• 2015-11-19, 10:54
  • 13

Drygt en vecka kvar till Advent, har ni börjat smygstarta med något? Jag är helt galen i jul och vinter, tycker det är en fantastisk mysig tid. Går inte loss här hemma med för mycket ännu men har börjat tända lite doftljus. Älskar vackra och lyxiga ljus. Den perfekta gå-bortpresenten.

Titta vad jag fick av min fina kund Margareta. Ett jättefint doftljus från Victorian, deras juldoft Winter Cinnamon doftar underbart. Det sprider sig en julig, vintrig doft i ditt hem, lite kanel.

DSC_0019

Blev så glad! Precis min stil både på hur det ser ut och doftar, inte heller för starkt. Tack snälla Margareta.

DSC_0211

Även fint att duka med på matsalsbordet som dekoration. Ni är många som frågar vart dessa ljusstakar är från. Dom köpte jag för över ett år sedan på Encore i Skövde. Kolla om dom finns kvar? Materialet är porslin och jag gillar att duka med dom nu till julmyset.

DSC_0569

Bilden är från köket just nu när jag sitter och jobbar före jag ska ner till salongen. Började med en smoothie till frukost. Lika delar: Jordgubbar, exotiska frukter, kokosmjölk, äppelmust, 1msk hampaolja – mixa ihop. Halleluja!

Gör ni smoothie? Man får i sig så mycket näring och gott dessutom.

Vi hörs snaart!

Kommentarer

Christina 4 år sen

Tack snälla Johanna att du avbokat tiden. Återkommer till dig efter jul/nyår. De svarade med telefonsvarare, men man fick inte lämna något besked där. Kram och tack än en gång.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Men jag såg att den var avbokad?

Nu är det fixat iaf.

Kram på dig!

Sandra 4 år sen

Hej. Sugen på att testa dina smoothie-recept. Skulle du inte kunna lägga ut en bild på äpplemusten du använder så man vet vad man ska leta efter i affären? :-) Hälsn Vilsen…

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Absolut! Kan fota steg för steg…

kram!

Jessica 4 år sen

Jaaa, jag har börjat göra smoothie! Både till frukost och mellis och vet du vem som älskar det mest? Min lilla son på 1 år, han blir som tokig när man tar fram hans flaska med sugrör, perfekt! Tack för underbara blogg <3

Margareta svensson 4 år sen

Hej. Blev lite sugen på att handla detta ljus. O undrar om du vet vem som säljer dessa. Bor i Lidköping. Sköt om dig❤️

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Åh jag vet faktiskt inte Margareta vart man kan beställa på nätet, kanske andra läsare vet? Jag har bara koll på Voluspa men måste börja köpa dessa. Vinterdoften var underbar.

Kram Johanna

Christina Pettersson 4 år sen

Hej Johanna! Har en tid hos dig på Main i Göteborg, men kan tyvärr inte vänta så länge att bli klippt. Någon annan blir väl lycklig o jag får ta en annan tid till dig senare. DET ÄR DEN 9DEC o TROR ATT TIDEN ÄR HALV 11.
VORE TACKSAM OM DU GJORDE OKEJ NÄR DU FIXAR DET;
HAR RINGT O RINGT O RINGT, men bara tel-svarare o där kan man inte lämna något besked. Tackar på förhand! Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Hej! Svarar dom inte?? Det låter konstigt… Måndagar är det dock stängt men fixar avbokningen. Förstår du inte kan vänta.

Kram på dig

Josefin 4 år sen

Hej Johanna,
brukar inte kommentera men vilka vackra bilder du tar, jag blir verkligen inspirerad och vill tacka dig då jag har följt din blogg sedan 2 år tillbaka, älskar att bli inspirerad då jag idag är mammaledig och är mycket hemma.
Pratade med en väninna häromdagen som vill att jag skall skaffa instagram och som har uppmärksammat att vissa personer “köper” sina likes? Är detta möjligt?
Önskar dig en skön dag och ser fram emot många inspirerande inlägg.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Tack snälla!
Jajjamen, så är det. Jag har inte gjort det men man ser direkt när någon köper en massa. Bara kolla på “följare” Dom är inte riktiga personer och har oftast inga inlägg och bara skumt allting.
Sedan kan man också köpa likes. Man köper en tjänst och kan styra vilka bilder som ska få mycket likes. Oftast smäller alla likes till på en gång, efter 4 minuter man lagt ut bilden är det helt plötsligt tusen likes.

Jag kanske ska testa? :-

Kram Johanna

Malin 4 år sen

Vem f*n köper likes? Är det sant?

Louise 4 år sen

Visst är det så att det köps likes och följare på instagram. Tragiskt tycker jag när man inte har tillräckligt mycket självförtroende för att låta sina följare på en öppen social kanal vara just de som är intresserade av att följa.
Men tyvärr har jakten på fame och annonsörers pengar stigit många åt huvudet. Men i detta fall blir det ju bara fake och jag hoppas många ser igenom det. Det är bara och kolla igenom de konton som följer så hittar man direkt de som är köpta. Inga egna följare, inga bilder och följer massor av personer! Och de som köper kanske glömmer bort att det syns så väl?
Instagram har snart spelat ut sin roll. Undrar vad nästa grej skall bli? Lycka till!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar  I dessa tider är det viktigare än någonsin att ta vara på de små sakerna i tillvaron. Det som gör mig glad utan att egentligen vara någon stor grej. Här…