• 2016-01-16, 23:59
  • 13

(Detta inlägg skrev jag igår lördag kväll, men av någon anledning kom jag åt fel inställning så det syntes inte)

Igår åkte jag ner mot Göteborg för ett träningspass med vår kompis Johan. Jag försöker få till några pass ihop då och då, han är riktigt duktig och nu har vi tränat flera år ihop så vi vet vad som funkar. Han tog det ganska lugnt för han skulle springa ett lopp på 4,4 mil utomhus i kylan idag. Hjälp alltså.. Men han klarade det med bravur! SÅ jäkla bra är han!

Vi körde en del rodd, skräckblandad förtjusning för den är bland det jobbigaste tycker jag. När man kör tufft. Vi körde tabata, maxfart så hårt du orkar i 20 sekunder, vila 10. Upprepa 8 gånger. Så jobbigt… men fantastiskt för kondisen och självklart allt annat. Jag ska köra mer rodd nu, det är bra för rygg och knän. Sliter inget som löpning och detta är så mkt jobbigare så därför vill jag köra lite tuffare träning med explosivitet. Nu ska kroppen trimmas!

Jag ska peppa er här inne med mer träningstips på saker man kan göra hemma, när våren kommer kommer det bli lättare för då kör vi ute!

Utmaningen gjord? Dag 15!

Efter passet åkte jag ut till Annorlunda möbler för att kolla köksmöbler, nya kuddar och matta mm. Vi hade öven ett litet möte om kommande projekt. Ni kommer nämligen kunna vinna presentkort hos dom nästa vecka. Det ska ni inte missa!

IMG_0873.JPG

Har mer bilder från butiken jag ska visa! Så mycket fint dom har. Smäller av…. ni måste åka dit.

IMG_0876.JPG

Sötaste soffan till hunden ;-)

IMG_0855.JPG

Mattan jag beställde till vardagsrummet. Stort sett likadan den vi har men större. Den vi har nu ska in i sovrummet under sängen, den är så go att gå på. Tät och fin. Denna nya kommer ligga under hela soffan, en bra bit ut på kanterna så den blir riktigt stor. Letar ni efter snygga mattor ska ni åka dit.

IMG_0826.JPG

Vinter är bra härligt, utsikt från tåget.

Efter butiken åkte jag hem till Janne för att fixa ordning mig för att träffa min kompis  Michela, äntligen fick vi till en mysig After work. Bästa är tycker jag när man ses lite tidigare, dels är det trevlig stämning ute men sedan kan man gå hem i tid så slipper det bli sent. Är det tecken på att man är gammal?

IMG_0887.JPG

Vi gick till Bee Bar eftersom det ligger nära Jannes lägenhet, det var  galet kallt igår. Alltid så mysigt på Bee bar.

IMG_0904.JPG

IMG_1365-682x1024

Bilder lånade från Michela, jag lämnade min kamera hemma.

IMG_1375-682x1024

Michela valde fisksoppa som var jättegod och jag tog deras grymma hamburgare. Läser ni hennes inlägg från igår så skriver hon att jag åt bara hamburgaren, grönsakerna men lämnade brödet och pommes och att hon önskande ha samma disciplin att försöka låta bli det som är onyttigt mm.. sötis.

Det stämmer till viss del ;-) Jag åt några pommes för dom är sjukt goda men jag tänker inte ens på det längre. Jag blir proppmätt på hamburgaren, dressingen, grönsakerna och ett par pommes. Räcker gott och  jag gör “ingen grej av det”. När man vant sig vid en kost så blir det heller inte jobbigt. Jag är nöjd, mätt och behöver inte vräka i mig brödet för det ligger på tallriken.

IMG_0937.JPG

Vi hade så trevligt och timmarna flög fram och hade så mycket att prata om, jag ska ju skaffa valp och Michela har samma ras. Det blev mycket hundprat, hon fick reda på vad den lilla ska heta och det ska ni också få reda på här sen. Namnet bara helt plötsligt kom framför mig, sedan har jag inte kunnat sluta tänka på det. Tjejerna tycker också det var perfekt. Det är sååååå fint!

IMG_1148.JPG

Michela hade gjort en ansiktsbehandling samma dag, vi skrattade åt den röda tonen som blev ännu rödare på bild. Man är som en tomat efter behandling men skönt du slapp flagorna som jag hade sist, haha!

Vid 22.30 var vi nöjda och gick hemåt, hon tog bussen till Borås och jag tog tåget hem mot Skövde igen. Tack för en supermysig kväll och kläderna du tog med som jag beställde. (Ska visa er vilka snygga leopardskor)

Nästa vecka kommer vi ses igen för lite spännande saker ihop med min kompis Linda i Sthlm, ser fram emot dom dagarna!

IMG_1052.JPG

Jag har fått undan mycket här hemma idag, skön känsla att köra till tippen med allt skräp och få ordning efter julstöket. Flyttat den stora Artwood spegeln till platsen där granen stod mm. Ändrade även plats på den här bänken och satte upp två tavlor som jag tyckte blev fint. Älskar dom här färgerna och ni som följer bloggen vet min förkärlek till jordnära färger.

Njuter av att bara vara hemma och greja.

IMG_1147.JPG

Ska visa er i morgon vart allt kommer från, många på instagram ville veta så det är lättare att jag skriver sak för sak i ett nytt inlägg.

IMG_1128.JPG

Titta vad mysigt Lisa-Marie gjorde. Tjejerna åkte och handlade lite plock som vi var sugna på, ibland orkar man ingen maffig middag utan detta blev bra till Tv-soffan.

Självklart tittade vi på Arvingarna på Tv4 Tack för dansen, otroligt duktiga musiker som jag alltid gillat med sina snygga stämmor   “Det svär jag på” är min favorit, skrev på instagram efter lagt upp klippet att jag måste nog fråga Casper om att sjunga den när det blir dagen D. ;-)

Underbar låt och text!

IMG_1114.JPG

 

Nu när jag skulle krypa ner insåg jag att alla sängkläder är ju tvättade, alltså hur jobbigt är det inte att bädda med nya lakan när man bestämt sig för att lägga sig. Så gör jag varje gång…. Men bästa känslan att krypa ner i nybäddad söng med sträckta sköna lakan.

900 kommentarer kom in på tävlingen där du kunde vinna sviten på Spar hotell! Fantastiskt! Ledsen det tog några dagar men i morgon presenteras vinnaren!

God natt på er

 

 

2016-01-16 Johanna Toftby

Kommentarer

Sophie 5 år sen

Hej,

Jättefina tights du har som går i grått, lite svart och rosa. Tänkte bara fråga var man kan hitta såna? Du hade ett likadant träningslinne också.

Tack!

Med vänlig hälsning
Sophie

Kristina 5 år sen

Mysigt hem.
Vart har du köpt silver fatet som ljuslyktorna står på??

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Tack! I en blomsterbutik i Skövde som tyvärr är nedlagd.
kram

Therese 5 år sen

Åh,vad fint du har hemma! Ursnygga filtar! Var har du köpt dessa?? :)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Tack!

Dom grå är från Artwood, kolla deras hemsida efter återförsäljare så hittar du närmsta butik. Mysiga pläder med fransar.

marie 5 år sen

“gör ingen grej av det ” okeeej……..

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Eftersom många vill veta hur jag äter skriver jag. Det jag menar är att jag mår inte dåligt av att INTE äta brödet. Eller mår inte dåligt OM jag äter brödet- velar inte med mig själv under måltiden som man lätt gör om man har problem med kost. Maten som ligger på tallriken vill hjärnan ha.Jag bryr mig inte om brödet ligger där, följer du mina viktinlägg om hur hjärnan fungerar när det kommer till kost mm så hade du förstått vad jag menade. ;)

Mitt liv 2.0 5 år sen

Ja rodd är fantastisk träning, och jobbig!
Förut brukade jag ro 1 mil, men det klarar inte min höft av nu, så jag nöjer mig med 5 000 m.
Men det är nog så jobbigt det också.
För att inte tala om intervaller som du körde.

Michela 5 år sen

Tack själv!!! <3
Mysigt med Formex nästa vecka =)
Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Ja!! Ses snart :) kram

Eva A 5 år sen

Så trevlig afterwork ni hade! Snyggt du gjort hemma, kul att ändra om lite. Tittade också på Arvingarna, visst är det en underbar låt..o Casper är ju så fin o go ;) Ha en fortsatt härlig söndag!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Ja det var mysigt!
Tusen tack, älskar greja här hemma.

Visst är dom bra! kram Johanna

Ulrika 5 år sen

Beställ utan bröd nästa gång om du vet från början att du inte ska äta det, litet bidrag mot matsvinnet… ; )

Tack för en härlig blogg!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg