• 2016-02-28, 12:00
  • 13

Igår var det den sista delfinalen i Melodifestivalen och vi såg den hos våra vänner Annika och Per. Vad tyckte ni? Jag säger bara WOW!

Frans! Jag verkar inte vara den enda som hejade på honom efter kollat runt i sociala medier men han var ju charmig och duktig redan som barn. Zlataaaaaan! Helt övertygad om att han får sin stora karriär nu. (Hoppas jag) Jag röstade förstås på honom, vilken stjärna!

Molly var ju redan solklar direkt till finalen, hon är så duktig.

Så vad tyckte ni? Tyckte ni det var rätt låtar som gick vidare? Självklart höll jag även lite på Dolly Style- Gson från Skövde har skrivit låten, jag tycker faktiskt det var bra och tyckte det var helt rätt att dom gick till andra chansen.

DSC_0447

Fick jättegod mat och hade en supertrevlig kväll! Dom gillar också mellon och vi har tittat många gånger tillsammans, det är roligt att sitta och diskutera och analysera. Melodifestivalen är ju ett program med en massa tyckande minst sagt.

DSC_0435

(Ska visa mer bilder från kvällen i ett senare inlägg i kväll)

Som jag nämnde förra veckan samarbetar jag med Melodikollen nu under Melodifestivalen vilket jag är väldigt glad och stolt över då jag är ett riktigt fan av Mello. Jag älskar melodifestivalen!

Melodikollen är som sagt en tjänst av Telenor som snappar upp allt som sägs om tävlingen i sociala medier. (För oss mellonördar är detta galet bra.) På Melodikollen  finns även massa backstageklipp där Stefan och Stefan är reportrar och intervjuar artisterna.

Ni måste kika, det är riktigt kul och det finns så mycket kul att både läsa och titta på.

Här är ett klipp från när Stefan och Stefan minglar runt på efterfesten inatt efter programmet var slut och pratar med artisterna:

 

 

Snart börjar det närma sig final! Vem tror du vinner allt? Oscar Zia eller Molly verkar tippade vinna men min favorit är helt klart Ace Wilder! Gillar även Robin Bengtsson och David Lindgren förmodligen för det är det där svängiga och goa gunget. Frans kommer garanterat komma i topp….underbar låt…  ni ser ju, jag har många favoriter, haha och tycker denna final har riktigt många som är bra. Spännande!

Nu måste vi ut i solen, hoppas ni har en riktigt skön söndag i det fina vädret.

Kram Johanna

Kommentarer

B 5 år sen

Frans var den vi alla gillade bäst. Ungdomarna tyckte Linda och Martin kunde tävla med PRO. Har det blivit en fråga om ålder numera? Ja kanske det är så.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Haha ;)
Ja det är nog så… allt förändras…..

Anna-Karin 5 år sen

Frans! Sedan tror jag Molly!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Kan nog bli så :)

Lotta 5 år sen

Samarbete med telenor verkar stort. Grattis!

Anna 5 år sen

Tyckte Linda skulle åtminstone kommit till andra chansen! Fattar inte….
Håller med om Frans!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Det var ett starkt startfält igår!!

Marie 5 år sen

Det kommer stå mellan Robin och Frans OM det inte är så att de två tar ut varandra för att de är lite lika och slåss om samma röster. Då ligger Wiktoria nära till men den kommer inte funka i Eurovision eftersom den har för mycket country-influenser som inte alls går hem i öst. Denna gången kommer varken Molly eller Ace vinna, så det så….;-) Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Nej man vet ALDRIG!! Ace är såååå mycket club- kommer spelas överallt i sommar.

Frans var grym! ska bli väldigt spännande att se finalen, det är många som är bra i år!

kram johanna

Eva A 5 år sen

Frans låt var skön, Mollys fastnade inte riktigt men den vinner nog…jag hoppas på Oscar, Viktoria el Ace som vinnare. Har just nominerat dig igen på Finest awards, sista dagen imorgon. Ha en skön söndag!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Visst var den! Victoria också riktigt bra.. herregud så många som var bra!

Men gulliga!! Tack snälla du!kram kram

Alva 5 år sen

Håller med! Frans var helt suverän, blir så kul att se finalen

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Verkligen!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Jag är utstött, fel, ute, slut, passar inte in. Jag inser det. Nej, det är inte någon näthatare som börjat härja igen. Jag tycker bara inte att John Lundvik var bäst i…

Innehåller annonslänkar  Fallskärmshoppet blev precis inställt, typiskt. Men vädret ställer till det så här på hösten,  det måste vara bättre sikt för att de ska kunna hoppa så de ser marken från…