• 2016-03-08, 23:01
  • 11

Måste börja med att säga TACK till er som följer bloggen, ni är galet många och ni skriver så goa och fina kommentarer i kommenatarsfältet. Ni ger mig energi! Får dagligen mail från läsare som frågar om träningstips, recept eller bara vill skriva några rader. Ni anar inte hur mycket det värmer att höra från er här inne, det är ju det som gör bloggen levande! Trots ett öppet kommentarsfält är det alltid trevlig stämning.

Om ni undrar vem lejonmanen är, skrattade ihjäl mig igår när jag och L-M var på salongen och skulle klippa varandra. Alltså mitt hår är hysteriskt sjukt mycket. Man ska inte klaga på att ha mycket hår, det gör jag inte. Men varför kan det inte bara vara lite lugnt… helt hysteriskt frissigt, lika stort som hela min överkropp. Måste lägga i en toning på längderna igen, vill ha mörkare botten igen, lite som Balayage. Med toningen blir det också lugnare.

Den vita toppen med paljetter gillade ni. Det gör jag med!

IMG_6716

Finns HÄR. (Tror den finns kvar)  jag har S om ni vill ha hjälp med storlek. Jeans-Please Imperial. 

Var på en hel del möten och fix igår, bland annat ett stopp hos min vän Jessica ute på Melrose (blueco.se) i Kungsbacka. Vi planerar roliga saker må ni tro, kanske händer massa kul för er bloggläsare snart. Här är goa Selma som sprang omkring och hämtade nyheter som jag skulle prova. Visst är just Vårkläder extra kul när man tröttnat på allt mörkt.

IMG_6880

IMG_6884

Visst blir man glad? Dessa från ASH ska jag ha till sommarkläder i sommar.……

Provade även denna ljuvliga klänning från Second female Den åkte också med hem, kan knappt vänta tills värmen kommer. Finns den inte på hemsidan? Ring butiken om ni vill ha den. Finns även som blus… sååååå snygg. Jag har annars svårt för mönstrat, gillar det inte riktigt och tycker det känns “damigt”. Men denna blev jag kär i, tycker om detaljerna. Man ska bära kläder man trivs i, jag gillar mest slitna jeans och en topp, men skillnaden är ju också kroppen. För några år sedan bar jag gärna stora tunikor och blommiga klänningar. Allt för att dölja, men man blir ju bara ännu större.

IMG_6885

Måste berätta vad jag gjorde på salongen efter sista kunden vid 18. Min mamma älskar pomelo, den goda frukten ni vet. Det stod ett fat framme och jag tog en bit, städade färdigt, gick in och kastade ner en bit till för jag hade bråttom till ett pass. Just kasta ner skulle jag inte gjort.  För själva skalet eller skinnet kan man säga fastnade i matstrupen. Ni vet den där paniken man får. Det var en liten bit men något satt helt fast. SÅ sjukt jobbigt, en liten skitsak som triggar igång en hypokondriker så det sprutar panik ur öronen, adrenalinet går igång direkt.

Hostade, försökte nästan kräkas, drack vatten, åt lite på ett fröknäcke men inget lossnade. Den satt som berget. Dra mig baklänges vad jobbigt att ha en grej fast i halsen som verkligen inte lossnar. I en halvtimma sprang jag omkring och harklade så nästan halsen gick sönder. Till slut…. förlåt men det var ju som trådar nästan som kom upp. (Hoppas ingen kräks nu) Tyvärr kom inte allt med, i flera timmar har jag hostat, druckit hysteriskt, knappt vågat äta. Känns fortfarande konstigt, tänk om jag kvävs i sömnen?? Otäcka, skrämmande kommentarer undanbedes. Men varför ska sånt här hända en som har total skräck.

Har ni inget inlägg i morgon vet ni varför, då har bloggerskan kolat.

God natt på er, vi hörs nog i morgon med tror jag =)

 

 

 

 

 

2016-03-08 Johanna Toftby

Kommentarer

Anna-Karin 4 år sen

Vi som ska tacka dig för all inspiration! Alltid proffsiga, härliga inlägg. Läser inga bloggar som kastar ut inlägg, stavfel genom hela bloggen eller fula bilder.
Fortsätt som du gör!

Annika Nykvist 4 år sen

Men usch va otäckt! Hoppas du känner dig bättre idag?! Det händer ju så snabbt och man blir så jäkla rädd. Har varit med om detta en gång och trodde jag skulle dö. Fick upp det genom att själv i ren panik gräva i i halsen. Men fy jag kunde inte äta på någon vecka. Hemskt!
Ha en fin dag. Här är det min lediga dag. Så det blir en del hemmastadd och tvätt. Sedan ska jag unna mig att bara va. Läsa en bra tidning eller några bloggar. Längtar efter vår nu.
Kram Annika

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Hemskt!!!Så svårt när man får panik. Jag klarade dock av det till slut genom att låtsas inte bry mig på något sätt. Blev nästan förbannad på mig själv.. men var superstressad och kroppen går ju verkligen till attack när något sånt här händer.

Låter som en ljuvlig dag! Älskar vara ledig en vanlig vardag, gå hemma och skrota i myskläder, städa och greja, kanske en promenad och bara vara.

Våren kommer snart! :)

kram Johanna

Jennie 4 år sen

Men fyyy! Förstår verkligen paniken. Jag är likadan. Så fort något händer i kroppen spårar alla PÅ-tankar igång. Försök att andas lugnt och låta dig själv inse att du faktiskt kan andas. När du harklar, hostar osv retar det nog mer och det känns ännu mer. Lätt att tänka innan det händer ;) Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

SÅ är det…… blev bara värre… Jag kunde ju andas.
Ska andas bättre ;)

kram!

Camilla 4 år sen

Hej Johanna!
Fy vad hemskt och vilken panik du måste ha fått.
Det har hänt mig i bland också speciellt när jag äter äpple, kan bara ta små bitar åt gången för det har hänt att jag inte har kunnat svälja det och det fastnar, känslan när man inte får bort det, man sväljer och sväljer, och precis som du gjorde nästan kräks bara för att få bort det.
Hoppas att du har sovit bra i natt och inte haft några känningar av det.
Kram <3

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Tack snälla!

Jag somnade till slut, jag kunde ju andas. Så tänkte jag. Men blir galen på att det känns fortfarande som “något sitter där” men kanske är pga jag hostade som en galning. Blev rädd att något åkte ner i lungan, men en läkare sa en gång- då skulle du inte suttit upp. ;)
Ska försöka inte tänka på det nu.

KRAM

Sara 4 år sen

Men usch vad obehagligt. Det är värsta känslan när något fastnar. Får panik huva. Blir helt panikslagen när något barn får i halsen vet att man ska försöka vara lugn men det är så otäckt. Hoppas du har fått upp allt och får en lugnare och skönare onsdag. Kram Sara

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Hemskt!! Tack, jag har sovit och det känns som det är borta, ont i halsen efter hostat sönder mig… Man får fullständigt panik när något sätter sig.

Ha en fin dag du också, kram Johanna

ullis 4 år sen

Har du färsk sparris hemma?
Prova det -sägs vara jättebra mot fiskben mm som fastnat,. taggarna på sparris drar ner de i mgen :)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

Just det! Skulle köpt det… :))

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänk Nu ska jag sätta mig i bilen och köra mot Göteborg, den är smällfull med grejer, haha fattar knappt hur Lucy ska få plats. Men hon sitter i bilstolen fastspänd…

Innehåller annonslänkar till Jotex  God morgon torsdag! Strålande sol och vackert vinterväder. Om några timmar kör jag ner till Göteborg, hela bilen full av grejer till bloppisen på lördag. Missa inte den…

Innehåller annonslänk Nu ska jag sätta mig i bilen och köra mot Göteborg, den är smällfull med grejer, haha fattar knappt hur Lucy ska få plats. Men hon sitter i bilstolen fastspänd…

Innehåller annonslänkar till Jotex  God morgon torsdag! Strålande sol och vackert vinterväder. Om några timmar kör jag ner till Göteborg, hela bilen full av grejer till bloppisen på lördag. Missa inte den…

Vänner! Den här krämiga oxfilepastan lagade jag idag, gillar ni pasta med oxfile, gorgonzola- gör denna. Oh my god! Jag hade ostronskivling som är gott ihop med kött men funkar även med…