Het kycklinggryta i kokosmjölk
Älskar stark thaimat som är lätt att slänga ihop hemma med bra råvaror. Brukar alltid få säga till när man beställer, inget socker tack. Fattar inte vad det är som är så svårt att laga mat utan att sockra. Maten smakar ju bra ändå. (bättre)
Tjejerna önskade Kycklinggrytan idag, den är så god!
Kycklinggryta med kokosmjölk, ingefära och lime 4 port
3 stora kycklingfileér
1 1/2 burk kokosmjölk
1/2 dl creme fraiche
1 msk kycklingfond
1 msk röd currypasta
1 tsk sambal oeleak
skvätt soja
1/2 tsk paprikapulver
Pressad lime
2 tsk riven färsk ingefära
1 broccolihuvud
1 gul paprika
1 röd paprika
1/1 purjolök
(Sockerärtor)
Gör så här:
Strimla kycklingen och fräs i kokosolja, salta peppra. Strimla paprikorna och purjolöken, skär broccolin. Lägg i grönsakerna med kycklingen och häll på kokosmjölken. Blir den för tjock, späd med vatten till önskad konsistens. Rör ner resten av ingredienserna och koka upp. Sänk plattan och låt grytan koka ihop.
Jag hade ris till för i kväll blir det träning. Igår var det löpning och styrkepass överkropp idag.
Hade bråttom när jag fotade så hann tyvärr inte med fler bilder från dagens middag.
Dagens outfit blev ny tunika med rosa och snake!
Äntligen börjar det komma lite mer vårkläder i butikerna, blir så glad av lite färg. Denna mysiga blus med snörning hittar ni HÄR. Visst längtar man till våren nu.
Dags att skölja en färg, sista kunden för idag.
Kram!