Små söta ting. Älskar mode och styling!


Längsedan jag tipsade om lite roliga klädtips, det är ju så kul med mode och smink! Jag har sällan örhängen, tycker det blir gärna tingel tangel på mig men tycker det är fint på andra. Men nu har jag hittar så söta örhängen jag måste visa.
Tory Bursch är ett favoritmärke och hittade dessa små söta örhängen. Det är en platta bakom och den större varianten, dom finns även mindre men det kändes lite fjuttigt till ansiktet.



Visst är dom fina? Sånna man kan ha varje dag till allt.
Lite festligare örhängen hittade jag hos min väninna Michelas butik La vendetta clothing. Märket är Lily and rose.


Hade dom i fredags till helsvart outfit.


Fotade med mitt andra objektiv så ni ser till och med mina fjunhår i ansiktet, haha. Har ni också flera hål i öronen, tänk när man hade hela öronen fulla med ringar och stenar.
Jag föredrar inte så tunga, stora örhängen men mest för jag tycker det är vansinnigt fult när det tynger ner örat så man får troll öron, hehe.


Dessa söta finns HÄR. Kolla in dom andra, jättefina och kvinnliga.
Nästa tips. Favorit jag haft flera gånger, romantisk tunika man kan ha både som klänning eller tex skinntights till.



Den är otroligt söt på, jag satte även ett skärp över och hasade ner.


Skärpet finns på Blueco.se och tunikan hos Clarks.nu Tror dock inte det fanns så många kvar, men kolla in allt nytt dom fått in. Klännigen i zebra finns HÄR. 
Fin utan skärp.



Slitna, trasiga jeans får man aldrig nog av. Gillar att bryta av, en giltig topp blir snyggast till ett par trasiga jeans. Märket är Sexy woman, kostar ord pris 2499 men är halva priset! Kolla in dom HÄR. Finns även fler slitna jeans, supersnygga please tex också på rean.


Tröjan är Happiness men kolla in deras champagne top som jag har egentligen till dessa jeans. HÄR.  Bra pris, en vanlig enkel tshirt är så sjukt snyggt. Detta är precis min stil med slitna jeans.



Kolla även in dessa…. Juciy Couture….


Denna har jag precis klickat hem hos La vendetta clothing. 
Missa inte rean, tex på deras träningskläder. Jag har Bhtoppen och byxorna. 


Det har varit en skön och rolig helg med mycket vänner och bara tagit det lugnt, tränade i dag med darling och måste säga, det är underbart att ha sin partner även som träningssällskap. Vet flera förhållanden som knappt kan umgås ensamma, måste alltid ha folk med sig för dom tröttnat på varann.


Knepet kanske är särbolivet 😉 och lyckan sitter inte det praktiska, lyckan sitter i att följa sitt hjärta.
I morgon kör vi igång en ny vecka,  då kommer bland annat tävlingen ¨Vinn en helg i Stockholm”!
KRAM på er!