ANNONS
Integritet på Tailsweep

Dagens måltider under en träningsdag

/

Har ni haft en fin dag? Just nu är jag i Göteborg, ska på möte och lite annat under dagen, har hunnit betat av en del samtal, blev så oerhört glad, speciellt efter pratat med en person som gjorde min dag precis. Är så glad för det hon berättade så jag smäller av! Längre fram ska jag berätta.
Åkte ner sent igår kväll så jag hann pussa på Janne också innan han åkte till Malmö på jobb så nu sitter jag här vid datorn innan en PW ute i luften. Älskar motion i frisk luft.
Får ofta mycket mail, frågor och kommentarer om just träning och kost, vad jag äter under en dag. Jag är självklart ingen allvetare som kan ge tips som funkar på alla, vi är olika. Men jag tror ni är många som kanske känner igen er från tiden jag inte mådde så bra. Ekorrhjulet med socker, panikångest och mycket stress.
Den frågan jag ofta får är just vad jag äter under en dag. Både när jag tränar och inte tränar. Tänk på att alla är olika.

Vi har olika kroppar, gener och ämnseomsättning. Jag förespråkar förstås en sund kost, ta bort det onödiga under veckorna, lägg till mer motion. Redan där kommer ni märka skillnad. Försök, försök vara konsekventa. Klarar ni inte av socker, utan ramlar ner i beroende och frossar, ja då kanske man inte kan ”fuska en dag här och där”. Var ärlig mot dig själv.

Dagens måltider och träning under tisdagen:

Tisdag 26/1 
07.30 Vaknar, dricker två glas vatten med citron + vitaminer Magnesium, D-vitamin, Omega 3 Ibland även B6 och C-vitamin
8.00 Kaffe, betar av en del mail och sitter och jobbar vid datorn.
8.30 Rask PW på löpbandet på gymmet med lutning 45 min. Svettigt.
ca 10.30 frukost Grötfrukost, fiberflingor med kokosolja, kanel, lite agavesirap. 1 ägg, några paranötter. (Ofta även en smoothie)
Jobb på salongen, Mer vatten
14.00 Köttfärssås med bönpasta.
Jobbar på salongen
ca 16.00 1 burk makrill tomatsås, 1/2 avocado, vatten med citron.
17.30 Tabata Högintensivt pass med explosivitet och styrka. Tar ut sig max, kroppen slut efter. Körde mage och rygg efter passet.
19.15 Mat efter träning: Köttfärsröran, grönsaker,  sallad, skvätt kokosolja
Fixa hemma med städ, tvätt mm
21 Blogg och jobb i datorn
Hungrig: Tog en kvarg med kokosflingor och blåbär/(smoothie brukar jag ofta dricka också)
24.00 God nattDär har ni min tisdag från morgon till kväll. Jag blir väldigt hungrig igen på kvällen om jag tex har kört ett hårt pass. Det är då jag inte vill mosa i mig ”fel saker” som det lätt blir just på kvällen när man är trött. Mitt tips: Köp inte hem sådant du egentligen inte vill ha. Handla hem nödvändiga och viktiga ingredienser istället så du vet att det finns. I går gjorde jag chiapudding med hallon och lakrits, oh my god! Så gott det blev, dessutom mättande. Tips kommer lite senare.
Nu vet ni hur en dag ser ut om jag tränar. Vill ni även veta hur en dag på helgen ser ut? Om jag äter tex något mindre nyttigt? 😉
Jag älskar choklad, älskar kakor och allt som är kladdigt, älskar pommes och bea, bästa jag vet är ostbågar eller tänk en nybakad kladdkaka med nougat och kokos. Glass med nougatsås, potatismos och korv med räksallad. Skräpmat kan jag bli sugen på ibland. Oboy (galet mkt socker) med skogaholmslimpa med leverpastej. Kan dö så gott =)
Skulle jag ätit detta ”när jag vill” skulle jag varit smällfet!

Skulle haft högt blodtryck, mindre ork. Varit blek, grå och svullen. Man ser i ansiktet om någon missbrukar socker. Listan är lång. Vägrar må så dåligt som kroppen gör om man äter den kosten. Man behöver heller inte se tjock ut. Kolla dina värden så vet du.
Därför bestämmer jag över min kropp. Jag älskar mer den nyttiga maten för det smakar gott även efteråt. Min kropp blir glad av den maten. Sedan klart jag njuter av något smakligt, onyttigt på helgen. Då lovar jag er, jag njuter från början till slut och aldrig dåligt samvete. Den tiden är förbi.
Hatade alla blodsockerfall och alltid magkatarr. Har inte haft ett enda blodsockerras sedan den tiden. Aldrig ont i magen och apoteket tjänar inga pengar på min överkonsumtion av magmedicin längre.
Pröva får ni se!

Gårdagens löpning på gymmet, naturlig selfie med svett från topp till tå. Körde löpning varvat med backträning.


Hoppas något kan hjälpa er, jag önskar så ni som vill komma igång och bli av med ert sockerbehov kanske kan få någon hjälp av detta.
Nu står mina träningsskor bredvid och blänger på mig, dags att ge sig ut! =)
Kram på er!


22
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00