• 2016-01-29, 08:19
  • 46

Vi håller på att göra om hemma och nu skänker jag mina köksmöbler. Det är ett gammalt bord, Axet som jag målat om till matt svart. Finns även två iläggskivor jag skickar med så bordet kan bli stort. Det är 4 matstolar till,  Nils ikea karmstol. Supersköna! Man kan också köpa ny klädsel, finns tex grå för 200 kr/styck. HÄR. Stolen är skön, stoppad sits.

Allt skänkes i befintligt skick.

IMG_0208-670x502

En del har redan hört av sig och har intresse, men skriv här i kommentarsfältet om ni är intresserade. Glöm inte en korrekt mail.

Eftersom jag väljer att skänka dom och inte lägga ut på blocket för att sälja så vill jag ger till någon som saknar möbler. Kanske kan hjälpa någon? 

Möblerna finns i Skövde och avhämtning i helgen! Dela gärna inlägget så kanske dom hamnar hos någon som behöver.

Trevlig fredag! 

Kram Johanna

(Läser allt ikväll och mailar då!) 

2016-01-29 Johanna Toftby

Kommentarer

Lotta Gustafsson 5 år sen

Hej .är jätte intresserad av möblerna . Skulle vilja ge dom till min dotten som flyttar hemifrån ihelgen o harbara en säng o tv. . Hälsningar lotta

Minna 5 år sen

Hej Johanna, och tack för att din blogg finns! Så fint av idog att skänka, Jag är väldigt intresserad av möblerna, då jag pga separation inte har så mkt. Men det blir nog bra vem du än väljer, då många behövande finns. Ta hand om dig och keep on blogging! :-) Med vänlig hälsning, Minna

Johanna Eriksson 5 år sen

Åh jag vill, jag vill! Våra köksstolar håller på att kollapsa och bordet har ett fult hål i sig. Varje gång svärfar är på besök så jämnar han sig över stolsbenen som han alltid lyckas snubbla på så det vore trippel glädje för oss med detta möblemang. Tack för en bra och inspirerande blogg också. Längtar efter en ny utmaning längre fram i sommar att hänga på efter graviditet. Hälsningar/ Johanna

Ulle 5 år sen

Hej Johanna
Jag är intresserad av möblerna
Kram ulle

Lotta 5 år sen

Har skrivit två gånger men kan inte se mina kommentarer :(

Cecilia 5 år sen

Hej Johanna ! Fint tänkt med dina möbler, men hur gör man här när så många vill ha och behöver. Jag för min del tycker att den första tjejen som var student borde få tjing på detta först!! Har själv haft en son läsande och jag vet vad det betyder med lite nytt..och grattis. Tjejen var ju först att kommentera….Hur kan det annars bli rättvist…Cecilia

Svar på kommentaren:
Jennifer 5 år sen

Åh, men så söt du var Cecilia som höll på mig!! Tyvärr blev inte jag den lycklige som fick möblerna. Men de hade varit så fina nu när jag ska flytta hemifrån och inte har några möbler alls. Men ville bara säga att du var gullig som förstod min situation och som höll på mig. Fint gjort av dig Johanna också att skänka bort så fina möbler!
Kram

Jennie Gustafsson 5 år sen

Hej Johanna
Jag vill gärna hämta dessa saker, hade passat bra hemma hos oss, har tittat på dessa stolar på Ikea och tycker att dom är så fina och sköna att sitta i. Samt att jag har ett akut behov av ett matbord eftersom vi sitter vid soffan och äter idag.

Eva A 5 år sen

Så snygga köksmöbler..passar perfekt in i ditt kök, o skulle passa fint hemma hos mig också ;) Väldigt fint av dig att skänka bort! Blir säkert superfint även med ditt nya möblemang, ska bli skoj att se sen. Ha en härlig helg bästa Johanna!

Ann Bengtsson 5 år sen

Åhh så snygga!! Hade behövt nytt då vi sitter och vinglar på stolarna och bordet har sjunkit ihop i mitten så allt rullar! Då mannen är långtidssjukskrivna för sin rygg och med 3 barn så finns inte pengarna till nytt. Hoppas och håller tummarna!! Kram!!

Sanna Granström 5 år sen

Hej!
Håller precis som dig på att göra om hemma och har varit på jakt efter dom perfekta köksmöblerna men inte hittat någonting som faller oss i smaken, förens nu! Helt fantastiskt fina möbler som skulle bli ett jättefint tillskott till vårt kök och vara platsen för många mysiga middagar framöver. kram :)

William 5 år sen

Hej Johanna!
Ska nu i helgen flytta ifrån mitt gamla föräldraboende i halmstad. Alla möbler jag kan få hade varit guld värt! (Har endastköksredskap) haha.
Väntar med spänning!

Sara 5 år sen

Va fin du är Johanna!!!

jl 5 år sen

H

Moa 5 år sen

Fint att ge till någon som behöver, snäll tanke!

Carina 5 år sen

Ensamstående mamma till en son på nyss fyllda 2! Vårat köksbord och stolar håller bokstavligt talat på att falla ihop!
Dessa stolar framförallt skulle vara toppen då min son gärna vill sitta på riktig stol som sin mamma, men är lite rädd han ska fara omkring och åka i golvet, dessa här ju lite skydd :)

Vi hoppas på tur! Kram och trevlig helg E och C

Elin 5 år sen

Hej Johanna!

Att skänka bort dina köksmöbler är ett fantastiskt initiativ!

Min lillebror och hans flickvän har nyligen flyttat hemifrån till sin första gemensamma lägenhet.
De pluggar båda två så de lever på CSN men arbetar även lite extra vid sidan av plugget.
Dagarna innan de fick nycklarna till lägenheten blev min lillebrors flickvän medvetslös. Det de inte visste var att hon hade diabetes typ 1, hon hade alltså fallit in i insulinkoma. Tack och lov överlevde hon, och efter flera veckor på sjukhus fick hon äntligen komma hem.
Men pga detta har har de inte kunnat jobba som de tänkt och därför har lägenheten i stort sett stått gapande tom då de inte haft råd att köpa möbler.
Ditt köksbord och dina matstolar skulle vara en fantastisk gåva till dom och något de verkligen är i stort behov av!
Håller tummarna!

Tack för en bra blogg!
Kram Elin

Nina Björkhede 5 år sen

Hej fina Johanna!
Jag är stolt mamma till 7 fantastiska barn, alla bor hos oss på heltid. Fullt upp som du förstår. Nu ska vår äldsta tös skaffa eget och jag vore väldigt tacksam om du ville hjälpa oss. Inte helt lätt att få ihop det…
Kram från den stora familjen!

Linda Grorgsson 5 år sen

Hej, är i behov av bord och stolar.. Kan hämta i helgen..
Tack på förhand.. Linda

Cilla 5 år sen

Hejsan. Jag skulle gärna vilja ha dina köksmöbler. Bor i Töreboda så jag kan hämta dom när som.

Emelie Trysén 5 år sen

Hej Johanna!
Jag vill jättegärna ha köksmöblerna och kan komma på söndag och hämta dem, eller redan idag!

Mvh Emelie

Camilla Rönnlund 5 år sen

Fantastiskt fint av dig att skänka dessa möbler. Skulle passa till min son som ska flytta till eget boende., och med ansträngd ekonomi då man pluggar.

Sara 5 år sen

Hej Johanna,

Jag ska nu flytta till min första egna lägenhet och har en lång lista med måsten att köpa som köksartiklar, matbord, städ och allt man inte tänker på. Har varit på jakt efter ett runt matbord som passar en studentplånbok med växande CSN lån. Också möter jag detta inlägg, hur perfekt?! Jag har möjlighet att hämta i helgen och skulle vara evigt tacksam för denna gåva.

Tack för din vänlighet.
Bästa hälsningar
Sara

Anette 5 år sen

Å skulle verkligen behöva nytt till köket.

Lisa 5 år sen

Hej Johanna! Fint gjort av dig och jättefina möbler! Jag har en vän som är inneboende hos mig och min familj i väntan på ny bostad, som i stort sett blivit blivit utkastad av ett stort stort svin utan att få med sig mer än det hon hade på kroppen. 45 år gammal är hon och ska få börja om från början, hon har också agressiv reumatism o lever inte på så mycket då hon är sjukpensionär. Hon skulle bli väldigt tacksam kan jag säga =))))

Evelina 5 år sen

Hej Johanna !
Jag älskar dig och din blogg. Du är verkligen en super inspiration för mig när det kommer till mat och speciellt inredning. Av alla bloggar jag läser är det verkligen din jag inte kan läsa mig mätt på. Jag måste även få säga tack till min pågående viktminskning, utan din inspiration och härliga personlighet hade jag aldrig orkat. Men nu till saken :) jag bor i en väldigt liten lägenhet och har nyligen flyttat hit, när jag flyttade hade jag aldrig en tanke på hur vidrigt det skulle se ut och tänk dig en lägenhet med gamla fönster där det blåskontroller och dessutom världens minsta toalett UTAN dusch. Jag älskar att ha det rent och fint hemma för det är vad jag har varit van vid. Detta gör mig så ledsen och jag försöker så gott det går att kunna lägga pengar på fina saker mm för att åtminstone pimpa upp här hemma med fin inredning och möbler, men självklart är det inte alltid lätt med en studentpeng. Om jag skulle få fina möbler så skulle det lyfta upp mitt kök en hel del i alla fall :) tack finaste Johanna för att du bloggar och är en sån fin och ärlig person.
Kram

Annelie 5 år sen

Skrivit två ggr men min kommentar kommer inte med ?? Med vänlig hälsning, annelie Alingsås

Nichlas Hägglund 5 år sen

Hej Johanna! Min dotter som nyligen flyttat till Stockholm har en ekande lägenhet och är i stort behov av möbler. Som student är inte plånboken speciellt fet…
Så ditt bord och dina stolar skulle göra susen i hennes liv. Att ni delar inredningssmak gör ju inte saken sämre…:-)

Helene 5 år sen

Åh detta vore toppen! Mina gamla köksmöbler har jag lagat flera gånger, går inte laga mera. Dessa skulle passa perfekt!! Hoppas på tur✌

Erika 5 år sen

Skulle bli så himla glad om dina möbler kunde flytta till mig. Har länge tittat på stolarna du har men inte riktigt haft råd ett bord till har jag inte en kunnat drömma om…. Skulle bli så himla lättad …
Mvh E

Skåningen 5 år sen

Jag behöver inte dom men måste bara skriva att jag tycker det är fint gjort av dig att skänka till nån som behöver. Underbart gjort.
Hälsningar Skåneland.

Ellen Fasth 5 år sen

Hej Johanna,

Jag är från Skövde men bor och studerar nu i Göteborg. Jag har fått tag in en studentlägenhet som är både sunkig och dyr och pengarna jag får över från mitt studielån går till mat. Jag har ett plastbord från IKEA med tillhörande plaststolar som jag fått dölja med filtar. Jag vet att studentlivet inte är glassigt men det vore kul att kunna bjuda hem vänner där vi kan sitta tillsammans på rejäla bekväma stolar och faktiskt umgås utan att bara behöva ses ute varenda gång. Läser din blogg hela tiden och följer dig på instagram, jag älskar din inredning och vill själv ha den där lite tyngre mörkare mysiga stilen i framtiden. Ditt bord och stolar skulle hjälpa mig en liten bit på vägen.. min pappa skulle kunna hämta det omgående om du vill bli av med det fort. TACK för härlig inspiration när det kommer till…precis allt. PS ikväll ska jag göra den heta räkgrytan. Puss & kram

Anna 5 år sen

I ett ganska stort hus med få möbler än sålänge så skulle köksmöblerna göra nytta intill barnstolarna i vårt småbarnsliv.

Annelie 5 år sen

Hej
Jag har anmält mitt intresse då du skrivit tidigare om det. Bott i möblerade radhus sista åren men nu i april så ska jag o sonen äntligen få eget så behovet på möbler är stort ! Kram från Alingsås

Lise 5 år sen

Vad fint att du skänker dina möbler til någon som behöver dem!

Emma 5 år sen

Detta hade varit toppen att få, våra köksmöbler är helt slut och har varit massa sjukdom i vår familj så har ej råd att köpa nya så detta vore verkligen en stjärna i himmelen.

Busan 5 år sen

Vill bara säga att jag tycker de är underbart att du skänker möblerna till någon som behöver dem väl. Så fint <3
(är alltså inte en av dem som är i behov av dem :-) )

Jessica 5 år sen

Va fantastiskt härlig du är Johanna! Din blogg alltså…. Älskar den! Hoppas folk är ärliga nu, så de kommer till väl användning hos någon. stor kram

Lisa 5 år sen

Fattig student som precis blivit med lägenhet. Måste möblera en helt tom lägenhet vilket kostar skjortan har jag insett:/ söker därför efter billigast möjliga möbler!!! / liss

Anna-Karin Danielsson 5 år sen

Dock inte 1:a lägenheten men , 1:a som singel igen.. Gott å ont, men möbler behövs ändå. Skulle ju göra det såååå mer hemtrevligt med detta fina matbord, mvh Anna-Karin

Katrine 5 år sen

Supersnygga möbler hade passat perfekt för mig och min nyblivna sambo.
Operation, komplikationer och en lång sjukskrivning hade de passat bra både som inredning och då plånboken inte va förberedd. Hoppas på tur :)

linn 5 år sen

Hej Johanna! Jag skulle bli jätteglad om vi kunde få dom fina köksmöblerna. Våra köksstolar “sjunger på sista versen” och skulle behöva nya. Hälsningar Linn

Maria 5 år sen

Så otroligt generöst av dig att skänka dina möbler! Hoppas nu alla kan vara ärliga när de visar sitt intresse så möblerna hamnar på rätt ställe! Kram

Diana Andren 5 år sen

Jag kan komma vilken dag i helgen som passar dig.Har varken köksbord eller matsalsbord så jag är jätteintresserad.kram Diana

Jennifer 5 år sen

Åh! Jag ska flytta till mig egna första lägenhet i april så de här fina möblerna hade varit perfekt till lägenheten. Är en ung 20-årig student, haha!
Ha det så bra!
/Jennifer

Diana Andren 5 år sen

Hej Johanna! Jag är intresserad av dina möbler.Mvh.Diana

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Idag fyller vår fina vän Hélen 50 år! Stort grattis älskade vän på din dag! Hon skulle haft en fest med middag och allt med sina vänner, men fick ju ställa in……

Idag fyller hon år! Älskade Lisa-Marie! Grattis på din 23-årsdag. Hon föddes en vacker vinterdag 3 december 1997, så efterlängtad! Tiden ser ni på pepparkakorna ;) Grattis vår målmedvetna, envisa härliga tjej…

Idag fyller vår fina vän Hélen 50 år! Stort grattis älskade vän på din dag! Hon skulle haft en fest med middag och allt med sina vänner, men fick ju ställa in……

Idag fyller hon år! Älskade Lisa-Marie! Grattis på din 23-årsdag. Hon föddes en vacker vinterdag 3 december 1997, så efterlängtad! Tiden ser ni på pepparkakorna ;) Grattis vår målmedvetna, envisa härliga tjej…