• 2016-02-24, 14:30
  • 13

Jipppie!! Drygt två månader kvar, nu gäller det att säkra en plats om du vill hänga med. På ett dygn tog platserna nästan slut när vi släppte dom i höstas. Vi har lyckats få några biljetter till och bokat upp ett par rum på hotellet, vi har fram till fredag att boka så passa på!

Den  6-9 Maj åker vi! Underbara Barcelona, staden som har allt. Häng med på en resa där du får extra lyx och där jag ska visa er mina favoriter. Det kommer bli en fantastisk helg, lagom att vara borta en weekend när det är mycket annat man vill göra när våren och sommaren kommer. Fördelen är också att torsdagen är en röd dag, fredagen kanske en del har klämdag och ändå är lediga.

All info ang flygtider mm längts ner i inlägget.

Var bor vi?

Vi kommer bo på mysiga hotellet jag och Janne bodde på sist. , H10 Montcada, Hotellet har perfekt läge, nära till allt. Jag blev kär i deras takterass som var något alldeles extra. Servicen var topp, det är ett personligt mysigt hotell. Ni kommer älska det!

878329_117_z-670x464

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Jag ska dela med mig av mina bästa tips, Jonas från resebyrån är med oss och har varit i Barca säkert 30 gånger. Han kan allt. När man åker till en sån underbara stad som har allt vill man få vara med om så mycket som möjligt. Man hinner förstås inte med allt det där man vill se på ett par dagar men man sparar otroligt mycket tid genom att bo centralt, få goa tips, strosa runt tex i gamla stan är underbart men det där med äta på turistrestauranger kan ju kvitta… jag ÄLSKAR genuina mysiga stället. Och det lovar jag att ni kommer få vara med om, nu har vi hittat dom där bästa mysigaste restaurangerna. Små hål i väggen :)

Jonas tipsade mig och Janne sist med massor av mysiga ställen, nu ska jag dela med mig till er och hoppas på få dricka cava med er i solen på taket. Vad sägs om den här utsikten på hotellet?

SAMSUNG CAMERA PICTURES

DSC_0738

Här tar man en drink eller en kall öl på eftermiddagen, man kan sola i sköna solsängar om man inte vill till stranden som heller inte är långt bort. Pulsen och alla butiker ligger precis bredvid men det är ett lugnt och fint hotell med klass.

DSC_0718

Jannedarlingen får inte åka med den här gången, även fast han nog hade velat, hehe. Ett härligt gäng sköna brudar! Han åker till Spanien han med faktiskt men till Malaga med vänner som dom har som tradition den helgen.

IMG_2968-670x893

I maj har det blivit riktigt varmt och skönt.

IMG_3333-670x893

IMG_3622-670x670

Precis här bakom är vårt hotell! H10 Montcada.

IMG_3620-670x502

Vi kommer äta grym mat. En lunch ingår plus en middag, vi pratade om dom restaurangerna idag när Jonas ringde. Smäller av så bra detta blir!!!

DSC_0874-670x445

Detta är ingen träningsresa, detta är “Lär känna Barcelona” och en go tjejweekend. Däremot har jag sagt att alla som vill kan hänga med mig ner till piren där jag och Janne brukar träna. Vi går alltid en rask morgonrunda, kör lite styrka vid piren sedan hem och äter frukost vid hotellet. Detta är förstås frivilligt.

DSC_0230-670x691

Hoppas ni hänger med, var snabba nu om ni vill ha dom sista biljetterna. Maila ert intresse till: [email protected]

Detta ingår: 

Flyg från Kastrup med 2X20 kg incheckat bagage. (Super om ni vill shoppa och ni får plats med er goodiebag) Fm flight så vi är framme vid lunch i Barcelona. Hem vid middag på måndagen.

Weekendresa: bra flygtider med Norweigen. Finns ett bra anslutande flyg från Landvetter med SAS. (Flera åker dagen före och bor på hotell vid flygplatsen, även jag gör det)

Transfer t/r till hotellet

Välkomstmiddag

Frukost på hotellet

En gemensam lunch

Reseledare, Jonas från Eurotravel Sports (Janne har åkt med dom flera ggr när han åkt på arrangerade företagsresor mm. Riktigt bra och proffsiga.)  åker med som också är en vän till mig och Janne. Han kan Barcelona utan och innan och har gett mig massor av tips när vi har varit där.

Härlig goodiebag

Tips och överraskningar

Totalt pris inkl allt ovan 7990kr Del i dubbelrum, reser du med någon är det viktigt att du uppger det. Vill du ha eget enkelrum, tillägg 1000kr/natt Försök hitta någon att dela rum med om du åker ensam. :)

Din bokning är bindande och görs till [email protected] .Räcker med namn vid första mailet, ni får resten av infon av Jonas. Det enda ni betalar nu är 1000kr på faktura och resterande belopp betalas slutet av Mars. I övrigt gäller regler och villkor på samma sätt som andra arrangerade resor.

Detta ska bli så kul, jag är supertaggad!!

Vill ni fråga mig något? Skriv i kommentarsfältet så ska jag svara. Några har tydligen haft problem att skriva, det är ett öppet kommentarsfält där kommentaren syns direkt men däremot försvinner den i spam om det tex är en smiley eller länk med.

Kram Johanna

I samarbete med Eurotravelsports 

 

 

2016-02-24 Johanna Toftby

Kommentarer

Elaine Gibson 5 år sen

Hej Johanna! Vilket hotell ska du/ni bo på i Köpenhamn?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Riverton vid kastrup! :))

Sussie 5 år sen

Hej Johanna! Denna kommentaren har ingenting med inlägget att göra men jag måste ha din hjälp! Är 26 år i år, 161 cm lång och har gått upp ca 10kg de senaste två åren. Aldrig trivts med dem extra kilorna men inte gjort något åt det heller. Tränar inte alls.. Men, nu som alla andra kvällar där jag står och kollar vad morgondagens outfit ska vara så brast det.. Inga byxor passar längre förutom ett par.. Jag vill inte se ut så här längre.. Problemet med mig är att jag har INGEN aning om vart jag ska börja? Hur tränar jag & äter rätt för att tappa lite kilo för min egna skull? Rör mig ingenting på dagarna i träningssyfte, älskar mat, vin och tyvärr ciggaretter! Jag beer dig, snälla hjälp mig! Vart ska jag börja? Hur gör jag? Jag vill må bra i min kropp igen! Tack för en fin och peppande blogg! Kramar

Svar på kommentaren:
Sussie 5 år sen

Ska tillägga att jag inte har råd med ett gymkort..

Elaine 5 år sen

Är intresseanmälan bindande eller är det först när man betalt 1000kr?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Först när anmälingsavgiften är betald! Regler som andra resor, sjukdomsintyg mm

Maila Jonas :)

Kram!

Susanne Rastborg 5 år sen

Hej Johanna! Tänkte inte på resan till Köpenhamn, bokar jag hotell i Köpenhamn eller flyg på morgonen med SAS själv eller kontaktar jag Jonas? Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Hej Susanne! Jag mailar dig! Maila annars Johans så löser han!

KUL!!! kram

Annica 5 år sen

Kommer bli grymt!! Aldrig varit i Barcelona så ser riktigt framemot det :)

Tiina 5 år sen

Åhhh vad härligt, skall kolla med Sarah om hon följer med. Annars kanske jag vågar åka ner själv och lära känna nya tjejer. Låter verkligen underbart, har lusläst dina Barcelonainlägg :)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Klart du ska!!!!
Kommer bli amazing!!

Madde 5 år sen

Kommer bli så roligt. Beställde några armband från din webshop i helgen, och dom kom i tisdags. Jättefina och så snabbt. Bra service.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar Idag fyller jag år! Hela 45 år! Vet ingen som älskar födelsedagar så mycket som jag själv, Janne väckte med med “Ja må hon leva”, sedan ner till frukosten och …

Innehåller annonslänkar Nu är det dags för Barcelona igen, vår älskade favoritstad som vi varit i många gånger nu. Vill ni ha tips, fråga gärna! Har ni tips, dela gärna med er…

Innehåller annonslänkar Vilket väder! Idag är det helt underbart ute. Jag har tagit en långrunda och måste ut igen snart, luften är skön, solen steker idag. Vilken höst! Sitter och skriver fakturor…

Idag har jag varit iväg hela dagen hos min mormor som fyller 88 år idag! Vilken mysig och fin dag vi fick. Hon hade även en tid på ortopedtekniska på sjukhuset så…