• 2015-12-13, 21:22
  • 1

Julen närmar sig, så mysigt och så där pirrigt som när man var barn. Nu är det nedräkning och inte långt kvar. Vad gillar ni för julgran? Har ni en stor eller liten? Gillar ni den “vanliga rödgranen” eller ädelgran?

Vi ska ha hela familjen hemma på Julafton så jag behöver planera i tid. =)

Jag tycker ädelgranar, riktigt täta är fina. Jag går all in med pyntet men alltid en röd tråd, gillar när det glittrar mycket som en disneygran och med väldigt mycket pynt. Men det måste vara en och samma färg. Gillar inte när det blandas eller när det är glest med pynt lite här och var.

Men granar är ju också väldigt personliga, det är det som är roligt att komma hem till familj och vänner, för man ser sällan en exakt likdan.

Jag älskar vackra granar! Därför är det extra kul att kunna erbjuda en rabattkod hos smålandsgranar.se som levererar direkt hem till dörren. Dessutom ekologiska, hurra!

Bild lånad från smålandsgranar.se

Rodgran1

Vi har över 40 års erfarenhet och handplockar samtliga granar från våra egna kravcertifierade odlingar. Du slipper släpa och dra på tunnelbanan eller spårvagnen, smutsa ner bilen eller dina kläder. Julgranen levereras direkt till dörren. 
Tusentals nöjda kunder har redan testat oss. Beställ innan 20.00 för leverans nästa dag (gäller från 22:e nov i Stockholm och från den 8 dec i Göteborg). 

Kungsgran1

 

 

Vacker Ädelgran!

Uppge koden Toftby20 så får ni 20% rabatt! Beställ granen före 20 så har ni den dagen efter. Fantastiskt om du tex inte har bil eller inte hinner åka och köpa någon.

Har ni tagit in granen än? =) Jag ser fram emot klä årets gran, tror det blir en ädelgran, eller kanske en silvergran? Dom är så där vintrigt vackra.

Ni hittar alla vackra granar på deras snygga hemsida HÄR. 

Snart är det Julafton!

DSC_1139

2015-12-13 Johanna Toftby

Kommentarer

Marie P 4 år sen

Hej, fick granen levererad fram till dörren.
Så skönt som singelmamma att kunna få hjälp med detta, tack för tipset och godjul <3

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar  Nu har vi precis kommit tillbaka till hotellet efter en underbar utflykt till paradisstranden Mahmya. Kommer visa alla bilder och tipsa om utflykt- för detta var helt amazing. Vi har…

Vilken fantastisk dag! Jag och darling blev upphämtade på hotellet och åkte rakt ut i öknen. Bland det häftigaste jag sett. Vilket häftig miljö, bara sand så lång ögat kan nå. Vi…

Är ni i Hurgada i Egypten måste ni ta en utflykt till paradisstranden Mahmya! Igår var vi där och fick en helt underbar upplevelse. Vi åkte med Apollo och hade en så…