• 2015-11-25, 21:08
  • 1

TACK alla som kom på min och Michelas Bloppis vi hade på Pigalle i söndags. Det var mycket jobb att förberada allting men om ni visste så värt allt slit när ni kommer! Redan två timmar innan var det några tjejer och vid 14 så var det kö i trappan upp.

IMG_5611.JPG

Det är otroligt vackert på Pigalle, har ni inte varit där innan måste ni ta er dit. Ligger mitt i centrum vid Brunnsparken.

IMG_5595.JPG

IMG_5597.JPG

IMG_5598.JPG

DSC_1924

DSC_1926

DSC_1934

IMG_5630.JPG

IMG_5635.JPG

DSC_1932

Så kul att få träffa er alla!

IMG_5880.JPG

IMG_5875.JPG

Jag har fått frågan om det finns kläder kvar, jag hade galet mycket så del finns kvar. Det är en hel del jobb att lägga upp här inne men jag tänkte att jag gör en sida på Facebook om ni vill? Så går det snabbt och enkelt att hitta där. Meddelar här inne när det är klart. Dom flesta märkeskläderna gick men har den del snygga skinnjackor och väskor, skor tex kvar.

IMG_5644.JPG

IMG_5641.JPG

Har ni förresten varit på deras restaurang? Det är ett måste. Jättegod mat och väldigt mysigt.

IMG_5643.JPG

TACK Pigalle för att vi fick vara hos er!

Michelas blogg hittar ni HÄR. Många av er har frågat om det här med likes och följare på instagram. Michela har skrivit ett bra inlägg om detta och om hur hon ser det både som privatperson och butik. Jag är egentligen inte så insatt i det där med att köpa likes eller följare på instagram men efter att fått reda lite på hur det funkar har jag sett hos en del att man alltså inte har “riktiga följare” Jag tror knappt det är sant. Läs hennes inlägg får ni se.

Man kan på olika sätt se om det är köpta följare, dom har bland annat varken bilder eller något riktigt namn. Jag tycker det är helt sjukt.

IMG_5870.JPG

Idag har jag varit i Göteborg sedan tidigt i morse, jag har spelat in en reklamfilm som snart kommer gå på TV3. Spännande!

Jag ska strax byta om för vi ska på Galapremiären av “Jag kommer hem igen till Jul” med Peter Jöback! Det ska bli riktigt kul att se showen, ni kanske har bokat biljetter? Jag ska skriva om den efteråt vad jag tyckte.

KRAM  

 

 

 

 

2015-11-25 Johanna Toftby

Kommentarer

Åsa 5 år sen

Tack Johanna för all den dagliga inspirationen, du är grym!
Lästa i din väninnas Michaelas blogg och så även kommentarerna =)
Du borde läsa de med tanke på vissa saker =)
Helt sjukt att man köper sig likes och följare för att sedan sälja in sig själv med den statistiken man har på låtsas till företag. Vad händer i samhället?
Ha en underbar dag!
Nu ute på en pw innan jobb och så ska en av dina goda smoothies göras.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg