ANNONS
Integritet på Tailsweep

Nutella Semifreddo med extra allt

/


Lisa-Marie hade sina tjejkompisar här på kvällen, direkt efter vårt familjekalas igår. För att försöka göra det så smidigt som möjligt hade vi ”samma mat” och fyllde typ bara på allt. Hade varit stressigt annars, men hon ville gärna ha lite annat än tårta och bjuda på efteråt så hon gjorde så fina Cake pops på godisbordet.
Jag har aldrig gjort det men åh så fina hon gjorde dom. Marilyn var också med och hjälpte syster.Hon gjorde på Ballerina, Oreokex och blandade med Philadelphiaost. Två olika smaker, sedan doppade i mörk och vit choklad. Sist vackert strössel på.


Tjejfesten är igång, några tjejer kom lite senare. L-M är sist ut att fylla 18 så ni anar inte hur hon har längtat till att kunna gå med ut.


Janne körde Marilyn till en kompis som hon ville träffa, sedan gick vi ner till Olearys en sväng och tog en öl och höll oss bort från festen så dom fick vara själva. Vi hade sagt att vi kommer hem lite senare lagom till dom går ut 😉Min vackra hälft som beställde öl större än mig själv.

Vi satt där och pratade ett par timmar, riktigt mysigt och sedan gick vi hem efter 23… då var dom redan ute och vi satte igång och röjde undan allt. Man fyller bara 18 en gång och hon har hjälpt mig på varenda middag här så det kändes rätt.
Här kommer tårtan jag gjorde.

Copyright 2014


Semifreddo önskade hon och den gjorde jag natten före. Blir bäst om den får stå minst 6 timmar i frysen.

Copyright 2014


Recept här och sedan dekorerade vi med hyvlad choklad över och chokladpinnar runt om med brett sidenband.
Stark espresso till så blir det mums.


Det var dom sista kalasbilderna, nu laddar vi om för Julafton här hemma med allihop igen =) Men jag älskar det! Bästa som finns att samlas och umgås med familjen. <3
Dags för ny vecka, massor med jobb både Skövde och Göteborg. Julbord, konstert och där imellan massor med träning! Dels för att orka och skönt att röra på sig lite extra nu när vi äter mycket gott på helgerna.

Copyright 2014


Kram och god natt3
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00