• 2016-01-13, 23:16
  • 4

Den här rean vill ni inte missa! Det är superrea i Michelas butik La vendetta clothing på märkeskläder. Så mycket snyggt!

Tex den här vackra dressen från Geztus hade jag på Vårbalen. En kort topp och lång kjol, kommer ha den igen i vår.

IMG_0712-670x831

Finns med på rean, halva priset!

please5bmeta2PLEASEjeans olika modeller och färger.

valerieaprikos

Ska ni på fest i vår? Valerieklänningar är också med på rean. 50% och jag såg det fanns så mycket festklänningar.

3805_top_hat_l_z

Tadaa! Juicy Couture.

IMG_0664.PNG

Bor i min dress hemma.

jp7636s2_604_black_pocket

Även Miss me jeansen. Dessa svarta har jag, tips! Dom är supersköna och har använt dom mycket.

DSC_0840-670x1007

Även den glittriga toppen ovan är med. (Happiness) IMG_0291

IMG_4199-670x893

Massa snyggt från märket Happiness! Det märket har riktigt coola toppar.

Ni hittar allt som är på rean HÄR. 

Hoppas ni haft en fin dag trots kylan, men så fint det varit. Krispig och solig vinterdag!

IMG_0613.JPG

Jag åkte faktiskt upp till berget igen och åkte långskidor idag. Åker ni? Känns i hela kroppen efteråt, det var bitande kallt men jag kan inte titta mig mätt nog på detta vackra landskap. Som en sagovärld. Framförallt härligt att glida fram på skidor. Glida och glida, kämpa som en galning emellanåt. ;)  Bättre fäste idag dock.

IMG_0668.JPG

Kritvitt överallt, massor med snö på alla granar och träd. Vintern är härlig, det är tjusningen med årstiderna.

-15 grader här nu! Brrrr. Skillnad mot Janne som är i Los Angeles , liiite skönare där ;)

Tränade även ett corepass på gymmet med Marilyn i kväll. Nu är kroppen ordentligt genomkörd, underskatta inte höftlyft. Biter bra i rumpan :)

Sist men inte minst utmaningen dag 12 också . Häng med nu för om ett tag kommer vi trappa upp, förändra och lägga till lite roliga grejer. Ny läsare? Skriv in #stepup100dagar i sök längts upp så kommer allt upp.

IMG_0638.JPG

I morgon kommer det godis här inne. Raw och nyttigare men lika kladdigt och gott.

God natt, nu skriker min kropp efter säng och sömn efter mycket träning.

KRAM

 

 

 

2016-01-13 Johanna Toftby

Kommentarer

Gunilla 5 år sen

Hej Johanna! Du har en så fin grå mössa på bilden där du bär mysdressen från JC. Finns den att köpa? Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Tack Gunilla! Kommer tyvärr inte ihåg :( Ledsen- men kolla runt i butikerna nu, borde finns mycket fina mössor när det är så kallt ute.

kram!

K 5 år sen

Hej Johanna,

Jag har haft det lite kämpigt nu i livet med det ena och andra och känner nu att jag vill kicka igång träningen igen. Det enda som får mig att känna mig på topp egentligen. Jag är beredd att lägga så mycket tid det behövs för att få den kroppen jag vill ha, men vet inte riktigt HUR. Känner mig så obekväm på gymmet så jag har tidigare lagt ner mycket tid på pw’s och styrketräning hemma med kroppsvikten. Just nu känns allt bara skit så jag vet att efter nån vecka med träningen så blir det bättre med alla må bra – hormoner som frigörs.

Hur tycker du att man ska lägga upp det när man står lite still? Maten fixar jag, har ätit minimum med kolhydrater några år till och från. Men träningen… Har du något tips? Jag har lusläst bloggen med alla träningstips och tycker det är så inspirerande. Jag vill se resultat till sommaren och lägger ner all tid som behövs för att fixa det. Kanske det finns någon som skulle vilja ha ett “projekt” att träna någon under pågående utbildning? Jag behöver hjälp så jag vet att jag gör rätt..

Tack för en kanon-blogg som är såå inspirerande!! =)

Linda 5 år sen

Oj så mycket fint, måste kolla Please och kanske en JC!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar genom Ellos Härliga fredag! I Göteborg skiner solen och jag har varit ute på en långrunda, kroppen är inte helt återställd efter corona, märker jag har svårt med kondisen uppför…

Innehåller annonslänk till Ioaku Vilket kalas det blev i lördags! Inte mycket som slår västkusten, sol och härliga vänner. Magdalena hörde av sig och var i stan och skulle ut och äta…