• 2015-11-27, 17:00
  • 4

Första Advent närmar sig. Jag älskar den här tiden, tända massa ljus överallt, pynta och feja. Jag och tjejerna hade en mysig kväll häromdagen när vi var och handlade det sista.

Sedan vet jag även hur svårt det kan vara för den del just när det närmar sig jul. Kanske är nyseparerade, man kanske bara vill att julen ska vara över. Läs gärna mitt inlägg om just skilsmässa och hur jag tänkte. Här. Har även skrivit en krönika om julen, hur hela idyllen spricker HÄR.

DSC_1999

Lite Adventsmys som vi fick upp i torsdags hemma.

DSC_2005

Shoppat dom första julklapparna. I god tid…..för en gångs skull.

DSC_0652

DSC_2002

Här är Adventljuset som ni frågade efter på instagram. Jag köpte det i Köpenhamn, Georg Jensen men såg det fanns på NK. Inte alls dyrt.

Kan aldrig vara utan ett Adventsljus. När vi var små kom alltid mormor med sånt och hade även gjort fantastiska Adventskalendrar med paket. Vi var 4 tjejer…….

Jag hade det också till mina tjejer när dom var små och tyckte 48 paket var galet stressigt, haha! Jag var helt knäckt efter sprungit runt som en galning överallt men när allt var klart var det väldigt mysigt. Hittade billiga saker minns jag, det var ju själva grejen att öppna ett litet paket varje dag.

DSC_1943

Recept på bloggar i all ära men vad slår “riktiga kokböcker” med vackra bilder. Nu står tjejernas receptbok framme. “Vinterns söta”. Glöggen och juldoften på Voluspa. Julmusik ur högtalarna =)

DSC_0655

DSC_0659

DSC_0645

IMG_5821.JPG

Här var det nästan mitt i natten när jag tog fram allt i köket.

IMG_5825.JPG

IMG_5826.JPG

Vi avslutade kvällen med lite smygstart…. visst är det gott!

Har ni plaockat fram pyntet hemma? Här ska vi strax på After Ski!

Puss och kram

Kommentarer

Malin 5 år sen

Härlig tid vi har framöver.
Ska baka lussebullar idag :)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Visst är det! Ja, det vill tjejerna göra här hemma så det blir det en kväll.

Anna 5 år sen

Så fint!!

Två adventsljusstakar är på plats så här långt.
Jo jag minns pysslet (stressen) med att få ihop paket till adventskalendern.
Lite skönt att slippa det nu :)
Vi åt julbord förra helgen, men ärligt talat är jag faktiskt inte så mycket för julmat. Tycker det är hutlöst dyrt med julbord och satsar hellre på en riktig 3-rätters middag.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänk till Ioaku Vilket kalas det blev i lördags! Inte mycket som slår västkusten, sol och härliga vänner. Magdalena hörde av sig och var i stan och skulle ut och äta…