• 2016-02-07, 12:07
  • 8

Såg ni Melodifestivalen? Rätt vinnare som gick vidare till final tycker jag. Ace Wilder och Robin Bengtsson, moderna, proffsiga framträdanden! Jag gillar båda låtar, Ace supersnygga show kändes så modern och den låten kommer garanterat spelas på klubbarna framför. Robins låt kändes mysig och jag gillar munspel! Sommarplåga =)

Vi var hemma med lite plock och såg mellon från TV-soffan och var eniga om rätt låtar gick vidare.

IMG_3495.JPG

Här kommer bilder från fredagen! Jag och Janne mötte upp detta härliga gäng på restaurang Atelier (ligger på hotell Pigalle) Janne har sin lägenhet bara någon minut därifrån så det ligger runt hörnet bara.

DSC_2470Magnus och Mats, Daniel och Hanna sedan Daniels syster, bor och hans sällskap. Magnus hade en spelning på Trädgår´n och dom hade bokat bord på Atelier innan. Alltid mysigt och bra service.

DSC_2475

DSC_2474

Janne har snygga killsmycken, ev tar vi in dessa i shopen.

IMG_3589.JPG

IMG_3302.JPG

IMG_3313.JPG

DSC_2493

Stiliga killar! Det var så kul att ses, dom har precis kommit hem från en härlig semester i Thailand. Dom firade nämligen sin 10-åriga bröllops dag. GRATTIS!

DSC_2494

Vilket drag det var på Trädgår´n i fredags! Otroligt mycket folk.

JOHANNA2

 Magnus körde järnet på scenen och publiken dansade. Bra tryck!

DSC_2510

DSC_2504

DSC_2507

DSC_2491

Alltid en snodd på armen, haha! Tjockt, jobbigt hår blir varmt när man dansar.

Vi satt ett par timmar med våra goa vänner efteråt, strax efter midnatt sa vi hej då och alla gick hem. Skönt när det inte blir alltför sent så man har en dag efter också.

DSC_2488

 

 

 

 

DSC_2485

IMG_3376.JPG

Måste visa vilken fin bild Mats tog när jag stod och skulle ta på lite täckstift under ögonen, ni måste kolla in By Terry… bästa jag haft! Kan visa er några utav mina favoritprodukter. Mats har tipsat, nu har jag även köpt fondation som också är super.

Dom bästa bilderna är när man inte vet om det.

JOHANNA1

Toppen är Don Dup, armband från shoppen. I dagarna har vi nya, fina armband!

Här ska vi sätta fart, det blir ett benpass på gymet, sedan en sväng till Ikea och Annorlunda möbler.

Hoppas ni har en riktigt skön söndag!

Kram kram

 

 

 

 

Kommentarer

Emma 4 år sen

Vilken storlek har du på jeansen?:)

Svar på kommentaren:
Emma 4 år sen

Frågan skulle vara i inlägget efter!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Jag har XXS

Sofia 4 år sen

Håller med! Tyckte om båda!
Härligt att träffa vänner!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Verkligen!

Maria g 4 år sen

När man behöver någon som kanske mest o den personen ej vill höra ja då är det sorgligt o ingen idé att försöka förstå att man misstog sej o personen är så inne i sitt eget men förstår det inte själv. Man kan ej ändra andra men man lär sej alltid något o har alltid sitt hjärta kvar o det är viktigast.

Maria g 4 år sen

Fina bilder o v Magnus är bra. Var o hälsade på pappa på sjukhus till fika fick han en vetebrödsskiva som var så tunn att den knappt kunde stå upp är det så här vi behandlar våra gammla .Pappa är 88 år o har betalt skatt o slitit hela sitt liv tur jag hade köpt med extra fikabröd. O dom andra 3 männen hade ingen hälsat på o pappa varit snart 2 veckor. Jag blir så ledsen. Spara ej på våra äldre o glöm ej o hälsa på familj o vänner vid sjukdom. Kramis till dej o tack för fina bilder.

marija 4 år sen

Jaaa vissa gärna väntat länge nu på att du ska vissa din make up, så hoppas det blir under dagen

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Jag vet att många läsare vill veta när det är reportage i tidningar osv och nu är Amelia höst ute! Ett jättefint reportage om min kärlek till mat, rädslan inför ensamheten och…

Innehåller annonslänkar för Ellos  Om man älskar skaldjur, Göteborgs skärgård och livemusik, vad gör man då? Jo man åker med M/S trubaduren i vackra skärgården i Göteborg och samtidigt frossar loss i…

Igår var vi på Mikael Ljungbergs minnesfonds auktion på Lindholmen event och nöje. Det är vår vän Jonas Ljungberg och några riktiga eldsjälar som arbetar hårt med galan för att samla in…

Innehåller annonslänk till Ellos  Vad gör ni idag? Här i Göteborg är det riktigt busväder och vi ska äta lite sen frukost och gå till gymet strax. Vill tipsa er om att…