• 2016-02-25, 16:51
  • 14

Vid midnatt stänger vi tävlingen! Missa inte chansen att vinna denna grymma outfit värde 5000kr hos Blueco.se  Jag har valt ut en favoritoutfit, den känns VÅR!

blueToppen från Ajlajk, Jeansen är Please och dom snygga botsen är Karma of charme.

DSC_0172

DSC_0036

DSC_0153

Missa heller inte våra snygga armband från Bud to rose i shoppen! 

Tävlingen där ni kan vinna denna snygga outfit värde 5000kr hittar ni HÄR.  Lycka till!!

Nu ska jag kliva av tåget i Göteborg, ska på ett event på Gothia med massa tjejer och sedan hockey efteråt!

Kram kram

 

 

2016-02-25 Johanna Toftby

Kommentarer

Linda 4 år sen

Vill så gärna vinna detta till min älskade Moster som just nu har en tuff period i livet. Älskar henne så otroligt mycket och hon har världens största hjärtat, hon förtjänar att få vinna och få unna sig nya fina kläder, inte alltid lätt att få köpa sig nya kläder när man ha fem barn som alltid går först, hon är en fantastisk Mor och jag hoppas hon vinner tror hon har stl M…

Anna Mountain 4 år sen

Jättefin plagg

Emma kihl 4 år sen

Jag är helt såld på miss me jeansen de är absolut de bästa och snyggaste jeansen passar perfekt till alla kvinnor

Ullis 4 år sen

kämpar med utbildning samtidigt som jag har familj o ett av barnen funktionsnedsättning.. Så skulle vilja pigga upp mej med kläder nu.. Inte så mycket tid för mig själv. Pleasejeans älskar jag! Kram Ullis o tack för en bra varierande blogg!

Carolin 4 år sen

Skulle så gärna vilja vinna lite nya kläder!! har alltid otur i spel och tävlingar och vinner aldrig, men tur i kärlek istället, som tur är;) så mycket fint men favoriten är Please Jeans som är snygga både till vardag och fest!

Theresa 4 år sen

Hej Johanna!
Åh, vad jag skulle vilja vinna denna snygga outfit! Jag har fått sluta på mitt jobb förra månaden och har det just nu tufft ekonomiskt, så kläder till mig kommer inte i första hand nu. Mitt favoritmärke på jeans är Miss Me och Please, supersköna! Kramar

Victoria Johansson 4 år sen

Vilken underbar våroutfit. Mitt favoritmärke är please jeans. Hoppas på tur att vinna dessa fina kläder!

Sofie carlsson 4 år sen

Pleasejeans är mitt absoluta favoritmärke!!! Så snygg passform och finns i både vardags och gå bort design!

Marie 4 år sen

Skulle vara så kul att vinna, jag är snart pensionär och vill gärna fixa till mig lite, har jobbar på tandläkarpraktik de senaste åren med klädkod som regel, jag är lite vilse i pannkakan men vill frächa till mig lite.
Kramar Marie

Eva 4 år sen

Kliar i kroppen efter lite nytt, snyggt o fräscht. Pleasejeans är fina men favvisen är ajlajk.

Marianne 4 år sen

Har aldrig svarat på dessa typ av tävlingar förut. Men denna outfit kände jag bara att det var jag!!
Favoritmärke Please Jeans. Hoppas på tur.
Tack för en fin blogg.

Eva A 4 år sen

Väldigt snygg outfit..och så snyggt o mysigt det blev med mattan! Hoppas du får en trevlig kväll!

Emma 4 år sen

Gud så roligt det vore att bli fin i vår…Kämpar med träningen och kost, så det vore roligt att få visa sig i lite snygga kläder. Läser din blogg och får sån inspiration om både kost och träning!!!
Favorit märke? Svårt då det finns mycket fint men måste säga Please!

Jenny 4 år sen

Hej! Undrar var du köpt tapeten med Brooklyn bridge?
Med vänlig hälsning, Jenny

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar  I dessa tider är det viktigare än någonsin att ta vara på de små sakerna i tillvaron. Det som gör mig glad utan att egentligen vara någon stor grej. Här…

Innehåller annonslänkar Solen skiner! Nu är nog värmen på väg, tror ni inte det? Vi ska ha 17 grader på måndag, tror ju nästan inte det är sant. Man måste njuta och…