• 2015-12-07, 08:30
  • 3

God morgon måndag! Hur mår ni? Klarat er från magsjuka och annat som härjar nu. Jag är överlycklig över att min förkylning är borta, hade ont i halsen förra veckan men med extra vitaminer, Kanjang och vila så gick det bort.

Strax blir det gymmet före jobb men först ett julklappstips som passar denna årstid och en fin klapp till dom ni bryr er extra mycket om.

Vi säljer dessa snygga, moderna reflexer som är den bästa kvalitén på marknaden. Godkända i alla tester och nu har jag testat dom alla i mörkret. Man syns!

DSC_1690

DSC_1698

DSC_1649

Äntligen finns det snygga reflexer, snälla snälla glöm inte se till att synas i mörkret. Vi har den mörkaste årstiden nu, det är även svårt att se mitt på dan när det regnar och är rusk. Årets bästa julklapp helt klart är en snygg reflex från Smart in the dark.

Skärp, armband både raka streck och mer vågigt, både till tjej och kille, finns även till väskor och barnvagnar. Smartaste är att ha på någon led som rör sig och i midjan.

Det räddar liv och ni syns på vägarna. Janne har två snygga som han sätter på ärmarna som ni ser på bilden ovan.

IMG_7027.JPG

IMG_7029.JPG

Ni hittar alla reflexer på johannashop.se! Passa på att handla era klappar i tid. Janne packade hur mycket som helst idag, kul att ni gillar shoppen som fylls på med nya grejer allt eftersom.

151206 Smart collage

Julklappstips nummer 5 är alltså Smart in the dark!

HÄR. 

 

 

 

Kommentarer

Eva 5 år sen

Snyggt och smart! Heja!

Sandra Odeh 5 år sen

Super funktionella och snygga reflexer, gillar dem otroligt!

Måste fråga, har du dragit en vinnare för rakappareten än? Lite nyfiken, då jag hoppas att vinna!

Kram

Therese 5 år sen

Hej
Ett sådant väldigt bra tips. Satte själv hjärtat i halsgropen i helgen när jag höll på att köra på en människa med bilen. Klädd i svart i dåligt väder var det omöjligt att se.
Kom på mig själv med att slarva med reflexer så nu blir det bättring lovar jag.
Kram och tack för att du lyfter detta viktiga ämne i trafiken
Therese

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänk Japp. Ni läste rätt! Nu är det dags för årets första julbord! Vi är på väg ut till mysiga Åstols rökeri som ligger på den lilla ön norr om Marstrand.…