Kycklinggryta med curry och apelsin


Vill tipsa er om en jättegod kycklinggryta vi gjorde igår. Jag fick receptet av pappas Lena för längesedan, har även skrivit om den för några år sedan på bloggen. Det är smak av apelsin och curry, ni kan inte ana vilken god gryta det blir av smakerna. Igår blev vi sugna och svängde ihop den igen.
Kyckinggryta med curry och apelsin 4 pers 
3 kycklingfiléer, stek i mindre bitar
Färska Champinjoner
1 msk Curry
1 Gul lök
4 dl Grädde
1 msk Tomatpure
Rivet skal från en apelsin, pressad apelsinsaft
Salt, svartpeppar
Kokosolja
Gör så här:
Strimla kycklingen och stek i kokosolja om man har hemma. Salta, peppra. Ta upp kycklingen, fräs hackad lök ihop med curryn. Stek champinjonerna i bitar och lägg sedan i resten. Häll på grädden och sänk plattan. Lägg i tomatpuren, pressa saften från en apelsin samt rivet apelsinskal. (Finrivet.) Låt koka på svag värme i ca 15 minuter. Smaka av.
Servera med ris eller sallad. Vi brukar även ha skålar med jordnötter och annanans. Det blir galet gott och brukar få toppenbetyg! Smakar inte mycket curry, det blir en annan speciellt god smak när det är apelsin i!


Vi var hemma igår och grejade för fullt, granen är på plats, tjoho! Alltid lika skönt när den passar julgransfoten, jag tröttnade på att den välte och åkte och köpte en som är som betong i golvet förra året, haha! Inga mer vältande granar.Tomten vaknade från garaget =)

6
1

30% rabatt på Blueco.se


Taddaaaa! Mina goa läsare får denna tidiga julklapp som ni fick förra året! Har ni inte hunnit fixa alla julklappar? Kanske behöver en nyårsklänning? Skynda er in, ni får nämligen förtur att kolla in era favoriter och hela 30% rabatt på allt på Blueco.se. Jag är så glad att ha Blueco som en utav mina stora samarbetspartner, framöver blir det ett ännu större projekt tillsammans. Håll utkik!
Det finns massor med fint! Mina favoriteplease, snygga klänningar och mycket mer.

Finns inte bara kläder… det finns massor av snygga inredningsgrejer.


Lallala….! Vackert under är trevligt.


Inte hittat presenten till din fru?!

HENRiKAHW-PICTURES


Denna har jag =)Ida Sjöstedt har en fantastisk kollektion i år. Nedan en Don Dup festtoutfit. (Topp med kryss fram och bak)

I
En annan sak som äntligen blivit klart! Blueco är Sveriges agentur för dom snygga El Vaquero boots! Så kul att det blev dom som blev det.


Ni kommer smälla av… Stövlarna kommer finnas i deras shop i vår, men är ni butiker kan ni också höra av er till fashionby@blueco.se om ni vill sälja dessa grymma stövlar som kommer till våren. Dom är agenturer för både Sverige, Norge och Danmark. Vet jag har läsare även där.
Jag har en liten egen Johannacloset med mina favoriter om ni vill kika in HÄR. Missa heller inte deras vackra nyårsklänningar. Nu har ni förtur och hittar deras kläder HÄR. Skriv in koden:
BLUECOJOHANNA så dras 30% av vid kassan! Rabatten gäller t.o.m 20/12 23.59
Puss och kram från mig och gänget på Blueco!

0
0

Smoothie som mättar

Smoothie med mango, ingefära och kokosmjök som både mättar och smakat gott! Denna ska du testa.

Copyright 2014


Smoothie med kokosmjölk, mango och ingefära 
1,5dl kokosmjölk
1 dl äppelmust eller vatten för att späda ut den lite till önskad konsistens. Jag gillar när den är krämig.
2 dl fryst mango i bitar
1 msk kokosolja (alt hampaolja som är super el linfröolja.) Oljan smörjer hela kroppen inifrån och ut.
1 tsk riven ingefära
Nypa vaniljpulver
1 tsk nyponmjöl  Om ni har hemma, bra för lederna och inflamationshämmande.)
Nypa gurkmeja
Mixa allt, häll upp och njut av en god frukost eller mellanmål.


Lägg lite kokosflingor så blir det ännu godare.


Perfekt nu när man är stressad och julstöket ska fixas samtidigt som man arbetar. Då kan jag rekommendera svänga ihop en smoothie. Många skriver att det verkar jobbigt, jag lovar, det är inte det minsta jobbigt. Det är du som krånglar till det =) Köp hem så allt finns. Mixern har man framme, iaf jag eftersom den används flera gånger per dag. Efter träningen är det super eller som frukost om du vill äta lite senare.
Gillar ni smoothie? Har ni frågor? Skriv så svarar jag.
Happy friday! I dag kommer granen in!

6
0