• 2016-03-25, 19:00
  • 7

Det är ju även våffeldagen idag, har ni ätit någon? Vi äter nästan aldrig våfflor förutom den här dagen, jo förresten. Jul på Liseberg äter tjejerna spanska våfflor med kanel. Här hemma gör jag oftast på gluterfritt, som proteinpannkakor eller kokospannkakor. Men idag blev det en “alldeles vanlig” men ändå inte. Jag fick se på Elle mat och vin att stjärnkonditorn Per Bäckström tagit fram en underbar Belgisk våffla med jordgubbsbavaroise och citronmeliss, samt en gelé fylld med rosévin. Istället för grädde, sylt och mjölk så blev det en lite “vuxnare våffla” som såg galet god ut! Kanske också för man lockas lite av vår och sommar. Han tyckte rosevin passade bra med smakerna så det testade vi!

DSC_0131

Sagt och gjort. Jag svängde ihop belgiska våfflor, smeten hittade jag här  som fick stå i flera timmar och jäsa innan. Jag  säger bara… Halleluja. Det var den godaste våfflan jag ätit. Jag hoppade gelén och serverade jordgubbsgrädde till. Dra mig baklänges vad läckert det blev.

DSC_0123

Nu är Janne här, tjejerna har precis kommit hit igen efter varit hos sin pappa på kalas och nu myser vi i soffan hela högen. Skön långfredag! Jag har även hämtat ut en del grejer på posten som jag beställt till vovven. Nedräkning =)

Ha en riktigt skön kväll alla

KRAM

 

 

2016-03-25 Johanna Toftby

Kommentarer

Annika Nykvist 5 år sen

Jösses vad gott detta såg ut!!!!!!!!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Det var det :-)
Glad Påsk!

Skåningen 5 år sen

Åååhhh…vilken underbar liten hund ni ska hämta snart, ser ut som en nallebjörn.
Lycka till när ni får hem henne.
Vem vann det fina påskägget ?
Hälsningar Skåneland.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Jaaaa visst gör hon!! Ska blir underbart!
Vinnaren är kontaktad och har fått sin vinst :)
Ska även skriva det i ett inlägg här.

Glad Påsk!

Madde 5 år sen

Vad gott det ser ut. ibland kan man hitta varianter på det som lutar åt “barnmathållet” och det blir bara så bra. Mysigt med en liten vovve. Försöker övertala herrn här hemma att skaffa en, men det är svårt. Lånar så fort det finns tillfälle. Får önska er en fortsatt fin påsk. Kram Madde

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Haha, ja det kan det allt vara… men skam den som ger sig ;)

Glad Påsk! kram Johanna

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Janne har hjälpt mig att skriva denna text: Tack alla underbara läsare för alla hälsningar och förlåt att jag inte orkat berätta mer. Trots att detta varit några av de tuffaste dygn…