• 2016-01-30, 22:15
  • 7

Hej hopp!

Hoppas ni har en mysig helg! Jag kikar in lite snabbt och säger hej, det går i ett här hemma och vi har fixat en del som behövde handlas hem, lagat massa mat, grejat och fått undan en del. Skönt att inte ha någon tid eller något att passa när det oftast är ett hektiskt schema under veckorna.

Bilden ovan är dagens outfit, kolla in tunikan, tröttnar aldrig på snake… HÄR. Smycken i vår shop! Dom tunna i guld är Bud To rose som vi kommer ha i shoppen framöver. Så kul! Dom bruna i skinn med nitar finns redan inne. Skor, Gestuz Blueco.

DSC_0322

Jag och Marilyn gick en sväng på stan igår, sedan körde vi fredagspasset på gymet. Även om det var ganska sent på eftermiddagen ger det den där goa “helgkicken” tycker jag!

IMG_2566.JPGLedsen för suddig bild men släpar inte med systemkameran. Helt slut här!

Körde styrka överkropp igår, sedan 20 min på cykel. Marilyn körde ben och efter gick vi hem och lagade fredagsmiddagen! Dom önskade fläskfilegrytan med hemmagjorda pommes, (klyftpotatis) Många utav läsarna har gjort den grytan, nu var det längesen och det var sååå gott.

DSC_0354

Vanliga klyftpotatis som jag skär mindre och tunnare, havssalt, timjan och olivolja. Krispiga och goda.

DSC_0355

Fläskfilegrytan måste ni bara göra om ni inte testat. Dom flesta gillar!

DSC_0369

Mysigt att sitta tillsammans, middagarna och träning är det som jag och tjejerna gör  mest just nu, det är kul att dom vill gå till gymmet med mamma. Ni som har tonåringar och “inte får se dom mycket”. Gör något dom tycker om, tex gymma eller nån sport… eller vad dom gillar. Då får man lyxkvalite´ tillsammans.

Det  kan annars vara ganska frustrerande  när man aldrig “ser sina barn när dom kommer upp i åldern . Antingen stänger dom in sig på rummet eller också enbart kompisar. Därför märkte jag att träningen och middagar, det har verkligen blivit vår grej. Underbart <3 Allt har sin tid.

DSC_0377

Idag lördag så var vi på stan på fm sedan gymet igen. Tjejerna ville testa lite andra grejer  än det dom brukar träna så vi var där ett tag mitt på dan.

IMG_2733.JPG

För mig blev det cykling, cross och en rejäl magträning. Här med TRX band. in ut med benen mot magen , det biter bra och ger tränigsvärk från hell.

6 pass avklarat den här veckan, så nöjd att kroppen svarar och allt flyter på. Hur går det för er? Hoppas ni klarar er för alla baciller som kommer nu.

Efter träningen idag med tjejerna åkte vi till maxi och handlade, där var jag så trött så jag nästan inte orkade gå i affären. Men sedan vakande kroppen upp. Det var som om jag fått en energispruta för jag kände mig så glad och pigg! Tänk vilka positiva egenskaper träningen har.

DSC_0379

Vi älskar möblerna i köket! Väntar bara på mattan som kommer i början på veckan. Har även köpt en TV till köket så nu kan jag verkligen bo i köket med nyhetsmorgon, jobb vid datorn och kaffe. =) Möblerna är Artwood hos Annorlunda möbler i Kållered.

DSC_0383

Har så mycket recept och bilder som jag fixat som kommer i morgon och i dagarna. Så mycket mat vi gjort i helgen,  haha!

Kolla tex här vad L-M gjorde idag. Så glad att hon föredrar Rawfood och gillar att baka på rena ingredienser, det enda jag gjorde var att hålla i formen när vi fotade.

DSC_0472

Mer bilder från hennes tårta och recept i morgon.

DSC_0491

Janne kom hit för några timmar sedan, lycka är att sitta med gott plock med den man älskar. <3

IMG_2792.JPG

Igår hände det även en fantastisk och efterlängtad grej som jag ska visa er. Bilder kommer i morgon! Pirrigt.

Hoppas helgen varit skön, redan söndag i morgon och då kommer det en läsare som ska hämta mina köksmöbler. Ni var väldigt många som hörde av er, mitt hjärta värker att inte kunna hjälpa er alla men snart kommer det andra roliga saker här inne. Missa tex inte tävlingarna framöver.

God natt alla fina läsare, kram Johanna

 

 

 

 

 

2016-01-30 Johanna Toftby

Kommentarer

Loella 5 år sen

Hej Johanna!
Gjorde fläskfilégrytan idag, den är fantastiskt god. Mycket honung i är gott. Sen gjorde jag även potatisen till idag med sallad. Så gott. Ser redan framemot lunchen imorgon när jag får äta det igen!
Ha en bra vecka!
Kram Loella

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Mums!! :)

Ha en fin vecka du också, stor kram!

Jeanette K 5 år sen

Tänkte fråga dig om ett råd, hoppas du kan svara…
Jag har pga olika orsaker hamnat i den onda cirkeln med grym överkonsumtion av godis, kakor, chips….name it… som det senaste halvåret gett mig fem kilo plus på vågen. Jag är såklart missnöjd över det och vill bryta, men kan inte…. Jag är en allt-eller-inget-människa och funderar på att strypa kolhydrater helt en tid för att ta bort suget, jag klarar nämligen inte “lagom”. Vad tror du om det? Hur lång tid tog det för dig att bli av med sockersuget? Jag väntar mig abstinensbesvär och blod, svett och tårar… men hur länge?
Kram o ha en skön söndag i solen (sol i Götet i alla fall)

Ann.A 5 år sen

Så härligt och så mysigt det blev med de nya köksmöblerna! När Tv.n kommer upp kan du sitta länge och jobba och samtidigt njuta av de nya möblerna. Allt som du visat från Annorlunda Möbler ser helt fantastiskt ut!
Vill också säga…. Du är så underbar och snäll som skänker bort dina gamla köksmöbler till någon som behöver dom! Önskar dig en skön fortsättning på Söndagen!
Kram<3

Eva 5 år sen

Hej Johanna
Har läst din fina blogg länge nu. Följt dig i din träning och i ditt engagemang i olika projekt. Förstår som du skrev idag att veckorna är fulla. Därför undrar jag om du tänkt över ditt valpköp. Har själv haft hund och vet vad det innebär. Du har ju stora barn som kan vara delaktiga men man åtar sig ett ansvar för lång tid framåt. Tack för en fin blogg. Mvh Eva

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Hej Eva!
Valpen har jag tänkt på i så många år, tro mig. :) har tackat nej och sagt nej länge framförallt till mig själv.

Är helt 100% fast vid mitt beslut och vet om ansvaret. Vet om hur sjukt mkt jobb det är men vet också om den kärleken den ger eftersom Jag är uppvuxen med djur.

Fördelen med mina jobb är att Jag bestämmer själv, hunden kommer vara med mig mycket vilket förstås är en fördel när jag jobbar hemifrån.
Därför Jag skaffar en liten hund, är annars van vid väldigt stora hundar ;)

Tack själv, roligt att du trivs här inne!
Kram Johanna

Mitt liv 2.0 5 år sen

Jag önskar att jag också kunde träna.
Det låter härligt och jag längtar efter känslan av att ha tagit ut sig på ett pass.
Måste vänta ut en trist förkylning först, men sen så :)
Köksgruppen blev jättefin!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Vilken härligt fredag! I Skövde hade vi flera minusgrader i morse men det känns som vi närmar oss jul mer och mer. Underbart! Nu får det mer än gärna komma snö också. …

Vilken härligt fredag! I Skövde hade vi flera minusgrader i morse men det känns som vi närmar oss jul mer och mer. Underbart! Nu får det mer än gärna komma snö också. …

Innehåller annonslänkar till Blueco. Här kommer mer tips på riktigt bra rabatt, i morgon är det Black Friday och jag vet många gillar att fynda om man letar efter julklappar eller har…