• 2015-12-03, 19:37
  • 8

Gissa vem som skrev sitt teoriprov till körkort idag! Lisa-Marie har länge haft denna tid bokad och hade bestämt sig för att ta sitt körkort så fort hon kan. Hon ville skriva upp på sin födelsedag och idag satt mina nerver utanpå kroppen.

Inte för att jag inte trodde hon skulle klara det men ett körkortsprov är alltid lurigt. Hon har pluggat och pluggat som en galning och kände sig säker.

Jag körde ner henne och peppade henne in i det sista. Hönsmamma som inte bara släpper av utan även går med in ;)

IMG_6652.JPG

Nervöst! Sedan åkte jag hem och för att inte tänka för mycket gjorde jag ett blogginlägg.

45 min senare tillbaka ner till Trafikverket igen och gissa om jag mötte en sååååå  GLAD tjej!

IMG_6656.JPG

Grattis!!!

Hon satte det och med 55 poäng var hon mer än godkänd. Hon var överlycklig och lättad att det var gjort. Ett steg närmre sitt körkort.

Jag tycker man får lov att skryta och vara stolt över sina barn, för det är jag nu. Jag tycker det är så coolt att hon satsat och skriver upp på sin födelsedag och hon klarade teorin! Som man nog tycker är det värsta…. hua om jag skulle skriva upp nu.

Skulle inte få många poäng.

DSC_0310

Tack för alla hälsningar på Instagram och Facebook!

 

2015-12-03 Mitt liv

Kommentarer

Marianne 5 år sen

Självklart skall du vara både stolt och “skryta” över dina barn. De bästa vi har…

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Ja, verkligen! <3

Helena 5 år sen

Grattis ! Vad kul. Klart man ska skryta. Man är ju superstolt över sina barn. Mina killar fick båda 61 poäng på körkortsteorin så jag är också superstolt och glad även att de fick samma,så att det inte behöver bli en massa tjafs om det efteråt mellan bröderna….hihihihi .Ha en fortsatt härlig dag.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Tack!! Ja det är häftigt!! =)

Siv 5 år sen

Det är verkligen inge skryt, bara ren kärlek, förstår att du är stolt. Grattis till din dotter.

Babsan 5 år sen

Självklart får man vara stolt och tycker inte det är skryt. Ett stort steg att ta körkort.
Två av mina barnbarn klarade också både teori och körning. Jag var så stolt och ringde runt hela släkten och talade om det. Om det var skryt så bjuder vi på det Johanna.
Grattis till din dotter.

Maria 5 år sen

Vilken fantastisk dag för din Lisa-Marie…Dubbelgrattis <3

Veronica 5 år sen

Klart man ska skryta om sina barn. Jag har inga men blir väldigt varm när min föräldrar skryter om mig :) och grattis till din dotter. Sådan stor lycka. Snart snart kommer hon få uppleva en ännu större lycka, hela körkortet:)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänk till Ioaku Vilket kalas det blev i lördags! Inte mycket som slår västkusten, sol och härliga vänner. Magdalena hörde av sig och var i stan och skulle ut och äta…