Smoothie som mättar

Smoothie med mango, ingefära och kokosmjök som både mättar och smakat gott! Denna ska du testa.

Copyright 2014


Smoothie med kokosmjölk, mango och ingefära 
1,5dl kokosmjölk
1 dl äppelmust eller vatten för att späda ut den lite till önskad konsistens. Jag gillar när den är krämig.
2 dl fryst mango i bitar
1 msk kokosolja (alt hampaolja som är super el linfröolja.) Oljan smörjer hela kroppen inifrån och ut.
1 tsk riven ingefära
Nypa vaniljpulver
1 tsk nyponmjöl  Om ni har hemma, bra för lederna och inflamationshämmande.)
Nypa gurkmeja
Mixa allt, häll upp och njut av en god frukost eller mellanmål.


Lägg lite kokosflingor så blir det ännu godare.


Perfekt nu när man är stressad och julstöket ska fixas samtidigt som man arbetar. Då kan jag rekommendera svänga ihop en smoothie. Många skriver att det verkar jobbigt, jag lovar, det är inte det minsta jobbigt. Det är du som krånglar till det =) Köp hem så allt finns. Mixern har man framme, iaf jag eftersom den används flera gånger per dag. Efter träningen är det super eller som frukost om du vill äta lite senare.
Gillar ni smoothie? Har ni frågor? Skriv så svarar jag.
Happy friday! I dag kommer granen in!

6
0

Refugees welcome to EU! Bilderna vi inte kan blunda för.Refugees welcome to EU startade för några veckor sedan och är en ideell förening där dom arbetar helt utan löner eller ersättning. Alla bidrag går oavkortat till flyktingar i Europa.
Föreningen Refugees welcome to EU finns i Göteborg, det är min duktiga nageltjej Sukran som är en utav eldsjälarna och vi har pratat mycket om det här varje gång jag varit hos henne. Jag känner att jag mer än gärna vill stödja detta.
Alla som arbetar i föreningen är eldsjälar som gör allt för att hjälpa människor som flyr till Europa, deras största insatser var på den grekiska ön Samos, där behoven var enorma. Just nu befinner dom sig nere i Aten! Men dom behöver hjälp att hjälpa!

Alla bilder är lånade från deras Fb. 


Tittar ni på bilder och filmer på deras FB grupp kommer ni förstå. Mitt hjärta går sönder när jag ser detta.
Barn har dött, det finns ingen mat och dom har varken filtar eller något att sova på. Jag blir galen när jag ser folk som skriver illa om att vi inte kan ta emot eller hjälpa flyktingar som måste lämna sina land. Sätt dig in i deras situation. Kan du föreställa dig att blir av med precis allt du har, kanske till och med dina barn? Det går inte förstå. 

Enormt stor glädje när barnen fick leksaker. 
Snälla var med och hjälp dessa eldsjälar så dom kan hjälpa mer där nere.  Skänk gärna något litet bidrag, tänk vad många som kan få lite varma filtar, mat och något att sova på om vi alla gör något litet.
# 1 krona är en symbol för hur lite som behövs per person om vi alla hjälps åt men bidra gärna mer så fler kan få hjälp. 


Snälla! Gör som jag, stöd denna förening! Dela gärna vidare. <3
Stöd dom på bankgiro 5053-9964 eller SWISH: 1235398490 . De insamlade medlen går bland annat till inköp av sovsäckar, tält, varma kläder, regnskydd och mat.

Det här innehållet kan inte visas på grund av dina cookie-val. Du behöver ändra dina inställningar för att se det.
6
0

Handen på hjärtatHanden på hjärtat! Hur många har tagit en toaselfie på Grand hotell?  Jag lade ut på instagram igår när vi var på Perelli på Grand! Det var en hel del som hade gjort det. Det går ju bara inte låta blir, hehe.
Har du? Om inte, gör det! =)

9
0