• 2015-12-06, 22:04
  • 3

Lisa-Marie hade sina tjejkompisar här på kvällen, direkt efter vårt familjekalas igår. För att försöka göra det så smidigt som möjligt hade vi “samma mat” och fyllde typ bara på allt. Hade varit stressigt annars, men hon ville gärna ha lite annat än tårta och bjuda på efteråt så hon gjorde så fina Cake pops på godisbordet.

Jag har aldrig gjort det men åh så fina hon gjorde dom. Marilyn var också med och hjälpte syster.

DSC_0458

DSC_0456

Hon gjorde på Ballerina, Oreokex och blandade med Philadelphiaost. Två olika smaker, sedan doppade i mörk och vit choklad. Sist vackert strössel på.

DSC_0487

Tjejfesten är igång, några tjejer kom lite senare. L-M är sist ut att fylla 18 så ni anar inte hur hon har längtat till att kunna gå med ut.

Janne körde Marilyn till en kompis som hon ville träffa, sedan gick vi ner till Olearys en sväng och tog en öl och höll oss bort från festen så dom fick vara själva. Vi hade sagt att vi kommer hem lite senare lagom till dom går ut ;-)

IMG_6918.JPG

IMG_6935.JPG

Min vackra hälft som beställde öl större än mig själv. Vi satt där och pratade ett par timmar, riktigt mysigt och sedan gick vi hem efter 23… då var dom redan ute och vi satte igång och röjde undan allt. Man fyller bara 18 en gång och hon har hjälpt mig på varenda middag här så det kändes rätt.

Här kommer tårtan jag gjorde.

IMG_6962.JPG

Semifreddo önskade hon och den gjorde jag natten före. Blir bäst om den får stå minst 6 timmar i frysen.

IMG_6963.JPG

Recept här och sedan dekorerade vi med hyvlad choklad över och chokladpinnar runt om med brett sidenband.

DSC_0442

DSC_0424

DSC_0454

Stark espresso till så blir det mums.

DSC_0449

Det var dom sista kalasbilderna, nu laddar vi om för Julafton här hemma med allihop igen =) Men jag älskar det! Bästa som finns att samlas och umgås med familjen. <3

Dags för ny vecka, massor med jobb både Skövde och Göteborg. Julbord, konstert och där imellan massor med träning! Dels för att orka och skönt att röra på sig lite extra nu när vi äter mycket gott på helgerna.

IMG_7026.JPG

Kram och god natt

 

 

 

 

Kommentarer

Marike 5 år sen

Så roligt med såna där kakor på pinne! Och söta är dom också :)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Ja visst är dom!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Hej från en förväntansfull tjej som ska fira födelsedag i morgon! Lika pirrig och spänd som när jag var liten. Jag ÄLSKAR att fylla år. Älskar att fira andra, älskar att fira…

Nu börjar stora studentveckan för många i Skövde, hur har ni det? Stressigt och fullt upp vet jag sedan mina studenter vi haft. Glöm inte njuta, det är livets höjdpunkt! Ska ni…

Jag älskar parfymer! Kryddigt, sensuellt, myskigt, pudrigt, orientaliskt. Älskaaaar dessa dofter. Jag tycker så mycket om mina parfymer så jag kan spraya på mig om jag ska städa för att känna favoritdoften…