• 2015-12-07, 22:05
  • 5

Vad kul att flera har sett reklamen som går på TV3 runt om Göteborg och Västra Götaland. Det är otroligt kul att testa marknadsföring i olika kanaler, jag har företag som lägger sina annonser och syns på min sajt men bloggen är också ett företag i sig som jag arbetar med 100%, då är det kul att testa något nytt. Min blogg är både mitt varumärke och företag, därför är det viktigt att hitta nya kanaler att marknadsföra sig i. Jag har alla mina fantastiska läsare men jag hoppas också att nå ut och hitta fler personer som jag kan inspirera.

Janne fick möjlighet att köpa TV-reklam, så nu testar vi reklam på TV. Så kul! Du är grym darling som är duktig på marknadsföring och peppar mig till att jobba ännu hårdare att driva mitt varumärke framåt.

12348212_10153845125532608_119441646_n

12319663_10153845125782608_2094703582_n

IMG_5869.JPG

IMG_5868.JPG

Vi spelade in filmen på Silverbulletfilm i Göteborg, ska ni göra någon film någon gång, testa dom. Vilka proffs! Reklamen syns på TV3 hela December ut.

Janne filmade från TVn =)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentarer

Eva 4 år sen

Såå häftigt! Klart man skall prova lite nya grejer!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Absolut!! :)

Marita 4 år sen

Bäst ❤️

Linnie 4 år sen

Coolt!

Erika 4 år sen

Hej Johanna
Har sett din film flera gånger, så himla överraskad jag blev första gången :)
Coolt att göra en sån satsning, you go girl! Tjejer kan!
<3

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Då var det dags igen. Trollet Linda är tillbaka. Just nu kallar hon sig Margareta eller M eller lite variationer på det. Hon är fortfarande expert på juridik, ska anmäla mig för…

Innehåller annonslänk Nu ska jag sätta mig i bilen och köra mot Göteborg, den är smällfull med grejer, haha fattar knappt hur Lucy ska få plats. Men hon sitter i bilstolen fastspänd…

Innehåller annonslänkar till Jotex  God morgon torsdag! Strålande sol och vackert vinterväder. Om några timmar kör jag ner till Göteborg, hela bilen full av grejer till bloppisen på lördag. Missa inte den…

Vänner! Den här krämiga oxfilepastan lagade jag idag, gillar ni pasta med oxfile, gorgonzola- gör denna. Oh my god! Jag hade ostronskivling som är gott ihop med kött men funkar även med…