ni vill veta mer HÄR. 

DSC_0507

Jag kommer ha allt från vardagskläder till festkläder, träningskläder. Mycket är i storlek S-M en hel del i one size.

Skostorlek 37-38

Kläderna är nästan inte använt, en del bara till fotografering. Dessa träningskläder är förstås stort sett nya och inte använda eller utslitna.

Det kommer vara som loppis/bloppis. Bra priser. Allt från 50kr-1500kr beroende på märke mm. Mycket kommer vara väldigt billigt. Jag tycker det är riktigt kul att läsare ska kunna köpa billigare kläder, bra även för miljön.

DSC_0514

Lite praktiskt: 

Allting är helt och rent, jag tar därför ingenting tillbaka efter köp. Vi tar enbart kontanter, swish kan funka men sist var det fullständigt kaos med folk så det måste gå ganska snabbt. Janne kommer vara med och ha massa grejer från vår webbshop, johannashop.se Hårprodukter, mössor, larm, reflexerna, smycken mm. Passa på att handla era julklappar och slipp frakt. Kortbetalning funkar.

Michela kommer ha bland annat Juicy Cuture kläder, bland annat dom leopard jag har. Hon kommer även ha en del annat snyggt från hennes butik om ni är sugna på handla julklappar! Hennes butik ligger annars i Borås. La Vendetta Clothing. 

DSC_0534

DSC_0494

DSC_0490

Kompressionskläder som är nya och inte ens använda, den rosa till vänster tex. Grymt att ha under skidstället eller när du är ute och springer.

Ett par träningsjackor mm.

DSC_0526

Bara ett smakprov… jag har massor med skor.

DSC_0530

Massor av jeans och byxor. Storlek 26-28 XS-M Även en hel del sommarkläder. Mycket höst och vinter.

DSC_0552

Väskor…

DSC_0547

Skinnjackor..

IMG_5192.JPG

Hela mitt sovrum är överfullt med kassar och väskor. Kaos. =)

DSC_0564

DSC_0562

Det finns även hur mycket som helst redan nere i Göteborg hos Janne… Mina tjejer kommer också vara med, dom har också med kläder och väskor.

10003273_732632166758943_1540922846_n-720x479

Vi ses på Pigalle som ligger på Södra Hamngatan 2A. Gamla Palace, några minuter från centralstationen. Ni kommer få reda på vart vi är när ni kommer till hotellet. Vi har tre stora hotellrum och personalen i receptionen tar emot er.

Tid: 14-16 Kom i tid om ni vill fynda eller hinna köpa det ni vill. Men som sagt, det finns massor. Både märkeskläder och annat.

Vi bjuder på lite gott att mumsa på, baren på hotellet är även öppet.

20140412-230006

 

Varmt välkomna på min och Michelas bloppis! Hoppas vi ses!

Kommentarer

Marie Haraldsson 5 år sen

Hej Johanna
Besökte er Bloppis i Söndags i Göteborg. Finns vissa klädersplagg och skor jag inte kunnat sluta tänka på som jag ej hann att testa/prova. Har du något över sedan i Söndags?

camilla johansson 5 år sen

Verkligen synd att jag bor så långt bort,
O vill också passa på att säga hur himla fint du har inrett ditt hem, älskar också den stilen, måste passa på att fråga är det plädar du använder som överkast i sovrummet eller var har du annars hittat detta stora pälsöverkast??jag har pälsar hemma men tycker inte det riktigt är samma sak.vill ju liksom ha större storlek kram o tack för dina fina bilder /camilla

Petra 5 år sen

Kommer det finnas märkes väskor? Vad kommer priserna ligga på, ungefär? Tack!

Anna 5 år sen

Åh har ni bloppis igen! Jag och min kompis åkte från Helsingborg, tog en shoppinghelg i Göteborg! vi besökte även er mysiga bloppis och handlade så fina saker. Ni gjorde ett jättejobb och hoppas det blir lika lyckat den här gången.
kramis från mig

Sussie 5 år sen

Synd att man inte kan vara där. Hoppas du kan göra samma sak i Stockholm ☺
Kommer du skänka din vinst till någon välgörenhet? Eller en del kanske. …
Kram

Michela 5 år sen

Ingen floppys hoppas jag =)
Läääängtar! <3

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Haha blir alltid så i auto när jag skriver och hade missat ändra det sista

Haha floppys blir det inte ;)
Ses snart!!
Kraaam

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg