• 2015-11-26, 09:03
  • 80

Jag har hittat årets julklappstips till mannen! Janne kommer nog efter detta kunna lista ut vad som kommer ligga i ett utav hans paket, haha!
Efter att han börjat med mustachkampen under insamlingen till Movember rakar han sig ännu mer och det blir galet mycket hår i handfatet. Han är dock pedant och noggrann så allt hår ska bort men denna maskin verkar vara super!
Jag fick möjlighet att kika lite närmare på Brauns nya rakapparat från serie 5 som är en rakapparat deluxe som verka leverera det mesta. Den verkar riktigt bra!
Vi tjejer är ofta så måna om att ta hand om oss själva med rätta produkter och peeling för att hålla vårt ansikten rena och fräscha, likaså gäller faktiskt ofta för män, de vill också ha ren känsla efter de rakar sig förstås.
Denna är vattentålig med speciella sensorblad perfekt att användas i duschen. Läs mer om den här!
Ett bra tips till er som börjat kolla julklappar! En månad kvar och kul att hitta en lyxig present till mannen, brukar annars vara lite svårt med skönhetsgrejer och slutar alltid med en parfym.

I ett samarbete med Braun kör vi så klart också en tävling för er läsare där ni har har chansen att vinna Braun rakapparat med rengöringsstation!
Motivera i en kommentar varför just du vill vinna denna! Kanske en julklapp?!

Tävlingen pågår till den 4 december och vinnaren presenteras här på bloggen!
(glöm inte att lämna en korrekt mailadress)

Lycka till!
Kram Johanna

I samarbete med Braun

2015-11-26 Johanna Toftby, Mitt liv

Kommentarer

sara lundborg 5 år sen

Ensam mamma till son på 17-år
Mycket kramar o kärlek han får
Men dyra prylar har han aldrig fått
och billiga hyvlar har fått räcka gott
Det skulle vara fantastiskt kul
att för första gången denna jul
kunna ge en lyxig och bra maskin
så sonen kan göra sig len och fin!

Christina Johansson 5 år sen

Hej,
Min sambo skulle få denna i julklapp.Vet att han skulle bli jätteglad för den.
Kram
Christina

Louise D 5 år sen

Gud sicken perfekt julklapp. Jag hade gett denna till min pojkvän i julklapp om jag vinner! Mest för min egen skull… Blir galen på alla småhår över hela handfatet helatiden. Så detta hade vart perfekt gynnar borde mig och han ;)

Jessica Westerlund 5 år sen

Åh vad glad jag skulle bli att få ge den fina rakapparaten till min sambo sen 21 år… Han har aldrig ägt en rakapparat utan har alltid använt hyvel så det vore på tiden! Han har dessutom skjutsat mig fram och tillbaka till sjukhuset under flera veckor nu när jag håller på att utredas för troligtvis MS diagnos. Kram

Lena Blomqvist 5 år sen

Min man skulle bli överlycklig om han fick den här i julklapp! Han tycker det är jätteroligt att sköta om sitt skägg men när rakapparaten gick sönder har han fått nöja sig med rakhyvel, då ekonomin just nu prioriterar våra 2 barn och den 3:e som är på väg. Skulle kännas så lyxigt, och jag skulle bli såååå glad för hans skull!

Monica Dahl 5 år sen

Min älskade make (som redan är en riktigt snygg pensionär) skall få rakapparten i julklapp för att kunna hålla sitt skägg ännu snyggare.

Carinai 5 år sen

Detta är det enda som står på sonens önskelista med stora bokstäver….skulle tro att han skulle bli “lite halvglad” om jag vann den så han kan få den. Hoppas, hoppas !

Nathalie 5 år sen

Har träffat mannen i mitt liv, som bär ett fantastiskt skägg. Däremot suckar han över hur svårt det är att hålla efter det med en slö maskin. Har därför tänkt att ge honom en ny, vass och kraftfull maskin i julklapp som underlättar hans vardag – och även gör mig glad ;)

Sandra Odeh 5 år sen

En underbar present till fästmannen är detta! Han skulle aldrig unna sig det själv och att ge honom detta hade gett mig många lena pussar så det är lika mycket för mig som för honom! Mer sköna pusssar kan vara den bästa presenten som finns!

Marie 5 år sen

Den här kommer hamna under granen i en fin julklapp till min älskade pojkvän! Hoppas, hoppas på tur i både kärlek och tur:)

Linda A 5 år sen

Åh det skulle ju vara den perfekta julklappen till min älskade pojkvän! Det har varit många längdpåskägget diskussioner sista tiden :-)

Linda Hult 5 år sen

Hej hej

Min sambo har förklarat sedan en tid tillbaks att han är i behov av en ny maskin, han har förklarat att han vill införskaffa sig en smidig och effektiv maskin. I dagsläget så “äter” hans nuvarande upp batteri och han suckar ändå över att det inte blir bra.
I och med att vi snart blir föräldrar för första gången vet jag att vi båda skulle uppskatta en fungerande maskin som är effektiv och gör sitt jobb. Samt att sambon blir nöjd. Håller tummar och tår för en fin julklappsvinst.
Varma hälsningar Linda H

Therese 5 år sen

Jag skulle, om jag vinner, ge denna till min underbara svåger. Han har ställt upp massor sen jag blev ensamstående och jag vet att det bara är att ringa om jag behöver hjälp med något dataproblem, elproblem el. liknande.
Kram

Anna 5 år sen

Hej. Önskar vinna denna maskin till min artonårige son som just nu kört movember :) vore så skoj att kunna ge en bra maskin till honom. Glad advent!

Ingegerd Petersson 5 år sen

på luciadagen är det exakt 30 år sedan jag träffade min käre man. Lite tråkigt kanske du tycker att fira det med en rakapparat!? Men vi träffades när han stod i kassan när jag skulle köpa en rakapparat i julklapp till min pappa. Tänkte ge honom en påminnelse om vårt första möte❤️

Monica Puurunen 5 år sen

Mysig kombo – nyduschad och nyrakad sambo till julaftonskväll, om han vinner den som morgongåva ♡ :)

jessica bengtsson 5 år sen

HEJ och vad perfekt julklapp,,,,jag vill vinna den till min sambo som kört movember o behöver raka sej hahaha

Karolina 5 år sen

Jag skulle älska att få ge bort denna som julklapp till min fina sambo som är vääldigt mån om sitt skägg och helt enkelt skulle bli SÅ glad för den! :)

Rina Löfqvist 5 år sen

Perfekt till min man, då hans precis brakat ihop, den han har tuggar sönder hans hud… plus att den högg av hans halsband. Så hoppas denna kan vara bättre och snällare.
Håller tummarna :-)

Agneta 5 år sen

Hej.
:)bra julklapp:) håller tummarna då makens rakapparat snart går sönder!:(
Ha det underbart i backarna:)

Titti 5 år sen

Hej Johanna, Skulle vilja ge denna till min man som jag varit gift med i snart 25 år (firar Silverbröllop 23/12). Så att kunna överraska honom med denna rakapparat vore lite extra denna dag. Nu håller jag tummarna att ordspråket tur i kärlek ger otur i spel inte stämmer.

Frkmillan 5 år sen

Hade ju varit perfekt ju. Fast jag skulle ju hemskt gärna vilja packa denna med julpapper och rim till sonen som tack vare sin glesa skäggväxt gärna hoppar över att raka sig och låter det växa fläckvist. Hade blivit kanon för honom. Kram<3

Annica T 5 år sen

Bästa tävlingen!!!
Jag råkade faktiskt av misstag slänga min mans i soporna när jag storstädade (hur i all världen jag lyckades med det), så det vore helniiiiice att vinna en till honom! Kram

Lina 5 år sen

Jag lyckades tappa min sambos högt älskade rakapparat i golvet så den gick i tusen bitar för ett tag sedan. Han pikar mig för detta var och varannan dag, hur mycket han saknar sin kära rakapparat som NÅGON tog livet av ;). Just den modellen finns ej att få tag på men denna skulle han klart godkänna som ersättare. Jag skulle vara så tacksam! <3

Nina 5 år sen

Ingen skulle behöva en sån effektiv rakapparat mer än min son, för han har fått för sig, att skägg är snyggt, och man kan ju bara hoppas att han skulle ändra sig, om han fick en Braun i handen :)

Ulla 5 år sen

Hej och God Jul!
Jag skulle vilja överraska min älskade man sedan 50 år tillbaka.
Han fyller 75 år om två veckor, så det hade ju blivit en perfekt present.

Stina 5 år sen

Hej Johanna!
Högst upp på min mans önskelista står en rakapparat så denna vore perfekt för honom. Han har önskat sig en i flera år, men det har alltid kommit något imellan så jag har inte haft möjlighet att köpa en till honom. Hoppas att jag får göra honom lycklig i år tills hans känsliga haka.
Kram och tack för en härlig blogg / Stina

Anna 5 år sen

Åh skulle vilja överraska min pappa med en sån fin julklapp. Trots att han ärvmim “plastpappa” so finns han alltid där för mig och mina barn

Anna 5 år sen

Sen jag blev ensamstående med lite skatt så finns det många som ställt upp på oss, så skulle gärna vilja vinna denna och ge till en av dom. Får köra Ole dole doff… Håller tummarna!

Svar på kommentaren:
anna 5 år sen

Liten skatt skall det stå ;)

Annica 5 år sen

En sån fin rakapparat skulle jag gärna ge till min älskade son som alltid finns där för sin mamma. En julklapp som han är så väl värd.

Gabriella Touma 5 år sen

Mina barn börjar klaga på att pappa stick å då vore denna helt galet bra för dom att kunna ge sin pappa så han blir barn piss vänlig igen hihi. Tack för bra tävling å fantastisk blogg

Maria Åberg 5 år sen

Vore toppen om jag kunde vinna rakapparat till min sambo och mina barns pappa. Han använder idag rakhyvlar. Han samlar dock på gamla rakblad, kan vara bra att ha säger han. Ha ha! Dessa hittar man överallt! Har sagt att han ska köpa en rakapparat, men han tycker sig inte ha råd! Men hallå, vad kostar alla dessa rakblad som köps i tid och otid!?

Charlotta 5 år sen

Vi har fyra barn på 1-7 år. Gissa hur handfatet ser ut efter tandborstning. Jag städar det varje dag. Min man liksom ser inte att det är tandkräm överallt. När maken rakat sig försöker han ta bort lite skägg från badrummet. (Min man ser ut som Edvard Blom så ni förstår skäggmängden). Det går sådär med städningen för hans del. Därför önskar jag mig en sån här smart pryl i julklapp. Mindre städning för mig, tack smälla tomten ❤

Ella 5 år sen

God jul
Skulle gärna vilja unna min hårt arbetande sambo som dessutom är nybliven pappa med röd sprängde ögon efter alla vaken nätter lite vardags lyx. Han är så värd det.

Maria Ekstrom 5 år sen

Det är alltid så svårt och veta vad man ska köpa till sin man, men denna skulle vara helt perfekt att ge. Eftersom hans födelsedag är nu i december så skulle den passa så bra.

Renée 5 år sen

Rakapparaten skulle bli en jättebra julklapp till min särbo. vore toppen om han kunde ha en apparat hos mej så han slipper släpa med sig den fram o tillbaka hela tiden.

Natalie eriksson 5 år sen

Med denna klapp han kan se ut som en karl, han skulle bli stilig min Karl. Då hans egna är sliten, så behöver han sig en ny. Om jag kunde vinna, så skulle han allt bli glad. Han skulle tacka mig varenda dag.

Maria Andersson 5 år sen

Min man är väl värd denna, med mindre hår på huvudet och mer i ansiktet är han noga med rakningen. Får inte sällan små rakfinnar och är så väl värd en ny bra rakapparat, som den fantastiska make och pappa som han är.

Malin 5 år sen

Hej Johanna
Klart mannen skulle bli jätteglad, men jag ännu mer. Inga mer röda utslag på mig efter skäggiga pussar. För pussas tröttnar vi aldrig på ❤☺
En fröjdefull jul önskar jag er !!

Ellinor 5 år sen

Hej!
vilken perfekt julklapp till min make ,han har aldrig ägt en rakapparat . Så denna vinst skulle passa honom perfekt.
Tack för underbar blogg!mvh Ellinor

Elga Holm 5 år sen

Jag har tre män i mitt liv som skulle bli lika glada över den. Klart att de får dela på den om jag skulle ha turen att vinna. Dekad glädje är ju dubbel glädje. :-) <3

Janni 5 år sen

Min fina sambo fyller 30 i dec så detta skulle vara den perfekta presenten till honom, vi väntar även vårt första barn i mars, så vi har mycket att fira tillsammans.

Tack för en fin blogg.

Matilda 5 år sen

Skulle vara en perfekt julklapp till min pappa. Som student är det svårt med lite lyxigare julklappar till nära och kära. Eftersom min pappa nyss börjat intressera sig om att ta hand om sitt skägg skulle detta vara en perfekt julklapp till honom från mig!

Linda 5 år sen

Det här med julklappar ger mig ångest tyvärr, att jag e sjukskriven och ensamstående med dålig ekonomi gör ju inte julstressen lättare direkt..
MEN har två ljuspunkter i mitt liv, som jag värdesätter högt. och det är sonen min och min stora kärlek!
Även om han inte är sonens pappa så gör han allt för oss och för att vi ska ha det så bra som möjligt.
Nästan så han glömmer av sig själv mitt i allt vi är uppe i just nu…
Så skulle vara guld värt att kunna ge honom något för en gångs skull <3

Charloth Holgersson 5 år sen

Min älskade man fyller 30 år ett par dagar innan jul och önskar sig en rakapparat och jag önskar sååå mycket att han kunde få just denna för han sliter så hårt med sitt jobb samtidigt som han är världens bästa man och pappa till våran lilla skutt:)

Barbro 5 år sen

Tänk att få överraska sambo med denna apparat.
Han skulle nog bli överraskad för han brukar ge mej lite överraskningar då och då.
Kram från en som gillar din blogg.

Carina Ekelund 5 år sen

Med den makalösa manick skulle mannen få ordning på skägget
På ett litet kick.
Hade varit en perfekt överraskning , en helt vanlig dag.

Ullis Eriksson 5 år sen

Skulle bli en perfekt julklapp till min man som hjälpt mig och ställt upp i vått o torrt under mitt år som sjukskriven för stressreaktion. Jag skulle bli jätteglad över att kunna ge honom denna perfekta present då hans rakapparat är dålig, han reparerade min bil ist för en ny apparat. Och ännu bättre då denna Braun modell är den han tittar på:-D Hoppas hoppas hoppas..

Anita 5 år sen

Vad jag skulle bli glad om jag kunde ge denna till min man av flera orsaker. Dels har vi varit gifta i 40 år nu. Dels har han gått igenom en tuff cancer behandling o snart är det jul. O vad jag hoppas. Anita

Christina Persson 5 år sen

Denna rakapparat vill jag vinna till min man för att han vill inte raka sig när jag tycker att han ska. Han tycker det är jobbigt. Det skulle underlätta med en maskin istället för rakhyvel. Tack på förhand.

Mimmi Adriansson 5 år sen

Hej Johanna,
Detta skulle vara den perfekta julklappen till sonen som precis behöver börja raka sig! Skulle vara så kul att få ge honom denna i julklapp så han känner att han har bra grejor att börja med.

Ulla Arvidsson 5 år sen

Den perfekta julklappen till gubben min. Hans Braun börjar bli gammal. Så en ny skulle sitta fint. Hoppas på turen

Maria 5 år sen

Den perfekta julklappen till mannen min. med hjälp av denna apparat så blir hans kind len och fin.

Liselott 5 år sen

Vore en perfekt julklapp till min yngsta son, att han sedan har den nyaste och snyggaste rakapparaten i familjen gör han nog kaxig och det är han värd. Har nämligen 2 äldre bröder samt pappa som han lånat av hittills.

Emma 5 år sen

Hellooo!
Årets julklapp, kanske detta e för min pojkvän.. träffades i september o frågan va man ska köpa till någon man precis lärt känna.. kan vara svårt! Jag håller tummarna att detta kan vara perfekta klappen för honom !!:)
God jul, o en fantastiskt fin blogg!
Kram Emma

Sara Bäckström 5 år sen

Det här vore den perfekta julklappen till min son. Han är 15 år och snart är det dags för honom att raka sig för första gången. Med en rakapparat blir det så mycket enklare och jag slipper bunkra upp med plåster :-)

Jenny Andersson 5 år sen

Önskar vinna så att jag kan ge en utmärkt bra julklapp till fästmannen. Movember är snart slut och med denna julklapp får han bästa starten på nya året. Även jag.. ;-)
Mvh Jenny Andersson

Carolina 5 år sen

Jag hade gjort min pojkvän väldigt glad , då han alltid klagar på sin men inte gör nånting åt det ;)!

Pia 5 år sen

Både pappa och mannen önskar sig nya rakapparater, så det blir svårt att välja vem som skall få den. Båda är väl värda en ny rakapparat och om jag vinner behöver jag bara köpa en julklapp :-)

Kerstin 5 år sen

Åh vilken bra julklapp det skulle vara till min man. Han använder engångsrakhyvlar och de är inte så effektiva. Min mans skägg växer snabbt, han skulle behöva raka sig 2 gånger per dag. Jag och speciellt våra småtjejer blir ofta röda på kinden efter att han pussat oss. Vill inte vara utan pussarna men om han fick en sådan här fin apparat skulle det bli mjukare pussar!

Malin 5 år sen

Perfekt till en av de snyggaste män jag vet; en man som bara genom att se på mig gör mig het. Han är både min bäste vän och pappa till våra två tjejer ; han är magistern som kan- och vet sina grejer ;)
En man värd allt och mer därtill, en julklapp som denna jag till honom gärna vinna vill!

Eva-Marie Svedberg 5 år sen

Hej Johanna!
Min make och våra fem söner har någon form av hårbeklädnad i ansiktet.
Kan lugnt säga att det har gått åt några rakapparater här hemma.
Nu bor bara en son hemma å han har en egen rakapparat men jag hade väldigt gärna gett en ny fin och bra maskin till min älskade make. Att han får något som är hans eget och av bra kvalitet.
Därför vill jag gärna vinna Brauns rakapparat med reningsstation till honom.

Johanna 5 år sen

Somliga gillar riktigt täta
Andra har långt och gör en fläta
En del vill väl hellre behålla dom släta
Och sen finns det dom som i tävlingar mäta
Till sån lär du dock inte kvala in
När du har använt din nya maskin
Då slutar nog längden för nära ditt skinn
Nu vet du väl redan vad jag slagit in.

Detta rim skulle min älskade sambo uppskatta mycket på ett hårt paket med sitt namn på under granen till jul! Han är värd det bästa!

Tack för en toppenblogg!!

Helena 5 år sen

Åh vore den perfekta julklappen för min fina make.Vi har varit ett par sedan vi var tonåringar och vi är mer kära än någonsin.Skulle jättegärna vilja vinna denna för att ge den till mannen i mitt liv. Kram

Johanna 5 år sen

Somliga gillar riktigt täta
Andra har långt och gör en fläta
En del vill väl hellre behålla dom släta
Och sen finns det dom som i tävlingar mäta
Till sån lär du dock inte kvala in
När du har använt din nya maskin
Då slutar nog längden för nära ditt skinn
Nu vet du väl redan vad jag slagit in.
Ett julklappsrim min älskade sambo skulle uppskatta mycket på ett hårt paket med sitt namn på under granen i jul!

Tack för en toppenblogg!!

Johanna 5 år sen

Somliga gillar täta. Andra har långt och gör en fläta. En del vill väl hellre behålla dom släta, och sen finns det dom som i tävling vill mäta. Till sån lär du dock inte kvala in, när du använt din nya maskin. Då slutar nog längden nära ditt skinn, nu vet du väl redan vad jag slagit in!

Ett rim min sambo skulle uppskattat mycket på en julklapp av stort tycke! Jag önskar kunna ge detta till min man i julklapp!

Tack för en toppenblogg!!

Linda 5 år sen

Hej!
Har en arbetskollega som behöver lite uppmuntran och det hade varit så kul att få ge honom en julklapp och säga att han är världens goaste arbetskollega som alltid får en att skratta och känna att jobbet är roligt att gå till.
Kram & GOD JUL :)

Helena 5 år sen

Helt för min egen skull, för visst var det någon som sa att skägg innehåller mer bajsbakterier än en toalett…?

Lotta 5 år sen

För precis ett år sen skadades min man svårt med bestående ryggmärgsskador och svårt med sina händer,så den här skulle bli en toppen present till honnom

Jenny 5 år sen

Åh det vore den perfekta julklappen till min man! Han har länge gått och sagt att han vill ha en! Han skulle bli såååååå glad!

Sofia Holmlund 5 år sen

Har nyligen blivit sambo som sparat för movember, och det skulle vara så kul att få ge honom denna som en liten kärleksgåva :)

Sofia

Anne 5 år sen

Ååå detta vore perfekt till min sambo just för att han använder sig av min epilator.. Han rakar sig med dig, inte tycker strån;) Skulle vara skönt så jag fick ha min ifred som alltid lyckas vara utan urladdad när jag själv ska använda den:)

Kram A

Sara 5 år sen

Vilken lycka att få ge detta till min snygge man! Att få se hans min när han öppnar paketet vore en lycka!
Håller tummarna

Jeanette K 5 år sen

Åh, den här julklappen vore perfekt till min man som rakar sig varannan dag eftersom han tycker skäggstubben kliar så!
Kram

Mikaela 5 år sen

Jag vill vinna denna till min pappa som fyller 60 år dagen före julafton. Han förtjänar en extra lyxig rakapparat för han tar hand om oss alla i familjen och skämmer bort oss, nu är det hans tur :)
Jag håller tummar och tår!

anneli 5 år sen

Hej!
Har ingen man, är alldeles mol allena, men jag har två söner med skägg, hade ju varit roligt att kunna överraska i alla fall en av dem :) Den som blir utan får jag väl köpa en apparat till, om jag nu har turen att vinna en till en av dem!

Pia Jansson 5 år sen

Vilken toppentävling! Min kära man som jag varit gift med i en evighet snart (!) skulle verkligen behöva en ny rakapparat!
Han rakar sig just nu ca en gång i veckan och jag tycker det är på tok för sällan. Med en ny och effektiv rakapparat kanske det blir lite oftare och då vinner ju jag också! Jag älskar nämligen en nyrakad hud, så goda pussar då <3
Håller tummarna!
Kram Pia

al68 5 år sen

Bästa julklappen till mannen, då kanske det blir lättare för han att trimma skägget, så slipper det klia och riva mig när vi myser ; )

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Hoppas ni haft en riktigt skön helg, vilket väder vi haft. Riktigt härligt vinterväder med strålande sol, krispigt klart och kallt. Igår lördag tog vi en skön långrunda ut på Eriksberg och…

Hoppas ni haft en riktigt skön helg, vilket väder vi haft. Riktigt härligt vinterväder med strålande sol, krispigt klart och kallt. Igår lördag tog vi en skön långrunda ut på Eriksberg och…

Innehåller annonslänkar Fredag är här! Har ni kallt? Shit vilken kyla idag, men klart och fint ute. Jag vaknade på så bra humör efter sovit 7,5 timmar, hoppade i understället och har…