Färsk lax i ugn med chili, spenat och grönsaker!

Färsk fisk äter vi minst en gång i veckan, gärna oftare. Hel, färsk laxfile tycker dom flesta om och passar alla i familjen, även barn. Tjejer älskar den här rätten med grönsaker och flagad mandel över som man sedan gratinerar i ugnen. Trevlig att bjuda på när man har gäster för det är så mycket färg.


Så här brukar jag göra som bilden ovan, det är fantastiskt gott med pressad potatis och limesås till! Många utav er läsare har gjort den och tycker om den. Min kund Kristina som jag ofta får recept av blir så glad när det sprider sig. Hon är 74 år och vi delar exakt samma stora intresse för god mat, vacker dukning med fint porslin.
Igår gjorde jag denna men tog istället ”det jag hade hemma”. Vi älskar spenat så det fick det bli.
Gör precis som vanligt, receptet hittar ni HÄR.  Men istället för sparris, lägg spenat runt om sedan salta efter. Glöm inte pensla laxen med sweet chili, jag gjorde en egen på färsk chili, honung, soja, olivolja och salt, peppar.
Gratinera ca 20 min 220 grader och serverad vad ni känner för. Tjejerna ville ha potatis så jag kokade mandelpotatis till.


Nyttigt och både en fröjd för ögat och magen även om spenaten är svårfotograferad.

Färsk broccoli skulle jag kunna leva på, jag tog även en klick skagenröra till.
Kanske till helgen?! Hoppas det smakar!
Så många som mailar mig om tips på viktnedgång och träning. Hur jag gjorde när jag ändrade kosten. Jag håller på med ett inlägg om just detta. Ni vill också veta hur jag äter på en dag för att få tips. Detta åt vi till lunch igår. På Kvällen efter träningen blev det ägg, the och proteinsmörgås men mer om det i kommande vikt-inlägg.
KRAM
15
0

Märkesrea! 50% på pleasejeans, Juicy Couture, Miss me och mycket mer!


Den här rean vill ni inte missa! Det är superrea i Michelas butik La vendetta clothing på märkeskläder. Så mycket snyggt!
Tex den här vackra dressen från Geztus hade jag på Vårbalen. En kort topp och lång kjol, kommer ha den igen i vår.


Finns med på rean, halva priset!

PLEASEjeans olika modeller och färger.


Ska ni på fest i vår? Valerieklänningar är också med på rean. 50% och jag såg det fanns så mycket festklänningar.


Tadaa! Juicy Couture.


Bor i min dress hemma.


Även Miss me jeansen. Dessa svarta har jag, tips! Dom är supersköna och har använt dom mycket.


Även den glittriga toppen ovan är med. (Happiness) Massa snyggt från märket Happiness! Det märket har riktigt coola toppar.
Ni hittar allt som är på rean HÄR. 
Hoppas ni haft en fin dag trots kylan, men så fint det varit. Krispig och solig vinterdag!


Jag åkte faktiskt upp till berget igen och åkte långskidor idag. Åker ni? Känns i hela kroppen efteråt, det var bitande kallt men jag kan inte titta mig mätt nog på detta vackra landskap. Som en sagovärld. Framförallt härligt att glida fram på skidor. Glida och glida, kämpa som en galning emellanåt. 😉  Bättre fäste idag dock.Kritvitt överallt, massor med snö på alla granar och träd. Vintern är härlig, det är tjusningen med årstiderna.
-15 grader här nu! Brrrr. Skillnad mot Janne som är i Los Angeles , liiite skönare där 😉
Tränade även ett corepass på gymmet med Marilyn i kväll. Nu är kroppen ordentligt genomkörd, underskatta inte höftlyft. Biter bra i rumpan 🙂
Sist men inte minst utmaningen dag 12 också . Häng med nu för om ett tag kommer vi trappa upp, förändra och lägga till lite roliga grejer. Ny läsare? Skriv in #stepup100dagar i sök längts upp så kommer allt upp.


I morgon kommer det godis här inne. Raw och nyttigare men lika kladdigt och gott.
God natt, nu skriker min kropp efter säng och sömn efter mycket träning.
KRAM


4
0

Vinn en natt i exklusiva sviten på Spar hotell!


Uppdatering på tävlingen och påminnelse- ETT DYGN KVAR! Woohoo så många som vill vara med och tävla om att få bo i denna fantastiska svit valfritt datum hela 2016!
Nu kör vi sista chansen, i morgon torsdag kl 10.00 avslutas den och jag kommer dra en vinnare som publiceras här inne på fredag. Kanske blir det du?
Lycka till!
// Kram Johanna

God morgon i vinterkylan! Vill ni vinna en natt i lyxiga sviten? Allt står längre ner. Så kul tävling!
Visst är det härligt ändå när det blir vinter på riktigt. Vitt och vackert ute, ser fram emot att åka långsidor nu som jag tycker är den bästa vintersporten.
Men vad passar bättre än att krypa in i ett mysigt SPA som du har alldeles för dig själv! Jag och tjejerna bodde i den mysiga sviten på SPAR hotell Majorna i veckan, vi har varit där några gånger innan och tjejerna älskar att bo där. Slippa trängas med alla andra i en bubbelpool, här får du ett eget mysigt SPA.
Vi åkte ner i måndags och jag får fortfarande nypa mig i armen när vi ska åka någonstans. Dotter kör! Lika skumt varje gång. Hela vägen ner till Göteborg, ända fram till hotellet. Första gången hon körde i ”storstan”.Framme!


Man har en svit på över 80 kvadrat, två sovrum och två badrum. Plus vardagsrum, mysigt och ombonat. Det allra bästa, ett stort SPA mitt i rummet. En bubbelpool med alla finesser och det är så mysigt så ni anar inte….
Det är den här sviten Annica bott i med sin familj några gånger när hon är på sina cellgiftsbehandlingar. Terese och jag har hjälpts åt för att lösa det åt henne men nu får även ni chansen att bo här!

Tjejerna bubblade hela kvällen, så mysigt!


Gymmet och bastun ligger vägg i vägg,  fin utsikt när du står på bandet.Klicka på bilderna för att förstora.

Ett utav sovrummen, man kan stänga och låsa dörren till varje.

Matsal!

Urmysig och avkopplande miljö

BILD 0/0

Spar hotell i Majorna

För att vinna lyxsviten en natt: 
Skriv en kommentar här på bloggen. (Alltså inte på FB eller insta, viktigt.)
Följ gärna SPARHOTELL på instagram, där kommer det komma erbjudanden så missa inte det. 
Sist men inte minst, dela tävlingen på er FB genom att klicka på share under inlägget. 

I samarbete med Sparhotell 

Stort Lycka till! Det kanske blir just DU den här gången.
(Ps. På ”delningarna under här” ser man inte rätt antal, när jag uppdaterade blev dom dolda och dagens delningar syns bara. Det var över 800 delningar före dessa som blivit nu. Bra jobbat!)

878
0