• 2015-12-13, 11:50
  • 2

Vi vann auktionen och nu går pengarna till en fond som ligger oss varmt om hjärtat. I fredags morse var vi hos Morrongänget Mix Megapol Göteborg. Vi var där för att hämta tuban vi köpte till förmån till barncancerfonden. För 10 år sedan var Glenn Strömberg med i programmet och skulle “köra över tuban med ångvält”, ganska galet och roligt, ni kan se klippet HÄR. Klicka in 1:42:00 in på inlägget :)

Sedan dess har den hängt hos Morrongänget i deras studio! Förra veckan auktionerades tuban ut på PS ONLINE auktioner.se och det blev en spännande budgivning. Janne var med och bjöd från början och hade bestämt sig för att denna ska vi ha, vi ville ge ett stort bidrag till barncancerfonden.

Det var så spännande! Både jag och Janne stod och lyssnade, han hade koll på auktionen då det var flera som bjöd men när tiden var ute var det vi som vann. Riktigt kul!

Sagt och gjort! Tuban blev vår, jag trodde först det var en galen grej som man kanske inte ens ville hänga upp, haha men det är ju ett riktigt konstverk!

Här är bilderna från när vi var på radion. Peter, Linda och Fredrik- det var väldigt roligt att få hälsa på er i studion.

IMG_0123

Foto: Per Henriksson

IMG_0127

Här är jag med Per Henriksson från PS online auktioner. Kolla den grymma tuban! Visst är den galet cool :)

IMG_7300.JPG

IMG_7309.JPG

Dom hade även Grillmästarna JD Grill & Event på besök för att bjuda på grillad Julskinka, olika varianter så lyssnarna kunde få många tips hur man lyckas allra bäst.

IMG_7317.JPG

Här är Andreas och Johan som har vunnit/kommit tvåa i Grillmästarna på TV4. JD Grill & Event är ett grill och catering företag som är placerat i Göteborg. Dom är sååå grymma och duktiga! Dom lovar en grillshow utöver det vanliga som passar till både företagsfesten, privatfesten, invigningsfesten eller bröllop! Kanske blir det er vi anlitar när det är dags för oss ;-)

Vi fick smaka på så mycket gott som dom hade grillat, nu vet vi hur vi ska lyckas få en extra god julskinka.

IMG_7314.JPG

Vi fick även grillad grönkål, krispig så där supergod. Dom tipsar mycket om nyttigheter vilket jag gillar. Grönkål är så gott och nyttigt!

Vi fick även prova på glögg med cilli, det måste ni prova! Man skär en färsk chilli på mitten och lägger i glöggen när den värms upp.  Blir extra sting och supergott.

IMG_7320.JPG

 

Vi är oerhört glada för att kunna bidra med pengar från Johannashop.se Hela 13.250kr betalade vi för tuban, varav 11.250kr gick alltså rakt in till barncancerfonden! <3 (2000kr var inropsavgiften)

peter-forsberg-900x552

(Bild lånad från barncanderfonden.se)

Ni har säkert inte missat reklamen på Mix Megapol, Peter Foppa Forsberg är en utav Barncancerfondens ambassadörer.

Nu vill jag tacka er läsare som handlar i vår webbshop Johannashop.se Det är tack vare er som vi kan lägga pengar till välgörande ändamål. Både jag och Janne tycker det är viktigt att kunna hjälpa till, vi har många i vår närhet som drabbats av denna fruktansvärda sjukdom. Men forskningen går framåt, det känns bra i hjärtat att kunna hjälpa till.

Movember, som jobbar med att stötta forskning kring mäns hälsa har även de fått bidrag från shoppen och er läsare.

Hittills är det 1700:- och vi fortsätter att donera 100.- per sålt träningsplagg året ut.

185744-8ddcf788211246c3bb4247807e7fa70f

Så, tack än en gång för att ni handlar. Vi kommer fortsätta skänka pengar för det är det som behövs i forskningen.

Stor kram Johanna och Janne

 

 

 

Kommentarer

Lena 5 år sen

Hej
Hörde er på radion, så härligt av er att lägga alla dessa pengar från shoppen till cancerforskningen.
Värmer i hjärtat// Kramar

Ida 5 år sen

Så bra gjort, cancer är hemskt och forskningen behöver pengar.
Plus att tuban är ju jättekul
Kramis

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Hoppas ni fått en fin start på veckan, tänk att vi snart är förbi januari och det faktiskt redan märks att det är ljusare ute.  Även om jag älskar vintern är det…