• 2016-02-20, 13:02
  • 12

 

I kväll är det Melodifestivalen igen! Jag har alltid älskat Mellon! Sedan jag varit barn har jag suttit klistrad i soffan, det var alltid höjdpunkten på hela året. Vi röstade och satte poäng, åt alltid lite extra gott och sedan spelade jag låtarna om och om igen. När jag gick i tredje klass var jag Kicki Danielsson och uppträdde med “Varför är kärleken röd” inför hela klassen, vet inte om det är något bra eller dåligt minne dock.

Idag är det delfinal tre och jag har redan planerat maten, vi ska krypa upp i soffan och sitter bänkade kl 20.00 och ser fram emot att få se bidragen! Jag tycker det är så kul att se vad alla har på sig, det är ju helheten och inte bara låten. Men musiken är förstås viktig, låten måste sätta sig direkt.

IMG_0262

Därför är jag extra stolt och glad att jag valts ut att samarbeta med Melodikollen fram till finalen! Telenor har tagit fram Melodikollen som är ett sätt att komma närmre festivalen för alla schlagerfans då det är en sida som snappar upp allt som sägs i sociala medier om artisterna. Och det gillar vi ju!

IMG_5043.JPG

Melodikollen är alltså ett sätt att få se lite mer om hela festivalen nu när man ofta sitter och kollar sociala medier samtidigt som man tittar på Melodifestivalen. Perfekt när man dessutom gillar kolla både instagram, fb, bloggar eller andra kanaler. Man kommer lite bakom kulisserna.

 På Melodikollen kan man t.ex. följa vilka artister som det pratas mest om inför varje delfinal och så här ser topplistan ut inför kvällens program:

1.     Oscar Zia

2.     Lisa Ajax

3.     Swingfly featuring Helena Gutarra

Oscar Zia tycker både jag och tjejerna är riktigt duktig, men Lisa är också grym. Vi träffade henne på Cypern i somras, vilken gullig och duktig tjej.

IMG_4910-670x502

På Melodikollen finns även backstage-klipp från greenroom och efterfesterna, Telenors egna reportrar Stefan och Stefan gör roliga intervjuer med artisterna och man får se lite mer. ;)

Vilka tror ni går vidare? Nu laddar vi inför delfinal nummer 3!

KRAM Johanna

 

 

 

 

 

 

2016-02-20 Johanna Toftby

Kommentarer

Eva A 4 år sen

Samma här, Älskar mellon o har gjort sen jag var barn, det var och Är årets höjdpunkt ;) Oscar Zias låt var riktigt bra, kanske rentav kan vinna hela. Ha en fin söndag bästa Johanna!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Visst är det kul!!

Ha en fin söndag du också :)

Anna.S 4 år sen

Gillade Oscars låt! Är också ett melodifestivalfan, blev även sittandes vid datorn efter du lagt ut så fina kläder. Hjälp så mycket fint! Gillar den eleganta, stilrena stilen du har. God smak!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Tack! Ja det är så kul med mello, alltid gillat det!
Vad roligt, det är kul med snygga kläder!

Malin 4 år sen

Du var super som Kikki ;)
Kraaaam / nilaM

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Malin!! Haha, vad kul att du skriver här, hur mår du? Gaaaalet längesen!
Vi har ju roliga minnen, detta var nog i trean tror jag…. Kicki Danielsson liksom :)
Mycket skratt, så kul vi hade!

NIlam hahaha, hade nästan glömt av!

Stor kram

Louise K 4 år sen

Jag hejar på Magnus Carlsson! Varje lördag fast han inte är med.. Jaja jag nöjer mig med Oscar idag :)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Haha, helt rätt! :)

Camilla 4 år sen

Melodifestivalen är urtråkig numera.
All musik är förinspelad och nästan alla sjunger på engelska.
Nej tacka vet jag förr, 10 bidrag, alla sjöng på svenska och levande orkester med dirigent.
Det var Melodifestivalen då.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

DET håller jag med om, jag älskade när det var en hel orkester och Anders Berglund som kapellmästare, stor kör och helt annat…
men, det är roligt nu också!

Linda 4 år sen

Lisa är jätteduktig! Hejar på henne!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Jätteduktig!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Igår var det den sista delfinalen i Melodifestivalen och vi såg den hos våra vänner Annika och Per. Vad tyckte ni? Jag säger bara WOW! Frans! Jag verkar inte vara den enda…

Innehåller annonslänkar genom Ellos Härliga fredag! I Göteborg skiner solen och jag har varit ute på en långrunda, kroppen är inte helt återställd efter corona, märker jag har svårt med kondisen uppför…