ANNONS
Integritet på Tailsweep

Salmasashimi med ingefärssoja och wasabikräm

/


God morgon söndag! Tittar ni på Vasaloppet? Vid 08 satt jag redo, haha! Det är tradition att alltid ha på TV och följa alla, hejar på Bingo Rimér! Har sett starten några gånger och det är ju helt bananas! Vilken kö, man känner energin genom rutan hur alla vill iväg.
Det har varit en lugn och skön helg, efter den migränattacken så ska man vara snäll mot kroppen, det mesta försvann efter yogan men det satt liksom kvar som en spänningshuvudvärk. Vi har tränat (då försvann ännu mer) och ätit god mat. Fisk hela helgen och varken kött eller alkohol. Känns bra speciellt efter man tränat.
Vill tipsa er om Salmalaxen jag gjorde i fredags. Gillar ni Sashimi? Jag ÄLSKAR!


Alltså huuuuuur gott?! Man ska inte underskatta hemmagjord Sashimi. Jag fick inspiration från Kristins Kasperssons trevliga bok, Good Food (Glutenfritt och mycket grönt) Köp den!
Ska man äta rå lax behöver det vara Salmalax helst, den är lyxigt god. Men vanlig funkar men se till att den är riktigt färsk. Jag skar tunna skivor, hade även avocado. Strödde vallmöfrön och rostade sesamfrön.
Wasabikräm (Den jag har till tonfisk)
Ingefärssoja:
Soja Tamarisoja (Jag har Reneé  voltaire), 1 msk riven ingefära, lite honung, limesaft
Ingefära och Wasabi också förstås
Njut!Gillar ni rå fisk? Jag tycker det är så gott, gillar Sashimi mer än sushi för riset känns onödigt på något sätt.
Vill åka Vasaloppet någon gång, långt men det är så kul med lopp.


Ha en fin söndag, vi ska göra ordning oss för att åka upp till Billingehus vid 11 som har premiär för deras Lyxbrunch idag. Måste hoppa in i duschen men vi hörs snart.
Kram!

9
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00