• 2016-02-19, 11:19
  • 7

Nu är vi här igen! Jag gör ett samarbete med mysiga SPAR hotell och tjejerna ville gärna bo här på sportlovet med min syster Linnea är min lillasyster och det skiljer 15 år mellan oss, men vi är ändå helsystrar så hon är en liten sladdis och varit mycket med tjejerna.

Vi kör ett superbra erbjudande nu om ni vill åka iväg på sportloven, v 8 eller v 9! Gäller även under dom helgerna. Entre till Universum ingår också, priser och kontakt längre ner.

Vi gick några timmar på stan, tjejerna hittade en del på Zara och jag hittade ett par fina vårskor som blir bra till en beige vårjacka jag lagt undan på Blueco.

Vad tycks? Visst vill man ha vår nu.

IMG_4847.JPG

Sedan blev det middag på Caleo!

IMG_4831.JPG

Vi beställde in några förrätter som vi delade på som var goda,  sedan tog jag och Marilyn grilltallrik med oxfile, fläskfile och kyckling, tyvärr var kycklingen och oxfilen kallt. Trist när man går ut och äter och betalar mycket pengar så är man inte nöjd. Vi fick in varmt kött efter ett tag och överlag var vi nöjda med kvällen.

IMG_4846.JPG

Vid halv tio åkte bort till hotellet, där mös vi med godis i sängen och kollade på TV.

DSC_0699-670x445

Här kommer erbjudandet för er som kanske missat det i förra inlägget jag gjorde.

tvåan-

Priser gäller boende plus entre till alla in till Universeum! Ord pris på entre´är 175kr/vuxen och 120kr/barn. Ni sparar fler hundra per rum oavsett om ni hade fått biljetter in till universum. Eftersom det ofta blir förfrågningar på rabatterat pris även 0m man åker tex ensam har dom nu löst även för er. Bra va?!

2 vuxna 1 barn: 1235:-

2 vuxna 2 barn: 1545:-

2 vuxna 3 barn: 1655:-

1 vuxen 1 barn: 1070:-

1 vuxen 2 barn: 1180:-

1 vuxen 3 barn: 1490:-

Gäller bokningar för vecka 7, 8 och 9, båda hotellen.

Ni bokar genom ringa Gårda: 031-752 03 00  eller Majorna:031-751 07 00 Ni kan också maila: [email protected] eller [email protected]

Missa inte detta pangerbjudande om ni vill hitta på något mysigt under loven, men det är först till kvar då detta alltså endast gäller under sportloven.

Vi har haft det super! Det bästa är deras fina frukost som alltid är påfyllt, rent och fräscht. På helgerna har dom frukost till 12.00 men även om tex äter sent så är inget slut, allt är lika fint och rent. Det är en stor bonus, finns det något värre än stökiga frukostar när allt är slut.

L-M tog en bild i morse när vi åt =)

IMG_4894-0.jpg

Kan verkligen rekommendera att bo här, personligt och mysigt, dessutom får ni pengar över till annat. I morse tränade jag och Linnea på gymet före frukost, strax ska vi ge oss ner på stan igen.

I samarbete med Spar hotell 

KRAM och ha en fin fredag!

Ps Så kul att ni var så många som ville gå på Schlagerkvällen ikväll! Ni som vann, ni har fått mail. Några är tyvärr sjuka och kan inte gå, är det några som vill gå och vet om att ni kan?

Kan nog lösa det isf! Skriv en kommentar här med korrekt mail så mailar jag er! Senast 16.00 

// Tävlingen är avslutad och vi kan tyvärr inte ta emot fler! Kram Johanna 16.30 

 

 

2016-02-19 Johanna Toftby

Kommentarer

Rina Löfqvist 4 år sen

MK skorna ser så snygga ut, beställt dom också. Hoppas dom är lika snygga i verkligheten. Dom skall tydligen vara stora i storleken. Vad tyckte du?
Kramar

Carolin 4 år sen

Hej Johanna
Vem vann kung Carl helgen?
Vänligen Carolin

Mia 4 år sen

Hej Johannna!
Jag svarade dig under det andra inlägget ang schlagerkväll.
Jag tar gärna 2 biljetter om det finns ;) Superroligt hade det varit!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Kul!

Maila på [email protected]
Så löser vi det!

marina Andersson 4 år sen

Åh kommer gärna o tar med en vännina.
[email protected]

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Maila på [email protected] så löser vi det!

:-)

Emma Hagström 4 år sen

Tack så jättemycket för biljetterna till ikväll!! Ses i vimlet!! Tack, kram

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar genom Ellos Härliga fredag! I Göteborg skiner solen och jag har varit ute på en långrunda, kroppen är inte helt återställd efter corona, märker jag har svårt med kondisen uppför…