ANNONS
Integritet på Tailsweep

Chokladtoppar med crunch! Busenkelt gott julgodis

/


God morgon! Choklad, nötter, fikon och digestivekex. Ljuvlig kombo för det blir som crunch. Något ”nyttigare” än om man har i massa vitt socker men både chokladen och kex innehåller lite socker förstås. Men jag tycker dom blev vansinnigt goda eftersom det även är lite fikon i. Recept nedan.
Här är vi uppe tidigt, la oss före elva igår. Så skönt att komma isäng tidigt en fredag så är man laddad för en fullspäckad helg. Knappt återhämtat mig från allt kalasande för L-M förra helgen 🙂
Vi ska iväg på en del grejer idag, strax ska jag upp till Sukran och göra naglarna sedan fransar direkt efter. Eftersom jag gör allt sånt i Gbg tar jag ofta allt på en gång. Sparar mycket tid på vardagen att ha fransar sedan tycker jag det blir väldigt snyggt.
Vi var hemma igår och blev sugna på lite julmat, älskar skaldjur så Janne gick iväg och köpte några kräftor och räkor.


Har ni också börjat med julmaten? Sååååå gott!
Här kommer enkelt recept till gott Julgodis.
Chokladtoppar ca 25 stycken 
1,5 dl mandel
1 dl hasselnötter
4 digestivkex
3 torkade fikon
200 g mörk, fin choklad
Gör så här: 
1. Hacka nötterna och fikon fint, jag ville ha något större bitar så jag körde inte i mixern.
2. Krossa kexen, smält chokladen.
3. Rör ihop allt och klicka ut antingen i formar eller på ett bakplåtspapper.
Ställ kallt.
Busenkelt, en läsare som tipsade mig och detta var hur gott som helst. Blanda i ljus choklad om ni hellre vill ha det.


Nu ska jag gå iväg, ska vara hos Sukran 9!
Ha en fin lördag, bilderna från vår halv åtta hos mig middag kommer.
Kram!8

Häng med mig på Instagram!

@johannatoftby
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00