ANNONS
Integritet på Tailsweep

Chiapudding med hallon och lakrits

/

Äntligen fredag! Visst är det en härlig känsla. Vad passar bättre än förbereda en smarrig dessert till helgen?! Chiapudding med kokosmölk, hallon och lakrits. Jag testade den i förrgår som ett mellanmål på kvällen, alltså det var sååååå galet gott! Jag älskar kombon hallon lakrits och skönt med en härlig dessert utan socker.
Man kan göra chiapudding på vad som helst, mandelmjölk, vanlig mjölk eller vatten. Jag föredrar kokosmjölk om man tex vill att den även ska mätta lite men gör vad ni känner för.


Recept 1-2 port
Chiapudding med hallon och lakrits
3 msk chiafrön
2 dl kokosmjölk
1-2 dl hallon
1/2 tsk lakritspulver (jag hade kung markattas)
Nypa vaniljpulver (inte vaniljsocker)
Toppa med färska hallon
Gör så här: 
Blanda ihop allt ordentligt, jag mixade hallon med kokosmjölk. Se till så chiafrön inte ligger ovanpå utan blandas med. Lägg i portionsskålar och ställ i kylen gärna några timmar, helst under natten. Rör om då och då i början.Det var så gott så jag måste göra i helgen igen. En del har det som frukost och mellis, jag tycker denna passar utmärkt som en nyttigare dessert som smakar precis som pannacotta.
Nu är jag i Skövde och ska äta lunch med Marilyn, har varit på roliga behandlingar i Göteborg, träning utomhus igår och idag (hemskt väder dock hehe) skriver om det lite senare.
Kram på er!

13

Häng med mig på Instagram!

@johannatoftby
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00