• 2016-01-27, 00:03
  • 5

Nu vänner kör vi litet roligt erbjudande i shopen! Ni får 20% rabatt på alla smycken fram t.o.m. söndag 7/2 kl 23:00! Inom kort kommer vi börjar sälja lite nya fina märken så vi kör lite REA på favoriterna som finns kvar.

DSC_0852-670x1007

DSC_0891-670x445

185744-21f2ccdaa1ae44608e8405b2a2c24d18-670x445

Detta hade jag på mig i lördags, dom små söta i guld och strass är Bud to rose som vi snart har i shopen. Så kul! Dom är fina att blanda med remmarna  i skinn och nitar som man virar runt.

DSC_0227

DSC_0228Snyggt ihop med guld.

Ni hittar våra smycken HÄR.

Uppge koden Johanna20 så dras 20% rabatt av direkt vid kassan när ni handlar.

Idag började jag med en 6 km rask pw med lutning på gymmet. Gjorde en fett/muskelmätning för ett par veckor sedan, hur kroppen ser ut inuti. Ska blir väldigt spännande att se längre fram vad som hänt så nu kör jag på ganska hårt med både med cardio och styrka. Oftast pass, jag tar ut mig så mycket mer men går eller springer gärna på morgonen. Då tar jag kaffe före och äter efter. En del vill veta hur jag äter en träningsdag så därför fotade jag och skrev ner allt idag. Kommer i veckan.

IMG_2257.JPG

Jag och Marilyn körde ett Tabata-pass efter jobb på salongen. Lade upp en film från passet med världens bästa Sofie på instagram. (johannatoftby) Helt underbar instruktör som kör skiten ur oss. Visst är det viktigt med en taggad instruktör som ger allt. Då tar man ut sig maximalt. =) Så kul att träna med sina barn också, oftast är vi på gymmet alla tre men idag jobbade L-M.

I morgon är det jobb på salongen, sedan greja färdigt här hemma. Nya köksmöbler från Annorlunda möbler har kommit, wiiiiiii! Några dagar tog det bara, snacka om grym butik. En ljus matta med sydda kanter/band  har vi beställt och kommer slutet på veckan.

IMG_2302.JPG

Fotade snabbt med mobilen nu när jag satt och jobbade vid datorn. Visar er mer i morgon och fotar när det är ljust. Bara älskar när det blir en mysig inredning, jordnära färger man kan burra in sig i.

God natt alla och god morgon till er andra!  Hoppas ni hittar några fina smycken på johannashop.se finns även en del mössor kvar.

Ps. Vad fint ni skriver till Annica. Tack söta ni. <3

 

 

 

2016-01-27 Johannas Shop

Kommentarer

Annie 5 år sen

Hej! Så fina möbler och mattor, ska absolut kolla in deras hemsida då det blir dags att investera i lite nytt här hemma. Med risk för att låta negativ men hoppas att ni är inställda på att få rulla ihop och lägga undan alla mattor, även rottingstolarna ligger nog risigt till då ni ska ha valp.. Pratar av egen erfarenhet då vi hämtade en liten 8-veckors strax före jul, så fullt upp! :) Det är som med småbarn att man får plocka undan grejer under en viss period. Ska bli kul att följa er med valpen! Kram

Anna 5 år sen

Hej – snabb fråga – när man kör intervaller på löpbandet, är det verkligen bra att köra så hårt, för att sedan stanna tvärt..? Jag kommer ihåg när man på gymnastiken i skolan fick “varva ner” efter löpning, och att det likaså finns en sådan funktion på de gym som jag har gått till.

Undrade bara :)

Kram!

Helene 5 år sen

Så fina möbler-helt i min smak:-) Jag tycker så mycket om stilen har ett nytt uterum som blev klart i höstas så det ska inredas nu i vår i samma stil. Har två fåtöljer från Artwood som jag är så nöjd med. KRAM till Dig

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Tack! Ja, det blir en mysig och varm känsla vilket jag älskar.

kram tillbaka!

Tiina 5 år sen

Så fina smycken, vill ha alla :)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg