• 2015-12-06, 15:28
  • 9

Vilken omtumlande helg! Framförallt för Lisa-Marie, alltihop på samma gång. Men också för mig som mamma. Ord går inte beskriva vad berörd och känslosamt allt blir när sina barn går igenom olika milstolpar i livet. Dom föds, växer upp till egna individer, börjar skolan, sedan följer man det käraste man har genom hela livet. I motgång och framgång. Livet går alltid upp och ner, även barn lär sig att livet ibland inte alltid är enkelt. Men erfarenheter och svårigheter, kärlek och trygghet växer dom upp och kan stå på egna ben. Som förälder behöver vi finnas till, vi ska fostra och ge dom trygghet men också lära dom ansvar.

DSC_0410

Jag är väldig stolt över att Lisa-Marie varit målinriktad, siktet på körkort till 100%, tagit både ansvar och en vilja att få sitt körkort direkt. Man väljer sånt själv, det kanske inte passar alla att ta sitt körkort på en gång men jag har hela tiden funnits där och vi stöttar henne och Marilyn när dom kämpar för något. Det är vårt ansvar som föräldrar att det går bra för barnen. Sedan måste dom vilja och med trygghet och uppfostran tror jag alla kan nå sitt mål. Man ska aldrig sluta drömma har jag sagt, man ska också följa sitt hjärta genom livet.

Om  6 månader är det dags för glädjetårar igen. Då är det studenten. =) Sedan kan jag andas 1 år tills det är dags för Marilyn <3

Här kommer bilderna från helgens kalasande. Vår familj och släkt var här på mat och tårta igår, på kvällen hade Lisa-Marie fest för 12 tjejkompisar! Vilka härliga dagar med firande från morgon till kväll. Tack för alla fina presenter hon fick och för en minnesvärd dag.

Mamma kom med fantastiska blommor och Carolina Gynning glas som hon hade önskat sig.

Mamma kom med fantastiska blommor och Carolina Gynning glas som hon hade önskat sig.

IMG_6959.JPG

DSC_0360

Moster Linnea har varit som en liten extramamma för tjejerna när dom var yngre. Hon fick ett fantastiskt kollega med vacker text och fina bilder.

Moster Linnea har varit som en liten extramamma för tjejerna när dom var yngre. Hon fick ett fantastiskt kollage med vacker text och fina bilder.

DSC_0378

Min mamma, min syster och dotter =)

DSC_0382

Vi bjöd på plock och lite smått och gott.

DSC_0387

Testa lägg lövtunna fina salamiskivor i ugnen hög värme endast 50 sekunder. Blir chips och supergott till tex fördrinken.

DSC_0396

DSC_0403

DSC_0406

Kusin Marcel, cool och duktig crosskille.

DSC_0445

Tårta! 18 år och Ja må hon leeeeeva!  

DSC_0424

Vad tycks? Choklad är gott och den här önskade hon sig. Kommer i nästa inlägg. Älskar göra tårtor.

Lite senare kom hela tjejgänget och vi dukade upp för alla kompisar. Ska visa er bilder och vad hon bjöd på.

Hoppas ni haft en mysig helg, idag stannar vi inne hela dan och bara slappar, grejar och tar det lugnt. Kan behövas efter dom här dagarna =)

Kram och tack för att ni följer min blogg. <3

 

 

 

Kommentarer

Jessica 5 år sen

Hej Johanna,
De stora ballongerna som ni hade på 18-års kalaset, hur fyllde ni dem?

Jennifer 5 år sen

Lisa-Marie har en så sjukt snygg klänning på sig, vart är den ifrån? :)

Sarah 5 år sen

Hej Johanna,
kommenterade hos My om att hon köper följare och gissa? Den kommentaren har inte publicerats.Köper du också likes och följare på instagram?
För att förtydliga: Hur gör ni bloggare med kommentarer?

En irriterad läsare

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Hej!

Som bloggare ska man kunna hantera alla kommentarer. Hos mig får alla skriva vad man tycker förutsatt att man håller en god ton. Tas någon kommentar bort efter publicering meddelas den personen.
Vissa ord/reklam/smileys kan fastna i filter automatiskt och syns alltså inte direkt.

Nej, jag köper inte likes eller följare. Enkelt att att kolla om man har det.

Ha en fin måndag, kram Johanna

Alexandra 5 år sen

Ingen idé, också kommenterat där men hon vågar inte godkänna….

Annika 5 år sen

Vilka härliga bilder och även inläggen innan med körkort och allt. Blir tårögd ju!!! Vet du – när mina barn fyllde 20 fick dom varsin “dag”. Ungefär som i Saltkråkan – hade inte råd med presenter (vi hade det men ville göra något annorlunda) som dom fick varsin dag. Sonen fick överraskning med kompisar på Gröna Lund och yes – även släkt – och dottern blev tagen på sängen och fick åka upp på Globen och äta på favvorestaurangen där kompisar och släkt överraskade. Med mera. När dom fyllde 25 blev det surprisepartyn och shit…. VAD man har planerat. Älskar´t!
Nu har vi en dotter kvar som bor hemma och fyller 18 nästa år och jag 50 och åhhh – vilket år det kommer bli!
Jag hade kunnat skriva så mycket mer men….
Kram och grattis L-M!
(Livet börjar för övrigt vid 40 – hahaha!)

Marita 5 år sen

Tack själv fina du för att vi får
vara med på ett hörn. Stort
dubbelgrattis igen till din fina
duktiga L-M ❤️

Henrik Olsson 5 år sen

Stort grattis till henne! :)

Tina 5 år sen

Tack själv för att du dela med dig….

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

God fortsättning allihopa! Hoppas att ni mår bra, tusen tack för alla hälsningar, det värmer i hjärtat att ni delar med er om er helg. Jag vet att många har det tufft…

Idag har vi kikat på två stugor här uppe, så kul att åka runt och titta, drömma och tänk när man hittar något som känns rätt. Så spännande! Vi har kört längdskidor…