• 2016-02-26, 11:01
  • 5

Välkommen fredaaaag! Solen skiner i Göteborg, jag har precis varit ute på en rask pw före frukost, skönt att få ljuset i ansiktet. Underbart att våren är på väg även om det är kallt.

Hur mår ni? Vad kul att ni gillar tävlingarna, jag hinner knappt avsluta den med Blueco förrän nästa kommer. Hotelltävling snart igen jag tror ni kommer gilla.

Igår var jag inbjuden till ett trevligt tjejevent på Gothia Towers tillsammans med Frölunda indians. Vi var runt 100 tjejer som minglade och blev bjudna på lite bubbel och snittar, fick lyssna på intressanta personer som pratade om allt från hälsa och träning till choklad.

Vi samlades först på en AW och mingel på Gothia sedan gick vi över till Scandinavium för att kolla på matchen mellan Frölunda-Malmö som slutade med 4-1!

IMG_5600.JPG

DSC_0182

DSC_0205

Min väninna Michela var med, tack för en mysig kväll. Ska visa er otroligt fina kläder hon hade med som jag beställt, bland annat skinnjackan från Don vanquisher. To die for…. hon har grymma märken i sin butik. 

DSC_0211

Härliga tjejer berättar om hur det är att leva som fru/partner till en professionell idrottsman.

DSC_0199

Vi fick också lyssna på en hälsopedagog.

DSC_0210

I goodiebagen låg det bland annat Berzeli choklad. Fantastiskt goda praliner.

På Gothia sprang vi även på dessa snyggingar, lika bra idag som för 20 år sedan. Rydell & Qvick! Malin hade en ljuvlig top på sig.

IMG_5612.JPG

DSC_0221

Inte fy skam att få lyssna på självaste Joel Lundqvist som är Frölundas lagkapten där alla också fick ställa frågor. Han hade en liten spelpaus, laddar inför slutspel så han var inte med på matchen mot Malmö. Till och med jag som inte kan supermycket vågar säga att Joel är en utav dom bästa i hela SHL.

Respekt till framgångsrika idrottare. Jag är alltid lika imponerad, man förstår men ändå inte förstår vilket galet slit dom lägger ner. Om ni inte är idrottsintresserade kan jag tala om att han är tvillingbror med Henke Lundqvist, han vet ni nog vem det är. ;)

Bild lånad från GP. 

2884756546

DSC_0227

DSC_0179

DSC_0231

Janne var förstås också på matchen, här med Alex som är en utav våra vänner och även leverantör.

DSC_0237

Klicka på bilderna för att förstora.

Tack Lena från Gothia för inbjudan. Det blev en lyckad kväll, jag gillar att nätverka, träffa nya människor och det blir nytta med nöje.

Sedan är det ju förstås extra kul att att titta på ett lag som ligger i toppen! Har ni inte varit på en hockeymatch tycker jag ni ska gå, det är bra tryck när det blir slutspel!

Kram från soligt Göteborg, ska på lunchmöte strax sedan hem igen.

 

 

 

 

 

2016-02-26 Johanna Toftby

Kommentarer

Anette 5 år sen

Jösses! Finns det två exemplar av snyggingen!!! Världen är bra god ibland :-)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Hahahaha Rolig kommentar!
Eller hur ;))

Anna-Karin 5 år sen

Verkar som det var en kul kväll! Gillar också hockey. Frölunda vinner!!

Måst fråga du som har koll. vad äter du för vitaminer?
kram A-K

LInda 5 år sen

Snygga (killar) bilder!!!

Nyfiken, är du i en portal som typ på en tiding eller äger du din egna blogg? Verkar mycket roligare att vara sin egen, om man tex jämför med en sajt där flera är.

kramen!

Jenny 5 år sen

Hej!
Undrar var du har köpt tapeten med Brooklyn Bridge? Den är så fin.
Med vänlig hälsning, Jenny

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar Vilket väder! Idag är det helt underbart ute. Jag har tagit en långrunda och måste ut igen snart, luften är skön, solen steker idag. Vilken höst! Sitter och skriver fakturor…

Idag har jag varit iväg hela dagen hos min mormor som fyller 88 år idag! Vilken mysig och fin dag vi fick. Hon hade även en tid på ortopedtekniska på sjukhuset så…

Innehåller annonslänkar Vilket väder! Idag är det helt underbart ute. Jag har tagit en långrunda och måste ut igen snart, luften är skön, solen steker idag. Vilken höst! Sitter och skriver fakturor…

Idag har jag varit iväg hela dagen hos min mormor som fyller 88 år idag! Vilken mysig och fin dag vi fick. Hon hade även en tid på ortopedtekniska på sjukhuset så…