• 2016-03-10, 11:49
  • 8

Pastelliga kläder, pastelligt blond, visst känns ordet härligt? Pastell för mig är lite matta toner men alldeles underbara. Dagens outfit är gårdagens men vill tipsa er om den rosa toppen med dragkedja som passade perfekt till jeansen med knappar. Detaljer är kul.

Topp finns HÄR,  jag stoppar i den lite busigt, gillar när det ser slarvigt ut, varken istoppat eller utanpå. Sätt den lite på sniskan. Jeansen finns HÄR. Bra pris på hela outfiten. Jag tycker det är roligt att tipsa om både billigare och lite dyrare kläder, då kan alla ha möjlighet att köpa, men också ta “lite här och där”. Eller bara få inspiration.

Ett annat tips till sånna här tunnare toppar som har dragkedja, om jag har en vanlig BH under ser jag inte klok ut. Som kossan Rosa, två stora juver och dragkedjan som hamnar i mitten… inte alls snyggt.

Ta istället en bandå BH eller tight linne under så blir det mer rakt. Förstår ni? Eller vanlig Bh med bandå över. Blir mycket mer klädsamt.

DSC_0850

IMG_6972

Tips på frisyr! Jag gillar att sno bak håret i en busig toffs, som inte är en tofs.. dra in den i knuten så blir det en frisyr utan du gjort ett dugg. “vanlig hemmafrisyr” men mina tonåringar tycker det är snyggt, att jag ska ha det mer och dom får man ju lyssna på.

Har du lite tunnare hår, spraya med ett bra torrschampo (Jag älskar Lernberger Stafsing som finns i både blond och mörkt, den är grym) Spraya underifrån, i botten men även lite på längderna du ska dra bak så kommer det sitta bättre samt mer volym. Ju smutsigare (utan fett förstås) ju bättre sitter det. Man gör tex aldrig en uppsättning på ett glatt och nytvättat hår. Rasar lätt…

IMG_6984

Nu finns armbanden från Bud to rose i shoppen inne igen! Vi älskar deras armband, jag har valt ut några favoriter, tunna med hjärtan eller små söta berlocker. Blanda silver och rose! Snygg med många eller bara ett par stycken. Finns HÄR.  Roligt att ge bort, storleken passar dom flesta då det är resår. Bra kvalité.

DSC_0719

DSC_0738

När jag städade i morse ställde jag upp mina skor från ASH på byrån i sovrummet, kan knappt vänta på att få hoppa i dom, men snygga som prydnad så länge. ASH har coola skor, mer hos Blueco.se HÄR. 

DSC_0846

Har precis druckit en god smoothie med exotiska frukter jag måste tipsa er om. Hur kan det vara så gott? Men så nyttigt. Denna smakade pina colada ;-)

Måste jobba på här, har massor av jobb vid datorn men ska ta en paus om ett par timmar för att äta lunch hemma hos min kompis Min och hennes små kids.

Kram så länge

I samarbete med Clarks kläder 

 

 

Kommentarer

helena 5 år sen

Älskar dina inlägg på träningstips, recept och mode. Gärna ett inlägg om hur du kom i sådan toppform som du är i dag. Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Tack! Kommer =) Ska visa upp massa bilder och berätta hur jag tänkte.

kram!

Annicka 5 år sen

Asså dina tips är guld värda så toppen .
Måste få fråga vad det är för märke på dina GRYMT snygga brillor på insta ……vill ha ♡♡♡♡♡
Kramar från en som bor i era mössor :)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Vad roligt att du gillar våra mössor!!

Mina glasögon är Carrera som jag köpte på NK förra året. ÄLSKAR dom!! Gillr den sportiga men ändå eleganta känslan.

Kram!

Annicka 5 år sen

Tack Johanna ♡♡Har letat men vet du vad dem heter ?Tänkte det kunde hjälpa att hitta just dem ☆Kram Annicka

Malin 5 år sen

Hej Johanna!
Fin du är. Blir på gott humör och inspirerad när jag kikar in här. Jag har två frågor.
Vad för hudvårdsprodukter använder du? Och använder du fortfarande den där swiss clinic skin roller? Är den bra? Eller någon annan behandling du vet som är effektiv mot just rynkor i ansiktet.
Kram och tack för din trevliga blogg

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Tusen tack!! Jag håller på med ett sånt inlägg, behandlingar kommer :))

kram Johanna

marita 5 år sen

vad är det för storlek på armbanden?

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Härliga fredag! Hur mår ni? Här är det jobb i köket hela dagen men ska ge mig ut på en runda vid lunch tror jag. Det har ju varit kolsvart och regn…

Gillar ni asiatiskt och sötstarka smaker? Heta nudlar med strimlad biff och wokade grönsaker, soja och oystersås, krossade limeblad…Detta lagade jag till lunch idag.  Oj oj så gott detta blev! Jag är…