Vinn en helg i badkarsrummet på Hotell Kung Carl i Stockholm



Denna tävling får ni inte missa! Vi tävlar ut en lyxhelg i Stockholm, två personer vinner en hel helg på hotell Kung Carl som ligger vid Stureplan. Inte vilket rum som helst, det är nämligen deras supermysiga badkarsrum de luxe!
Så glad jag är att få tävla ut detta till er, inget dåligt pris. Ni kan se mer på hemsidan. 
Ni vinner alltså en valfri helg fredag-söndag som ni kan välja under hela året. Kanske en tripp till Stockholm när våren kommer, eller varför inte en semesterhelg i sommar!
Det enda ni betalar är resan dit. Frukost ingår självklart också. Hotellet ligger centralt precis vid stureplan men det är ändå ett lugnt och mysigt hotell. Missa inte äta eller ta något gott att dricka deras mysiga restaurang.



Det är ett romantiskt rum, nu kan ni njuta en hel helg här. Kanske med din partner, dotter eller son eller kanske en god vän. Ni bestämmer.


Copyright 2014


För att vinna en lyxhelg i badkarsrummet på hotell Kung Carl Stockholm gör så här: 
*Skriv en kommentar här på bloggen varför du vill vinna. Skriv gärna med också hur du hittade hit till bloggen. (Inget krav)
* Dela inlägget, (klicka på share precis under inlägget här på bloggen)
*Gilla gärna Kung Carl  FB HÄR. 
Glöm inte korrekt mail, skriv dock ingen smiley eller någon länk, lätt att den kan hamna i”skräp”korgen, men jag kikar där ofta. Kommentarsfältet är alltid öppet så din kommentar ska synas direkt utan förhandsgranskning.
För ett år sedan hade jag samma tävling men då en natt. 547 kommentarer blev det då, ska bli spännande att se hur många som gillar denna.
En person vinner men får ta med sig någon. Tävlingen avslutas om en vecka, den 15/2 kl 21.00
Stort lycka till! Glöm inte, är man aldrig med vinner man inte. Plötsligt kanske det blir du!
Kram Johanna

I samarbete med Hotell Kung Carl