• 2015-11-20, 09:55
  • 5

Äntligen fredag! Hoppas ni får en bra dag, jag far runt som en galning här och springer ut och in med kassar med kläder högt och lågt överallt. Men nu är hela bilen proppfull med kläder, skor och väskor till bloppisen på söndag.

Det jag tyvärr inte hunnit fixa är mina vinterdäck! Vaknade till minsugrader i Skövde och det ska även komma snö. Så typiskt mig att bilen fortfarande har sommardäck. Vågar inte åka ner till Göteborg med sommardäck, jag smsade pappa och frågade om han visste någon akutverkstad som tar emot någon som är akut behov av byte av däck före 10… en fredag…

(Nej jag byter tyvärr inte själv för jag får för mig att jag inte gör rätt så dom kanske åker av)

Världens bästa pappa ringer upp istället och erbjuder sig komma på en gång och byta min däck snabbt! Han hade jobbat natt och var på väg hem från sjukhuset. Hur snällt är inte det! TACK!!’

Föräldrar <3

Nu är jag klar med allt och ska köra ner till Göteborg. Hann inte med att tvätta håret när jag tog värdens snabbaste dusch. Räddningen är brunt torrschampo. Det bästa!

IMG_5306.JPG

Lernberger Stafsing har ett riktigt bra torrschampo som funkar utan att varken bli matt eller för hårt. Gillar inte när det blir kladdigt eller för stelt i hårbotten.

Tips!

IMG_5322.JPG

Lite suddiga mobilbilder men snabbt blogginlägg idag.

Dagens outfit är en underbar kofta med fransar- Zebramönster och en rolig modell. Finns HÄR Skor från Notabene, Jeans grå Please. 

Nu ska jag dra ner mot Göteborg, med vinterdäck!! =)

Kram på er

2015-11-20 Mitt liv ,

Kommentarer

Camilla 5 år sen

Hej!
Det ena kom med men inte dom två andra.
Undrar bara hur Annica mår?
Tänker ofta på henne <3
Kram <3

Camilla 5 år sen

3:e gången jag skriver en kommentar men dom andra syns inte.

Camilla 5 år sen

Hej Johanna!
Hur är det med Annica? Längesen du skrev något om henne.
Tänker så mycket på henne och undrar hur hon mår.
Kram <3

Camilla 5 år sen

Hej Johanna!
Hur är det med Annica? Tänker så mycket på henne och undrar hur hon mår. <3
Kram <3

cecilia 5 år sen

Pappa är en mycket viktig person ,speciellt i akutlägen:) Kommer ihåg när jag skulle köra till Stockholm som ung o bilbatteriet var kasst precis innan jag skulle köra kom jag på det ju. Då kommer pappsen i ilfart med jobbarkläder o fixat i ett nytt. Det är kärlek det. Kram på det o kör försiktigt.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Äntligen! Nu är det Jul på Liseberg! Som jag väntat, är så glad att Janne bor i Göteborg så vi kan gå dit fler gånger. Det är helt underbart vackert och jag…

Jag såg på Nyhetsmorgon om språkpoliser i morse, där de intervjuade folk på stan om missarna vi älskar att hata! Vad älskar du att hata när det kommer till språkmissarna? Det sämsta och roligaste…