• 2016-03-03, 09:30
  • 5

GRATTIS världens finaste kungafamilj! Jag tycker det är fantastiskt och gillar verkligen våra kungafamiljer. Igår när min kompis Mini var här åt vi skaldjur och drack lite champagne, passande nog fick vi ju skåla till en liten prins som kommit till världen!

Mini skrattar alltid åt mitt intresse för kungahuset, jag har alltid tyckt det varit intressant och roligt att följa alla bröllop, dop och läser gärna om dom. Jag tycker dom är personliga och varma och gör ett bra jobb för Sverige. Såg ni Prins Daniel igår på presskonferensen? Han vänder sig till “alla kvinnor” att vi har en urkraft, det är stort att föda barn och jag tyckte han berättade nyheten med bravur.

Vad tror ni prinsen ska heta? Vid lunch vet vi! Jag tror det blir något franskt.

Kronprinsessfamiljen+lämnar+Karolinska+Foto+Kungahuset.se+Copyright+The+Royal+Court,+Sweden

Foto: Kungahuset

Prins OSCAR blev det! Fint =)

 

2016-03-03 Johanna Toftby

Kommentarer

Martina 4 år sen

Javisst är det kul med kungahuset och alla bebisar som tittar fram nu :-)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Verkligen!

Maria g 4 år sen

Jag trodde lite ovanligt namn Oscar är ingen favorit men det blev det.tycker om vårt kungahus o dom visar upp Sverige bär. Men ändå o födas in o ej själv få välja yrke nej j skulle aldrig orka. Gärna prova någon månad men detta o vara på passad o tänka mycket vad man säger det är något man måste trivas med för o orka.

Annika 4 år sen

Jag har bläddrat i Svensk Damtidning sen jag var liten. Alltid följt Kungahuset. Är inte super-rojalist, men gillar´t mycket ändå.

Camilla 4 år sen

Hej Johanna!
Jag gillar också vår kungafamilj, så fina allihopa.
Följer allt som händer med bröllop och dop, och en och annan tår fälls alltid.
Lyssnade med stort intresse när kungen tillkännagav prinsens namn Oscar Carl Olof och
Hertig av Skåne, vilket gladde mig extra mycket då jag bor i Skåne.
Kram <3

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Relaterade inlägg