• 2015-12-02, 22:15
  • 10

Oj oj vilken lång dag. Mycket att fixa med och några timmar på salongen. Fullt ös dom här veckorna före jul men också mycket samarbeten/möten/projekt kring bloggen. Det kommer ske en stor förändring här inne ganska snart. Är så glad! Roligt att några också har sett reklamen på TV3. Ska visa mer bilder och vad vi har gjort.

Måste visa er en rolig hårförlängning jag gjorde. Det är alltid ganska mycket extensions precis före jul, många som vill vara extra festfina i håret.

Den här gulliga tjejen åkte från Jönköping och ville ha blandade färger och betydligt längre hår. Hon hade rakat på ena sidan och längre på andra. Tjockt hår, sparat ut en bra längd så det var enkelt att få ihop löshåret.

Så här såg det ut före.

IMG_6524.JPG

IMG_5695

Jag toppade lite på topparna och satte sedan i Tejphår som jag delar i mindre bitar.

IMG_6537.JPG

Sitter hur bra som helst och smälter ihop fint. Jag blandar nästan alltid flera nyanser för att få mer liv och en naturlig känsla.

Jag ser ibland tjejer med extensions som alltid måste locka sitt hår för att det annars inte funkar med utsläppt. Det tycker jag är fel. Man ska inte betala massa dyra pengar och sedan inte kunna ha det helt utsläppt som man vill. (Det ska inte bli en kant mitt i håret som ett lock) 

Efter! 

IMG_6539.JPG

IMG_6536.JPG

IMG_6532.JPG

Visst blev det lite kul med helt ny längd! Hon blev jättenöjd och allt gick snabbt. Skillnad på 1-2 timmar för en helförlängning mot 4 timmar…..

Nu ska jag fortsätta greja här. Jag kan knappt fatta att i morgon är den stora dagen för min Lisa-Marie! Min fina tjej som fyller 18  i morgon. Fattar det inte, 18 år! 

Det är så stort…!

Vi tisslar och tasslar, jag kan nästan inte hålla mig vad det är vi håller på med. Ni ska få se i morgon. Tror hon kommer bli rejält överraskad. Hehe.

DSC_0224

Ps. Har ni märkt något med bloggen idag förresten? Jippie!!! Så mycket kul det är som händer här inne nu.

Puss och kram!

Kommentarer

Carro 5 år sen

Hej
Ja! Hela inläggen kommer i följd. :) Skönt att slippa gå fram och tillbaka i webbläsaren hela tiden.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Härligt!! :)

Mathilda 5 år sen

Vilket märke är det på tejphåret? :)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Jag varierar! Toupema är bra men även Cind hair i Gbg har massor av olika märken med superkvalité!!

Linnie 5 år sen

Mycket bättre blogg när man kan se datum!

sara 5 år sen

Grattis till Lisa-Marie!
Vad snygga naglar du har – ser ut som att det är väldigt snyggt skimmer i?
Ha en fin dag Johanna och tack för all inspiration du ger!
Kram Sara

Anna 5 år sen

Hej!
Vad fint det blev.
Vad kostar det att göra på ett axellångt hår?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Tack! Det beror på hur tjockt man har i sitt eget… ju tjockare desto mer extensions behöver man så det är olika från person till person.

kram

Linda 5 år sen

wow! Vilken skillnad det blev både på håret o bloggen här inne.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Jag måste ju erkänna att jag redan saknar att vara frisör. Lite granna åtminstone. Men för att inte få abstinens kan jag ju alltid passa på att svara på lite av era…

Innehåller annonslänkar Vilket väder! Idag är det helt underbart ute. Jag har tagit en långrunda och måste ut igen snart, luften är skön, solen steker idag. Vilken höst! Sitter och skriver fakturor…

Idag har jag varit iväg hela dagen hos min mormor som fyller 88 år idag! Vilken mysig och fin dag vi fick. Hon hade även en tid på ortopedtekniska på sjukhuset så…