• 2016-02-13, 10:26
  • 7

 

Planerar ni en mysig middag till i morgon eller kanske till mellon i kväll? Här kommer två goda desserttips med hallon och lakrits, min favoritkombo. Älskar det! Jag har tagit med en nyttig variant med chiafrön och kokosmjölk, underskatta inte den.  Jättegod. Men den “vanliga” Lakritspannacottan är inte heller dum.

DSC_0936-670x445

Hallon och Lakritspannacotta HÄR 

Den andra med chiafrön HÄR. 

Låt båda stå ett par timmar före servering, den med chiafrön ska stå lite längre, helst under natten så blir den krämig och fin.

DSC_0294

Vill ni söka på recept finns det en etikettsnurra längts ner i bloggen där du hittar allting. (Inte från mobil, bara datorn) Letar du efter något speciellt kan man också söka i sökfältet längst upp.

Firar ni Alla -hjärtans dag förresten? Jag tycker en god tre-rätters är trevligt att bjuda på. Middag = Romantik. Gillar även om man klär upp sig lite, ta på er finkläderna och fira. Kläder gör det ännu mysigare.

Sist men inte minst, ett litet Alla hjärtans dags tips om ni vill överraska med en present. Söta örhängen är alltid kul att få. Dessa finns på La vendetta clothing Lily and Rose! Bor ni i Borås eller i närheten måste i kika in i Michelas butik idag, hon hjälper er med den bästa presenten!

IMG_4061.JPG

Nu ska jag göra ordning mig, ska iväg om några timmar så jag hinner in till Annorlunda möbler i Kållered. Har beställt en pälspläd till soffan så det bli ännu mer fluff där att puffa med. ;)

Kram och ha en fin lördag!

 

 

Kommentarer

Veronica 5 år sen

Hej Johanna. Skulle du vilja tipsa om smink? Vardags smink, behöver tips på en bra grund :) kramar

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Har planerat det och hoppas det kommer i veckan! Älskar smink!Kram Johanna

katja 5 år sen

Puff puff :)

Busan 5 år sen

Trots att jag är singel firar jag med min största kärlek, dottern. Paket är inköpta och mysfrukost/god middag planerad.

Barbro 5 år sen

Den pannacottan är ju så jättegod.
Undrar har du testat något av recepten jag har skickat dej?
Vill önska dej och Janne en fin alla hjärtans dag.
Kram

katja 5 år sen

Vackra örhängen!

Det ser jättegott ut!
ja i morgon firar vi Alla hjärtans dag jag och min man med att gå ut och äta gott på restaurang.
Det är egentligen hans födelsedag då också, men vi firade honom i dag istället.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Har ni en skön söndag? Vilken fin välgörenhetsmiddag på Lindholmen vi var på igår, ni kan se filmer på min instastorie, klicka på min profilbild på instagram kommer man dit. Johanna Toftby…