• 2016-02-08, 20:30
  • 520

 

Denna tävling får ni inte missa! Vi tävlar ut en lyxhelg i Stockholm, två personer vinner en hel helg på hotell Kung Carl som ligger vid Stureplan. Inte vilket rum som helst, det är nämligen deras supermysiga badkarsrum de luxe!

Så glad jag är att få tävla ut detta till er, inget dåligt pris. Ni kan se mer på hemsidan. 

Ni vinner alltså en valfri helg fredag-söndag som ni kan välja under hela året. Kanske en tripp till Stockholm när våren kommer, eller varför inte en semesterhelg i sommar!

Det enda ni betalar är resan dit. Frukost ingår självklart också. Hotellet ligger centralt precis vid stureplan men det är ändå ett lugnt och mysigt hotell. Missa inte äta eller ta något gott att dricka deras mysiga restaurang.

DSC_0534

IMG_2731-670x502

Det är ett romantiskt rum, nu kan ni njuta en hel helg här. Kanske med din partner, dotter eller son eller kanske en god vän. Ni bestämmer.

IMG_2732-670x371

SAMSUNG CAMERA PICTURES

För att vinna en lyxhelg i badkarsrummet på hotell Kung Carl Stockholm gör så här: 

*Skriv en kommentar här på bloggen varför du vill vinna. Skriv gärna med också hur du hittade hit till bloggen. (Inget krav)

* Dela inlägget, (klicka på share precis under inlägget här på bloggen)

*Gilla gärna Kung Carl  FB HÄR. 

Glöm inte korrekt mail, skriv dock ingen smiley eller någon länk, lätt att den kan hamna i”skräp”korgen, men jag kikar där ofta. Kommentarsfältet är alltid öppet så din kommentar ska synas direkt utan förhandsgranskning.

För ett år sedan hade jag samma tävling men då en natt. 547 kommentarer blev det då, ska bli spännande att se hur många som gillar denna.

En person vinner men får ta med sig någon. Tävlingen avslutas om en vecka, den 15/2 kl 21.00

Stort lycka till! Glöm inte, är man aldrig med vinner man inte. Plötsligt kanske det blir du!

Kram Johanna

I samarbete med Hotell Kung Carl 

 

 

 

Kommentarer

Marielle Jansson 3 år sen

Hej, när sjukdom tar över och man vet att frisk kommer man aldrig bli mera ja då behöver man ”down time”.
Min man å jag skulle verkligen behöva detta för att orka slås mot nästa våg av vad sjukdomen kommer ge, otrevliga människor som tror man fejkar bara för att det inte syns att man är sjuk, läkare som behandlar en värre än hundskiten man ibland tyvärr kan trampa i.
En helg där vi bara bryr oss om oss själv, god mat, härlig omgivning ja det är vad vi behöver.

Anna 3 år sen

Jag skulle ta med min älskade tvillingsyster som varit/är sjukskriven för utmattning, vore kul att glädja henne. En helg på hotell efter julhelgen vore guld.

Ann-Christine Jensen 3 år sen

Jag skulle ta med min sambo. För åtta år sedan var han min man men vi skilde oss. I somras hittade vi tillbaka till varandra och allt känns bättre än någonsin. Vår son är mycket glad för det också. Man måste vårda kärleken och det här skulle vara ett underbart sätt att göra det på.

Eva Larsson 3 år sen

Jag skulle ta med min man och njuta av varandra, han har haft bakslag på sin operation och har fantom smärta. Har följt dig sen du var med i Ensam mamma söker.

johanna sellen 5 år sen

Att få komma bort en helg och bara få vara Johanna och Marcus och inte bara mamma och pappa hade varit helt fantastiskt. Det är precis vad vi hade behövt. Bara tid för varann. Har följt din blogg sedan länge via bloglovin.
Kram.

Sabina 5 år sen

Småbarnsåren…. Behövs det läggas till något mer? Jag saknar min älskling på tu man hand, inte bli avbruten i samtal eller sova på varsin kant i sängen… Vi skulle verkligen vilja åka hit! Guuuud va underbart! Håller tummarna!!

Louise kraftling 5 år sen

Jag önskar barnvakt av mina föräldrar, denna hotellvistelse, en lycklig man när jag berättar vad jag vunnit och en stooor flaska skumpa att dricka i det där badkaret!

Anna Andersson 5 år sen

Önskar så att jag kunde vinna denna helg till min sambo som jobbar och sliter för att vi ska köpa boende och vi lägger just nu alla pengar på sparande till detta. Så för tillfället har vi inte möjlighet att unna oss något sånt här. Så detta vore verkligen lyx och dessutom fyller min sambo snart år så en välförtjänt present minst sagt. Håller tummarna!

tiina Schultzberg 5 år sen

Åååh hade verkligen dött om jag vann detta. Längtar så mycket att få ha en romantisk helg med min kärlek. Så njuta o le varendaste sekund. Följer dig sen länge både här o på insta men kommer inte ihåg hur det börja. Superinspirenade blogg har du. Kram!

Madeleine Ericsson 5 år sen

Önskar att jag vinner denna weekend till underbara Stockholm!
Skulle överraska min fina sambo Jonas!
Tänkte mig en helg i slutet av juni.
Bo på mysigt hotell, sitta på någon uteservering och ta något gott att dricka, shoppa lite och gå ut och äta en bit mat i härlig sommarvärme.
Perfekt helg!!! Hoppas på tur…
Kram Madde

Izabella Gewerth 5 år sen

Följt dig sedan ensam mamma söker. Du är en stor förebild och inspirerar mig på många sätt. Skulle gärna vilja vinna för att spendera en weekend med min fina dotter ❤️ Hoppas du tur!

Christina Malmgren 5 år sen

Vilket underbart hotell , rum och vinst!
Vill ta med mig min syster och tillbringa en helg i mitt Älskade Stockholm!
Jag bodde där en tid som ung , har många gånger längtat tillbaka så det vore ett kärt återseende.
Är nyfiken på att se hur stan förändrats och att återse de platser som betydde mest för mig.
Stockholm med omgivningar är fantastiskt vackert och mångfacetterat.
Att få bo centralt vid Stureplan i det vackra badkarsrummet förgyller upplevelsen ytterligare, vill dela och njuta av denna lyx med min Syster. Hon skulle Älska det!
Livet har lärt mig att samla på Upplevelser istället för prylar och att våga ta chanser!
Varma Hälsningar från Mig.
Jag har Gillat och Delat.
Ha det Gott!
PS! Jag hittade hit via en Tävlingssida DS!

Veronica p 5 år sen

Hej hej vet att kl är efter 21.00 hade varit väldigt väldigt skoj att få vinna detta efter som i år fyller man 30 år så hade varit mysigt och få åka fira de på så fint hotell! Har följt dig sen en tid tillbaka och du inspirerar!!

Emma svensson 5 år sen

Åå tänk om man vann!
Då hade jag och sambon njutit av att bara vara tillsammans med varandra.
Hoppas!

Har i stort sett följt dig sen jag tittade på ensam mamma söker.
Nu är du en stor inspirationskälla för mig då jag precis börjat gymma. Tack! /Emma

Linda Bondesson 5 år sen

Oops! När jag delade inlägget med tävlingen hamnade det på min mans fb av någon underlig anledning… (Jonas Bondesson) Hoppas att det funkar ändå. Håller tummarna! Linda

Mirjam 5 år sen

Jag skulle bjuda med min barndomsvän som numera bor 90 mil från mig i Norrland på en weekend i Stockholm om jag vann. Vi träffas alldeles för sällan och pratar ofta om att “få till” en tjejhelg. Hoppas på tur!

Isabelle 5 år sen

Det vore helt fantastiskt att vinna detta pris. Jag skulle vilja överraska min underbara sambo. Han har haft en svår period i sitt liv där han jobbat väldigt hårt men känt att han själv inte längre haft kontrollen över situationen. En psykolog kopplades in och jag vill kunna stötta och finnas där för honom men ibland känner jag mig otillräcklig. Han är värd det absolut bästa och därför vore detta perfekt för honom. Att komma bort från vardagen och bara andas ut.
Jag håller tummarna och hoppas på det bästa för det är precis vad han är värd!

Linda Bondesson 5 år sen

Wow, en helg här hade varit en riktigt kärlekboost för vårt förhållande!

Linda P 5 år sen

Slirar in med andan i halsen nån minut i nio… Jo, jag vill vara ned och tävla iaf! Tänkte “hä lönsh int” men ändrade mig, prövar man inte kan man aldrig vinna… Och som vi behöver det här min sambo och jag! Fyra barn i familjen, behöver jag säga mer???

Hoppas hoppas på vinst!!!

Henke 5 år sen

Hej!
Jag skulle gärna vilja vinna detta pris för att jag och min flickvän behöver tid tillsammans. Vi träffas för sällan och vi glider allt längre ifrån varandra. Detta skulle vara ett ljus i mörkret för oss båda. Detta vore en perfekt överraskning till henne. Därför hoppas jag att du/ni väljer oss och håller mina tummar och tår.
Med vänlig hälsning Henrik

isabelle 5 år sen

Det vore helt fantastiskt att kunna överraska min sambo med detta pris. Han jobbar för fullt och har ett väldigt påfrestande jobb där det gått så långt att de behövt koppla in en psykolog. Jag vill kunna hjälpa och stötta honom i vardagen men ibland känner jag mig otillräcklig. Han är värd det allra bästa och en helg i huvudstaden är precis vad han behöver. Att få komma bort från vardagen och bara andas ut. Så nu håller jag tummarna!!!!!
Jag älskar honom mer än någonting annat!

Maria Eliasson 5 år sen

Skulle bjuda med min kära mor för att få en mor & dotter helg i huvudstaden.

Malin Ribbing 5 år sen

Åh hade helt missat denna tävling! Ute i sista sekund ser jag..
Jag hade blivit överlycklig om jag hade vunnit detta. Min pojkvän skulle bli överlycklig också för det är han jag skulle ta med mig! En helg tillsammans med sin kärlek i en stad långt ifrån sitt hem behöver alla ha, och denna gången skulle jag gärna vilja vinna detta! Håller tummarna!

Hittade hit via din instagram där jag följer dig.

Isabelle 5 år sen

Det här vore helt fantastiskt att vinna. Jag och min underbara sambo behöver lite ensam tid tillsammans bara han & jag. Bara släppa allt som har med vardagen att göra för att bara rå om varandra på bästa sätt!
Det är svårt att hitta tid till varandra då han jobbar väldigt mycket och jag läser på högskola en bit härifrån.
Tyvärr så är det just tiden till varandra som är det första som faller bort & därför är detta pris precis vad vi behöver. Jag skulle vilja överraska honom precis som han gjorde för mig på alla hjärtansdag för det är han värd!

catya segendorf 5 år sen

Som mamma till 8 egna barn och 2 bonusarna skulle vi behöva lite lyx och romantik i vår tillvaro. Vi behöver vårda vårt vi .

Emma 5 år sen

Hej Johanna!
Hur underbart skulle det inte vara att få fira sin 40-årsdag i maj i huvudstaden!!
Är inte riktigt sugen på att ha stor fest, så det hade varit perfekt att lyxa till det i Sthlm en helg. Får så mycket inspiration av din blogg på många plan i livet! Läste en artikel om dig i Amelia och hittade till bloggen. Nu håller jag tummar och tår att detta hela vägen går!

Elisabet Andersson 5 år sen

Vilket kanontillfälle!
Hittade till bloggen via Facebook.
Delat tävlingsinlägget på min Facebook (Elisabet Andersson).
Gillat och delat Hotel Kung Carls Facebooksida.
Skulle vilja bjuda min älskade mamma på en helg i Stockholm då vi båda älskar staden och bor långt ifrån. Vi har pratat om att åka dit sååå länge nu, men kommer liksom aldrig iväg. Den här vinstpotten skulle få oss att göra slag i saken!
Mamma har myelom – en cancerform – och har blivit stamcellstransplanterad. Nu efter detta mår hon lite bättre och fyller 75 jämna och firar samtidigt guldbröllop. Min 40-årsdag sammanfaller också med detta. Vore verkligen skamligt om vi inte firade!! Vi är i allmänhet väldigt dåliga på att unna oss själva saker i vår familj … När jag upptäckte denna fantastiska tävling kände jag av hur utled jag är på just det … Att vi behöver komma hemifrån och uppleva något nytt är ett riktigt understatement. Hur grymt vore det inte om vi två fick ta del av nya intryck och glömma tråkigheterna med mammas sjukdom ett tag?!
VIP-resa till Stockholm – häftigast i världen
Johanna Toftby gör alltid fest utav färden.
Badkarsrum på Kung Carl – lyxigt på alla vis
för två livsnjutare i Sveriges shoppingparadis!

Marielle Mellberg 5 år sen

En av punkterna på min “bucketlist” är att pricka in att besöka Kungsträdgården när körsbärsträden blommar som mest.
Vore härligt att få ta med min man på en lyxig helg på tu man hand, tiden för två blir satt på undantag allt för ofta i en vardag med fyra barn.
Håller alla tummar!!
Bloggen hittade jag till via vänner på Facebook som kommenterat/gillat dina inlägg. Följer dig sedan en tid på Instagram, också av den anledningen.

LiseLotte Johansson 5 år sen

Drömmer om att få sova! Fantastiska harmoniska rum! Två kära små barn förhindrar ständigt en god natt sömn..

Jenny 5 år sen

Tänk om jag kunde få ta med min man på detta. Tänk om vi kunde få barnvakt för en dag eller några timmar och bara kan få vara vi, sova länge, äta frukost länge. Vilken dröm, väck mig inte!

Marielle Mellberg 5 år sen

En av punkterna på min “bucketlist” är att pricka in att besöka Kungsträdgården när körsbärsträden blommar som mest.
Vore härligt att få ta med min man på en lyxig helg på tu man hand, tiden för två blir satt på undantag allt för ofta i en vardag med fyra barn.
Håller tummarna! ☺️✊

Pernilla 5 år sen

Såg tävlingen via en väns Facebook.
Jag och min sambo är ganska bra på att åka iväg på tu man hand då o då, så denna gången åker jag hemskt gärna med min bästa vän. En riktig tjejhelg med shopping och skumpa! Kvalitetstid och nöje och ett välkommet break i vardagen!

Annika Möller Gustavsson 5 år sen

Skulle verkligen behöva komma iväg med min man. Så sällan vi prioriterar detta. Vi jobbar motsatt skift och ser så sällan varandra. Och helgerna tillbringar vi tiden med våra barns aktiviteter och matcher. Vi skulle verkligen behöva egentid och fylla på varandra med närhet och kärlek. Så jag hoppas hoppas ❤️❤️❤️

Lotta Östman 5 år sen

Alltså jag och min man behöver verkligen den här helgen efter 1 år med bara sjukhus rehab läkarbesök och allt annat som kan vända upp o ner på livet just när man tror att allt ska bli så mycket bättre. Vi behöver hitta tillbaks till livet igen

Christine Hoppe 5 år sen

Jag skulle bli så glad om jag vann en helg på detta hotell. Skulle ta med min mamma för att fly ifrån Norrbotten en helg . Och passa på att träffa min farmor på 98 år som bor i Sthlm och som jag allt för sällan ser. Att gå rå om mina två kvinnliga förebilder i Stockholm skulle vara så värdefullt. Att få ge igen en del dessa två gett mig under min uppväxt. Följer dig både på fb och instagram. Kram Chris

Lotta Wiberg 5 år sen

Jag skulle ta med min pojkvän på en fantastisk helg i Stockholm. Vi har två barn vardera och har sällan möjlighet att tillbringa tid bara vi två.
En romantisk helg för oss två är vad vi behöver helt enkelt!

Följer dig på Instagram och Facebook men detta hittade jag via Instagram :)

Emilie Klingzell 5 år sen

Hej!
Skulle vara helt fantastiskt att vinna denna helg. Jag och min sambo planerar att gifta oss den 7 oktober i år, eftersom vi är föräldrar till en underbar son på 8månader (så gammal nu) så känner vi att vi inte kan åka iväg på bröllopsresa. Vi vill inte lämna honom för länge. Dock skulle en lyx helg vara perfekt för oss då vi bara kan rå om varandra för en hel helg.
Hittade denna blogg genom en vän på Facebook som hade delat detta inlägg.
Mvh Emilie

Ulrika Belbo 5 år sen

Hej. Jag och mitt❤️ Har varit tillsammans i 22 år, gifta i 12. Nu fyller min älskling 50-år, och det skulle vara kul med att överraska honom på hans dag. Jag följer din blogg dagligen, du är otroligt inspirerande och vi provlagar dina recept var o varannan dag. Fortsätt vara så bra och den du är..

Mia Adolfsson 5 år sen

Hej
Jag hittade din blogg runt 2011-2012 när jag började med LCHF följde då 56kg!!
Om jag vinner vill jag ta med min syster! Vi sågs första gången 2002 och har väldigt bra kontakt sen dess!
Hon är mig väldigt nära och skulle vilja överraska med något lyxigt!
Kram och Tack för en toppenblogg!// Mia

Marika Gustafsson 5 år sen

Hej! Skulle vara underbart att få komma iväg en helg med min man och bara tänka på varandra. Vår vardag handlar mycket om vår dotter som kämpar med diabetes typ1. Oftast träffas vi på gymet då båda två tränar väldigt mycket.
Har följt din blogg länge och minns inte riktigt hur jag hittade hit.

Åsa Persson Edbäck 5 år sen

Skulle vara underbart att vinna en vistelse i detta underbara rum. Skulle vilja överraska min man med det på vår fjärde bröllopsdag.

Therese Svensson 5 år sen

Har haft förmånen att bo i detta ljuvliga rum för många år sen, då som ogift men nykär. Vore ju magiskt att kunna återvända dit med The love of my life och denna ggn som man & fru!

Kicki Söderlund 5 år sen

Inte nog med att jag är singel på Alla hjärtans dag.
Det är min födelsedag!!
Det känns som att fylla år på julafton.
Jag tycker jag förtjänar lite lyx på hotell.
Hittade hit, då jag följer dig på instagram Johanna.

Mikaela Rebane 5 år sen

Tänk att få ta med sig sin blivande man för en hel helg i Stockholm och finna inspiration till det kommande bröllopet. Vad vore bättre än att bo i ett sånt lyxigt rum:).

Marianne 5 år sen

Min man och jag skulle bli väldigt lyckliga över att vinna denna tävling då vi har svårt att hitta tid tillsammans i vardagen. Tre små barn och arbeten som kräver mycket engagemang gör att tiden bara rusar iväg. Vi skulle behöva hjälp med att leva här och nu…

daniel 5 år sen

Vore mysigt med en helg i Stockholm och överraska sambon med ett frieri i denna lyxiga svit…En helg att minnas med massa kärlek och överraskningar

Hanna Walleij 5 år sen

På alla hjärtans dag rök jag och mannen ihop och istället för champagne och jordgubbar slutade kvällen med tjafs och tårar. Anledningen var att vi på grund av flytt, vab, jobb och inskolning på dagis inte hunnit prata om annat än allt praktiskt och problematiskt och därför var tvungen att diskutera vem som gör vad denna kväll – vilket givetvis ledde till bråk och tjafs eftersom vi båda är utmattande och inte hunnit ta hand om varandra på länge. Drömmen skulle vara att få rå om varandra och prata om trevliga och viktiga saker en hel helg i vår favoritstad Stockholm. Hoppas på mer lycka än vi haft på sistone…

Marcus 5 år sen

Skulle vilja bjuda min kära fru på en helg i Stockholm eftersom hon älskar staden och vi bor långt ifrån. Då hon studerar och jag jobbar mycket tänkte jag lämna bort barnen och bara vara med henne för det är hon värd.
Hittade din blogg genom Facebook.

Susanne 5 år sen

Det hade varit så mysigt att överraska min man med en helg i Stockholm då vi firar 10 årig bröllopsdag i augusti.

Anette Arntzen 5 år sen

Har haft en tung period i livet fylld av sorg skulle vara skönt att kunna få rensa huvudet och bara få vara en helg skulle gärna ta med min dotter som betyder allt för mig. Vi båda har följt din blogg och instagram länge tack för alla tips både mat och hälsa samt gästbloggen.

maria storm 5 år sen

Jag vill gärna vinna en myshelg åt mig och sambon..Bara rå om varandra och lämna småbarnbubblan en vända! Lite egentid på tu man hand var längesen.. så hoppas på lite romantik för mamman å pappan! Hittade din blogg via instagram

Linda Aldelius 5 år sen

Hade varit så fantastiskt härligt att få överraska min underbare pojkvän med en helg i Stockholm! Komm

Svar på kommentaren:
Linda Aldelius 5 år sen

Hade varit så fantastiskt härligt att få överraska min underbare pojkvän med en helg i Stockholm! Komma ifrån vardagen och njuta lite extra av att vara tillsammans då vi bor 20 mil ifrån varandra. Håller tummarna!

Tina 5 år sen

Detta hade varit het underbart att vinna!
Bara jag o min man tillsammans en helg, precis vad vi behöver!

Maj-Britt Häggblad 5 år sen

Det vore kul att kunna få fira sin 65 årsdag på ett fint hotell i den kungliga huvudstaden med all dess utbud av aktiviteter.

Maria 5 år sen

Hej!
Jag skulle om turen hamnade hos mig ta med min dotter Emilia, på 9 år i år, på en tjejhelg i sommar. Hon har pratat om att få ha en myshelg med “bara” mamma och vad vore då inte det ultimata att spendera mer pengar på henne och shopping och få bo kostnadsfritt!

Elisabeth Söderström 5 år sen

Skulle gärna vilja ta med min “lilla gubbe” till detta mysiga o charmiga hotell! Vi hade vår bröllopsdag i fredags (12/2), har varit gifta en väldans massa år, hur många tänker jag inte avslöja här, men vi har väl passerat ” bäst före datum” för länge sen! Detta vore ett ypperligt tillfälle om man skulle få överraska sin kära make med en sån fin present i efterskott, ja man kan ju alltid hoppas!
Jag har följt dig på instagram i många år o tycker du är en sån inspirerande person!

Nathalie Sääf 5 år sen

Jag skulle så gärna vilja bjuda med mig min fantastiska mamma på en helhelg i fina Stockholm. Min mamma ställer upp till 300% och tänker mer på andra än sig själv, jag önskar nu henne en avkopplande och lyxig helg i Stockholm! Mammor är värda att hyllas! Kram Nathalie

Catherine 5 år sen

Vore topp att få ‘bara vara’ en helg i kärlekens tecken med min man!

Katri Ruth 5 år sen

Hej

Det skulle vara helt underbart att få överraska min man med en weekend i stor staden. Han är mitt allt. Han ställer alltid upp för nära och kära. I juni 2015 opererade jag mitt knä första gången och nu jan -16 gjordes operation nr 2. Och min man har fixat all mark service, hämtning och lämning av våra 3 barn, skjutsat barnen till deras träningar, hämtat ut mina paket jag nätshoppar, lagat mat, ja allt som vi alltid delat på, sköter han helt själv. Så nu ligger jag här igen och är nyopererad och tycker synd om min livskamrat som gör allt med ett leende på läpparna. Så därav skulle jag vilja överraska honom med en helg i Stockholm när jag kommit på benen. Han är så värd att bli ompysslad utav mig en helg i det där magiska rummet.
Hoppas och drömmer mig bort..

Anneth Viberg 5 år sen

Skulle vilja vara turist i min egen stad en hel helg, man glömmer lätt bort vilken fantastiskt vacker huvudstad vi har. För att sätta extra guldkant på helgen så skulle en hotellvistelse istället för att sätta sig på pendeltåget hem kännas som top noch.

Magdalena 5 år sen

Hej. Önksar att vinna detta till mig och min man. Vi hinner sällan åka iväg på något. Hittade detta eftersom jag följer dig. Kram.

Johanna lindqvist 5 år sen

Hej Johanna
Skulle verkligen bli superglad över att få spendera en helg med min man i Stockholm på detta supermysiga hotellrum. Vi skulle behöva en minisemester för oss själva lediga från barn o barnbarn även om vi älskar att vara med dem. Hur jag hitta till din blogg kommer jag inte ens ihåg, så länge har jag följt dig, även en trogen följare på insta. Många kramar Johanna

Lotta 5 år sen

Byter gärna tråkig weekend mot en som rockar fett- Tack vare den på insta som är träningsinspiratör nr ett!!

Maria 5 år sen

När frågan kommer hur är det, allt bra? Visst allt så bra… Fan va trött jag e på mig själv, fick mitt femte barn för 6 veckor sedan å de e allt annat än bra!!! Sömnbrist, små ätande hela tiden, ett hus i kaos, värk i kroppen, men ändå, Allt är så bra…. Man vill ju inte rucka på den “perfekta” ytan å tycka synd om sig själv, suck!! Så en helg med den som betyder mest, få sova, äta gott å ordentligt, röra på sig tror jag skulle fylla på min energi till max! Nu skall jag sluta klaga:)) tack för en bra blogg som jag följt väldigt länge!!

Cathrin 5 år sen

En mysig helg med mannen i huvudstaden och fira att han fyller 50 år.

Zanna 5 år sen

Hej Johanna,
skulle gärna vilja överraska min man med en helg i Stockholm på detta, som det verkar, fantastiska hotell! Han är den finaste människa jag någonsin känt, en underbar make och mest kärleksfulla pappan man kan tänka sig. Tillsammans med honom har jag blivit en bättre människa! Älskad av mig, sönerna, övriga barn och alla tänkbara djur! Genomgo helt enkelt!

Tack fina du för en superinspirerande blogg och för all din omtanke om allt och alla!

Linda Nilsson 5 år sen

Då jag är ensamstående med två barn varav en går gymnasium på annan ort med allt vad det innebär med hyror och mat, hemresor mm så finns inget utrymme till egna äventyr därför vore det underbart om man fick vinna en helg i Stockholm.

Malin 5 år sen

Hej! Har läst din blogg länge blir peppad av att följa dig här och på Insta…Jag skulle vilja överraska min älskade man ned lite egentid bara för oss…Vi har fyra underbar barn..dock jobbar han borta i veckorna och jag jobbar varannan helg så vår tid tillsammans är lite…vi skulle behöva fylla på kärlelskontot helt enkelt =) Tack för en fin blogg och Insta =) (yar ej facebook så kan ej följa dig där ) kram

maria 5 år sen

Verkar helt underbart! Skulle verkligen vilja överraska min sambo med denna vistelse som tack för att han står ut med mej när tårkanalerna svämmar över lite för ofta.
Underbar blogg du har Johanna.
/Maria

Marie Jensen 5 år sen

Vilken dröm!!! Följer dig på Insta och är inne nästan varje dag på din blogg då jag finner jätte mycket inspiration till träning och mat. Att vinna en hotell natt vore en dröm, lite som en lottovinst faktiskt-:) kramar Marie Jensen

Christine Mikkonen 5 år sen

Åhh, vilket underbart rum! Jag skulle verkligen behöva en helg i det där rummet ihop med min sambo. Vi har tre barn och inte varit iväg någonstans själva de senaste 5åren. Så detta skulle verkligen uppskattas!

Rina Löfqvist 5 år sen

Oj oj vilket rum. Det rummet skulle jag inte lämna i första taget:-) tänk att bara få vara där, njuta, inga måsten bara ren avkoppling. Självklart tar jag med min man. Han behöver släppa jobbet ett tag… Detta är han värd. Johanna, Johanna din fina blogg ramlade jag in på för många år sedan, av en slump. Sen fick du sätta saxen i mitt hår, många gånger. Blir alltid glad och nöjd efter en träff med dig. Du är en förebild.

Elvira Boman 5 år sen

Heej Johanna! Lyckligt förlovade, två små barn och mycket kärlek! Att planera vårat bröllop och njuta av varandras sällskap i denna svit hade varit helt underbart!

Johanna Wallgren 5 år sen

Åh detta låter helt magiskt! Vill gärna spendera en helg med min man! Vi firar ju 10 år tillsammans! jag följer din blogg för inspirerande träning och mat! Ändrade min livsstil för 2 årsen så din blogg tilltalar mig! Är ju skövdebo också!

Gillat och delat! :)

Jag fick ett tråkigt besked i somras och har haft problem med min hälsa sedan dess, detta skulle pigga upp och ge ny energi.

Jag hade så hemskt gärna velat vinna då jag ofta sätter andra först, skämmer bort andra och överraskar andra.

Jag hade blivit så otroligt glad om jag skulle få en överraskning som denna och bli bortskämd med en sådan här fin gest.

Nu håller jag tummar & tår för att just jag kanske vinner! :D

Jag läser din blogg och följer dig på instagram, därför hittade jag denna tävling! :)

Lotta Gärdlund 5 år sen

Åh vad lyxigt och härligt det vore att få njuta i lugn och ro och kanske till och med kunna prata eller gå på toaletten i fred. Skulle vilja bjuda med en vän som precis som jag skulle må bra av en -rådomsigsjälvdrickavinochprataskit helg. Hittade till dig på instagram. Hoppas!!

Daniel Petrini 5 år sen

Absolut bästa hotellet i Stockholm, vi bor alltid där. Men har faktiskt inte bott i fina rummet med badrum mitt i. Ser fantastiskt ut. Min sambo fyller snart år och bättre överraskning finns ju inte, en weekend i Stockholm på bästa Kung Carl. Följer dig givetvis på insta Johanna ❤️ Trevlig kväll! Daniel

Jennie 5 år sen

Äntligen har jag tagit mitt förnuft tillfånga
synd bara att åren skulle bli så många.
D jag syftar på är tjejmilen
d e för min del 2016 dealen.
Väninnan hade vart kul å överraska
me 10km lopp å en champagneflaska.
Vad vore bättre än hos en kung då sova ingenting d vill jag lova.
Jennie

Följer dig på fb bloggen å insta

Ingela 5 år sen

Jag skulle vilja vinna hotellnätterna till mig och min man. Jag har jobbat i 9 år på en industri som gjorde mig deprimerad och för ett år sedan tog jag steget och sökte till universitetet och kom in! Nu mår jag mycket bättre, men min man tar ett väldigt stort ekonomiskt ansvar. Jag skulle vilja ta med honom på en lyxig hotellweekend som tack för att han dagligen stöttar mig och för att han alltid betalar allting nu för tiden. Han förtjänar att bli lite bortskämd.
Jag följer dig på instagram, Johanna och det var så jag hittade tävlingen.

Jenny Ahlström 5 år sen

Åh, skulle vara perfekt att vinna! Min man och jag firar 20(!!!!) år tillsammans, hade passat så bra att fira det i Stockholm!! Bara han och jag!!!

Eva Salgren 5 år sen

Vilket fantastiskt rum! Det vore kul att få överraska maken med en av våra “hemlig resa” till detta resmål. Det är ju ett sådant rum som man sällan kostar på sig själv även om man kanske borde någongång ibland.

Josefin Lindblad 5 år sen

Denna vinst vore en dröm! Såhär dagen efter allahjärtansdag slår tanken mig. Vad viktigt det är att vårda kärleken och inte ta sin livskamrat för givet. Jag träffade min fästman börjar var 16 år. Nu är det 13 år senare och vi är två fantastiska barn rikare. Sista åren har bestått av högskolestudier & renovering. Tar gärna med min Mikael till detta lyxiga hotell!

Mia Nordberg 5 år sen

Vill så gärna vinna denna övernattning med min man då vi haft en tuff höst och vinter pga att drabbats av cancer// Mia

Åsa 5 år sen

Åh ser fantastiskt ut! Hade bjudit med min man! Går nu hemma och är mammaledig med min tredje flicka och ekonomin är ju inte den bästa! I november fyller jag 30 år och vi vet inte vad vi sja hitta på! Detta hade ju varit en superhelg att vinna! Håller tummarna att jag har tur!

Ulrika Svensson 5 år sen

Åh det här skulle min sambo och jag behöva! Efter tre år av dels sjukdomar (min mor och jag,båda cancer) dels efterdyningar efter sjukdom, så skulle det vara så skönt att få komma bort ett tag. Och min sambo har verkligen gjort sig förtjänt av en avkopplande helg, då han fått dragit ett tungt lass

Sandra 5 år sen

Det var det finaste badrum jag sett. Vore så skoj att få bo i det rummet. Jag går in på din blogg via fb.

Åsa 5 år sen

Åh ser underbart ut. Skulle ta med min sambo, vi har inte varit bortresta ensamma tillsammans sen vi fick barn för 9 år sen. Skulle vi behöva. Följer dig på instagram så jag fick nys om tävlingen. Håller två tummar nu.

Linda 5 år sen

Då vi fått 2 barn på kort tid, 1 2013 o 1 2014 vore de fantastiskt att få ta me sambon o bara rå om varandra! Egentid är ju inget vi har mycke av just nu vilket såklart leder till att förhållandet dalar! En helg på tuman hand vore ju fantastiskt!!

Malin 5 år sen

Denna vistelse skulle vara underbar med min sambo, hand i hand ströva omkring i Huvudstaden efter en stor och utsökt frukost på detta fina hotell. Mitt på Stortorget en puss till min fina sambo för han är världens bästa pappa till våra två små underverk. Trillade över din blogg på instagram, och blev förälskad!
Malin

Petri Tarakkamäki 5 år sen

Hur härligt vore det inte att få vinna denna vinst?!! Jag och hon skulle då få ett välbehövligt brejk från vardagen. Det vore lyxigt värre!
Bloggen hittade jag via en vän som läser här.

Ulrica Lidbom 5 år sen

Varför inte? Alla som ser rummet måste ju vilja tillbringa tid där. Ser ju helt underbart ut. Efter dotterns magsjukehelg skulle lite barnfritt med maken sitta fint. Riktigt få rå om varandra

Marica 5 år sen

Jag kämpar för att bli jag igen, återgå energin och bli den glada Marica men det verkar ta tid. En uppmuntran av detta slag skulle göra susen och jag skulle få skämmas bort och njuta ett slag.

Pia 5 år sen

Hej Johanna!

Har i 35-års present önskat mig en helg i Stockholm, med min man. Så detta hade ju vart PERFEKT att vinna!

Hittade din blogg i höstas då jag googlade nånting, minns inte vad. Sen dess är jag inne minst en gång om dagen och läser. Gillar det varierande innehållet och din positiva energi. Mycket inspirerande!

Petronella 5 år sen

Hade gärna vunnit denna helg och tillbringat den tillsammans med min kära sambo som jobbar i Kungsbacka på veckorna. Hade varit mysigt att få en helg tillsammans på detta fantastiska hotell!

Lotta Hörnfeldt 5 år sen

Jag vill vinna denna underbara lyxiga helg för att få en helg tillsammans med min man och gå på Lena PH. Det är nu 5 årsen vi fick en ledig tid tillsammans utan våra älskade troll som vi har. Detta skulle betyda allt för oss. Känslan att få överraska han blir magiskt.

Åsa Valfridsson 5 år sen

Plötsligt händer det… Jag har hittat hit från IG där jag följer dig i din vardag och får inspiration. Hoppas få ta med kärleken, mannen i mitt liv, på en underbar helg – bara vi 2. Njuta av Stockholms restaurangutbud och dricka ngn god drink. Håller tummar och tår.

Josefine 5 år sen

Min enkla motivering är att: Det här skulle jag vilja vinna för att bjuda min mamma på, då hon fyller 55 år i år, och skulle så gärna vilja ge henne ett fint och oförglömligt minne! Hon ger mig så mycket och är ett stort stöd, och även om hon inte kräver superstora och dyra presenter, och jag inte har så mycket pengar då jag är sjukskriven, så skulle det vara så himla kul att överraska med en natt på detta fina hotel!

Nu är det bara att hålla tummarna!

Linda 5 år sen

Har följt din blogg några år nu.
Jag hade så gärna velat vinna så jag och min man hade kunnat få en smekhelg då vi inte fick någon smekmånad utan barn. Extra svår med att vara barnfria när en är från Skåne den andre från Värmland och bosatta i Göteborg.
Håller tummarna och hoppas på tur .

mikael allu 5 år sen

Min fru skickade länken o sa att detta va chansen att slippa våra fem barn för en helg hahah mvh Mikael

Johanna Sahlgren 5 år sen

Detta hade varit underbart att göra i sommar som plåster på såret att jag och min sambo inte fick några Beyoncé biljetter.
Följer dig både på Instagram och läser bloggen.

Petra 5 år sen

Två av mina allra finaste vänner bor i Stockholm, den ena har det väldigt tufft just nu och kan behöva pysslas om lite extra. Den andra är nygravid efter många års försök och det är något att fira! Samtidigt får jag tid med några av mina mest värdefulla själar varsin kväll under en helg! Win-win! Hittade bloggen via instagram, instagram hittade jag via vänner som följde för mat och träningspepp!

Charlotte neuendorf 5 år sen

Hej johanna ! Följer dig på sociala medier & du är en inspirationskälla ❤️ Har mött en ny man men avståndet gör det svårt för oss. Vi skulle behöva en romantisk helg tillsammans för att få rå om & njuta av varandra ! ❤️

Sanna 5 år sen

Åh vad jag skulle vilja vinna denna tävling, min dotter skulle få hänga med för en mamma-dotter helg. Bara vi två!
Din blogg har jag läst så länge så minns inte hur jag “trillade” över den.

Håller alla tummar och tår att det nu är min tur att vinna!

Jenny 5 år sen

Inspireras av din blogg som har allt, motivation till ett bra liv helt enkelt, jag och min sambo skulle behöva en helg i lyx…det var längesedan då han är arbetslös och jag står för all inkomst.
En helg i lyxens tecken hade varit välkommen.
Puss o kram :)

Anna Sjölander 5 år sen

Jag har läst din blogg i något år nu gillar din resa med träning och kärlek.
Träffade min kärlek för 1 år sedan och han finns alltid där och gör så mycket för mej skulle vilja dela detta med honom så att han får känna lite lyx det är han värd

Sofia 5 år sen

Jag vill helt enkelt bara komma iväg från vardagen några dagar. Bara mysa tillsammans med min sambo.
Jag följer dig på Instagram.

Malin D 5 år sen

Att överraska mannen med detta hade varit hur mysigt som helst!!! Min stöttepelare och bäste vän som alltid står vid min sida och kämpar lika mycket som jag gör.
Jag följer din blogg och insta, var även en utav alla dina gäster i Kungsbacka.

Ellinor Göthberg 5 år sen

Jag läser alltid din blogg!
Min sambo fyller 40 år nu i mars, och jag kan inte komma på en bättre present än denna! Med husrenovering, jobb och småbarn är det inte alldeles lätt att få tid till varandra. Hoppas och håller tummarna!

Erica Karlsson 5 år sen

Skulle vara underbart att komma iväg med min man i vår, efter ett mycket jobbigt år. Jag följer dig på instagram och läser din blogg flera gånger i veckan. Så mycket inspiration!

Sara Olsson 5 år sen

Wow, Hade varit fantastiskt att få tillbringa min 40-årsdag med min man på ett romantiskt ställe som “Kung Carl”.
Vet inte hur jag hittade din blogg….har läst dun blogg i många år

Elin 5 år sen

Testar lyckan såhär en solig måndag!
Hade så gärna åkt iväg och fått en hel helg i huvudstaden med min älskling, en paus från jobb, plugg och renovering.

Minns inte hur jag hittade din blogg, följt dig sen några år tillbaka.. Älskar dig förändring, inspirerande!

Kram!

Laila 5 år sen

Hej!
Jag skulle vilja vinna för att jag älskar att bo på hotell och det här rummet ser fantastiskt ut! Jag tar med min man som jag precis firat 20 års- dag med!
Minns inte när jag hittade hit men följer dig sen flera år på blogg, fb och instagram
Håller tummarna
Tack för en blandad blogg med mycket inspiration

Nadja Allu 5 år sen

Här skulle jag vilja tillbringa en helg tillsammans med min underbara man och fira att jag efter fem år friskförklarats från min cancer!
Din blogg och insta har jag följt länge. Gillar speciellt dina recept och träningstips!

Malin D 5 år sen

Att överraska mannen med detta hade varit hur mysigt som helst!!! Min stöttepelare och bäste vän som alltid står vid min sida.
Jag följer din blogg och insta, var även en utav alla dina gäster i Kungsbacka.

Kristina 5 år sen

Det vore helt underbart att få bo på Hotel Kung Carl bara min man och jag. Lyx! Hoppas innerligt på tur. Såg tävlingen på instagram, följer dig Johanna.

Liza 5 år sen

Hej Johanna!

Jag fann nyligen din instagram och blogg genom ett av dina hälsosamma recept du publicerat. Då jag nyligen börjat med att träna och äta hälsosamt för att komma tillbaka i form igen efter andra graviditeten har jag totalt fastnat för ditt inspirerande och motiverande konto. Då jag befinner mig mitt uppe i småbarnsåren skulle en hotellweekend komma mer än lägligt för mig och sambon. Vi har blivit dåliga på att rå om varandra!

Kajsa johnsson 5 år sen

För snart exakt tre månader sedan fick vi mardrömsbeskedet att min sambo fått obotlig cancer. Hela världen vändes upp och ner. Vi hade bokat ett stort bröllop till sommaren 2016 men med detta besked valde vi att vigas på nyårsafton med endast två vittnen.
Tre veckor senare, på morgonen den 26/1, vaknade jag med ett ryck i sängen. Min älskade Stefan hade släppt taget och gått vidare.
Under denna tuffa tid har jag haft helt underbara vänner och familj omkring mig.
Hade så gärna velat möta våren i Stockholm med en väninna. Att bara komma bort och få tänka på mig själv. Vet att även Stefan velat det.
Läser ofta dina inlägg om Annica och skickar henne all min styrka.
Tag vara på varandra. De som lämnat oss är bara ett andetag bort.

Lotta Carlsson 5 år sen

Skulle vara underbart att få tillbringa en helg där med min älskling.
Jag följer dej på instagram och är ofta på din blogg och läser.

Veronica Andersson 5 år sen

Det skulle vara kul att ta med min dotter på. Hennes längtan till Stockholm är stor så en mysig helg tillsammans där vore toppen.
Har följt din blogg sedan din ensamma mamma tid. Hoppas att jag får njuta av en helg i Stockholm med min 13 åriga dotter.

Emma Hero 5 år sen

Lördag och familjen är mina två bästa ting. Tänk att få kombinera dessa två med en resa till en Kung. Lämna räkningar, jobb och måsten – för 100% familjehäng och avkoppling!

Följer dig på instagram

Camilla Engström 5 år sen

Skulle vara underbart att vinna en helg på detta fina hotell och bara koppla av från vardagen o mysa i Stockholm.
Hittade din blogg genom att jag följer dig på Instagram sedan något år, tycker att du skriver om bra saker på bloggen.

Jannica Lundholm 5 år sen

Åh jag skulle så gärna vilja vinna en natt tillsammans med min pojkvän, vet att vi inte kommer ha råd med något sånt här annars. Då jag är sjukskriven och han arbetslös, det blir inte många kronor tillsammans :(
Hittade till din blogg på instagram.

Alexsandra Hullberg 5 år sen

Tänk om man vann denna underbara vistelse hade varit perfekt att ge till min man i 40 års present, kanske att vi kunde nyttja den nu i sommar när vi firar 10 årig bröllopsdag. Inte så ofta dom man får chansen att åka iväg på tu man hand!

Följer dig på instagram;)

Veronica 5 år sen

Jag och min partner bor i Sundsvall och har länge pratat om att åka bort nästans tillsammans, dock har det aldrig blivit av pga ekonomin, så vi skulle verkligen behöva komma bort en helg i sommar! Kanske kan det bli en shoppingweekend tillsammans med goda drinkar och spännande mat! Vi skulle verkligen behöva skämma bort oss själva då vi snart har varit tillsammans i 3 år men aldrig åkt iväg nånstans! Tävlingen såg jag på din Instagram då jag har följt dig enda sedan du var med i tv programmet “ensam mamma söker” :)

Ida 5 år sen

Hej, jag skulle vilja vinna för att ge det till min mamma när hon fyller år. Det hade betytt mycket både för hon och mig. Att få se hon glad är det bästa jag vet. Jag hade velat ge det till hon för att jag å hon ska komma bort från vardagen och bara andas som hon kan behöva. Hon jobbar mycket och tar hand om 3 barn och därför hade hon behövt komma bort från vardagen och bara njutit i Stockholm (då vi bor utanför Göteborg). Kram/ Ida

Pernilla Martinsson 5 år sen

Jag följer både din blogg o instragram o tycker det är jättebra o inspererande.
Jag skulle jättegärna vilja vinna en weekend för mig o min man. Eftersom vi har killar med många fritidsintressen blir där inte mycket tid för oss själva.
Därför skulle detta vara en perfekt överraskning till min man.

Gabriella Touma 5 år sen

Å ja skulle vilja ta min vän sen barnsben då hon går igenom en otroligt tuff period nu. Hennes unga 22 åriga dotter har blivit diagnostiserad med aggressiv sköldkörtel cancer. Å hon är ensam med 4 barn för det mesta efter hennes hemska skilsmässa för ca 2 år sedan. Ja skulle bjuda på resan å mat också så klart men att kunna dela detta ljuvliga rum en helg å bara vandra i stil vore guld. Kram

Sandra Boström 5 år sen

Sandra Boström

Mia 5 år sen

Hej! Jag följer dig på fb, insta och öven din blogg och har gjort så en tid. Alltid kul att läsa dina inlägg, mycket bra inspiration!
Jag skulle verkligen vilja vinna denna helgen för att kunna överraska min fina man. Han får stå ut med mycket då jag har varit och är sjukskriven sedan ett bra tag tillbaka. Pga detta är ekonomin inte så pass stor så vi kan kosta på oss att resa iväg själva. Vi träffades för ca 12 år sedan och hade då mindra barn från tidigare förhållanden. Nu är barnen stora och vi kan äntligen får “egentid”, men tyvärr finns inga pengar till små “äventyr. Skulle betyda så mycket att få tillbringa en ensam helg tillsammans med min otroligt tålmodiga och fantastiska make. Håller tummarna.

Madelene nord 5 år sen

I juni förra året träffade jag en fantastisk kille. Vi är numera ett par och jag ska så småningom flytta upp till honom då han bor i Umeå och jag i gävle i en nyproducerad lägenhet. Det här vore det perfekta sättet att fira lägenhetsköp, det framtida sambolivet samt att det snart var ett år sedan vi träffades. Det skulle vara helt underbart

Kajsa Andersson 5 år sen

Jag hade verkligen velat vinna detta till mig och min blivande sambo. Vi har under en längre tid haft distansförhållande, jag Helsingborg och han Göteborg vilket gjort att vi bara kunnat ses på Helger men nu äntligen ska vi bli sambos och jag flyttar in till honom så de hade varit så kul att överraska honom med detta när han ställt upp verkligen såå mycket för mig på alla plan med jobb och allt annat innan mitt flyttlass går iväg!

Tina Korunovski 5 år sen

Hej, är ganska ny följare av din blogg men gillar den skarpt! En bra sammansättning mellan träning, mat, vardagsliv och kärlek. Jag skulle så gärna vilja åka till Sthlm med min väninna Danijela som haft det lite motigt de senaste åren pga utbrändhet. Brukar alltid säga till henne att –OM jag vinner på triss så ska jag ta med bara dig och bo på hotell en hel helg!! Hade så väldigt gärna velat överraska henne med detta. Hon är en av mina äldsta vänner och vi får sällan tid för att bara få vara.. Som nyblivna 40-åringar och mammor som aldrig lyckas med egentid så skulle vi nog behöva det båda två! ;) Hoppas!! MVh //Tina

Britt 5 år sen

Hej Johanna. Läser din blogg, följer på fb o instagram. Bra blandad blogg om allt. Skulle vilja bo på Hotell Kung Carl eftersom det var längesen jag fick bo centralt i storstan. Älskar Stockholm, främst på våren med körsbärsblom i Kungsträdgården. Kramar

Dennis 5 år sen

En liten ”get away” för oss två,
nu när våren knackar på.
Hotel Kung Carl har allt vi behöver,
för att romantiken se över
Strosa runt i huvudstaden och flanera,
koppla av utan att planera,
avnjuta Stockholms gastronomi,
bättre kan det nog inte bli!

Frugan följer dig slaviskt, och jag går själv in på din blogg då och då!

Lotta 5 år sen

Jag vill ta med min mamma som alltid ställer upp som barnvakt. Som ensamstående och jobb med tjänsteresor blir vardagen ett pussel. Skulle inte klara mig utan mammas (och pappas) hjälp. Det vore jättekul att få mysa med mamma en helg!
Hittade via fb

Marsella 5 år sen

Vore så himla kul att vinna det här till mig och sambon.
Som småbarnsföräldrar så kommer alltid barnen först, skulle vara skönt att få komma iväg och vara bara vi för en stund.
Hittade hit via fb och insta, följer dig på båda.
Tack för en superbra tävling!

Kristina Karlsson 5 år sen

Min motivering är vare sig lång, tårdrypande eller uppseendeväckande på något sätt. Bara en norrbottnisk småbarnsmammas önskan:

Jag vill fira kärleken och vårda romantiken tillsammans med min make. Simple as that.

Anette Eriksson 5 år sen

Vilket drömhotell! Jag vill gärna överraska min sambo sedan 20 år på en helg i romantikens tecken. Strosa i gamla stan, äta gott och pricken över iet blir att mysa i detta fantastiska rum !

Gitte Svensson 5 år sen

Har nu varit på träningsweekend med en PT från Malkars, och blivit ännu mer inspirerad och motiverad av att träna. Fick då höra, att man kan få ett slags tillfälligt medlemskap, att man kan få träna på gym uppe i Stockholm när man är där. Låter ju kanonkul, och jag har flera släktingar i Stockholm som jag och min syster så gärna skulle vilja träffa. Roligaste är också, att min syster har nu påbörjat ett fräschare och friskare liv och det vore kanonkul att få med henne på lite olika gym i storstaden och att få göra lite släktbesök…..

Ulrika 5 år sen

Vore härligt med en avkopplande helg med maken… Att bara få lämna vardagsstressen & umgås med varandra… En paus från hämtande & lämnande på dagis, simskola & fotbollsträningar… Vi har tre barn… Varit tillsammans i 25 år… Gifta i snart fem år… Men fortfarande inte kommit iväg på någon bröllopsresa på tu man hand…. Håller tummarna… Det låter fantastiskt! Brukar läsa din blogg & såg även inlägget på Facebook!!!

Siv Sikström 5 år sen

Jag vill njuta fullt ut, äta och sova gott
nära till nöjen,shopping och kungaslott

Lydia Sleyman 5 år sen

Jag har aldrig bott på hotell i Sverige, det skulle jag väldigt gärna vilja uppleva. Tillsammans med min underbara make vill jag uppleva nya saker. Vi älskar Stockholm som är så vacker.

marie lindberg 5 år sen

Hej

Vilken underbar vinst till en småbarnsmamma. Med tre små barn så har livet full fart och få avbrott. Har jag äran att vinna vill jag bjuda min man på en lyxig tripp till huvudstaden, vi kommer att unna oss att äta i lugn och ro, mysa och strosa i små gränder… komma hem till våra barn, nyladdade med energi att ta han om våra älsklingar och dagens små och stora glädjeämnen och hinder, hittade till dig via en vän på facebook….

Maud Lindberg 5 år sen

Hej! Jag hittade din blogg från en vän på FB. Tyckte den var intressant. Nu hoppas jag vinna en Lyxhelg det vore så underbart, jag bor i Nyköping en lagom resa upp till Stockholm, min man får följa med så vi kan mysa. Ibland behövs avbrott i vardagen. Gillar & Delar på FB

Juan Escudero 5 år sen

Ja vilket rum! Dit vill man ju gärna åka och spendera en härlig natt med den man tycker mycket om :) hittade hit genom min fru :)

Christina Frisberg 5 år sen

WOOOOW!! Vilken helt magiskt underbar dröm , ja bor man i det rummet är ju utflykter på stan heeelt överflödiga ;) bara så fint att man vill vara kvar i flera dagar :) Jag skulle vilja ta med mannen i mitt <3 och överraska honom precis som han gör med mig ibland , han skulle bli både förvånad och väldigt glad och han är verkligen värd all kärlek och uppmärksamhet i världen då han stått vid min sida och stöttat mig genom min sjukdom/operation/ återhämtning under drygt ett år nu, men nu är jag redo för livet och allt gott det har att ge. :) <3 jag hittade till din blogg för länge sedan genom en vän som följer dig :)

Anna Lundqvist 5 år sen

Vill fira att min make lyckats ta sig ur ett alkoholberoende som gjorde att vårt äktenskap räddades. Helt klart något att fira o detta låter som en helt underbart sätt att fira det på. Gillar o delar på fb såklart.

Liisa 5 år sen

Att få vinna en lyxig helg på detta underbara hotell skulle vara något av en dröm! Skulle kunna skriva en hel del om sjukdomar och tråkigheter, men väljer att säga att jag och maken verkligen är värda detta! Dessutom fyller en av oss jämna år i år. Det skulle vara en fantastisk upplevelse att få sätta sig på flyget och flyga
från nordligaste delen av landet ner till storstaden och tillbringa en superhärlig och mysig helg på Kung Carl! Vilket äventyr, vilken drömweekend! Det är många år, alltför många år sedan vi bodde på hotell tillsammmans. Vad man kan se av bilderna verkar det vara ett toppenhotell och att få bo i badkarsrummet, låter som en vacker saga som faktiskt kan bli sann och verklighet!

Tror det var i samband med Ensam mamma söker, som jag började följa bloggen, länge sedan är det i alla fall!

Thobias 5 år sen

Man måste chansa för att kunna vinna, precis!
Skulle gärna vinna en natt på detta fantastiska hotell som jag vet min flickvän skulle älska.
Hon har haft det tufft. Driver eget företag med sin mamma och nu innan jul bröt hennes pappa ryggen.
Emotionellt tungt men det innebär också mer jobb i familjeföretaget.
Hon är så värd en natt i ett fint rum, utan barnen och bara få sova ut.

Tack för ordet.
Ha en fin dag, Thobias

Jenny 5 år sen

Äsch, glömde ju skriva hur jag hittat till din blogg…. Det kommer jag inte ihåg haha… Har läst den i så många år så jag minns inte längre!
kram Jenny

jenny 5 år sen

Oj, varför förtjänar jag och min man att vinna?! Kanske för att vi skulle behöva en helg, bara vi två. Även om våra barn börjar bli stora (10 &12) så är möjligheterna till tvåsamhet ännu svårare nu än när dom var små. Det var mycket enklare när barnen var små att lämna dom en natt till mor -och farföräldrar, då var ju det ett äventyr för de små. Nu är det väl bara om man har tur att vinna en hotellnatt som man kan motivera varför barnen inte kan följa med denna gången! haha… Trodde man ju aldrig… Det är fantastiskt roligt att våra barn vill hänga så mycket med oss så missförstå mig inte nu men att hitta tillfällena när det bara är han & jag är supersvårt. Det sliter mycket på ett förhållande att aldrig riktigt få den tid till att bara vara fru och make. Jag kan ärligt säga att så många gånger som jag (även han kanske fast han nog aldrig skulle erkänna?!) tänker att livet skulle vara enklare som ensamstående så vill vi ju fortsätta tillsammans men då behöver vi nog få lite tid ensamma någon gång. Bara strosa runt, äta gott, hinna prata ikapp oss, sex…. Jag tror du fattar!
Lycka Till! Till oss alla som tävlar!
Kram Jenny

Caroline 5 år sen

Det skulle vara fantastiskt att kunna överraska sambon med en helg i huvudstaden på våran 10årsdag som vi firar i april, vi blev ett par som 16 och 17 åringar och än växer kärleken mellan oss. Dock finns inte ekonomin till några större utsvävningar på egen hand och vad vore bättre än detta? Varken jag eller sambon har varit i Stockholm så skulle vara riktigt kul.
Hittade hit via fb.

Jessica Karlsson 5 år sen

Vilken magisk helg det skulle bli, en riktigt glädje för mig och min sambo.
Vi skulle behöva få uppleva det här tillsammans, behöva den här tiden. Vi har aldrig rest direkt tillsammans iallafall aldrig till ett sånt fint hotell!
Det här skulle vara något underbart att låta min kille uppleva.
Hittade hit via Facebook.

Sandra Djos 5 år sen

Hittade hit till din blogg eftersom jag följer dig på Instagram .
För drygt ett och ett halvt år sedan påbörjades en process i mitt liv som jag inte trodde jag skulle behöva gå igenom – en skilsmässa från mina 3 barns far, med allt vad det innebär…
En tid gick och mitt i allt kaos med bodelning, konflikter, tonårstrots, bostadsletande osv. träffade jag på min gamla kärlek på gymmet. Vi jobbade tillsammans för 18 år sedan och lärde känna varandra då. Vi hade en fling, men vi båda var för unga för varandra och vi gick skilda vägar och levde våra liv tillsammans med någon annan. Det visade sig att han precis som jag var mitt uppe i en skilsmässa. Vi hade det gemensamt, men även träningen och jakten på att hitta varsina boenden. När vi sågs var det på ett sätt som om tiden stått stilla, känslorna för varandra fanns fortfarande kvar och det visade sig att vi båda två på varsina håll haft den andra i tankarna hela tiden, ingen av oss hade släppt den andra.
Jag hittade ett tillfälligt boende i andra hand och i ett halvår bodde jag med mina tre barn (14, 9 och 8) i en etta. Det är inte lätt för en ensamstående 3-barnsmor med lärarlön att hitta något lagom stort boende att köpa. Min tur var att jag har världens bästa storebror som hjälpt och stöttat mig i det och det ledde till att jag för drygt ett halvår sedan flyttade in i lägenheten jag bor i idag. Det var fel på badrummet, som behövdes göras om och även en del ytskikt behövdes fixas till. Under hela den här tiden har min kärlek hjälpt mig och fixat och trixat, byggt och målat. Parallellt har han sin egen lägenhet som han blåst ut och fixat i ordning. Ovanpå det har saker runtomkring mig inte flutit på riktigt som man önskar; min mamma som fått två strokes, min pappa som visat sig vara alkoholist, min tonårsson som spårat ur och nu precis fick jag reda på att det visar sig att cellprovet på livmoderstappen visar att jag har cellförändringar.
I allt detta har kärleken min funnits vid min sida, hjälpt och stöttat – inte minst känslomässigt. Jag vet att han gör det av kärlek och inte kräver något tillbaka, men jag känner att jag skulle vilja åtgälda honom, för att visa min uppskattning. Men ekonomin som ensamstående tillåter inte riktigt att kunna göra en sådan överraskning som jag tycker att han är värd. Nu i april fyller han dessutom 50 år och inget skulle göra mig lyckligare än att få göra “två flugor i en smäll”, dels att visa min tacksamhet gentemot honom och samtidigt få överraska och fira honom när han fyller jämnt, genom att ta med honom på en överraskande romantisk helg!

Mirjam Svanerö 5 år sen

Jag är ensamstående med tre barn och har varit det i snart två år. En stor del av den här tiden har jag haft barnen på heltid. Nu börjar det bli lite mer ordning på umgänget med pappan och jag kan äntligen få egentid och vad vore inte perfekt att få tillbringa en helg på hotell i Stockholm med något trevligt sällskap. Håller tummarna hårt!

Felicia 5 år sen

Vore så skönt att kunna ge bort de till min sambo som fyller år! Vore helgrym å en helg man inte glömmer! De är han värd men inte dom pengarna till detta lyxet!

Lo-Lo 5 år sen

Jag behöver glädje å avkoppling med mannen i mitt liv. Jag har precis blivit av med jobbet, han har varit sjuk i närmare två år, så vi har inte kunnat unna oss, å kommer inte kunna heller nu när ekonomin e sisådär som jobbsökande…. Därför vore det helt underbart att få va bara han å jag, lämna barnen till mormor, å bara rå om varann, koppla av, mysa, å äta gott… Att sen beställa upp en frulle å äta den i sängen i lugn å ro …wow!!! …vilket lyx!

Anna Westh 5 år sen

Jag har brutit benet och min man har ställt upp och fixat med allt under tiden jag varit sjukskriven. Jag vill verkligen tacka honom för allt stöd med en weekend på härliga Kung Carl!

Hanna 5 år sen

Because I’m worth it!!!!
Nytt år, nya möjligheter….

Linda Johansson 5 år sen

Jag och min man har ännu inte varit i väg på tu man hand efter det att vi gifte oss för tre år sedan. Något kommer alltid emellan och svårt att få till barnvakt. Vi försökte boka just detta rum efter att ha sett dig bo där tidigare, men då höll de på att renovera och det var plast på rutorna. Omysigt.
Det skulle vara fantastiskt att få vinna detta så ska jag bjuda honom och mig på spa på Sturebadet så att vi kan gå all in. Kram Linda
Din blogg har jag följt sedan du var på Ensam mamma söker
Trevlig helg

Helena Michaelsson 5 år sen

Vad lustigt jag som har bokat just det rummet i början på juni för att jag och min blivande ska gifta oss i Stockholm. Jag tar även med mig släkten och vännerna. Skulle vara toppen att vinna denna helg då jag kan bjuda släkt och vänner på middag istället.

Jennifer Gustavsson 5 år sen

Jag, min fästman och våra två barn är precis inne på vår andra magsjuka detta år. Så här ligger jag nu på soffan och inväntar min sons nästa kräkattack. En hotellnatt för mig och min fästman hade suttit fint och piggat upp vardagen avsevärt!

JeanetteR 5 år sen

Jag önskar att din vän Annica kan få en vistelse här med nära och kära.Så nu tävlar jag för henne! Min fina faster kämpade emot cancern länge och jag vet att det viktigaste är att vara med familj och släkt och vänner. Så jag nominerar Annica för att hon är så stark och för att hon kan behöva lyxa till tillvaron och hämta nya krafter och ha roligt.Jag tycker hon är så beundransvärd och hon om någon är värd detta!

Svar på kommentaren:
jenny 5 år sen

Det var den bästa kommentaren!! Så gulligt och osjälviskt av dig! Du förtjänar också att vinna!

Catarina lindström 5 år sen

Får man tävla om en mysbelysning med sin kärlek efter 34 års äktenskap? 2 bar 3 barn-barn. Stolt o lycklig. Små utflykter o överraskningar ger krydda i äktenskapet , därför vill jag ta med min älskling på en tripp till Stockholm.
Kram Kinna

Johanna Åberg 5 år sen

I sommar gifter vi oss, jag och mannen i mitt liv. Då vi skjuter på bröllopsresan som i dagsläget är ogenomförbar, dels för att dottern brutit lårbenet riktigt illa, dels för eget företag, 2 hundar och tidsbrist dygnet runt, så hade detta varit pricken över i! Inte haft barnvakt en enda gång de senaste åren, vi har alltid löst allt. Dock innebär det 0% tid tillsammans. Älskar Kim, mannen i mitt liv, och efter hans frieri inför över 4000 åskådare då Villa mötte Hammarby, så vill jag ge något åter. Detta vore just det! Min chans att ge tillbaka. Vår chans att få egentid.

Sara 5 år sen

För fem år sedan valde jag att ta steget till att bli ensamstående. I våras träffade jag min nya prins, då vi båda har barn – jag på heltid och han på halvtid- finns inte så mycket tillsammans tid. O det önskar jag att vi får mer av, tillsammans tid. Få lyxa med min J, en hel helg, å vad jag och vi skulle må gott av det!
Upptäckte nyligen din otroligt inspirerande blogg, när jag letade efter fler favorit bloggar.

lenah 5 år sen

Det är ont om lyx i mitt liv. Önskar mig en lyxig hotellhelg, en paus och att någon annan bäddar sängarna och lagar frukost.

Kram Lena

Sarah 5 år sen

Jag går just nu igenom en äktenskapskris som är och har varit tung. Jag kanske borde ta med mig min man på denna lyxhelg men den som verkligen förtjänar det är min bästa vän Karin som stått vid min sida i över 20 år. Även om vi idag bor väldigt långt ifrån varandra så kan jag alltid räkna med henne och hon har hjälpt mig mycket igenom den här krisen! ❤

Emma Henriksson 5 år sen

En helg till min fina man,
hade varit en dröm som blev sann.
Vardagarna består av mycket jobb och stoj,
att får bo i badkarsrummet hade varit så mysigt och skoj.
Slippa laga mat, städa. Bara va för några dar,
tillsammans med mina barns far.
Stockholm, få se den stora stan,
Och bo på Hotell Kung Carl på Stureplan.
Ack så underbart!
Jag vill åka nu, snart!!

Har följt din blogg ett bra tag, hittade den genom instagram.

madelen Henriksson 5 år sen

Hade varit superkul att vinna en helg på detta fina hotell! Komma bort lite från vardagen. Äta gott o bo flott! Kram madelen

Kathrine 5 år sen

Alltså dina priser, wow! Vem älskar inte att bo på hotell? Skulle så gärna skämma bort min kärlek med en weekend i vår. Bästa pappan våra grabbar kan ha.

Carina berglund 5 år sen

Då jag och min man och son har haft ett tufft 2015 med både våra jobb,relation oss emellan och våra bådas föräldrars så finns det inget hellre vi önskar än att få umgås i en miljö som kan ge oss tillbaka lite energi,glädje och harmoni,för just nu så kan inget mer hända känns det som,eftersom vi har bara haft det ena tragedin efter den andra utspritt under det året…fattar inte att vi står upp idag önskar inte min värsta fiende det här!!!!

Malin Törnros 5 år sen

Vet inte riktigt vad man skall skriva för att vinna?!? Men jag vet att jag är lika tokkär i min man efter 22år och 5 barn tillsammans. Lite lyx hade ändå inte skadat, även om jag lever min saga.

Hittat din blogg via instagram, du är en stor inspiration!

Malin Törnros 5 år sen

Vet inte riktigt hur man ska formulera sig för att vinna?!? Men jag vet att jag fortfarande är lika tokkär i min man efter 22år och 5 barn tillsammans. Lite lyx hade ändå inte skadat, även om jag lever min saga!

Frida Elmgren 5 år sen

Det skulle vara helt underbart att få fira min och fästmannens förlovning med lite ensamtid på ett lyxigt hotell som Kung Carl. Just nu drömmer vi om lite rå om oss själva tid då vi precis innan jul städade ur två lägenheter och flyttade ihop hela familjen, allt innan jul så ja kort och gott; det har varit KAOS :P Men lyckligtvis brukar sånt också lösa upp sig tillslut om man vilar upp sig ;) Nu önskar vi släppa vardagen och bara njuta , så vinner jag detta kommer jag med glädje att tjuta <3

Jag heter Frida Anette på Facebook och du hittar min delning här https://www.facebook.com/frida.elmgren.1/posts/10153412909345998

Önskar dig en fortsatt härlig vecka! Hälsningar Frida

Emmelie 5 år sen

Jag skulle verkligen behöva egentid med min underbara dotter. Hon är 10 år och äldst i en syskonskara på 3 barn, hon är så otroligt omtänksam, givmild, hjälpsam och finns alltid där för sina syskon. Det skulle vara så fint att få ge henne detta, få njuta av tid med henne utan delad uppmärksamhet och kompromisser som det ju ofta blir med fler barn. Det är hon så värd!

Sara 5 år sen

One direction!
Jag har en 15 årig dotter som frågade om hon fick gå på One direction. Det går bra sa jag. Sagt och gjort hon bokade biljetterna och var strålande glad. Då slog det mig att jag glömde fråga på vilken ort de spelade. Stockholm! sa hon och såg då ännu gladare ut. Panik!! Hon får inte åka till Stockholm själv, vi bor 3 mil söder om Göteborg. Jag har nu lovat att hon får gå, och biljetterna är köpta så att säga att hon inte får åka är INGET alternativ.
Det hade varit superkul om vi fick chansen att bo på detta fina hotell och göra Stockholm mor och dotter.
Kram :-)

Anette Almroth 5 år sen

Hej!
Jag skulle vilja unna mig själv (och ngn som jag inte hittat än) en avkopplingshelg för att jag under ett år har jobbat och tränat mycket. Förhoppningsvis blir det en romantisk helg eller en myshelg med ngt av mina barn. Jag hittade dig på fb.

Ingela Persson 5 år sen

Efter några år som singel så har jag äntligen hittat tillbaka till kärleken, och vad hade varit härligare än att få komma iväg med Honom och bara få vara och kick starta vårt nya liv tillsammans.
Din blogg hittade jag genom kompis på fb.

Åsa 5 år sen

Efter en lång och slitsam skilsmässa så skulle jag inget hellre vilja än att få ta med min dotter till Stockholm en helg och få bo lyxigt och bara shoppa loss! Kram Åsa

Katarina Fredriksson 5 år sen

Hej
Skulle vara så roligt att få vinna, skulle ta med mig en person som betyder väldigt mycket för mig, som har stöttat mig genom många tunga saker. Tänk att få berätta om att jag har vunnit o vi får åka och bli lite bortskämda.

Simona Emilsson 5 år sen

Efter en otroligt jobbig höst och vinter på jobbet så skulle det vara så skönt att komma iväg en helg bara jag och min sambo och vara lite barn fria så vi kan vila upp oss och komma hem med ny energi.

Helen 5 år sen

Vi = min man och jag försöker att ha en kick off varje år. En helg för bara oss där vi pratar, umgås, myser. Vi går igenom året och ser framåt. Har nu varit gifta i 28 år, 4 barn. Det vore underbart att vinna , extra lyx vid nästa kick off.

Anna Lindholm 5 år sen

På alla hjärtans dag har jag och min sambo varit förlovad i 13år!!! Vi bara längtar efter en romantisk helg tillsammans i Stockholm!!! Hade varit underbart och få vinna denna fantastiska tävling!
Jag hittade din blogg här på fb, jag brukar vara in och läsa dina träningstid och goda och nyttiga recept!

Ewa Furvall 5 år sen

Efter lång å mörk vinter här uppe i kalla norden önskar jag mig en natt på ett fantastiskt hotell i huvudstaden. Tar med mig min man och hoppas kärleken åter skulle spira.

Richard Rami 5 år sen

I vårt badkarsrum finns det tandskrämsstänk,
mängder av prylar på en bänk,
kläder lite huller om buller,
och så några av lillans leksakskastruller…
Oj, så lyxigt att få åka bara vi*,
och kanske ana vad som menas med Feng Shui.

* Jag och min fru sedan 7 år

Gillat och delat :-)

Viola 5 år sen

Efter i princip åtta år som singel och nu ensamstående mamma till en liten kille vore det rena lyckan att för en gångs skull få anledning att fira alla hjärtans dag. Att få en helg på ett fantastiskt hotell i en fantastisk stad där jag har vänner och syskon och lillkillen sin gudfar vore en ren önskedröm!
Sidan hittade jag för ett bra tag sedan eftersom jag gått på Annicas Öppna Förskola. Hennes historia berör mig varje gång!

CH 5 år sen

Ett underbart tillfälle för mig och min man som haft en tuff tid tillsammans men nu försöker hitta tillbaka till varandra och bli en lycklig familj igen med våra två fantastiska barn.
Att få åka på tu man hand och rå om varandra hade bara varit helt fantastiskt.
//CH

Anette Stenberg 5 år sen

Plötsligt kanske det händer …
Tänk att få möjlighet att resa ensam med min man på en mycket försenad bröllopsresa ensamma utan barn .

Jaana sova 5 år sen

Hade vart fantastiskt att få åka med min 17 åriga dotter som har haft en tuff tid. Och så skulle jag samtidigt kunna träffa mina brors pojkar Mvh Jaana

Sanna Stadig 5 år sen

Skulle vara så härligt att få en hel weekend med sambon på tu man hand.
Hittade hit via Facebook.

Sanna andersson 5 år sen

Jag är en 20 årig student som för tillfället lever på bidrag från CSN, med andra ord har man inte jätte stor ekonomi att röra sig med.
Inte nog med att detta skulle vara en underbar belöning till mig själv för allt slit i skolan, det skulle även vara en toppen överasskning till min fina mamma som alltid ställer upp så mycket! Det vore så kul att för en gångs skull kunna ge tillbaka något till henne som alltid gör allt för att alla ska ha det så bra som möjligt.
Åh håller tummarna så hårt, super rolig tävling!

Jessica Askervall 5 år sen

Vore den bästa bröllopsdags presenten till min man❤️
Att få umgås i dagarna två och unna oss tiden, tiden att bara vara vi ❤️

Anna Klanga 5 år sen

Åh, tänk att få bjuda med mamma på lyxig helgen. Hon ställer upp i vått och torrt och det skulle va underbart att ge nåt tillbaka!!!

Kerstin hersler 5 år sen

Jag skulle vilja ta med min älskade man till Stockholm och en romantisk weekend. Han har aldrig varit i huvudstaden och är väldigt anti men vill övertyga honom om hur fantastisk Stockholm är! Sen att vi inte gjort nåt ihop på länge och att det verkligen hade behövts gör ju att jag vill vinna ännu mer!!!!! Hoppas….hoppas…..❤️

Veronica Bard Palmgren 5 år sen

Skull vilja denna tävling men inte för min egen skull utan till en vän som har haft ett hårt och tufft liv länge nu. Hon skulle behöva få uppleva något härligt men samtidigt underbart. För hotellets bilder får en verkligen att önska man själv skulle vilja åka dit. Hon är värd verkligen detta och så mycket mer. Min vän heter Ulrika Medin.

Jennifer 5 år sen

Jag skulle vilja vinna för att kunna ta med min mamma. Min mamma är en fantastisk person som gör allt för alla andra men glömmer ofta bort sig själv.Hon har haft enjobbig period och jag vet att hon skulle bli super glad. Det skulle kännas fantastiskt att få göra något sånt här med henne då vi aldrig kommer iväg någonstans på grund av ekonomiska skäl.

Petra Bloom 5 år sen

Detta skulle bli en tjejresa.
Bloggen har jag följt från start.

Therese 5 år sen

Tack Johanna för en jätte intressant och inspirerande Blogg där allt som jag också intresserar mig för finns med!
Jag vill jättegärna vinna övernattningen så jag kan bjuda med min dotter Jennifer som är 14 år ,så vi två får ha lite mor och dotter tid ihop för jag känner att det skulle vara mysigt och kommer ge oss så mycket positiv energi!

Svar på kommentaren:
Linda Andersson 5 år sen

Skulle bjuda med min make och fira vår 5-åriga bröllopsda, passar dessutom på att fira att vi varit förlovade 20 år och ett par i 25 år. Kärlek är alltid värt att fira!
Har hittat hit via någon artikel om träning och hälsa jag läste någonstans, någon gång:)

Barbro 5 år sen

Vore jättekul att få en weekend i Stockholm med min sambo.
Jag hitta till din blogg av en slump på en annan blogg som tipsa om din o sen är jag en trogen läsare av din blogg också.

Karin Flygelholm 5 år sen

Det skulle bli en fantastisk födelsedagspresent till min älskade sambo. Vi har haft en tuff höst och start på nyåret så det skulle verkligen uppskattas.

Kom upp i flödet genom en vän dom delat

Ulrika Medin 5 år sen

Vilken födelsedagspresent det kunde bli! Tävlingen avslutas ju på min födelsedag och när nu min 45-års fest blir inställd (framflyttad till vem vet när) hade det varit underbart att ha detta att se fram emot under tiden! Samtidigt skulle sommaren vara räddad, för vem vet hur ekonomin ser ut när skolan är slut?

Rosita 5 år sen

Hade varit underbart att få vinna denna helg. Skulle ta med min mor då det va flera år sedan vi rest iväg tillsammans bara hon och jag.
Hittade hit via Facebook

Ann Bengtsson 5 år sen

Hade varit underbart att få vinna en lyxig romantisk helg i Stockholm med min man som haft ett jobbigt år med lång sjukskrivning!
Började följa dig på instagram av en slump och började såklart läsa din blogg samtidigt. Äälskar när du lägger upp nya recept!!
Håller tummarna hårt nu!!
Kram!

Emelie Månsson 5 år sen

Vore toppen att få bjuda iväg min sambo på detta.
Fattig student och småbarnsmor, ekonomin tillåter inte en romantisk semester just nu.
Vår relation skulle verkligen behöva en resa utan barn, för att få chansen att hitta tillbaka till varann och kärleken igen.
Vi glömmer tyvärr bort att ge varandra tid emellan varaven av plugg, jobb, blöjbyte och VAB.

Mari-Louise Karlsson 5 år sen

Efter några tuffa år som ensamstående så har jag sedan 5 mån tillbaka träffat den underbaraste killen.. Tänk att få vara barnledig och bara få rå om varandra på en weekend i Stockholm

Christina la Fleur 5 år sen

Jag har pluggat till förskollärare i 4 år nu och är klar till hösten. Om jag vinner ska jag ta med min man dit eftersom han fått offra en hel del och ställt upp mycket under dessa år jag har pluggat.

Annika Johansson 5 år sen

Skulle vilja ge denna underbara present till min son och hans snart ny blivna fru dom ska nämligen gifta sig i sommar.Tack för en mycket fin blogg,du visar upp ditt fina hem och all god mat som du lagar.Annika

Camilla 5 år sen

Åh va roligt det hade varit att vinna detta och överraska min sambo med en weekend bara han och jag. Vi har varit ihop i 17 år iår och har två barn som fyller våran vardag med skratt, kärlek och bråk. Min sambo och jag har aldrig ens varit ute på tu man hand och ätit middag! Bara han och jag på alla dessa år. Tack för en suberbra blogg!

Monika Holm 5 år sen

Det skulle va helt underbart att få vinna denna fina vinst!
Skulle betyda så mycket att få åka till Stockholm och bo på ett fint hotell.
Nu efter över fyra års allvarlig sjukdom.
Ja det hade varit en dröm att ha turen på denna vinst!

Pernilla Wrigell 5 år sen

Håller tummarna att vinna detta. Vore underbart med lite lyx på hotell. Jag har följt din blogg ett bra tag tycker den är toppen.

Ulrika 5 år sen

Skulle så gärna vilja överraska min man med detta, han saknar vårt badkar som vi inte haft sen 2008 då vi flyttade. Drömmen är att göra om i badrummet så ett badkar finns. Som det är nu så kollar han alltid när vi ska resa o övernatta att rummet har badkar “fniss” det är det viktigaste för honom! Detta rum hade verkligen passat oss, så underbart!
Att hitta hit var inte svårt då jag följer dig allt spännande runt omkring på Facebook, instagram o blogg.
Hoppas massor!

Jessica Lindh 5 år sen

Jag hoppas kunna ta med min äldste son på lite gemensam retreat. Han är transperson och går igenom rätt krävande processer, stolt och stark. Hans far är inte med här så jag stöttar och kärleksbombar allt jag orkar ( jag har ju två barn) Men det river och gnager lite på vår relation så en övernattning i huvudstaden vore så himla fint för oss att få umgås i lite flärd som familj, i en Såpbubbla lite utanför en rätt tuff vardag.
Men vi vet, att i slutet av regnbågen finns en skatt.
Håller tummarna å tårna
Puss

Bianca Carlsson 5 år sen

Vårt liv håller ett så högt tempo året runt. Vi har inte ens tv för det hinns ändå inte med. Det är hundar, jobb,föreningar,Fam osv osv. Vi hinner inte med att bara vara vi. Nu börjar orken dock tryta och det går ut över allt. Vi behöver en break. Men utan ett mål i sikte lär vi fortsätta på i samma takt.
Snälla, låt oss få en helg att krama på varandra utan alla måsten runt omkring. Snälla, ge oss ett mål utanför vardagen.

Bianca

Frida 5 år sen

Wow detta vore ju bara sååååå nice att kunna överraska mannen med.
Tänker och hoppas att det blir som triss reklamen: PLÖTSLIGT händer det !
Hittat din blogg via tips från kollega och håller koll på dina inlägg både här och på FB och Instagram.
Ha en bra dag // Frida

Elin carlsson 5 år sen

Hej.. jag vill vinna för att rummet ser fantastiskt fint och romantiskt ut. Perfekt att få fira 5 årig bröllopsdag och 35 årig födelsedag i samt att få resa till Stockholm som jag inte har besökt på minst 14 år. Skärgården längtar så efter den.
Hittade din blogg av en vän som nyligen börjat blogga.. mvh elin

Linda Lindqvist 5 år sen

Jag har följt bloggen från och till länge ända sedan du var med i Ensamma mamma söker. Ett program jag uppskattar att titta på. Tyvärr verkar jag aldrig få bli mamma då det inte funkar för mig och min sambo. Vi har gått igenom massa utredningar och tester, 4 misslyckade provrörsbefruktningar och 1 missfall i vecka 5. Vi är otroligt ledsna över detta men försöker leva på så gott vi kan bara vi två. Släkt och vänner frågar alltid när vi ska skaffa barn trots att de vet vilka svårigheter vi gått igenom. Det vore otroligt skönt att bara få ta med min sambo på en weekend där vi kan slappna av utan krav och rå om varandra ordentligt. Komma bort från stress och press.

Mio 5 år sen

Stockholm är en fantastisk stad
Här firar jag gärna min födelsedag
Shopping och nöje jag gillar allra bäst
Men tror att badkaret lockar mest
Och mannen följer med som min gäst

Här skulle vi få njuta och koppla av
Utan alla vardagliga krav
Så hoppas nu vi blir era gäster
Tror detta skulle bli våran kärlekssemester

Camilla Sandmark 5 år sen

Det är flera, flera år sedan min man och jag hade en mysig och himmelsk helg tillsammans i Stockholm! Nu är det på tiden igen tycker jag! I år firar vi 18 år som gifta och 25 år som ett par. Det vill jag gärna fira med maken i ett skumbad strött med rosenblad mitt i rummet! Hur coolt och romantiskt som helst! Sen finns det tid för en konsert, teaterbesök eller bara en shoppingrunda på stan. Bara han och jag. Bara vi, tillsammans och allt är möjligt!

CAMILLA 5 år sen

Skulle vara sååå roligt att få ta med min sambo till Stockholm från Gotland över en helg, fint hotell. Skulle kännas jätte jätte lyxigt för oss.

Kicki Hellgren 5 år sen

Åhh vad roligt med tävling! Jag har följt din blogg i flera år och tycker den är otroligt inspirerande.
Alltid lika trevligt med ett besök i storstaden för en Norrlandstös som mig.

Marie L Olsson 5 år sen

Har äntligen vid 35 års ålder hittat den STORA och SANNA kärleken!
Inte nog med att han hjälper mig när jag har det svårt med ångest och oro mm, han ställer även upp på min tonårige son.
Vilket inte är det lättaste just nu då han är ett riktigt hormonmonster hahahaha.
Vore guld värt att få visa honom all min kärlek och uppskattning med en liten resa.

Denna mamma har heller aldrig sovit på hotell!
Då jag är förtidspensionerad med en son så har jag givetvis satt sonens behov först. Och då räcker pengarna helt enkelt inte till att resa bort.

Jag har länge läst din blogg och hittade till den första gången genom en god vän till mig.

Jag gillar och delar på facebook.

Kram

Anja Magnusson 5 år sen

Jag skulle ta med mig min älskade mamma som blir 60 år i april. Det hade varit min gåva till henne när hon jubilerar.

Johanna Kuusela 5 år sen

Om en vecka har jag & min man hållt ihop i 7 år. I fem år har vi varit föräldrar & alldeles nyligen fick vi vårat tredje (och sista) barn. Att vi har lyckats hålla ihop, tre barn senare och starkare än nånsin, är något som jag gärna skulle vilja fira med min man. Jag kan se framför oss hur vi tänt en massa ljus & skålar tillsammans i det fina badkaret – så romantiskt!
Håller tummarna hårt för denna fantastiska vinst.

P.s Har läst din blogg länge då du är en stor inspiration när det kommer till hälsa & träning. D.s

Hannamoa 5 år sen

Att få åka till huvudstaden som vi aldrig besökt samt få rå om varann, vuxentid!! DET hade varit guld värt att vinna denna tävlingen! Följer dig via bloggen och FB sedan du var med i Ensam Mamma… Du inspirerar och ger mig kraft på så många sätt❤️ Tack för du delar med dig av ditt/ert liv❣ Kram!

Claudia 5 år sen

Jag och min tjejkompis befinner oss i den delen av livet där vi båda har småbarn. Det är väldigt svårt att hitta en kväll då vi alla har möjlighet att hinna träffas. Igår bestämde vi oss för att i juli när männen har semester så kommer vi dra iväg på en tjejhelg till Stockholm. Shopping, gott vin, massa skratt och bara finnas till för varandra är vår plan. Att få tillbringa vår vistelse i Stockholm på Hotel Carl Gustav skulle verkligen vara underbart.

Ulrika 5 år sen

Jag är också en hoppfull kandidat till vinsten! Känner på mig att snart händer det! Har som alla andra en vardag som skulle må bra av lite guldkant… hoppar på tävlingar/utlottningar när de dyker upp. Har faktiskt vunnit ett schampoprov för ca 15 år sedan så jag vet att det inte är omöjligt att vinna (skrattar). Tävlingen hittade jag på Facebook.

Annette Nord 5 år sen

Hej Johanna! Tänk att vinna det här, då skulle jag ta med mig min älskade man. Vi firar 18 årig bröllopsdag i mars. Hur jag då hittade din blogg..det vet jag inte riktigt, känns som jag läst den länge nu. Tack för all inspiration och pepp du ger.
/Annette

Jasmine 5 år sen

Jag är egenföretagare och har precis gått in i den berömda väggen. Just nu är allt tungt, skulle vara helt fantastiskt att få ta med min man på en liten weekend för att visa hur mycket hans stöttning betyder för mig. Lite ensam tid utan barn vore underbart!

Annika Andersson 5 år sen

Min man opererades för sin prostatacancer för ett år sen i februari. Han har själv sagt att han vill fira ettårsdagen fri från cancern…det vore härligt att få överraska honom med en weekend tillsammans i storstaden och få landa efter allt…
Läser din blogg efter rekommendationer från en vän och följer även din Instragram, du inspirerar.

Ulrika Karlsson 5 år sen

Vilket underbart rum att få lyxa till det med. Har dock inte bestämt mig för om jag skulle ta med mig min man eller dotter. Mannen och jag skulle behöva det för att vårda vår kärlek. Kommer ofta tyvärr i kläm mellan jobb och stress. Även dottern skulle älska det, shoppa och mysa tillsammans är ju inte heller fel. Har följt dig i många år på bloggen…

Maria Blom 5 år sen

Jag har tre aktiva barn i olika föreningar. Så min egen tid läggs på mina älskade barns alla träningar. Det skulle vara skönt att få en helg med min man på tu man hand.

Pernilla Nyholm 5 år sen

Hejsan !
Det vore så roligt att få vinna en helg i Stockholm. En helg som jag skulle välja att tillbringa med min underbara make. Han arbetar till sjöss och är borta väldigt mycket. Så att få tiden att bara njuta av varandra, utan vardagliga måsten som blöjbyten, tvätt, laga mat skulle vara helt underbart !
Har följt dig sedan Amelia-tiden :)

Åsa Karlsson 5 år sen

Glömde skriva att jag har följt din blogg sedan tiden på Amelia.

Åsa Karlsson 5 år sen

Badkarsrummet vore underbart att få tillbringa en helg i tillsammans med min man då vi inte har något badkar hemma….men älskar att bada.

Linda 5 år sen

Tid med min sambo i en stad där jag även får umgås med min 1-åriga systerdotter (bror & svägerska också naturligtvis). Många mil emellan och familjepusslet hemma (trebarnsmor) gör att vi inte ses så mycket som jag önskar. Följer din blogg & tar nu chansen för helt plötsligt kanske det är jag….

Sanna Selin 5 år sen

Jag skulle jättegärna vilja vinna denna tävling. Min sambo och jag har på senare tid glidit isär väldigt efter att vi fick vår underbara son, vi har liksom aldrig tiden för bara oss 2 och får heller aldrig ihop ett tillfälle till att bara vara pojkvän och flickvän. Jag håller alla tummar och tår för att få vinna! Följer din blogg då och då men denna tävlingen såg jag genom en gemensam vän som delat inlägget. Kram Sanna

Madde 5 år sen

Jag och ena dottern pratar om en weekend i Stockholm så detta hade varit perfekt att “bjuda” henne på. Tanken är en mor och dotter helg, shopping, god mat och dryck ( hon är snart 30 så det är ok) och ev någon krogshow om vi hittar något.

Johanna 5 år sen

Glömde att skriva att jag följt din blogg sedan start.

Kram

Johanna 5 år sen

Hade varit underbart och vinna detta pris och få överraska min käresta med till våren.

Kram

Jeanette Gunnervik 5 år sen

Jag skulle bli så himla glad om jag vann detta, har bara varit i Stockholm en gång och det var på klassresa i 9:an. Nu är jag 31 år och vill dela en mysig weekend där med min man, gärna när vi firar 2-årig bröllopsdag i Juli. Jag har gått in och läst din blogg då och då och följde dig när du var med i ensam mamma söker.

Maria Adolfsson 5 år sen

Åh, den vinsten skulle jag vilja tävla om till min son!
Han tar studenten i juni, och skulle säkert uppskatta att ta med sig flickvännen dit efter en hektisk vår ( just nu jobbar han på två jobb förutom skolan, då han lyckades få ett nytt jobb samtidigt som han har uppsägningstid på det gamla).

Maria Olofsson 5 år sen

Jag vill gärna vinna, kan inte motivera varför jag skulle vara mer värdig vinnare än någon annan, lever också vardagsliv med små och stora barn, jobb, vintertrötthet mm. Men är galet kär i den jag delar livet med och skulle gärna dela en helg med han i sviten, dricka bubbel, ta på varandra, njuta av varandra, och bara bubbla av lycka och åtrå. Vore fantastiskt, för ärligt så skulle jag vilja ha mer glamour och lyx i livet och en som inspirerar till det är du Johanna med din härliga blogg..

Maria Palm 5 år sen

Jag samlar på minnen till min familj<3 Då jag har en tumör i hjärnan och mår olika bra i perioder känner jag att det är viktigt att göra saker tillsammans. Detta vore en upplevelse att minnas för oss. Hoppas på tur och att kunna överraska min kära man.

Therese Eriksson 5 år sen

Hej !
Din blogg ligger numera som favorit sedan jag snubblade in via en delning på FB.
Jag vill bara vinna en get away med mannen i mitt liv med stort M så här på skottår och allt !

Maria Nilsen 5 år sen

Jag var med på Sankt Jörgen spa i våras och har följt dig sedan dess. Våra flickor är snäppet äldre än dina/era och snart kommer vårt hem bli tommare då de så småningom flyttar ut. Skulle så gärna vilja vara med dem en hel helg i Stockholm på detta fina hotellet, det skulle betyda mycket för oss alla tre. Kram

Caroline 5 år sen

Hej, jag önskar vinna en hotel helg i stockholm så jag och min man kan få komma iväg. Han har just blivit uppsagd från sitt jobb och med hus och 4 barn att försörja så mår han inte så bra just nu. Vore härligt att få komma iväg och bara njuta. Dessutom fyller han år den 23 feb. Hittat tävlingen via din härliga blogg.

Yvonne Nilsson 5 år sen

Småbarnsföräldrapar som är sugna på lite lyx och flärd,
Till Stockholm och Hotell Kung Carl på romantisk weekend går då gärna vår flykt och färd,
För att härlig stämning
finna önskar vi detta once-in-a-lifetime upplevelsepris
vinna,
Kunna dela denna upplevelse med varann.
Genom Johannas schyssta inlägg på bloggen kan denna dröm för oss bli sann. Gå hand i hand, äta middag för två,
Vi drömmer oss nu bort till Stockholm & Hotell Kung Carls förtrollade land!

Linnea 5 år sen

Jag och min man gifte oss i helgen och jag skulle vilja överaska honom med det mysiga och romantiska hotellrummet, för att få fly från vardagen och smälta alla intryck från våran dag som var underbar trots att alla tänkbara saker som kunde gå fel faktiskt gjorde det.
Jag hittade bloggen för några år sen på amelia och har sedan läst den till och från.

Ewa Rikardsson 5 år sen

Åhhhh detta vore ju helt galet mysigt att få ta med min honey på. Då vi nu i dagarna firar 21 år tillsammans så vore ju denna hotell vistelse helt perfekt för vårt firande. Jag hittade din blogg när nu var på amelia och har läst dagligen sen dess. Kram Ewa.

Åsa Rikardsson 5 år sen

Jag skulle absolut ta med min älskade man, vi firar 25 år tillsammans och är fortfarande lika kära.
Har följt dig sedan EMS.

annette s 5 år sen

Vi är så dåliga på att besöka Stockholm, därför vill jag vinna så att vi tar oss dit för en mysig helg med lite shopping också!!
Oj kommer knappt ihåg men sedan Mama tiden är det, halkade mer eller minde in på den och varit fast sedan dess, älskar din blandning och pepp.
kram kram

Jenny Klingberg 5 år sen

Skulle vilja vinna så att jag kan överraska min man på hans födelsedag i mars. Så vi kan få en helg med bara vi två å lyxa till det. Håller tummarna å hoppas! Följer dig på instagram å du inspirerar mig med dina träningstips å din mat.

Erica Lövgren 5 år sen

Hej Johanna!
Jag blev nyfiken på din blogg när jag läste om dig på Nina Köngäs Hermansens blogg.
Jag skulle vilja ta med mig min dotter som blir 10 år i maj på en riktig “tjejmyshelg” i Stockholm för att fira att vi är så grymma, starka, coola och klarar av så mycket tillsammans!!!

Kram
Erica

Mirre 5 år sen

I år firar jag 10 år som ensamstående mamma på heltid till 4 barn varav 3 tonåringar.
Sällan åker jag hemifrån men en helg i Stockholm med min rätt nya kärlek som numera delar många hemmakvällar med oss vore helt enkelt otroligt lyxigt!
Bloggen har jag tittat in på då och då i flera år, hittade den strax efter du var med i EMS

Madeleine Sjöstrand 5 år sen

Jag skulle vilja överraska min pojkvän med en helg i Stockholm där vi bara kan njuta och ha det gott tillsammans bort från all stress. Med fyra barn (ej gemensamma) så är det inte lätt att få någon egentid och allt är ett himla pusslande då vi inte bor tillsammans.

Jenny 5 år sen

Jag hittade din blogg när jag låg hemma och var sjuk. Var desperat efter något att läsa och googlade efter nya roliga bloggar.

Jag vill gärna vinna hotellövernattningen för att överraska min bästis V som jag inte träffat på snart ett år. När hon bor i Sverige är vi 50 mil ifrån varandra…När hon jobbar utomlands är det än längre. Jag saknar henne helt enkelt och vill/behöver en helg för att ta igen förlorad tid.

Malin 5 år sen

Jag skulle vilja åka iväg med Min man nu när vi firar 9 år tillsammans.
Med två små barn. Stressigt jobb som vi båda har så skulle jag bara få egentid med min stora kärlek.
Hoppas hoppas på tur.

Malin 5 år sen

Jag skulle vilja ge min man denna underbara överraskning på våran 9 årsdag.
Som småbarnsföräldrar skulle det vara skönt att tillbringa egen tid med min stora kärlek! Hoppas jag vinner!

Ingalill meijer 5 år sen

Jag har aldrig bott på hotell någon gång så detta vore jätteroligt att få dela med min bästa vän o få uppleva lite lyx mitt i den gråa o kalla vintern.

Jennifer 5 år sen

Jag skulle verkligen vilja vinna detta, eftersom jag snart gått klart frisörutbildningen och skulle behöva en stockholms helg inför det slutgiltiga proven! Jag har läst din blogg länge och hitta hit lite pågrund utav din medverkan i ensam mamma söker och sedan eftersom du jobbar som frisör:)

Ingalill meijer 5 år sen

Jag o Nina bäta

Sara 5 år sen

Efter 20år tillsammans tar vi varandra allt för givet och behöver få lite egentid med romantik. Hoppas få spendera helgen med sambon alltså.

Linda 5 år sen

Gifte mig i Stockhom stadshus en helg i november. Vi bodde på hotell och hade en fantastisk helg men med våra två barn. Vore fantastiskt med en “riktig” bröllopsnatt i Stockholm.

johanna persson 5 år sen

Åh skulle ta med min bästa vän för en mysig helg bara vi två, innan barn nr 2 kommer. Att få en tjejhelg, skratta, gråta och ja bara få prata, hade varit så underbart.

Jessica 5 år sen

Vill åka med en person som kommit mig väldigt nära på kort tid. Han har en plats i mitt hjärta

Madeleine 5 år sen

Det skulle vara fantastiskt att vinna. Jag skulle ta med min dotter som har slitit med skolan. Nu har hon skaffat sig ett jobb och försörjer sig själv. Hon är verkligen värd lite lyx!

Elaine 5 år sen

Känner att det bara vore skönt o komma hemifrån.

Helen 5 år sen

Jag kniper tårna & håller tummarna. Vore underbart att få tillbringa en helg med sin älskling i denna lyxsvit. Tänk om, tänk om…..
Din blogg är så inspirerande, många tips som jag tar efter, fortsätt precis som du gör.

Pernilla Lundell 5 år sen

Jag skulle utan tvekan bjuda med mig min absolut bästa vän och njuta av kvalitetstid på hög nivå. Detta är hon utan tvekan värd för hon gör småbarnsåren med bravur och tänker på alla andra än sig själv! Det skulle vara magiskt att få ge henne denna hotellvistelse!

Linda Pettersson 5 år sen

Jag skulle gärna besöka Hotel Kung Carl, ta en helg tillsammans med min äldste son Vilgot 9 år. Uppleva Stockholm, gå på museer, shoppa och bara njuta av att umgås. Det saknas i vardagen med jobb, skola och fritids.

Annika Johansson 5 år sen

Jag skulle vilja ge denna fina present till min kille,vi firar nämligen att vi har varit tillsammans i 25år men som särbo.Det skulle vara underbart att få fara en helg till Stockholm och fira.Tack för din underbara blogg du är verkligen bäst!Annika

Sara 5 år sen

Vill självklart åka med min man. Skulle vara supermysigt att få vinna detta. Läst din blogg länge och gillar den jättemycket.

Annika Johansson 5 år sen

Jag skulle vilja ge denna underbara present till min son och hans snart ny blivna fru,dom ska nämligen gifta sig i juli.Även att Emilie som hon heter fyller 30år i mars.Du har verkligen en inspirerande blogg med mycket god mat och när du visar upp ditt fina hem,ja även din träning.Annika

Christina Hübinette 5 år sen

Jag åker med min man, tillika bäste vän. Vi bor i Norrbotten och har båda våra döttrar boende i små lägenheter i Stockholm. Då kan vi hälsa på och ha ett fantastiskt boende. Hittade din fina blogg via en arbetskamrat för några år sedan.

Jenny 5 år sen

Vore så mysigt, vi bygger hus och skulle vara underbart att få åka med min man när vi firar 2 år som gifta och bara rå om varandra och bada :)

jennie s 5 år sen

Vad roligt med denna tävling..jag har följt dig sen du var med på tv i ensam mamma.

skulle jättegärna vilja vinna en helg i sthm, med min kille det hade vart underbart..

bra blogg där jag hittat mkt nya maträtter.

Marie J 5 år sen

jag skulle bara vilja komma iväg och rå om MIG själv. Lever ensam med mina barn, jobbar mycket och pendlar till sjukhuset i Lund med min yngsta dotter då hon lider av en jobbig sjukdom. Jag skulle nog åka själv. Stänga in mig å bada badkar, gå på stan å bara ha det bra. Jag snubblade in på din sida för några år sedan. Är en till och från besökare beroende på om jag har tid att läsa bloggar eller inte. Hoppas att jag har tur!

Gunilla Herlin 5 år sen

Som förtidspensionär finns inga resurser till lyx. Att få uppleva en underbar helg i huvudstaden skulle för mig kännas helt fantastiskt.
Såg en vän som delat denna sida.

Lotta 5 år sen

Sååå mysigt det ser ut!! Då mannen o jag firar 15-årig bröllopsdag nu i vår så skulle det passa alldeles utmärkt med en romantisk helg i Stockholm!!/kram

Emelie Thörngren 5 år sen

Inte säker på om vi får plats i badkaret tillsammans, jag & maken men vi vill gärna försöka! ;) Hoppas och håller alla tummar!

Malin 5 år sen

Har en liten 1-åring här hemma som är det bästa som hänt mig, men ibland på vägen glömmer man bort att ta hand om relationen utan är “bara” mamma och pappa.
Det vore supermysigt att få komma bort tillsammans efter ett otroligt tufft år med både sorg och glädje!

Carolin Viklund 5 år sen

Å kung Carl. Jag och min man har ätit på deras restaurang och de har helt fantastisk mat så jag kan tänka mig att hotellet också är det. Som 3 barnsmamma skulle denna övernattning göra gott i hela mig. Och min man. Jag håller tummarna. Tack för trevlig och inspirerande blogg. Carolin

Anna H 5 år sen

Åh… fantastiska Kung Carl! Otroligt mysigt hotell att mysa med mannen.
Har bara sett badkarsrummet på bild. Vore underbart att uppleva det i verkligheten, med bubbel och bling.

Johanna Björklund 5 år sen

Jag skulle inte åka själv, utan jag skulle ge bort vistelsen till min arbetskamrat. Vi har arbetat ihop i snart 9 år. Och hon pratar ofta om att hon så gärna skulle vilja åka iväg med sin sambo, men de har aldrih kommit till skott o unnat sig något sånt här. Hon om nån är värd det. En så genom god människa är svår att finna. Dessutom behöver hon lite lyx efter att ha tagit hand om Sambon efter en olycka då han bröt benet på 3 ställen. Dessutom är det hon som fått mig att läsa din blogg då hon följt den troget i många år. REN LYX är hon värd!!!!

Jennie 5 år sen

Åh det skulle vara underbart att komma iväg en helg bara jag och maken!!Lämna barnen hos barnvakt och njuta i Stockholm!!

ann christine lindgren 5 år sen

Oj vilket lyxigt boende!! Ber alltid om badkar på rummet om jag bor hotell, men det finns inte alltid . Hoppas på en vistelse på Kung Carl. Vilket toppläge. Tar med mej min bästa barndomsväninna som haft en tuff resa nu, och upplever huvudstadens puls, lite shoppingturer varvat med pubar och restaurangbesök. Hittade bloggen då jag gillar Dej på FB

Madeleine Gunnarsson 5 år sen

Hade varit underbart att få åka iväg på en lyxhelg tillsammans med min sambo. Få lite egentid ihop och njuta av god mat och sömn med massa ny energi.

Josefin 5 år sen

Vilken drömtävling! Jag bryter lite mot normen då jag är en snart 23-årig tjej som skulle bjuda med mig min fantastiska mamma. Varför? Tacksamhet för mig handlar om att visa lite extra kärlek för dem man håller kär: familj, vänner och partners. Min familj är mitt allt och det är alltid dem som finns där, stort som litet. Jag bor 30 mil från mina föräldrar (pga universitet) och träffar därmed inte dem särskilt ofta. Jag skulle älska att få ge detta till min mamma, för att visa min tacksamhet och låta henne för en gångs skull blir bortskämd. Och för att få en härlig helg fylld med kvalitetstid med min alldeles egna mamma, något jag allt för sällan får (och tar) tiden till.

Ulrika 5 år sen

Jag behöver det verkligen. Har tappat en framtand. Bara sådär. Väntar tåligt på en ny. Har aldrig känt mig fulare och pankare än nu.

Linda Gidlöf 5 år sen

Åååå vilken Rolig tävling Johanna.
Jag skulle sååååå hemskt gärna vilja ta med min man som jag firar 11 år med nu den 25 feb och i sommar firar vi 9 år som gifta. Håller tummar och tår / kram

Anette Nilsson 5 år sen

Skulle gärna vilja överraska min man med detta fina hotell. Att få tillbringa en romantisk helg tillsammans är verkligen vad vi skulle behöva. Läser alltid din blogg Johanna.

Berit Eklundh 5 år sen

Vore så kul att åka till Stockholm och uppleva gamla minnen sedan jag var barnflicka! Är på tiden!

Karin Karnell 5 år sen

Jag vill bada i ett lyxigt badkar!! Vi har visserligen badkar, men då ingår tvättmaskin, smutstvätt och diverse badleksaker/vattenpistoler i konceptet “vårt badkarsrum”. Självklart tar jag med min dotter Mathilda som behöver komma iväg från sina 3 lätt överaktiva småbröder!

lotta 5 år sen

jag kollat din blogg i flera år å kommeterat ibland å tagit in på spar hotel i göteborg som va superfina båda stället så tackar för å skulle vilja ge detta till min underbara dotter som fyller 30 i maj å hennes man. ej råd själv å ge dom dtta men vill överraska dom med denna underbara svit å i fina stockholm så håller tummarna å tacjk för en härlig blogg då jag e inte varje dag

Linda Norman 5 år sen

Jag och min man har hängt samman i många år, men otroligt nog så har vi aldrig varit tillsammans i huvudstaden.
Så bara av den anledningen så hade en visit på detta fina hotell varit så himla roligt!
Din blogg har jag följt ett bra tag, så roligt att se vad du skriver om i Gbg, då jag själv bor här.
Man vet ju aldrig, kan ju ha missat någon bra restaurang eller få något annat roligt tips.

Ida 5 år sen

Som föräldraledig inne på sista halvåret så känner jag mig understimulerad socialt sett, jag vill gärna vinna detta så jag och sambon kan få ha en riktig muskelgrupper ihop! Kanske till och med utan barn?!

Svar på kommentaren:
Ida 5 år sen

Eh, oj. Inte muskelgrupper…. Myshelg!

Tiina Suhonen 5 år sen

Det vore kul att få överaska min dotter som fått 2 barn inom 14 månader och gravid under en lång tid:) att få gå ut med henne på en trevlig middag och att hon får SOVA UT o samla kraft. Hon skulle verkligen uppskatta det även om hennes små är det bästa som hänt:):)

Malin Borglin 5 år sen

Jag skulle så gärna vilja fly den stressiga vardagen för en stund. Att bara få sätta mig på tåget som tar mig bort en helg. Med min man eller med en god vän, vem vet… har följt din blogg till och från under många år. Strax efter ensam mamma söker tror jag.

Gisela Lans 5 år sen

Skulle bli lycklig om jag kunde överraska mannen med en romantisk helg i Stockholm,det vore lyx för oss. Slippa allt stress och bara få njuta av varandra på detta fina hotell. Gillat o delat. Hittade länken genom Facebook.
Hoppas nu på tur.

Ann Drugge 5 år sen

Vill vinna denna super härliga weekend och ta med min vän som har haft en lång och tuff period. Hittade till tävlingen via Facebook

Andrea 5 år sen

Som du skrev, är man inte med och tävlar har man ingen chans och därför tävlar jag såklart. Alltid kul att åka till huvudstaden och mysa med en vän eller sin kära. Håller tummarna!

Iréne Forsström 5 år sen

Min man fyller 60 år i mars och det skulle vara så mysigt att fira det med att åka till Stockholm och bo detta fina hotell. Både jag och min man har opererats nyligen, så det skulle vara fint med en weekend som förgyller vardagen.
Det skulle bli ett guldkorn i vardagssanden.

Susanne Kjellgren 5 år sen

Jag älskar det här hotellet och skulle så himla gärna tillbringa en helg i det lyxiga badkarsrummet!

Linda Sjöndin 5 år sen

Min älskade man och jag behöver verkligen egentid, med tonårsdotter, pojkvän, tioårig liten prins med DS blir det inte mycket av den varan. Vi har precis pratat lite smått om att åka upp till sthlm en helg ( bor i Visby ) så denna tävling vill jag jättegärna vinna. Jag följer dig på instagram, började med kost och träningsintresse.

Ulrika Ingemarsson 5 år sen

Åh oj, vem skulle jag vilja ta med?! Det finns så många som förtjänar lite lyx och annan upplevelse i vardagen. Maken skulle behöva få uppleva sin fru lite mer, finns sällan tid till det i vardagen. Tonårssonen och jag skulle få möjlighet att connecta lite mer, svårt att få hans och ge odelade uppmärksamhet i vardagen. Om det blir dottern och jag så blir det såklart en klassisk tjejhelg. Eller någon av tjejvännerna. Hoppas jag vinner så får vi se vem som vill följa med.
Jag letade upp din blogg på google när du bloggade på Amelia och hittade hit på det sättet.
Love and Light Ulrika

Kerstin 5 år sen

Min man fyller 40 i år och det vore en dröm att få överraska honom med detta!
Minns inte hur jag hittade till din blogg från början, men gillar den skarpt. Du är en inspiration för mig!

Cecilia Lind 5 år sen

Hej Johanna .
Känner att en helg i Stockholm o få njuta o koppla av är vad jag skulle önska mig framöver . Överraska min man med en härlig weekend på tu man hand.
Ja det vore drömmen.
Följer din blogg o du inspirerar o peppar mig. Tagit tag i mitt liv o vikten o allt därtill . Kände att nu va det nog med att baka o vräka i sig.. Är på god väg men inte framme än. Kram Cicci

Josefine Myhrer 5 år sen

Jag håller verkligen tummarna för att vinna en romantisk natt på Kung Carl i vår vackra huvudstad tillsammans med min sambo och livs stora kärlek. Vi har alltid kul tillsammans och skrattar mycket då vi delar samma humor och har lika intressen. Känner att just nu skulle vi behöva komma iväg bara vi två och ha roligt och inte tänka på alla måsten som är i vardagen. Vi jobbar massor båda två, hjälper vänner/bekanta med olika saker, tar hand om barn och allt som hör vardagen till. Vi ses oftast inte mer än på morgonen och när sängen kallar på kvällen efter alla olika uppdrag vi varit på. Nu ser det ut så här för massor med familjer och vi är inget undantag men jag hoppas att vi vinner detta fast vi vunnit kärleken(otur i spel, tur i kärlek).

Junette 5 år sen

Det här skulle jag vilja vinna. Då skulle jag ta med mig min sambo. Varför jag ska vinna? Jo jag fyller 30 år den 31 mars. Jag har två barn på 3år och en på 1,5år. Vi har inte haft egentid på väldigt länge. Sen har jag gjort en resa när det gäller min vikt efter barnen. Jag har gått ner 12kg på två månader. Och älskar det! Du har varit en stor inspations källa för mig. Du är grym. Nu håller jag tummarna att jag vinner

Jenny 5 år sen

En vän som inte mår bra just nu skulle jag vilja bjuda på en natt i detta underbara rum! Har följt dig sedan du bloggade på Amelia.

Stefan 5 år sen

I en stressig vardag skulle det behövas en liten romantisk getaway,
det önskar jag verkligen till frun och mig
Tänk få checka in på detta lyxiga hotell,
sedan strosa i huvudstaden från morgon till kväll
Bara hon och jag, och det vore en ära,
att alla hennes shoppingkassar få bära….

Gillat, delat och hittade hit via länkförslag

Maria Henrikson 5 år sen

Jag hittade bloggen via fb.

Jag vill bara govinna detta! Dela med min särbo! Kvalitativ vuxentid! <3

Nina 5 år sen

Då jag endast har ett Tim jobb utan råd till semester så vad vore inte bättre än detta med mannen min. Följer bloggen av och till min instagram är jag trogen.

al68 5 år sen

Åhhh, detta skulle jag och mannen behöva, så kan vi samtidigt hälsa på stora killen som flyttat i Stockholm. Har läst din blogg sjukt länge, vet faktiskt inte hur jag hittade hit. Ha en fin dag.

ullis 5 år sen

Å va jag också såklart vill vinna detta.
Barnen är i nedre tonåren och jag känner att nu är det dags för mig och sambon att ta hand om varandra.
Och om vi vinner en övernattning där, tror jag vi checkar in och stannar inne på rummet tills det är dags att checka ut hihi.

Annika Nykvist 5 år sen

Hej! Detta vore ju kul att överraska mitt hjärta med nu när han snart 40år ska fylla. Då tror han ju att det inte blir någon mer överraskning. Skulle va kul att få rå om varandra och komma iväg från vardagen om så bara för en helg. Hoppas på tur. Jag följer din blogg och gillar att du skriver om vardagen och peppar oss till god hälsa.
Kram och ha en fin dag!
Mvh Annika

Malin Enarsson 5 år sen

Du inspirerar mig så otroligt mycket!
Varje gång du lägger ut på din blogg att ni varit på detta hotellrum så drömmer jag mig bort! Jag och min sambo vill verkligen åka! Hoppas på vinst!!

Annica 5 år sen

Har följt din blogg rätt länge nu och blir såå inspirerad av träning och framför allt dina recept du lägger ut, har lagt om livsstil helt nu, tack!
Jo jag skulle gärna vilja vinna en weekend ihop med min kära man, vi har hållt ihop i vått och torrt i snart 40 år och i juni fyller han 60 så det skulle få bli en underbar present till honom min stora kärlek, nu håller jag tummarna!

Camilla 5 år sen

Jag skulle jätte gärna vinna denna tävling till mig och min sambo. Vi har nyligen fått vårt andra barn på 16 månader ( bara 15 mån mellan dem ) och inte sovit ensamma eller ens sked sen dem kom då vår dotter sover mellan oss sen hon kom i september 2014.
Längtar efter en ensam helg med honom där mina föräldrar inte kan säga nej till att vara barnvakt :)
Jag har följt dig sen du var med i ensam mamma söker och blivit tokinspirerad av din träning att jag bara har velat komma igång under graviditeten. Några veckor kvar sen får jag komma igång med det :)

Annika 5 år sen

Följt och läst dig länge nu och kommer faktiskt inte ihåg vart jag “hittade” dig :) Är glad att jag gjorde det dock, får mycket inspiration gällande träning, mat och inredning!

Den jag vill ta med mig bor redan i Sthlm. Dottern min tränger ihop sig med kompis i en etta. Sådär ser det ut för de flesta som flyttar till Sthlm och inte har råd eller möjligheter att köpa sig eget boende.
Därför hade det varit superhärligt att få all denna space tillsammans med henne en hel helg i sommar!

Kram och tack för fin/kul/härlig blogg <3

Jenny 5 år sen

Hej! Hoppas på att vinna detta för att kunna bjuda min nyvunna kärlek på en lyxig helg. Trodde väl aldrig att kärlek kunde vara så här härligt!

Emma Bender 5 år sen

Jag hittade din blogg via gästbloggen och Annikas liv med cancer. Sen är jag med och gör 100 step up varje dag.
Tänk att få vinna detta!! Vilken dröm helt klart att bara få rå om varandra jag och mannen. Det blir lätt att man glömmer bort att vårda sin relation när två barn, hus och hem ska ha sin uppmärksamhet förutom att jobba.. Vore kul att få bryta lite i vardagen och lyxa till det!

Kristin Segerström 5 år sen

Hej Johanna!

Jag hittade till din Blogg efter resan i Sitges i september där du var med..

Jag har de senaste åren kämpat en hel del både mig själv på olika sätt, och haft ordentligt oroliga perioder som tagit enormt på mig, då ena sonen mått dåligt.. livet kräver mycket av en ibland och det har varit tufft att vara själv i det.
Jag har ändå lyckats hitta glädjen till livet och gör det bästa av det varje dag.

De sista månaderna har dock all tid mellan jobb och säng gått åt att hjälpa en rätt handlingsförlamad mamma med flytt till servicelägenhet, phu! jag är nu rätt slutkörd i kropp och själ.. längtar efter att komma iväg och bara få njuta själv i lugnet, få känna lyxen .. det där hotellet ser så fantastiskt ut!

kram Kristin

Erika Larsson 5 år sen

Din sida hittade jag till när jag var ute och sökte lite på träning och bloggar och läser nu varje dag och inspireras, inte minst av din mat. Jag skulle vilja vinna för att överraska min man med en helg tillsammans med mig, helt utan massa måsten utan bara för njuta av varann och storstadens puls.

Emelie Pettersson 5 år sen

Ojoj vilken tävling, denna vill man inte missa. Om jag vann skulle jag ta med mig min storasyster. Hon förtjänar verkligen en hel helg borta och med mig “smiley som blinkar”. Hennes stora son på 15 år skulle också behöva få lite andrum från sin mamma så jag skulle se det som en win win situation för dem, hahaha. Våra föräldrar eller min sambo får ställa upp och ha ett öga på honom under denna helgen isf. Så nu håller jag tummarna!!

Svar på kommentaren:
Emelie 5 år sen

Oj glömde ju skriva hur jag hittade din blogg. Och jag kommer faktiskt inte ihåg det, har följt dig i så många år från singel till fästman! Du är grymt inspirerande därför fortsätter du ha mig som trogen följare

Annelie 5 år sen

Glömde hittade dig via facebook länkat.

Pontus 5 år sen

Skulle vilja ta med min sambo då hon haft hektiskt de senaste 2 åren, som började med depression efter andra förlossningen och nu studerar hon samtidigt som hon nyss tog körkort i samband med sin 3e graviditet! Vore underbart o få skämma bort henne! :)
Via en delning på FB!

Cecilia Johansson 5 år sen

Hej! Jag började att läsa din gästblogg och blev såklart väldigt berörd av fantastiska Annika och hennes familj …. Vilken tjej!!! Så stark och fin i allt hon går igenom. Började läsa din blogg och tycker att den är kanonbra, är speciellt förtjust i recepten med alla härliga bilder! Skulle absolut vilja dela en helg med min fina sambo i detta fina rum på hotellet….. Men OM det skulle bli jag som vinner skulle jag vilja ge vinsten till Annika och hennes man. Det skulle vara den finaste vinsten jag någonsin vunnit!

Annelie 5 år sen

Vill så gärna vinna
för att från hemstaden försvinna.
Fira 50-årsdagen med de kära
roa oss och vara varandra nära.
Lite lyx och flärd
är jag som mamma värd.

Malin Nilsson 5 år sen

Vardagen består av:
Jobb, träning, matlagning, läxor, städning, handling. Som för så många andra. Och det bästa av allt jag älskar vardagen och alla rutiner. Men trots det så skulle det vara fantastiskt underbart att få ett avbrott från detta. Därefter komma hem och ha ännu mer energi för vardagens alla måsten. Givetvis vill jag då dela denna upplevelse med min supersambo.

Emelie 5 år sen

Om jag skulle vinna detta då skulle jag utan tvekan ge priset till min mamma. Och varför skulle jag göra det? Jo min mamma förtjänar verkligen en sådan helg. Hon är mamma till tre barn som hon gör allt för, kör till kalas på olika lekland, skjutsar fram och tillbaka till träningar/matcher klockan 22/23 på kvällen, fixar alla hushållssysslor hemma samtidigt som hon går upp klockan 4-5 på morgonen för att ta bilen till jobbet bara för att få tid till att träna innan jobbet. Min mamma har alltid något att stå i, det är SÄLLAN som hon faktiskt kan ta en dag med sin man o bara få lite egen vuxentid. Så som sagt, skulle jag vinna detta så skulle jag utan tvekan ge denna hotellvistelse till min mamma och hennes man.

– Hittade din blogg via instagram :)

Ulrika 5 år sen

Jag skulle ta med min make på den bröllopsnatt vi aldrig fick chans till när vi gifte oss för drygt ett år sedan.
(Hittade bloggen via Facebook)

Cecilia Almen 5 år sen

Skulle vara underbart att få bryta av småbarnslivet och föräldraledigheten mot en helg på Stureplan med min älskling Innan vi träffades och innan våra barn kom tillbringade vi mycket tid i de kvarteren Hotellet ser dessutom fantastiskt mysigt och romantiskt ut och det skulle vara härligt att få en lyxig helg där bara min älskling och jag

AstridA 5 år sen

Vi tycker att vi är lite för “gamla” att gifta oss, men förtjener man en bröllopsresa endå? En liten tripp till Stockholm skulle sitta bra. Hotell Kung Carl ser perfekt ut! Beliggenheten är underbart central och interiöret är vackert. Här kan vi bli nykära. Vi har inget facebook-konto, men gillar och gillar endå, haha…

Svar på kommentaren:
AstridA 5 år sen

Hittade Johannas blogg när jag sökte bloggar som handlar om träning.

Therése 5 år sen

Som småbarns föräldrar räcker oftast inte tiden till för ens eget behov. Att få chans till förnyad energi vore guld värt. Att få känna på lyx i vardagen är en innerligt efterlängtad önskan. Jag och min sambo har 2 vackra små pojkar och är aldrig i från varandra. Men vårt Nyårslöfte är att detta år göra mer saker på tu man hand för att påminnas om vår relation som par. Kanske får vi chansen redan nu.

Ida 5 år sen

Hittat hit pga träning o kost.
Kämpar med gravidkilon(har en son på 9 mån) Gick upp 25 kg och hade 10 kg övervikt innan. Så jag har att göra! Du inspirerar massor! Har gått ner 14 kg.
Hade vart kul att vinna och bara ro om sig.

Christine 5 år sen

Jag skulle vilja ta med min sambo på detta . Efter ett par tunga år där han stått vid min sida och stöttat, peppat och lyft mig är han värd att skämmas bort .

Nils Håkan Karlsson 5 år sen

Jag följer dig på facebook så det var inte svårt att hitta tävlingen. Jag har gillat och delat och gillar Hotel Kung Carl.
Jag skulle fira en helg i Stockholm att jag fortfarande finns med i livet. För 25 år sedan på Alla Hjärtans Dag blev min första hjärtoperation och jag var då 45 år, har opererat detta en gång till och en massa andra ingrepp med stend i mina kärl. Jag är så glad att jag fått dessa 25 år extra när jag var på väg in i tunneln och allt slocknade. Operationen som jag gått igenom heter By Pass.

Madeleine Kruse 5 år sen

Följer dig på insta och din blogg blir inspirerad av det du gör och visar. Vore super mysigt att komma ifrån vardagen och bara njuta av en helg i Stockholm jag och min man. Håller tummarna, har aldrig vunnit något innan men någon gång ska ju vara den första.

Ulrica Hansson 5 år sen

Tänk att få komma iväg till våren när jag fyller 40 år. Så härligt att komma hemifrån och fira. Få tid att bara vara.

Mikaela 5 år sen

Jag skulle vilja dela denna vinst med min underbara sambo. Det är han värd efter en tuff period med mycket jobb, husrenovering och barn. Hade vart fantastiskt med en vinst och mys på detta fina rum på tu man hand.

Kristina Gustafsson 5 år sen

Jag och min man firar våran ettåriga bröllopsdag i juni och det vore fantastiskt att få överaska honom med dessa hotell nätter eftersom vi sov hemma med våra barn på våran bröllopsnatt.

Christina Unosson 5 år sen

Hej Johanna!
Jag har följt din blogg länge, hittade den genom Instagram. Har varit med på många roliga tävlingar här, men har tyvärr aldrig haft turen med mig. Jag skulle verkligen behöva komma bort en helg, har gått igenom en jobbig separation under hösten/vintern, med bara en sjukpension är det omöjligt att få unna sig något sånt här. Jag skulle ta med min bästa vän som är ensamstående mamma, hon jobbar heltid och sköter både hus, tonårsdöttrar och hund själv. Trots att hon har fullt upp med sitt, har hon funnits för mig och brytt sig om hur jag har haft det,och ställt upp för mig under min jobbiga tid. Håller tummarna för vinst den här gången. Kram

Jenny johansson 5 år sen

Åh vilken lyxig vinst :) jag har nyss fyllt 40 år och min man fyller 45 år snart. Tänk att få ge honom detta som present, en 95 års lyxhelg. Vi firar även att vi varit tillsammans i 20 år, halva mitt liv. Jag älskar honom över allt och det skulle vara MAGISKT att vinna en sån här vistelse.
Jag hittade in på din blogg för en månad sedan genom att jag sökte på “snygg rumpa” :D som sagt jag har fyllt 40 och det börjar hända grejer med kroppen, och nu är det rumpträning som gäller.
Tack för en superbra blogg <3
Jenny Johansson

Svar på kommentaren:
Jenny johansson 5 år sen

Ha ha, menade förstås 85 års lyxhelg;) 95 årsfesten väntar vi med i 10 år.
Kram
Jenny

Marie stridsberg 5 år sen

Hade varit så kul att vinna detta. Fyller 30 år i april så det hade ju varit hur fin födelsedags pressent som helst och jag och min sambo har haft en tufft tid. 2 missfall (2015) så vi hade betingets behövt någåt att se framemot. Hoppas hoppas. Kram Marie

Ida Ekelund 5 år sen

Jag följer dig via Instagram och bloggen och älskar att få läsa allt från inredning, mat, träning, hår och massa annat bra.

Jag skulle vilja ta med min pojkvän. Vi har haft en väldigt jobbigt tid i vårat förhållande så det skulle vara kul att få ta med han på det här, och hoppas finna lite glädje och hopp igen.

Carita 5 år sen

Fyller 30 i vår och hade vart härligt att fira i Sthlm med min sambo som står ut med mina humörsvängningar. Hade vart en bra paus i vår nuvarande vardag med utredning och längtan efter barn. Håller alla tummar jag har! Kram

Anita Karlsson 5 år sen

Det var inte svårt att hitta tävlingen då jag följer dig både på facebook och instagram. För min gubbe och mig vore det hur mysigt som helst att vinna detta. Vi firar ju 35 årig bröllopsdag i år, men vi har varit ihop i 43 år. Ja alla åren är full av glädje och sorg, men så är det nog för alla.
Nu hoppas jag på tur, vinsten vore ju underbart kul att få fira bröllopsdagen i Huvudstaden.
Jag har gillat Kung Carl och nu tänker jag dela inlägget.

Ann-Christin Kullman 5 år sen

Jag vill gärna vinna denna vinst för att dela med min man som är så ledsen p g a varsel på hans jobb. Jag vill gärna muntra upp honom med detta!

Marie Valentin 5 år sen

Hej hej!
Skulle vilja vinna det här för att få tillbringa en helg med min kära syster som har precis skild sig

Ann-Christib Kullman 5 år sen

Jag vill gärna vinna denna vinst för att dela den med min underbara man som är så förstörd P g a varsel på hans jobb. Han behöver muntras upp!

Ann 5 år sen

Följer dig ända sedan du var med i Ensam mamma söker ,du är en härlig person!Om jag skulle vinna skulle jag ta med min blivande make,vi gifter oss den 14/5 och har inte bokat något resan.Det skulle vara toppen och dra dit i vår.Kram!

Lina 5 år sen

Jag skulle verkligen vilja vinna då jag och min man håller på att planera för fullt hur vi ska fira vår andra bröllopsdag här i vår. Ett romantiskt rum som det här skulle passa perfekt!

Marlene 5 år sen

Som ensamstående mamma på heltid hade det varit fantastiskt att få bjuda med en vän på detta fantastiska hotell i Stockholm!

Carmen 5 år sen

Hej!
Gillat och delat.
Om jag vann den här tävlingen så skulle jag ta med min bästa vän för riktig tjej helg och shoppa loss, ha det så kul som bara jag och hon kan ha, med två små tjejer hemma så har jag inte mycket till fritid att umgås med vänner emellan åt men ändå har min fina vän förståelse för det och står alltid vid min sida ändå, inte många som gör det när man får barn..

Jag har följt dig sen du var med i ensam mamma söker.

Kram Carmen

Carolina 5 år sen

Åh detta vore ju underbart att få vinna och dela med min man på min 30 års dag som är i mars. Va länge sen vi gjorde nått bara vi då vi har 3 underbara små killar hemma, så håller alla min tummar och tår för att få åka till Sthlm i mars

Jessica 5 år sen

En helg på tu man hand med sin sambo skulle vara trevligt och välbehövligt.

Alva Johansson 5 år sen

Åhh! Vilken bra tävling. Jag har följt dig till och från sedan du var med i Ensam mamma söker, min mamma älskar din blogg så det bjuds nästan alltid på “Johanna Toftby-recept” till middag :)

Jag skulle vilja spendera en helg där med min fina pojkvän. Vi har tagit oss igenom en jobbig höst med mycket tid ifrån varandra. Han spelar hockey varje kväll och jobbar i princip varje dag, samtidigt som även jag jobbar varje dag. Detta har resulterat i många små träffar på gymmet en timme bara. Härliga myskvällar tillsammans har det varit så dåligt med… Dock har detta resulterat i att vi längtar så otroligt mycket efter varandra och vi är så kära. Nu när hockeysäsongen lider mot sitt slut och han snart fyller 22 vore det en sådan fantastisk överraskning <3

Marielle 5 år sen

Jag skulle så gärna vilja vinna den här helgen så jag kan överraska min italienske pojkvän. Vi har ett lång distans förhållande. Han bor fortfarande i Italien vilket har varit väldigt tufft ibland. Vi har precis hittat tillbaka till varandra efter en liten paus och det skulle vara så mysigt att få överraska honom med en helg på ett finare hotell. Vi ses bara på helger och semestrar just nu och jag bor inneboende hos någon här i Stockholm, vilket inte direkt gynnar vårat förhållande. Vi skulle verkligen behöva en ensam helg ihop. Kramar Marielle

Petra landen 5 år sen

Hejsan Johanna,
Efter att gjort en hjärnoperation i fredags och ligger inne nu på neurologen. Och haft världens bästa kille vid min sida. Så skulle en weekend pigga upp oss båda. Och Stockholm besöker man inte ofta så det hade varit extra kul.
Kram Petra

Linda Johansson 5 år sen

Skulle vara underbart att få bjuda min kärlek sedan 20 år tillbaka på detta. Efter så lång tid, två barn med dess aktiviteter och en hel del “vardag” skulle det vara en ren lyx att få åka iväg bara han och jag! Jag hittade till dig då jag sökte inspiration ang träning mat och hälsa, sedan dess är jag fast! Tack för en toppenblogg!

Evelina 5 år sen

Jag skulle så gärna vilja överraska min sambo med denna helg. Med en 4 åring och en 4 månader bebis så blir det inte så mycket tid för oss själva. Vi skulle verkligen behöva få komma iväg och bara ta hand om varandra.

Martina Johansson 5 år sen

Hej kära Johanna! Vilken underbar tävling! Jag skulle jätte gärna vinna hotellweekend så att jag kan överraska min älskade pojkvän. Han kämpar på med sina studier och jobb utan något gnäll. Nu vill jag få ge honom något riktigt lyxigt.
Jag har följt dig från och till enda sedan du var med i ensam mamma 2008. Nu följer jag dig för att bli peppad och få insperation till en hälsosam livsstil. Sedan årsskiftet har jag lagt om min livsstil och du är min största insperationskälla. Tack!
Stor kram Martina

Helen 5 år sen

en helg i Stockholm i slutet på augusti för att fira min älskade make som fyller år, håller tummarna hårt.

linda larsson 5 år sen

En helg med min dotter hade varit mysigt. Då hon fyller 12 och tonårstiden närmar sig, då annat än föräldrar är intressant☺älskar stockholm och hotel kung carl hade detta varit mysigt att vinna. Håller tummarna.

Victoria 5 år sen

Om jag vinner skulle jag överraska min sambo som för tillfället är väldigt låst till hemmet då hans hälsena gick av för några veckor sedan. Att få mysa på hotell skulle han (vi) må gott av! Håller tummarna!!

Johanna Damgren 5 år sen

Ååå!! Låter helt fantastiskt, med en helg med min underbara man i Stockholm.

Kristina Engström Kling 5 år sen

Hej
Ojdå, detta rum vore verkligen värt att lämna norrbotten för.
Bästa mannen, sedan 26 år, och pappan (5till antalet har vi knåpat ihop under en 15 årsperiod) till våra arvingar tar jag i handen och drar.
Om vi kan knota ner våra kroppar samtidigt i badkaret vet jag inte, han är ingen badare, men bästa sällskapet för ett äventyr i huvudstaden.
Vi har lite planer att åka ner, Skivmässa i Solna 24/9, då vi båda inte bara älskar vara familj, vi roas av musik o bäst av allt vinylskivor.
Nu när barna börjar klara sig själva har vi börjat roa oss på tumanhand igen.
Joo, vilken härlig upplevelse detta vore.

Hur jag hittade din blogg, ja du flög fram över fb-flödet. Någon av mina vänner har kanske gillat. Eller bara som reklam.
Kul att se dig här, hängde ju med dina eskapader i tv-rutan för några år sedan. Tiden går fort.
Joo, jojjo, bor vi gratis, kan jag ju lägga slanten på en frisyrmakeover i 08-landet. Vore skoj.
Så nu hoppas jag ända från tårna upp till det gråa barret få uppleva vinst o badkarslycka med min fina Michael.
Kram på dig o lycka till i jakten på en vinnare.
Kristina

Moa 5 år sen

Så kul med dessa tävlingar, priserna är ju rena drömmen! Om jag hade turen att vinna skulle jag ta med mamma till Stockholm. Vi bor en bit ovanför Luleå uppe i Norrbotten och Stockholm är en av våra absoluta favoritstäder i världen! Målet är att kunna flytta dit i framtiden.
Jag kollade på “ensam mamma söker” den säsongen du var med och du blev snabbt en favorit, sen började jag följa dig på instagram och hittade på den vägen hit till bloggen! Älskar din mix med träningstips, recept, inredning, mode och vardagsinlägg.

Hoppas du får en fin dag, kram!

Anna Albertsson 5 år sen

Det är upplevelser man minns och laddar energi. Vill ha fler upplevelser! Lever bara en gång. Följer dig via instagram och tittar in på bloggen då och då.

Camilla Schmidt 5 år sen

Hej! Åh vad lyxigt det ser ut! Om jag skulle vinna skulle jag bjuda med min själsfrände Lina. Vi har känt varandra över 20 år men nu är det 11 år sedan vi träffades live. Hon bor i söder och jag i norr och då jag är ensam med mina två tjejer på heltid är det lite svårt att få pengarna att räcka till. Skulle jag få chansen till att få boendet, skulle det bli så mycket lättare. Jag skulle så gärna vilja träffa Lina. Hon är en sådan underbar person som sprider så mycket glädje. Då hon har tre barn att ta hand om vore det fantastiskt lyxigt att få kunna bjuda henne på hotell i storstan över en helg. Håller tummarna allt det går

anette sandell 5 år sen

Efter kämpat mig tillbaka på många sätt genom varsel arbetslöshet och utbrändhet där allt vart svart utom mina närmaste . Mina fyra plus två bonusar och min fantastiska man som stått vid min sida verkligen i alla lägen i livet. När alla andra svikit pga av mitt val lämna en sekt för 14 år sedan så har han stått där sett verkligheten och utfrysningen på första parkett. Ej svikit. Därför vill jag ta min man patrick på en kärleksweekend att vi sen älskar bada gör inte saken mindre mysig. Kram anette

Linda 5 år sen

Åh vilket ljuvligt rum, tänk att få tillbringa en helg där tillsammans med sin älskade. Jag och min sambo jobbar väldigt mycket och vi har svårt att hinna med lite semester och avkoppling ihop så detta vore en dröm. När du var med i Ensam mamma söker så hittade jag din blogg via amelia och har sedan dess följt dig! Du är en stor inspiration! Nu håller jag mina tummar!

Louise 5 år sen

Hej! Följer dig på Facebook, såg inlägget där.
Skulle vara underbart att få besöka huvudstaden! Då tar jag med min svägerska så hon kan hälsa på sin dotter som nyss flyttade hemifrån för att plugga, de saknar varandra så.

Marie Sjölin 5 år sen

Vi gifte oss i maj förra året men har inte haft någon bröllopsresa utan barnen (har inte varit utan barnen mer än en natt sen de föddes) så det hade varit kul med en romantisk resa för bara oss två.

Mia 5 år sen

Som familjehem och med tre egna barn och två hundar är det svårt att komma iväg. Man tar sig inte tiden helt enkelt. Barn och hundar går i första hand. Hade varit skönt att bli “tvingad” att åka. Såg annonsen på Facebook.

Maria 5 år sen

Som familjehem samt med tre egna barn och två hundar är det svårt att komma iväg. Man tar sig inte tiden helt enkelt. Barn och hundar går i första hand. Hade varit skönt att bli “tvingad” att åka. Såg annonsen på Facebook.

Marie Norén 5 år sen

Efter att ha varit sjukskriven i 6 månader för utmattningsdepresion så har jag äntligen insett att man måste göra något för sin egen skull ibland. Ladda på batterierna så att jag bli den mamma, maka och vän jag vill vara.
På denna resa skulle min bättre hälft få följa med. Han som även vara mitt stora stöd i denna tabubelagda sjukdom.

Maria Jönsson 5 år sen

Hittade till din sida när jag letade tränings inspiration, och här finns det massor!!!

Har inte varit så mycket i Stockholm då jag bor närmare Göteberg. Men det vore fint att få utforska staden på cykel i sommar.

Camilla 5 år sen

Så passande för mig och min äldsta dotter som blir 17 i år, hon går turist och hotell linjen och älskar allt med hotell, men vi har dessvärre inte haft möjlighet att få åka iväg spontant och bo på hotell och önskan är stor hos henne, vore ju underbart att få egen tid med henne och få bo på detta underbara hotell, bara få njuta av denna vistelse och få tid med varann! Följt din blogg så länge och jag gillar din inställning till livet och inspireras av dina inlägg:) kram

Jessica Helin 5 år sen

Småbarnsförälder som precis blivit sjukskriven för sviterna av en trafikolycka skulle verkligen behöva komma bort från detta ett tag och glömma smärta och värk

Linda 5 år sen

Är särbo och tyvärr har vi sällan tid att spendera tid bara vi två eftersom vi tävlar båda två och ofta reser till dessa. Skulle vara underbart att få dela en helg med min älskade, bara vi två och få ta hand om varandra. Jag hittade dig genom en vän som tyckte att vi skulle vara med på en av dina utmaningar för något/några år sedan och följer dig nu “slaviskt”.

Eva Marie 5 år sen

Halloj!
WOW vilket härligt erbjudande du kommer med, håller verkligen tummar och tår att få bo på detta härliga hotell en helg med min man i underbara Stockholm.

Maria 5 år sen

Klart man vill vara med och tävla! Min sambo och jag firar 10 år så det hade passat bra med en weekend i Stockholm. Jag har följt dig sedan Ensam mamma söker… Vet ej varför men Du gav väl inspiration redan då. Tycker det är roligt att ha följt dig och din hälsoresa jag har gjort något liknande.

Emma L 5 år sen

Med tre barn, två heltidsjobb, ett halvår utan sömn när den minste bestämde sig för att sluta sova är det inte helt enkelt att hitta tid tillsammans med sin man. Att då få åka iväg och njuta av en helg i Stockholm utan barnen och bara få umgås med varandra vore helt underbart!

Irene 5 år sen

Min man och jag har aldrig besökt Stockholm tillsammans. Skulle vara så skoj att få överraska honom med en helg i huvudstaden! När snöslasket är som värst här i norr, då skulle en vårweekend dör kännas lockande!

Karin Dahllöf 5 år sen

Har varit kul att vinna detta oroliga pris. Jag hade tagit med min man och upplevt körbärsträden I kungsträdgården. Det har jag alltid velat uppleva.

Anna-Lena 5 år sen

Skulle passa bra så sambon och jag kunde fira våra 50 års dagar lite extra. Hittade till din blogg då du var med i ensam mamma söker sedan dess följt dig.

Jeanette 5 år sen

Jag vill vinna, så att vi kan fira vår 10-åriga bröllopsdag där, verkar perfekt att kunna mysa i denna fina svit och ta ett romantiskt bad tillsammans.

Pernilla Johansson 5 år sen

Hej Johanna!
Vore ett ypperligt tillfälle för mig och min man att fira att vi hittat varandra igen efter fem år isär!!!
Följer dig då även jag gillar att träna och äta bra!!!! Håller tummarna!!!!

Anneli 5 år sen

Har följt dig i många år och din medverkar i Ensam mamma söker gjorde mig nyfiken på dig som person. Har varit himla roligt att följa dig framför allt när det gäller inspiration till träning och din och Jannes kärlek. Apropå kärlek så har jag och min sambo varit tillsammans i 8 år och vi har två fina pojkar. Jag är lite gammalmodig och väntar på att han ska fria. En romantisk helg på tu man hand på detta hotell kanske gör att han äntligen skulle komma till skott. Hur härligt vore inte det?

Titti 5 år sen

Då äldsta sonen nyligen flyttat till Stockholm vore detta toppen för mig och min man så vi kan åka och hälsa på honom. Dessutom firar vi Silverbröllop och min 50-årsdag under våren. Att få bo i denna romantiska och vackra svit vore som dröm. Nu håller jag tummarna .

Birthe Sand 5 år sen

Älskade dottern Sofia blev nu lämnad av sin sambo efter 7 år när familjelivet, hus etc började planeras. DRÖMMEN att få överraska henne med detta, fly en stund o få känna sig som en Prinsessa trots allt. Likheten med din energi, livslust och engagemang förde mig till denna blogg. Kramis Birthe

Anna 5 år sen

Å vore toppen att få vinna och skingra tankarna som snurrar i mitt huvud, pappan till mitt barn beslutade sig för att flytta ifrån oss när dottern var knappa 8 månader, så det har varit en tuff tid! Jag skulle behöva få tiden att gå när dottern inte är hos mig.. skulle ta med min tvillingsyster som behöver avkoppling! Håller tummarna hårt!

Jane Ranäng 5 år sen

Jag tycker Stockholm är en underbar, romantisk och vacker stad. En helg på detta underbart vackra hotell vore ju helt fantastiskt att få uppleva tillsammans med,den man håller kär. Sulle så klart ta med min trygghet och kärlek Ronny Larsson på resan. Vi har varit ett par i fem månader nu.

Ewa-Marie Almberg 5 år sen

Åh vilken dröm att bara få vara och känna lite lyx & flärd i vardagen!
Fantastiskt!!
Har läst din inspirerande och härliga blogg sedan du var med i “Ensam mamma söker”.
Alltid bra blandning av träning, recept och inredning- Love!!
Ha en bra dag!

Anna 5 år sen

Hade så gärna tagit med mannen i mitt liv på en övernattning då vi ej kan fira våran förlovningsdag ordentligt.Så hade jag gärna velat överraskat han med detta :)

Elin Dahlqvist 5 år sen

01:28… Trött sliten och orolig över min hostande bebis.. Hoppas hon får sova lite snart så hon blir bättre. Scrollade förbi detta i flödet och som vanligt in och läsa dina inlägg. Jag läser varje dag och följer både dig och Janne på insta. Inspiration är vad det är!! Jag hoppas vi går åka på detta och njuta tillsammans i lyx och flärd. Tack för en rolig, inspirerande och väldigt klok blogg! Kram

Caroline j 5 år sen

Särbon och jag firar 10 år tillsammans. Han är min bästa vän och mitt livs kärlek. Han har sidor som jag saknar då vi är varandras totala motsatser faktiskt. Att fira dessa år i Stockholm vore underbart.
Jag hittade till din blogg när jag googlade recept på efterrätter / kaffebröd. Jag hittade Lingonparfait med pepparkakskross här. Supergott och väldigt enkelt. Alla som bjudits på lingonparfaiten blir galna i den. Alla vill ha receptet. Även om jag velat tagit åt mig äran har jag erkännt att jag hittat receptet här.

Helena 5 år sen

Sedan dottern föddes för fyra år sedan har jag och mannen inte varit ensamma en natt. Inte hemma eller borta. Så nu är det dags då tänker du, men nej, jag vill ta med dem båda två, hon får plats gott emellan oss. Tänk vad man kan tänka om!

Suzana Petrovic 5 år sen

Oj, så lyxigt. Vore härligt att få uppleva lyxens värld och bo fint i Stockholm. Jag vore tacksam och glad för vinsten så här inför min 40-års dag….

Maria Henrikson 5 år sen

Har följ dig sedan länge! Då alla goda bak recept- Nu utmaningar, träningspepp, tips och goda matrecept! Heja dig! Det här Låter ju bara så helt fantastiskt skönt! Skulle vara behövligt att få lämna vardagen för ett ögonblick, känns som att vi (sambon och jag) inte vet eller kan umgås utan barnen längre! Enplansvilla, Tonåringar och 8- åring som sover i mitten! Hjälp… Det här låter ju för bra för att vara sant…Hoppas hoppas hoppas… Kram och må så gott!

Helen Pettersson 5 år sen

En underbar fin vän till mig fyller i vår 50 år. Vill gärna ge henne detta i present och dela denna helg med henne. Det var hon som introducerade mig till din blogg. Kram

Ingalill Juhlin 5 år sen

Jag skulle så gärna vilja överraska min man med en övernattning i Stockholm. Vi har aldrig varit i Stockholm tillsammans. Så det skulle verkligen vara en toppenhelg i detta mysiga rum! Håller tummarna!

Giesela 5 år sen

Bältros, brutet knä, 3.5 veckor med influensa !!! fan och hans moster … 10 mil enkel väg till jobbet … Nu är det nytt år och nya friska tag och håller tummen på tur i denna utlottning av hotellövernattning i 2 dygn ! Det är maken och jag så värda ! Nu håller jag tummen HÅRT ! Kram G I E S E L A

Madeleine Magnusson 5 år sen

Om jag mot all förmodan skulle vinna det här ur mysiga pris så vet jag precis vem jag skulle ta med mig till vår vackra Hufvudstad! Jo min älskade man, min själsfrände, min bästaste vän och världens bästa arbetskamrat. Och det är en och samma man, Mikael.
Vi har känt varandra i trettio år. Blev ett par för snart tjugo år sedan. Startade vår firma ihop för 17 år sen. Har jobbat ihop varje dag sedan dess. Gifte oss för 10 år sen. Vi är ett jäklans bra team helt enkelt! Och nu fyller darlingen 50 år så det hade varit så jätte kul att få överraska honom med detta! Håller alla tummar och tår för att vi ska få en myspys helg ihop i Stockholm!!!!!

Camilla Liljegren 5 år sen

Jag vill ta med sambon på en tripp så han får annat att tänka på. Sjukskrivning, oro och värk tär på både honom och mig och vi måste fly vardagen en stund.
Har läst din blogg i många år, ända sedan ensam mamma-tiden.

Sara S 5 år sen

Klart jag vill åka på en lyxweekend med min sambo till stora staden! Shopping, äta gott och mysa en hel helg på tu man hand! Underbart! Följt din blogg dagligen i flera år så kommer inte ihåg hur jag hittade hit. Hoppas på tur! Kram

Maritha Tillberg 5 år sen

Till storstan skulle va kul att få fara,
Tänk att så lyxigt bo och bara få vara.
Äta, mysa och ta hand om varann,
I juli vi 35 år som gifta fira kan.
Håller nu tummar och tår,
att jag detta till oss vinna får!

Carola Backteman 5 år sen

Åhh!! Detta skulle vara underbart!! Vet dock inte om jag skulle tar gubben min eller någon av döttrarna, eller kanske en tjejkompis… Det får jag bestämma mig om jag vinner. Hittade denna via min kompis Maria Johanssons sida på fb.
Hoppas på lite tur

Louise Hägglund 5 år sen

Det hade varit helt fantastiskt att få överraska min sambo med en helg i det här fina rumet. Efter en tuff höst och vinter för vår relation känns det som att vi behöver tid tillsammans och vad vore väl mer romantiskt än detta?!! Hoppas hoppas!

Jennie 5 år sen

Åh vilket vackert hotell!!
Jag skulle så himla gärna vilja bjuda med min partner dit. Vi har aldrig varit iväg på någonting tillsammans på grund av penga brist. Så skulle vara väldigt roligt att åka dit och mysa och njuta en helg ☺️

Svar på kommentaren:
Jennie 5 år sen

Glömde säga hur jag hittade denna tävling. Läser din blogg varje dag, börja redan efter du medverkade i ensam mamma söker. Du har varit en stor inspiration under en lång tid i mitt liv :) kram

Rosita 5 år sen

Hittade tävlingen på Facebook i mitt flöde:)

❤️❤️Jag skulle ta med mig min bästa vän,blivande man och far till mina barn.❤️❤️

Sandra karlsson 5 år sen

Min bättre hälft, honom vill jag ta med.
Vi förlora våran son Adam sep -15
Jag är så upp och ner. Vi behöver pyssla om varandra.
Tack på förhand Johanna!

Mvh Sandra

Mikael Laestander 5 år sen

Inga killar verkar vilja bjuda med sina partners…..
Men jag vill!! Vi har jobbat i över ett år med att starta en egen verksamhet…. Vi jobbar från 7-20,21 varje dag, och ofta på helgen…. Tänk om jag får låta min älskade vila i badkaret… Strö rosblad i vattnet…. Ha på ljuv musik… Och mata henne med frukt och nån chokladbit.
Hon kommer må som den prinsessa hon förtjänar att vara!

Nina Öman 5 år sen

Vilket fint hotell och otroligt mysigt hotellrum! Det vore en dröm att vinna en avslappnande helg med min sambo i fina Stockholm. Har svårt att prioritera våran egentid som föräldrar mellan alla aktiviteter och träningar med barnen. Det blir ofta ingen tid över till bara oss. Vår son fick leukemi vid fem månaders ålder, men det har gått bra och nu är han sex år och går bara på täta kontroller. Det känns tryggt och bra! Det är ytterligare en anledning till att våra älskade barn alltid prioriteras och kommer i första hand…… men det skulle vara skönt med lite vuxentid i storstaden. Ha det gott! Nina

Anna Bäckström 5 år sen

Jag tränar mycket (gått ner 33kg.) min man hjälper sin moderklubb att träna ungdomar i basket. Det är hans stora intresse. Mycket tid ifrån varandra så därför vore det mysigt med en övernattning tillsammans. Det är vi inte bortskämda med.

Karin Persson 5 år sen

Skulle bli jätte glad om jag efter att ha tagit min examen i juni efter flera långa års studier, kunde få överraska min älskling med en hotellhelg! Han ställer alltid upp på det jag vill här i livet, även om det gäller uppoffringar även för honom.Han är helt enkelt min prins sedan 20 år!
Det var min syster som tipsade om din fina blogg som jag nu alltid följer!

Anna Brandt 5 år sen

På fejjan alla bara skriver och sina barn hundar bulldoggs, så började istället följa din blogg. Recept träning och grymma gymtips, gjorde så jag nu skippat mina chips.
Min kämpande syster från Åmål vill jag bjuda på flärd, hon är beundransvärd.

Helene U Isaksson 5 år sen

Jag vill vinna detta till mig och min man för att det är så viktigt att vara just VI, här och nu, i den karusell av jobb, barn och aktiviteter som är vår vardag. För att livet inte räknas i de antal andetag man tar utan i de ögonblick som tar andan ur dig. Kram.

Eva Stridh 5 år sen

jag vill så gärna kunna ta med mig min man på en helg där vi kan läka vår relation.. Känns som livet gett oss en rejäl käftsmäll varenda dag de senaste 6 mån. Vi har tron och hoppet om att få det bättre! Detta vore ett steg i rätt riktning..
Johanna jag hittade din blogg via Ensam mamma söker, har följt dig sen dess. Du är helt awesome!!

Angela 5 år sen

Jag skulle vilja ta med min man upp den helgen jag tar min examen i maj. Jag har i två år jobbat 100% och pluggat 75% på distans och hade aldrig klarat det utan stöttningen från familjen. Vi har knappt haft tid för varandra så det hade varit en fantastisk kul grej att överraska honom med och känna att jag får ge tillbaka lite av vad han gett mig. <3

Terese 5 år sen

Jag & min man är väldigt dåliga på att prioritera oss egentid. Vi lägger mkt tid på barnen & sätter dom främst. Jag fyller 40 i år & önskar få egentid/kvalitetstid med min man. Känns som det är dags.
Min man brukar säga att han inte har tur i spel men han har tur i kärlek. Jag håller tummarna nu att ha tur i “spel” även fast jag har tur i kärlek.

Ulrika Eriksson 5 år sen

Önskar verkligen att vinna denna tävling, då jag har min bästa vän i Eskilstuna som är 45 mil från mig. Vi vill inget hellre än att få till en mysig hotellweekend för att hinna “komma ikapp oss pratmässigt” – man måste ju få med allt när man träffas sällan! Du vet ju hur vi tjejer är…
Så nu kan jag bara hålla tummarna stenhårt för mig och min Jenny!

Sara-Karin Olsen 5 år sen

Vore helt toppen att få fira min 40-årsdag och min mans 43-årsdag (fyller samtidigt 15/3) i detta lyxrum tillsammans! Senaste året har varit en prövning med sjukdom och andra händelser, så detta skulle betyda mycket för oss båda!
Hittade tävlingen på Facebook!

Kristina Backskär 5 år sen

Hej! Om jag vann, skulle jag ta med min väninna på en lyx och flärd weekend! Vi fyller båda 40 år, på samma dag, den 14 maj! Skulle bli en helg att för alltid minnas! Din blogg har jag följt länge för jag älskar precis som du: hälsa,mat, smink, hår, mode, inredning, m.m och du har en perfekt mix av det!!

Linda ström 5 år sen

Jag skulle vilja vinna detta så jag kunde få resa iväg till underbara Stockholm där vi tidigare bodde o saknar mkt. Skulle ta min man för att få lite egentid då det inte blir mkt av den varan med 3 små barn. Nu håller jag tummarna hårt o hoppas!!!!! Hittade hit via fb

Linda pettersson 5 år sen

Min 40 års dag närmar sig och med en 7 åring och en liten på 10 månader så skulle det vara underbart att få spendera en helg med bara min man. Är lite dåligt med sånt just nu. …
Hittade din blogg pga att jag också har världens roligaste jobb som frisör!

Emma Eriksson 5 år sen

Johanna vilken ljuvlig liten pärla du hittat i huvudstaden. Att få spendera tid och ett bad med kärleken vem vill inte det. Såklart vore det underbart om just jag vann men kommer bli glad för den som vinner! Alla borde vara värda lite lyx. (Hittade dig via en kär vännina ) kram

Busan 5 år sen

Ännu en fantastisk tävling.
Att tillbringa en helg i april med min dotter och fira min födelsedag tillsammans vore underbart efter en riktigt tuff höst med många och stora förändringar i våra liv. En “bara vara helg” med den bästa jag vet skulle vara så fint. Kram

Amelie Uddström 5 år sen

Hittade din blogg via vänner som följer dig.
Håller tummar och tår för att vinsten nu jag får!

Eva 5 år sen

Firar 44 år 10 februari och önskar få möta dottern på “mitten” som bor i Bergen, Norge för att få pussa och krama henne. Trots att han snart är 22 år och jobbar och har det bra med pojkvännen, jobb & bostad. Kommer hon alltid att vara mammas lilla bebis flicka. Kan vi mötas i Sthlm slipper vi båda en lååååång resväg mellan Bergen & Jönköping. Vore en dröm att få tillbringa en helg med henne på Kung Carl.

Maria B 5 år sen

Men åh Johanna du skulle göra mig till den lyckligaste mamman…
Min dotter som är 24 år har flyttat till Stockholm med sin sambo…
De hyr en lägenhet i 2.a hans som är pytteliten ..så ska vi hälsa på blir de hotell…..
Åh de skulle vara ljuvligt få vinna de här så vi kan njuta en hel helg…
Min dotter bor några kvarter från Stureplan så det här är ju bara så perfekt…
Jag gillar sidorna Johanna & håller minatt tummar..

Agneta Larsson Rigo 5 år sen

Skulle vara underbart att få ligga i just det badkaret och dricka champagne på min 50 års dag. Tänk att få känna sig riktigt lyxig, underbart! Jag jobbar liksom du Johanna som frisör, och jag kommer på mig nästan dagligen med att jag nämner dig i samtalen med mina kunder, tex något av alla dina fantastiska och nyttiga recept, ( bjuder även mina kunder på dina goda choklad bollar och Bounties, eller ditt otroliga sätt att peppa i gång en på en sundare livs stil, men även dina tips på hotell har jag nappat på, senast i Göteborg. Men som sagt så vore det toppen att även få komma till Stockholm och bo på detta fina hotell.

Eva A 5 år sen

Ååh denna tävling är som gjord för mig…
älskar Hotel Kung Carl som jag sett hos dig,
längtat efter en helg i vår vackra huvudstad,
och bjuda med en vän som blir minst lika glad,
minns ej hur jag hittade hit men läst i många år,
gillar blandningen av inredning, mat, mode och hår,
hoppas på tur denna gång,
att försöka är ett tvång ;)
plötsligt…

ZitaRJ 5 år sen

Jeg vil tage min gode veninde med. Vi har været venner siden jeg flyttede ind i sammen opgang som hende for over 26 år siden. Vi bor stadig i samme by, ses dog ikke så ofte, men tager gerne på ture sammen. Vi er begge glade for Stockholm men har aldrig besøgt den sammen. Kunne være fedt at overraske hende med et ophold der.

Camilla 5 år sen

Jag vill såå gärna överraska min väninna som fyller 50 år snart.. Hon har aldrig tillbringat en helg i Stockholm och det skulle vara underbart att bara få mysa en hel helg tillsammans och äta och dricka gott!
Jag har följt dig sen Ensam mamma…

Camilla 5 år sen

Jag vill såå gärna överraska min bästa väninna som snart fyller 50 år. Hon är en sån som alltid ställer upp i vått och torrt, men hon har aldrig tillbringat en helg i Stockholm! Hade varit så kul att visa henne alla mysiga ställen i huvudstaden och bara mysa tillsammans en helg! Jag har följt dig sen Ensam mamma…

Petra Hurtig 5 år sen

Om jag skulle vinna så skulle det vara för att 2015 var ett jobbigt år. Vårt arbetsteam lades ner med alla goa arbetskamrater och en kämpa glöd. Det blev ett sorge arbete att sakna sitt jobb. Många av “mina” patienter jag hade förlorade kampen mot sin cancer eller kampen mot ASL. De flesta var unga. Den yngsta var 11 år. Jag saknar dom!!
Men 2016 blir ett fint år med fina minnen.
Jag skulle ta med min 14-åriga son till Stockholm och vi skulle ha det så mysigt.
Hoppas, hoppas…

Charlotte Nilsson 5 år sen

Det vore en dröm som skulle bli sann om jag vann och kunde ta med min älskade man. Jag hittade din blogg efter att jag läst om dig i någon tidning och följer dig sedan dess.

Emma Jonsson 5 år sen

Om jag vann skulle jag dela den helgen med min fästman! Med 2 småbarn är det svårt att få till romansen så det här skulle ju vara perfekt för oss!

Camilla 5 år sen

Jag skulle såå gärna vilja överraska min bästa väninna som fyller 50 år i dagarna. Hon är den roligaste och klokaste
människa som finns och som ställer upp i vått och torrt. Hon har aldrig tillbringat en helg i Stockholm! Skulle vilja visa henne alla mysiga ställen som finns och bara njuta en helg tillsammans med henne.

Angelica Strandberg 5 år sen

Som ensamstående mamma till 3 barn så kan alla räkna ut att både ekonomi och egentid inte är något man har mycket av. Så detta skulle vara som en dröm att få tillbringa denna helg i allra häftigaste lyxen. Det skulle inte bara göra mig grymt glad utan jag skulle även få ny energi till att bli en ännu bättre mamma ;) skulle ta med mig min älskade mamma eller min syster som båda är hårt kämpande kvinnor!

Loella Holmqvist 5 år sen

Jag vill ta med min 16 åriga son till Stockholm för lite egentid med honom. Han vill så gärna åka upp till Stockholm och shoppa för där finns mycket bättre än i Göteborg.
Jag hade gett honom detta i avslutningspresent då han slutar 9:an nu.
Tror att vår relation hade mått bra av lite egentid han och jag.
Följt dig sen du var med i Ensam mamma söker.
Tack för en bra blogg. Mycket inspiration Kram

Maria 5 år sen

Hej Johanna
Stockholm är fantastiskt!
Vi har inget speciellt att fira
Vill bara mingla runt lite och
mysa!!
Har följt din resa sen ensam mamma
Hälsningar /Mia

Sabine 5 år sen

Önskar så jag kunde få vinna denna helg i Sthlm, efter ett par tung år på många plan skulle jag verkligen njuta av att få resa bort!

Emma Karlsson 5 år sen

Om jag hade turen att vinna skulle jag självklart ta med min fantastiska vän! Hon ställer alltid upp, tar sig alltid tid o är den finaste vännen man kan ha!
Att få överraska henne med en sådan här lyxhelg skulle vara så himla kul!

Erika 5 år sen

Skulle så gärna vilja överraska min man med denna fina present. Han är min trygghet, mitt stöd, min lycka, mitt ALLT. Efter att vi haft en tuff tid efter att en familjemedlem drabbats av cancermonstret så skulle vi båda må gott av lite extra lyx o tid tillsammans. Ha det fint!

Anki 5 år sen

Ber på mina bara knän att få vinna denna upplevelse! Fantastiskt hotell dessutom. Jag skulle utan tvekan ta med min vännina som alltid ger mig goda råd och alltid ställer upp och lyssnar. Detta vore som ett litet tack från mig. och vi har fantastiskt roligt ihop men hittar inte alltid tiden. Hittade detta genom stt jag alltid kollar din sida om nya och goda och recept, som jag också alltid lagar.
Kram från mig!

Emmy 5 år sen

Jag hoppas att just jag vinner. Har aldrig nån tur haft ett tufft år…

Pia hedberg 5 år sen

Min önskan att vinna denna underbara natt är svår att överföra i ord. Jag firar ingen högtid, födelsedag eller någon person utan min önskan är att för en natt få känna lyx värme och bara få må helt underbart. Den jag kommer ta med mig är min underbara dotter då vi båda skulle uppskatta lite lyx efter ett jobbigt år men som vi tagit oss igenom. Håller tummarna för oss.

Svar på kommentaren:
Pia Hedberg 5 år sen

Tänk om man tryckt upp telefonen till näsan, då hade jag sett att det var för en hel helg. Det skulle ju inte kunna bli bättre. Har jag tur så har mina ögon op klart så att jag även kan se om det var jag som vann denna underbara upplevelse samt avkoppling och nu då självklart även en shoppingtur.

Johanna 5 år sen

Åååh!
Vilket underbart sätt att få unna sig en helhjärtad weekend i Sthlm.
Uppleva sthlm på vårkanten! Med alla mysiga fik, de stora utbudet av restauranger.
Vakna upp en lördag utvilad starta dagen med en uppdukad frukost.
Strosa runt i sthlms vimlet o bara njuta av nuet. En tur till Djurgår’n med en picknick lunchkorg.

Komma tbx till rummet, bada o slappa. Dricka lite bubbel.
Klä sig inför restaurangbesök. Avsluta kvällen med go drinkar och kanske en o annan klack i taket..

Ja det är precis vad jag vill unna mig o en god vän.

Hittade tävlingen på FB..

Gillat och delar inlägget.

Ha det fint !

Anneli Jorderud 5 år sen

Jag är så avundsjuk på dina underbara resor, möten och upplevelser. Tänk om jag kunde få testa bara lite av det… Att ta med min bonusdotter och hänga på detta fantastiska hotell, i 2 dagar -helt underbart!

Helena 5 år sen

Vem vill inte ha en härlig helg i Stockholm? Det hade varit helt underbart.

Susanne 5 år sen

Då jag ska genomgå en hysterektomi i April så skulle jag önska denna vinst att åka iväg med min man på för att komma bort från vardagen och alla bekymmer ett tag, och bara få ladda batterierna. Kram

Svar på kommentaren:
Susanne 5 år sen

Glömde skriva att jag Hitta din blogg via en vän som delade dina inlägg för några år sedan.

Jeanette 5 år sen

Detta skulle bli ett perfekt tillfälle där Jag och min man firar vår 1-åriga bröllopsdag!
Vi skulle också passa på att träffa min syster innan hon flyttar ifrån Stockholm ett annat land.

Jag hittade din blogg genom att jag google på olika tips på hälsosammare kost. Har fortsatt läsa din blogg sen dess.
Har delat inlägget!

Marie Törnkvist 5 år sen

Eftersom vi firar 10-årig bröllopsdag i år hade denna vinst passat oss perfekt. En avstickare i vardagen… Tack för en underbar blogg. Kram Marie

Skåningen 5 år sen

Vi som inte har Facebook då ?
Jag vägrar Facebook och då missar man väldigt många tävlingar
och det är trist.
Annars hade jag gärna tagit med min man och firat vår 46-åriga bröllopsdag
i Stockholm. Nyblivna och pigga pensionärer som vi är.
Hälsningar Skåneland.

Johanna Johnson 5 år sen

Jag skulle vilja vinna denna fantastiska upplevelse tillsammans med min sambo. Vi firar 10 år detta år och tar även examen till sommaren. Efter flera år av slit skulle det vara så underbart att få fira vår examen tillsammans i Stockholm, vilket är den staden som vi i framtiden vill flytta till. Under våra år som studenter har inte riktigt ekonomin funnits till att lyxa till det och det här skulle vara ett ypperligt tillfälle. Jag har läst din blogg sedan du var med i ensam mamma söker och följt din resa sedan dess. Så glad att du fann stora kärleken ❤️ Kramar Johanna

Emelie H 5 år sen

Såå fint rum! Och älskar Stockholm. Jag hade viljat ta med min kusin som fyller 20 år nu 9mars det hade varit den ultimata presenten då vi båda älskar att umgås med varandra och bara mysa. En helg i Stockholm skulle vara väldigt härligt. Håller tummarna

Svar på kommentaren:
Emelie H 5 år sen

Följer bloggen sen länge så minns inte när jag hittade till bloggen, det är längesen. Följer på Fb och blogkeen så jag inte missar några inlägg (blev svar på min egna kommentar då jag råkade skicka innan jag skrivit klart)

Laura Hansson 5 år sen

Ömma fötter med blodblåsor. Besvikna barn när Skansen stängde tidigare än vi räknat med. Slottet öppnades av en hovmarskalk istället för en tvättäkta prinsessa. Vår besök i huvudstaden förra året kan bara beskrivas med ett enda ord Katastrof! Det vore kul och ge Stockholm en andra chans. Följer dig på FB, så jag kan få chans till romans.

Amy heland 5 år sen

Jag skulle vilja ta med mig mamma på en härlig weekend till Stockholm för att hon har hjälp mig och andra familjemedlemmar när vi har haft det tufft alltid tänk mest på andra och minst på sig själv så hade varit så härligt att få ge henne detta i 50 årspresent till sommaren så att hon får komma bort ifrån vardagen och bara njuta Utav masa mor och dotter mys

Jörel Sandh 5 år sen

Jag skulle ta med min man. Det skulle vara kul att lyxa till det med en helg i Stockholm. Hittade din blogg via fb vänner. (Stavade fel på mitt efternamn i förra inlägget-därför ett till, haha)

Therese Arvidsson 5 år sen

Å va mysigt att få ta med mannen på en weekend!
18 år sedan första barnet kom till världen o vi har varit väldigt dåliga på att umgås på tu man hand o vårda vår vuxenrelation. Hoppas, hoppas!! Hade varit mysigt att möta våren i Stockholm :-)

Therese flodmark 5 år sen

Åå en välbehövlig helg i Stockholm skulle jag och min sambo behöva. Vardagslivet bara rinner på och tiden går så fort. Med tre barn, båda heltidsarbetande och jag har hittat glädjen i och träna. Så tränar 6 pass i veckan. Så skulle inte denna vinst sitta fel. du är en stor inspirations källa både Med träning och mat. Testat många av dina recept.

Mvh Therese

Sarah 5 år sen

I sommar ska jag och min andra hälft gifta oss borgerligt inne i stan ❤️. Att vinna den här lyxhelgen skulle vara pricken över i! Få mysa på hotell både före och efter bröllopet skulle vara superhärligt!!

Isabelle vinneberg 5 år sen

ÅÅ hur underbart hade inte detta varit att få komma iväg med min älskade man. Tror inte vi har varit iväg på tu man hand över natt sedan första barnet (6 år). Så detta vore helt fantastiskt att få vinna mitt i renovering och allt som hör vardagen till. Håller både tummar å tår.

Susanne bodell 5 år sen

Jag skulle ta med min sambo o bara njuta av lyx på hotell och storstadspulsen som kontrast till vår lilla by. Hittat till din blogg efter att jag träffat dig i Sitges

Anna Karlsson 5 år sen

Detta vore kul att vinna för att bort från all vardagsstress försvinna. Bara vara och ta dagen som den kommer. Kanske se en bra musikal där de sjunger. Gå på bio och må gott och få ett riktigt energitillskott.

Maria Olsson 5 år sen

Jag skulle vilja vinna denna fantastiska upplevelse dels för att jag aldrig besökt detta hotell, som verkar helt magiskt.
Sen vore det så underbart att få ta med min älskade sambo till detta ljuvliga ställe och ha en riktigt romantisk helg tillsammans.
Stor varm kram
Maria

Karina 5 år sen

Denna tävling kunde jag ej gå förbi, tänk att få åka iväg och samla ny energi. Tävlingen förmedlar avkoppling och positiv känsla när det är som bäst, det är det som tilltalar mig allra mest. Har aldrig vunnit nåt förut, kanske detta blir första gången, hoppas hoppas.

Jörel samdh 5 år sen

Jag skulle ta med min man. Det vore kul att lyxa till det med en helg i Stockholm. Hittade din blogg via fb vänner.

Ann-Sofie 5 år sen

I somras firade jag och pojkvännen 1 år tillsammans och det gjorde vi i spa-sviten på spar hotell Majorna efter tips från dig. På kvällen i bubbelbadet sa vi att varje årsdag borde firas där. Den här sommaren innehåller dock mycket jobb både för mig och pojkvännen vilket gör att vi inte kan planera in något exakt på vår dag. Därför hade jag önskat vinna den här så trots att vi kanske inte kan komma iväg just på vår dag, vid ett senare tillfälle när allt lugnat sig kan komma iväg och njuta av kärleken och varandra.

Har följt din blogg under flera år nu, ja sedan ensam mamma tiden skulle jag tro. Tack för allt du delar med dig av!

Håller tummarna redan nu.

Anette Hallkvist 5 år sen

Hej, vill helt enkelt bara vara en weekend med min man. Bara jag och min man, kan inte minnas när vi spenderade lite tid för varandra min älskade man och jag ,själva❤️ Vi har det toppen i vardagen med våran älskade dotter! Men gör aldrig något bara jag och Tobbe. Så det vore ju underbart att få överraska med något så oväntat som detta.
Och när jag nu sitter och räknar så har vi ju varit hängt ihop i 20 år i år :)

Magdalena Johansson 5 år sen

Oh jag skulle vilja vinna detta pris o åka på en romantisk helg med mannen i mitt liv sen 19 år tillbaka, med 3 barn, mannen som jobbar på annan ort o mycket aktiviteter så blir det inte mycket tid över för varandra!

LottaF71 5 år sen

Åh hade önskat stort att få åka dit, skulle ta med min väninna. Vi har båda haft en tung vinter fylld med ångest och alldeles för mycket press. Hade varit skönt att få ladda batterierna och slippa ångesten på detta underbara ställe!
Lotta

Camilla 5 år sen

Jag vill vinna för att jag skulle vilja överraska min sambo med en mysig kärleksweekend. Hittade bloggen via FB.

Stina 5 år sen

Holy moly vad jag vill vinna detta pris. Alla som skriver har nog förtjänat detta pris lika mycket som jag. Men jag tar chansen ändå :)

Lina Davidsson 5 år sen

Jag skulle vilja bjuda med mig min fina vän som bor i Östersund och jag bor i Småland så huvudstaden är mitt i mellan oss. Vi har inte setts på år men hon är min själsfränd så en hel helg tillsammans skulle vara så otroligt lyxigt!

Pia Göransson 5 år sen

Wow, vilket rum. På detta hotell hoppas jag att min sambo och jag kan hitta tillbaks till varann och få lite kvalitetstid. Tyvärr är vi alldeles för dåliga att ta vara på de små stunderna tillsammans i vardagen. Var och en bara ilar på sitt håll. Detta hade varit början till en nystart med hotellmys och en chans att vandra runt i ett härligt Stockholm, äta gott och få skratta tillsammans. Det var många år sedan jag var där. Gillat, delat och har sedan några år tillbaks läst din blogg. Hittade dit genom någon annan som delat på fb. Ha det gott. Kram Pia

Evelina 5 år sen

Wow skoj tävling!! Jag skulle ta med min äldsta dotter och ha en riktig mys helg med henne.

Erika Svedberg 5 år sen

Med 3 barn och stort engagemang runt deras idrottande skulle jag och mannen behöva lite tid för varandra och med en plånbok som ekar just för att dom örena som är kvar går till våra barn.
Brukar inte vara aktiv att läsa bloggar men din är fantastisk.

Maria Leinonen 5 år sen

jag skulle åka till Sthlm med min son, 7 år. Besökt Junibacken, slottet, åka Djurgårdsfärja och givetvis Legobutiken i det nya shoppingcentret. På kvällarna hade vi myst på rummet!

Viktoria Malmqvist 5 år sen

Då jag 46 år gammal aldrig varit i Stockholm önskar jag att det går i uppfyllelse. Jag tar med min son på 16. Jag håller på att återhämta mig efter järnbristanemi och stressreaktion. Min son lever med diabetes 1 med mycket ansvar och press. Vi båda behöver vila och återhämtning. Önskar så och håller tummarna.

Anette 5 år sen

Jag älskar “sommar-Stockholm” men efter en separation har det inte blivit av att åka dit och njuta av vår fantastiska huvudstad. Skulle vara kul att åka dit med en god vän och också passa på att se ABBA – The Party. Jag drömmer och håller tummarna!

Anki johansson 5 år sen

Skulle vilja ge den till min enda familje vän syster och mig själv,
För vi har vart utan jobb, och kämpat. Genom vuxenmobbing. M.m
Måste komma tillbaka till livet igen

Sanna larsson 5 år sen

Varje år åker sambon o jag på en weekend, barnen lämnar vi hos farmor o farfar. Detta året hindra tyvärr ekonomin oss, då vi gifter oss i september. Så detta hade vatt en dröm att överraska min fina sambo med, som en bröllopsresa <3
Din blogg har jag följt massor med år så kommer knappt ihåg hur jag hittade hit, men en trogen läsare.

Carina Ekelund 5 år sen

Är alltid med på tävlingar men vinner aldrig.Efter 25 år tillsammans och vi har lovat varandra nöd och lust.
Skulle vi nu behöva komma i väg för att slippa allt med nöd och bara få lite tid tillsammans och kanske lust

Cecilia 5 år sen

Skulle vilja åka upp till Stockholm för att spendera tid men en mycket viktig person. Att få spendera min kommande födelsedag med mannen som hjärtat att spritta vore en vinst bara det. Men att sen få göra det på ett sådant underbart vackert ställe som Hotell Kung Carl är kärlek bara det.

Maria K 5 år sen

Rätt otroligt, men trots 16 år tillsammans (nu på fredag) så har Vi fortfarande inte lyckats boka in och spenderat en helg i Stockholm tillsammans! Vore en lyx att lämna våra tre töser till våra nära och njuta av egentid i Huvudstaden. Det vore toppenkul att få överraska maken med det! Håller tummarna!
(Halkade in på Din blogg från Amelia-tiden) Kram

Malin 5 år sen

Make every day count

Jessica Martinsson 5 år sen

Hade varit ett perfekt boende när vi ska se på Adele. Fick bästa julklappen av barnen. Så hade varit underbart att få vinsten och få bo där.

Johanna 5 år sen

Vore dröm för mig att få överraska min bästa vän och mannen i mitt liv med en weekendresa utan att behöva vrida & vända på varje krona!
Tycker helt klart att vi är värda detta och få ladda batterierna och komma hem fräscha till barnen och möta våren!

Jenny Andersson 5 år sen

Det här skulle jag vilja ge till min fästman. Vi firar 10 år i år men har som det ser ut nu ingen möjlighet att åka iväg och fira. Så jag hoppas på vinst! // Jenny

Petra 5 år sen

Jag har en teaterkompis i Norrbotten jag inte träffat sedan 1997. Nu har vi sagt att vi ska göra slag i saken och ses i Stockholm. Det är massa sjukdomar, död och annat elände i hennes familj just nu. Därför önskar jag att hon ska få bo riktigt riktigt fint i Stockholm!

Camilla 5 år sen

Åh detta hade inte varit helt fel. Om jag vinner skulle jag ta med min älskade man, hade passat så bra eftersom han fyller 40 i sommar. En resa på tu man hand e man inte så van vid med 3 barn.

Susanne 5 år sen

Planerar just nu weekend i huvudstaden med mannen min . ( han helt ovetande) .
Vi ska musikal se , äta på mysig italiensk restaurang , stosa hand i hand , Och sova gott någonstans.
Detta hotell är verkligen lyx i vardagen. Att bara få rå om varandra och nära till allt.

Michaela brunbäck 5 år sen

Jag skulle ta med min man . Vi är två trötta små barnsföräldrar som skulle behöva en helg och ta hand om varandra. Bara få hålla varandr i handen .

Jennie Jakobsson 5 år sen

Jag skulle vilja vinna detta för att kunna ta med min kära vän på en mysig tjejhelg i Storstad. Vi bo inte i samma stad och försöken att få till något är inte alltid det lättaste. Min vän är ensamstående med 2 tonårsbarn och det är inte alltid lätt att få månaderna att gå runt. Att kunna få “bjuda” henne på en Hotell natt skulle betyda så mkt.
Nu håller jag tummarna för att just jag vinner och sen hoppas jag att jag gjort rätt med delning . Jag delade sitt blogg inlägg.
Hittade din blogg när du varit med i EMS. Kram Jennie

Sandra 5 år sen

jag skulle vilja vinna och ta med min underbara mamma och få bo på hotel hon ställer upp för mig till 310% i vått och torrt hon har alltid funnits där för när jag behöver henne hon ställer verkligen uppför mig och jag känner att jag ivl jättegärna göra något roligt med henne det är hon värd vi älskar att få bo på hotel och få göra något att vore kul
efter allt vi fått vara med om

kram från Sandra

Malin 5 år sen

Make every day count :)

Petra Svensson 5 år sen

Skulle gärna fira vår bröllopsdag på detta mysiga hotell, håller tummarna för att det är min tur!

Maria Johansson 5 år sen

Å det är för sällan man besöker huvudstaden, skulle så gärna vilja bjuda med min väninna som alltid ställer upp. Vi ses för sällan så skulle vara underbart att få åka iväg för egentid med shopping, show, träning, god mat o prat

Veronica 5 år sen

Jag skulle ta med mig min partner på denna fantastiska vistelse. Hennes dröm är att gå på Justin Biber i höst, men vi har inte köpt biljetter ännu då det blir så mycket pengar med både biljetter och boende. Vi bor i Göteborg. Med denna vinst skulle jag kunna överraska med både boende och biljetter. Wow såå vackert hotell. Din blogg har jag läst i flera år och det är från när du var med i tv jag fick första bilden av dig. Tack för en bra blogg och alla fina tävlingar. Kram

Pernilla Eklund 5 år sen

Vilken lycka att få överraska min snart 17-åring dotter med detta. Vi behöver verkligen tid tillsammans och få göra nåt mysigt tillsammans. Känns som vi glider ifrån varann i den intensiva tonårstiden där det lätt blir mycket diskussioner. Vore så skönt att få njuta av en härlig Mor-dotterhelg.
Kram
Pernilla

Michaela 5 år sen

Skulle så gärna ta med min darling på en mysig weekend !

Jeanette Johansson 5 år sen

Åh skulle gärna vilja vinna och få ta med sambon på vår årsdag. Rummet ser så mysigt ut. Vi tycker om att göra sådana här saker när vi firar.
Kram

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Hoppas ni haft en riktigt skön helg, vilket väder vi haft. Riktigt härligt vinterväder med strålande sol, krispigt klart och kallt. Igår lördag tog vi en skön långrunda ut på Eriksberg och…

Innehåller annonslänkar Fredag är här! Har ni kallt? Shit vilken kyla idag, men klart och fint ute. Jag vaknade på så bra humör efter sovit 7,5 timmar, hoppade i understället och har…