ANNONS
Integritet på Tailsweep

Erbjudande på Spar hotell Göteborg på sportloven!

/


Detta erbjudande får ni inte missa! Följer ni bloggen vet ni att jag gärna tipsar er om roliga hotellerbjudanden, SPAR hotell i Göteborg är otroligt generösa och ger er gärna rabatt och lite roliga erbjudanden. Det är även det hotellet som hjälper Annica med boende när hon är nere på cellgiftsbehandlingar en vecka i månaden. Fantastiskt.
Snart är det sportlov och vad passar bättre än att åka till mysiga Göteborg! 🙂 Den här gången får ni riktigt bra pris på rum till hela familjen oavsett om du är ensam med barn eller fler. Dessutom ingår entre till Universeum! Supermysigt att gå dit med barnen, passar både stora och små. Jag har förstås en förkärlek till Göteborg så kommer tipsa er framöver om vad man kan hitta på mer när ni åker dit.


Bilder lånade från nätet.


Jag har bott med tjejerna på SPAR hotell både på Gårda som ligger vid Ullevi och det som ligger vid Majorna precis nära Slottskogen. Hotellen har alltid lite lägre hotellpriser, man får pengar över till annat! Jättefin och god frukost, även barnanpassat.

Alltid träningskläder med så man kan ta en runda i vackra Göteborg.


Nu erbjuder vi ett pangerbjudande till er och det är först till kvarn som gäller. Dom 50 första som bokar får även en check på 50kr man kan lösa in till dricka mm.
Priser gäller boende plus entre till alla in till Universeum! Ord pris på entre´är 175kr/vuxen och 120kr/barn. Ni sparar fler hundra per rum oavsett om ni hade fått biljetter in till universum. Eftersom det ofta blir förfrågningar på rabatterat pris även 0m man åker tex ensam har dom nu löst även för er. Bra va?!
2 vuxna 1 barn: 1235:-
2 vuxna 2 barn: 1545:- 
2 vuxna 3 barn: 1655:-
1 vuxen 1 barn: 1070:-
1 vuxen 2 barn: 1180:-
1 vuxen 3 barn: 1490:-
Gäller bokningar för vecka 7, 8 och 9, båda hotellen.
Ni bokar genom ringa Gårda: 031-752 03 00  eller Majorna:031-751 07 00 Ni kan också maila: garda@sparhotel.se eller majorna@sparhotel.se
Missa inte detta pangerbjudande om ni vill hitta på något mysigt under loven, men det är först till kvar då detta alltså endast gäller under sportloven.
Kram!

 I samarbete med Spar hotell 

9
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00