ANNONS
Integritet på Tailsweep

Vad ska lillan heta?

/

”Ska ni inte skaffa en liten du och Janne” är frågan jag svarade på mest när vi hade träffats. Nästa fråga som många frågar är ”När ska ni flytta ihop”? Han har tre barn och jag har två. Han har två som är utflugna, mina två börjar också klara sig själva. Tanken finns inte att börja om….Jag och Janne pendlar fortfarande, men det går jättebra. Skulle aldrig kunna rycka upp tjejerna från deras trygghet, deras pappa bor i närheten tex. (Jag kommer däremot flytta ner till Janne däremot längre fram när dom blivit äldre)
Här blir det alltså ingen bebis men däremot en liten hundbebis! 😉 Tjoho!! 
För det är ju inte alls mycket jobb….. Skoja. Jag har växt upp med djur, bott på gård med kor, hästar, kalvar, hundar och katter. Finns inget mysigare! Man lär sig ta ansvar. Men vet också hur krävande det är, vilket jobb och jag vet att man blir begränsad. Men eftersom jag älskar djur, tjejerna vill detta också så har vi bestämt oss. Vi har länge letat efter den rätta rasen, alla hundägare tycker ju sin är allra bäst förstås.

 Efter noggrant övervägande, letande och den rasen vi tycker bäst om blev det en Pomeranian! Jag har många vänner som har den rasen så det är jättekul. Janne känner sig ”färdig” med allt ansvar för kids, har man tonåringar kan man nog känna att det jobbet räcker. Men han tycker detta är jättekul också förstås. Vi kan behöva vara hemma lite mer 😉 Men det är min hund och mitt ansvar. Han vet dock med sig att han kommer älska ihjäl den lilla och självklart vara delaktig. (Han kommer inte kunna slita sig 😉 
Så här mina fina läsare är hon! I många veckor har vi väntat, haft mycket kontakt med uppfödarna Susanne och Håkan på Black Orange´s kennel i Hyssna. (Underbara och superseriösa!) Vi har sett bilder på den lilla varje vecka sedan hon föddes men i måndags åkte jag och tjejerna dit för att hälsa på henne.
Mamman Fame fick 5 små valpar fredag den 29 januari! Ovanligt med så många små och det har gått bra för allihopa. Uppfödarna har gjort ett fantastiskt jobb. Jag har hela tiden velat ha en tjej, (haft det innan) sedan helst en crème men självklart viktigast att den är frisk.
Vi var stressade när vi skulle iväg, självklart glömde jag batteriet till kameran så det fick blir mobil. Men lär fota den här lilla tillräckligt mycket när hon kommer hem 😉


Precis alldeles nyfödda. Foto lånad från Håkan och Susanne.


Pytteliten..


Hej pyret! 


Lisa-Marie fångade ögonblicket, första mötet. Här har jag precis tagit upp henne i måndags.
Vi blev såååå förälskade och ja jag vet att man blir det i alla valpar. Men jag ville dit även för att känna känslan, se hur hon var…. om hon kändes trygg och harmonisk. Om allt var rätt mm mm…
Allt kändes så rätt!! Hon är så söt så söt så söööööööt och alldeles underbar.


Kramas med Lisa-Marie.

Trötta syskon efter lek.Gullig så man svimmar…Snart ska vi hämta hem henne, vi är så glada för lilla pyret. Om ni visste…. <3  Nu börjar ett nytt liv, men jag ser så fram emot det. När barnen vuxit upp vill jag ha något nytt att pyssla om även om tjejerna bor hemma förstås ett bra tag till.  Dom är lika glada för detta och vi är så förväntansfulla! Ni kommer förstås se henne mycket här inne även om det inte blir en hundblogg. Kanske bara i början 😉
Men, vi har ännu inte något namn. Eller jo, vi har faktiskt ett men vi är inte helt hundra. Därför tänkte jag be er läsare om hjälp och tips =) Vad tycker ni lillan ska heta? Kom gärna med förslag?! Vad tycker ni?  Vi gillar söta, busiga namn.
Stor kram från en väldigt glad Johanna
89

Häng med mig på Instagram!

@johannatoftby
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00