• 2015-11-19, 23:41
  • 5

Nu har vi fått in reflexerna i shoppen igen! Dom tog snabbt slut, men nu är allt påfyllt. Jag tänker mer och mer på hur många som går mörkklädda i det här novembermörkret. Har man inga reflexer på sig syns man inte! Jag fattar inte hur folk tänker när dom går på en farlig väg i mörkret. Helt livsfarligt. Snälla använda reflex för det räddar liv.

Bilarna har inte en chans om ni helt plötsligt dyker upp. Jag tjatar mycket på tjejerna här hemma att dom alltid måste synas. Det är därför extra roligt att kunna erbjuda detta i shoppen.

DSC_1698

Jag tror många förknippar reflexer med- fula och tråkiga. Jag minns den där reflexen som hängde på ett snöre som jag hade ihoptrasslad i fickan. Eller ett knallgult band man snörar på ärmen…

IMG_3311.JPG

 

185744-655568e2a5974b1fa6a08238a8689f74

Vi glada att hittat dessa snygga reflexer som även uppfyller alla krav och bra kvalité. Jag bad Linda fota när vi hade varit ute och ätit i Stockholm förra veckan. Titta vad den lyser! Vi har olika varianter man kan sätta på ärmen, i midjan, på barnvagnen, väskan mm.

IMG_4714.JPG

Man syns =) Bästa sättet för att synas är att sätta den på något som rör sig, alltså en arm eller ben.

Ni hittar alla snygga reflexer i johannashop.se  Passa på att ge bort i julklapp.

Nu ska jag gå och lägga mig, i morgon fredag åker jag ner tidigt till Göteborg med heeeela bilen fullastad med kläder, skor och väskor till bloppisen. Har nog att göra i tre dagar för att få ordning på allt. Sist var det så kul! Ni kommer kunna handla riktigt billigt.

Hoppas vi ses på Pigalle söndag 14-16!

DSC_1056

20140412-225926

Kram och God natt

 

 

 

Kommentarer

Elga Holm 5 år sen

Jag håller fullständigt med dig. De som går ute i mörkret tror att de som sitter i fordon ser lika bra som de själva. Men så är det ju inte, dels går det fortare så ögat hinner inte uppfattat på samma sätt, dels är det en massa ljus som bländar. På med reflexer, det är ju riktigt snyggt, vetja.

Mia 5 år sen

Är såå väldigt många som slarvar med reflexer. Får tvärnita väldigt ofta när jag kör, gående som bara går rakt över gatan, svartklädda och inte syns förrän dom är precis framför bilen i strålkastarna. Så det är tur det bara är i max 40 inne i stan, tänk då ute på landsbygden där hastigheten är högre :-( man har inte en chans. Så, det är otroligt många vuxna som slarvar…

maria g 5 år sen

Men vi vuxna människor vet ju sen barnsben att man ska ha
reflexer o även tv brukar ta upp det i anslagstavlan.

Elin 5 år sen

Åhh vad bra du tar upp detta, blir livrädd i trafiken och alla osynliga människor!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

kram!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

I fredags hämtade jag min nya Lexus på Lexus Jönköping! Wow vilken känsla det var! Jag var pirrig som ett barn på julafton, en fredag dessutom och champagnens dag. Kunde ju inte…