• 2015-12-14, 23:13
  • 6

I fredags gjorde jag mesopeeling hos Caroline på Löfvingkliniken i Göteborg. Jag har gjort den behandlingen flera gånger innan och blir alltid så nöjd. Det är en kemisk peeling som går på djupet, du blir röd första dagen, känner dig bränd fast du inte är bränd. Sedan börjar man fjälla. Och som man fjällar.. man ser inte klok ut, haha! Jag börjar flaga redan efter en dag men det där är olika. Dom flesta börjar efter ett par dagar, sedan håller det på en vecka.

Så planera inte in någon fotografering eller någon viktig middag eller nåt sånt, för då kommer du få mycket blickar på dig. ;-)

Varför gör man detta då om man ser ut så en vecka. Jo, huden blir som ny. Jag vet även flera som gör denna behandling mot svår acne. Huden blir otroligt len och fin efteråt- rättare sagt helt fantastisk. Det är därför man står ut en vecka med flagande hud.

IMG_9490-670x503

Caroline är så duktig och go. Man blir varmt omhändertagen när man är där och jag njuter i 1,5 timma, kopplar bort allt. Kemiska peelingen ska sitta från 20-60 minuter och medan den sitter får du massage i nacken och på axlarna. Ryser….

Detta är Mesopeel.

Mesopeel är en säker peeling baserad på A-vitamin, känd för sin höga verkningsgrad inom anti-aning och vid aknebehandling. Innehåller också kojicsyra (utvinns från japanska svampar) bra vid pigmenteringar och ojämn hudton. Salicylsyra som är bra vid akne och som främjar peelingprocessen. Produktionen av kollagen och elastin stimuleras. Kan även läggas på en känslig hud. Behandlingen bör upprepas tre gånger, 2-4 veckor emellan.

Så här såg jag ut efter ett dygn.

IMG_7742.JPG

Röd, varm och i lördagskväll började jag redan fjälla. (Gjorde i fredags fm)

IMG_7670.JPG

Man blir röd och varm.. ser ganska sliten ut, haha! Man kan sminka sig som vanligt men jag håller mig till massor av fuktprodukter till ansiktet. Man vill typ smörja sig hela tiden. Det är skönt och känns bra för huden. Jag har både Image och Sensai produkter.

IMG_7741.JPG

Så där ja! Inte lika kul- söndag dag 2. Ännu rödare och fjällade massor. Ser nästan ut som jag har mjäll, och det har jag inte.

IMG_7669.JPG

Herregud vad jag ser ut. Detta var igår kväll… idag ännu värre. Stora flagor och det är svårt att inte låta bli att dra. För det ska man inte göra. Det lossnar när man tvättar och smörjar, men inte gnugga. Var försiktiga.

Nu längtar jag tills detta är över. Men man står ut. Huden kommer bli fantastisk och jag älskar behandlingar som gör att det syns och händer grejer.

Så här snygg blev huden i våras när jag gjorde. Galet nöjd! Len och fin hud. Jag tänkte göra en till behandling om en månad. Det ger ännu bättre resultat, speciellt nu när vintern är här och min hud blir fruktansvärd torr och tråkig av den torra luften.

IMG_3983-2

Huden får lyster, blir slätare och jag kan verkligen rekommendera detta trots det är en liten jobbig vecka. Men man får stå ut.

Jag skriver detta från hjärtat, skulle aldrig tipsa om något jag inte står för. Caroline är populär och duktig så passa på att boka in er på en behandling. Ni får nämligen 20% rabatt på alla behandlingar, även presentkort! Perfekt Julklapp! 

Caroline finns på Löfvingkliniken i Gbg- 0709-799 153  031-711 62 02 02 Hälsa från mig så får ni 20% rabatt!

Ska visa fler bilder på hur ansiktet ser ut i morgon. Hoppas det snart börjar lägga sig.

KRAM och god natt från mig

 

 

 

 

 

Kommentarer

Erika 5 år sen

Hej!
Hur länge gäller erbjudandet? Och gäller det på exempelvis läppförstoring?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Gäller januari ut!

Caroline gör bara hudvården så detta gäller alltså inte hos läkaren Håkan.

Kram Johanna

Tara 5 år sen

Hej,
Jag verkligen älskar dina ögonfransar :) vem gör du de hos, salong ?
Med vänlig hälsning,
Tara

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Tack snälla!

Linda på Main i Göteborg!
Grym är hon :)

Kram Johanna

Johanna 5 år sen

Hej! Har du dragit en vinnare o tävlingen av rakapparaten du höll? Tror jag missat det isf! Är ju fortfarande nyfiken på om man vunnit :) ha en bra tisdag!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Idag har vi kikat på två stugor här uppe, så kul att åka runt och titta, drömma och tänk när man hittar något som känns rätt. Så spännande! Vi har kört längdskidor…