ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Johanna Toftby

Halv åtta hos mig!

/
DSC_0632


I torsdags kväll var det min tur att bjuda in till Halv åtta hos mig med tjejerna! Vi har haft detta i några år, det är så trevligt och mysigt. Dels äta god mat, men framförallt tillfälle att träffa sina vänner. Det blir av.
Dukade med mina stora grå Mateustallrikar, extra julkänsla med röda ljus och lite pynt.

DSC_0628

DSC_0660


Vita linneservetter blir fint när man knyter sidenband runt om. Silvervasen från Asif.

DSC_0644

DSC_0687


Kvällens outfit blev glittrigt från Ida Sjöstedt. Skor Gestuz Här slår blixten ganska fel, så rött hår har jag inte. 😉

DSC_0671


Gott med champagne till smördegsnittar med räkfyllning. Recept kommer. Nyårstips!

DSC_0674

DSC_0713


Helen, Annika och Hanna. Linnie fotar.

DSC_0643


Till varmrätt serverade jag ett tips jag fick från min fina kund Kristina. Nu är det tredje gången hon tipsar när jag ska ha Halv åtta hos mig tjejerna på middag. Vågar inte lämna ett vinnande koncept. Hon är grym, min kund som är över 70 år och en hejare på trevliga recept. Hon hälsar er alla att hon blir så glad av att mycket har spridit sig.
Vinerna passade perfekt! Gör ett samarbete här på bloggen med Valid Wines och har tipsat om bland annat dessa lite mer lätta viner som både är ekologiskt och lägre alkoholhalt vilket jag tycker är bra. Dom passar ypperligt till både fisk och kött som inte har för kraftiga smaker.
Jag gjorde en potatistårta som faktiskt blev amaxing. Tack vare Kristina. Recept kommer! Till det- Baconlindad kycklingfile som jag hade marinerat och gjorde en rosmarin sås som också blev såååå god. Bästa som finns med rolig matlagning, duka och göra fint.

DSC_0697


Potatistårtan är bland annat gjord på potatis och västerbottenost. Krispig runt om på kanterna.

DSC_0704


Sedan fick jag ett önskemål om dessert… jag brukar aldrig bjuda på samma rätt. Men nu bad dom, haha! =)
Gissa vaad ….

DSC_0739

DSC_0745


Lingonparfait med pepparkakskross och kolasås förstås! Har ni testat den?

IMG_7283.JPG

Klicka på bilderna för att se dom i större format.

BILD 0/0Tusen tack goa vänner för en supermysig kväll och alla skratt. Som vanligt =) 

DSC_0724


Taaaack för så fina presenter!

DSC_0868


Eftersom jag skulle upp vråltidigt och gästa Morrongänget, Mix Megapol tidigt fredag morgon tog jag det senaste tåget mot Gbg efter middagen. Lisa-Marie körde ner mig och Hanna som också skulle med tåget sedan körde hon hem Helene. Nyper mig fortfarande i armen när hon kör…. det är så otroligt stort och skum känsla så ni anar inte. 
Puss och god natt, blir tidigt i säng för jag ska träna i morgon bitti sedan massage före lång dag på salongen.
Kram!

5

Följ mig på Instagram!

@johannatoftby
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00