Smoothie med hallon, mango och ingefära


Kicka igång dagen med en närringsrik och god smoothie, enkelt och lätt att slänga ihop med lite av vad du har hemma. Söker du på Smoothie uppe i sökfältet kommer massor med tips upp. Ingefära får vi inte nog av, nyttigt för kroppen så det har jag i det mesta.
Den här är en utav mina favoriter.
Smoothie som smakar sommar  2 portioner 
1-2 dl fryst mango
1-2  dl hallon
1/2 burk kokosmjölk
Vatten el valfri vätska
1 apelsin
1 tsk riven ingefära
1 msk pressad lime plus rivet skal
1 msk kokosolja eller hampaolja
1 tsk Nyponpulver om du har hemma
Gör så här:
Skär apelsinen i bitar, ta bort det vita. Blanda i allt i blendern, späd med vätska till önskad konsistens. Jag gillar den lite krämigare smoothien så det blir som milkshake.
Kör i mixern länge så det mixas ihop ordentligt. Jag lägger även i proteinpulver tex efter träning. Men då mixar jag kortare, blir tjock snabbt annars.Vad har ni för mixer hemma? Nu har jag haft min Bosch Silent mixer ett tag och är så nöjd med den! Det bästa är att den är tyst, du kan köra den när resten av familjen sover. Stark motor och vassa blad som tar allt.
Vad har ni i era smoothies?


Får du över? Ställ in den i kylen och rör om när du ska dricka så har du en till efter träningen eller som kvällsmål.
Nu kör vi måndag och idag blir det jobb vid datorn, telefonmöte och pappersjobb. Tabatapass i kväll. Förbereder tävlingen som kommer i nästa inlägg. Den får ni inte missa!
Kram kram

16
0

Små söta ting. Älskar mode och styling!


Längsedan jag tipsade om lite roliga klädtips, det är ju så kul med mode och smink! Jag har sällan örhängen, tycker det blir gärna tingel tangel på mig men tycker det är fint på andra. Men nu har jag hittar så söta örhängen jag måste visa.
Tory Bursch är ett favoritmärke och hittade dessa små söta örhängen. Det är en platta bakom och den större varianten, dom finns även mindre men det kändes lite fjuttigt till ansiktet.Visst är dom fina? Sånna man kan ha varje dag till allt.
Lite festligare örhängen hittade jag hos min väninna Michelas butik La vendetta clothing. Märket är Lily and rose.


Hade dom i fredags till helsvart outfit.


Fotade med mitt andra objektiv så ni ser till och med mina fjunhår i ansiktet, haha. Har ni också flera hål i öronen, tänk när man hade hela öronen fulla med ringar och stenar.
Jag föredrar inte så tunga, stora örhängen men mest för jag tycker det är vansinnigt fult när det tynger ner örat så man får troll öron, hehe.


Dessa söta finns HÄR. Kolla in dom andra, jättefina och kvinnliga.
Nästa tips. Favorit jag haft flera gånger, romantisk tunika man kan ha både som klänning eller tex skinntights till.Den är otroligt söt på, jag satte även ett skärp över och hasade ner.


Skärpet finns på Blueco.se och tunikan hos Clarks.nu Tror dock inte det fanns så många kvar, men kolla in allt nytt dom fått in. Klännigen i zebra finns HÄR. 
Fin utan skärp.Slitna, trasiga jeans får man aldrig nog av. Gillar att bryta av, en giltig topp blir snyggast till ett par trasiga jeans. Märket är Sexy woman, kostar ord pris 2499 men är halva priset! Kolla in dom HÄR. Finns även fler slitna jeans, supersnygga please tex också på rean.


Tröjan är Happiness men kolla in deras champagne top som jag har egentligen till dessa jeans. HÄR.  Bra pris, en vanlig enkel tshirt är så sjukt snyggt. Detta är precis min stil med slitna jeans.Kolla även in dessa…. Juciy Couture….


Denna har jag precis klickat hem hos La vendetta clothing. 
Missa inte rean, tex på deras träningskläder. Jag har Bhtoppen och byxorna. 


Det har varit en skön och rolig helg med mycket vänner och bara tagit det lugnt, tränade i dag med darling och måste säga, det är underbart att ha sin partner även som träningssällskap. Vet flera förhållanden som knappt kan umgås ensamma, måste alltid ha folk med sig för dom tröttnat på varann.


Knepet kanske är särbolivet 😉 och lyckan sitter inte det praktiska, lyckan sitter i att följa sitt hjärta.
I morgon kör vi igång en ny vecka,  då kommer bland annat tävlingen ¨Vinn en helg i Stockholm”!
KRAM på er!


2
0

Rätt låtar vidare i Mellon och mer från Göteborg!


Såg ni Melodifestivalen? Rätt vinnare som gick vidare till final tycker jag. Ace Wilder och Robin Bengtsson, moderna, proffsiga framträdanden! Jag gillar båda låtar, Ace supersnygga show kändes så modern och den låten kommer garanterat spelas på klubbarna framför. Robins låt kändes mysig och jag gillar munspel! Sommarplåga =)
Vi var hemma med lite plock och såg mellon från TV-soffan och var eniga om rätt låtar gick vidare.


Här kommer bilder från fredagen! Jag och Janne mötte upp detta härliga gäng på restaurang Atelier (ligger på hotell Pigalle) Janne har sin lägenhet bara någon minut därifrån så det ligger runt hörnet bara.

Magnus och Mats, Daniel och Hanna sedan Daniels syster, bor och hans sällskap. Magnus hade en spelning på Trädgår´n och dom hade bokat bord på Atelier innan. Alltid mysigt och bra service.Janne har snygga killsmycken, ev tar vi in dessa i shopen.

Stiliga killar! Det var så kul att ses, dom har precis kommit hem från en härlig semester i Thailand. Dom firade nämligen sin 10-åriga bröllops dag. GRATTIS!


Vilket drag det var på Trädgår´n i fredags! Otroligt mycket folk.

Mats Carlsson


 Magnus körde järnet på scenen och publiken dansade. Bra tryck!

Alltid en snodd på armen, haha! Tjockt, jobbigt hår blir varmt när man dansar.
Vi satt ett par timmar med våra goa vänner efteråt, strax efter midnatt sa vi hej då och alla gick hem. Skönt när det inte blir alltför sent så man har en dag efter också.
Måste visa vilken fin bild Mats tog när jag stod och skulle ta på lite täckstift under ögonen, ni måste kolla in By Terry… bästa jag haft! Kan visa er några utav mina favoritprodukter. Mats har tipsat, nu har jag även köpt fondation som också är super.
Dom bästa bilderna är när man inte vet om det.


Mats Carlsson


Toppen är Don Dup, armband från shoppen. I dagarna har vi nya, fina armband!
Här ska vi sätta fart, det blir ett benpass på gymet, sedan en sväng till Ikea och Annorlunda möbler.
Hoppas ni har en riktigt skön söndag!
Kram kram8
0