• 2016-03-09, 10:35
  • 25

Minns ni när jag fick hem den vackra tavlan från Annika Reinhold? Snart 1,5 år sedan packade jag upp en underbar tavla på en ängel, Annika hörde av sig och frågade om hon fick  göra en tavla med “mina färger”. Hon berättade att hon hade sett på bloggen vilka färger jag tyckte om och resultatet blev fantastiskt. Jag blev mållös när tavlan kom hem, 1×1 meter, den är stor och maffig, den sitter liksom och vakar och sprider så mycket ro på något sätt. Så här ser den ut ni som inte sett den.

7e2f43_fa1ed3131b1b4f989ea61a1d7b04873b.jpg_srz_880_880_85_22_0.50_1.20_0.00_jpg_srz

Annika är otroligt duktig konstnär, jag älskar hennes tavlor och hon finns på instagram som: annikareinhold1. Ni måste följa henne för att se vad mycket fint hon gör. Tycker det är härlig energi att ha konst som blir personlig känsla på väggarna. Det blir unikt och sprider mycket kärlek med färger man också gillar.

Nu till en efterlängtad tavla som jag och Annika började prata om redan efter jag hade fått hem den första. Vi skulle planera en tavla med mina barn, men inte bara mina tjejer utan alla tre skulle vara med. Mitt första barn Louis, en pojk som dog efter 1,5 timma på förlossningen efter en infektion på grund av för tidig vattenavgång. Annika frågade om vi skulle ha med honom bredvid tjejerna så har jag med alla tre. <3

Jag fick tårar bakom ögonlocken igår… så vacker!  Nu finns han med ännu mer… 

Hon har målat flickorna som vackra blommor, sedan Louis, den blå lilla knoppen lite mindre till höger som inte slagit ut, som sover. Förstår ni känslan när jag packade upp tavlan…. Alltså, det är den vackraste tavlan jag sett. Tjejernas ögon, hon har även satt på små pärlor och stenar som deras örhängen som dom alltid har. Det är deras favorifärger på bladen, hon frågade vad dom ofta har för färger på kläder mm.

En brunögd och en blåögd. Sedan Louis i lilla knoppen.

Bilderna talar för sig själv, är så tacksam och glad för tavlan som nu äntligen är färdig. TACK snälla, snälla Annika! Du är fantastiskt duktig och tjejerna blev jätteglada. Dom tyckte den var så fin. <3 Vill ni komma i kontakt med Annika om ni har frågor: [email protected]

DSC_3049

DSC_3056

DSC_3072

DSC_3087

Jag kan inte sluta titta på den, ska sätta upp den snart precis bredvid den andra. Har ni sett att hon gjorde en fortsättning på vingen? Sedan blandar hon material i tavlan som gör den väldigt levande. Vilket jobb hon lagt ner!

DSC_3088

Älskar dom jordnära vackra tonerna.

DSC_3067

DSC_3093

DSC_3117-2

Kan inte låta bli att bombardera er med bilder på tavlan så ni får se detaljerna på nära håll. Klicka på bilderna för att förstora. Titta på dom små pärlorna, så sött.

Annika, du har en plats i mitt hjärta som målat det vackraste jag sett. <3

 

 

 

 

 

 

2016-03-09 Johanna Toftby

Kommentarer

Jeanette K 4 år sen

Det här är det vackraste jag har sett, jag gillar speciellt fortsättningen på din ena vinge och den sovande knoppen. Underbart, både i bild och tanke!!
Kram

Therese 4 år sen

Underbara tavlor!!!
Såg dig när du var på väg in på Kungsmässan härom veckan, men kunde inte med att stanna och säga hej. Men nästa gång kanske jag är modigare :)
Kram

Anna 4 år sen

Å vad fina tavlor! Jag blir också sugen på att beställa en tavla från Annika. Jag har tittat på hennes hemsida, men jag ser inga priser. Vad är det för pris på din tavla?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 år sen

När det gäller orginalkonst blir det förstås dyrare än print, men maila henne. Finns inga färdiga priser för alla tavlor är unika.
Men det käraste man har i hela hemmet sen <3

kram Johanna

Jenny 4 år sen

Wow så fantastiskt fina !

AnnaE 4 år sen

Så himla vackra tavlor! :)

Maria Henrikson 4 år sen

Såå fina! De berör, får rysningar! Kram

Jennie 4 år sen

Otroligt vacker tavla! Blir alldeles rörd över lille knoppen…

Therese 4 år sen

Helt underbara!!!

Anette 4 år sen

Otroligt vackra tavlor! Passar precis min smak också!

Ulli 4 år sen

Så fina tavlor hon gör Annika Reinhold, verkligen beundrar hennes konst! Att man kan göra den personlig är ju toppen – vilken skatt du fått Johanna.

Agneta 4 år sen

Åhhhh så vackert!! Underbara!!

katja 4 år sen

Åh, vackert

caroline 4 år sen

men alltså sååå fina!!

Helene 4 år sen

Åh vilka vackra tavlor och så fint de passar ihop. Den fortsättningen på vingen är ju så fin:-) Vilket fint och konstnärligt ‘familjefoto’!

Annica T 4 år sen

Så fina så jag smäller av! Fantastiska!!!! Kram min Goa vän ❤️️

Jessica Sundberg 4 år sen

Riktigt vackra!!!

Cissi 4 år sen

Åååååh!

Barbro 4 år sen

Mycket inponerad av de fina tavlorna. Så fina och med lilla knoppen som en påminnelse av att han endast blev en knopp men ändå med er. Underbart.

Sara 4 år sen

Så otroligt fina tavlor!

Frida 4 år sen

Blir alldeles rörd av hur vacker symboliken och tavlorna är, Jättefina!

Linda 4 år sen

SÅ VACKRA!!
Tårarna börja rinna när jag läste ditt inlägg. Symbolen för din son är ju bara så fint. Tack för en underbar blogg!
Kram

Maria 4 år sen

Helt underbart bedårande tavla! Å tolkningarna hon fått in i den. Vackra färger som passar jättefint i ditt vackra och smakfulla hem. Beautiful!

Ingrid 4 år sen

Det var en fantastiskt vacker och personlig tavla du fått. Hon har en enorm talang. Inte bara det rent konstnärliga utan också tolkningen av hur dina barn skulle presenteras. Allra helst lille sonen som inte blev mer än en knopp. Så vackert så man blir tårögd. Tack för en jättefin blogg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar  Nu är vi hemma efter en vecka ute med båten, de sista dagarna har vi varit på mysiga Gullholmen, en underbar skärgårdsö som ligger bara 10 minuter med färja från…