ANNONS
Integritet på Tailsweep

Lillans första veterinärbesök, nu är det nära

/


Idag har hon blivit besiktigad, fått sin vaccination och är chipmärkt. Allt var jättebra, nu känns det nära! 8,5 vecka gammal och har ni sett så liten hon är.


Lilla plutten! Kan inte titta mig mätt på den här bilden, herregud så liten hon är. Duktiga veterinären Gustaf Elsing ger sprutan och kollar så allt ser bra ut.Aj, aj aj… jag blir blödig bara jag ser bilden.
Nu är det inte många dagar kvar……..här har vi handlat hem allt praktiskt, mest sånt som vi verkligen behöver och vi har fått mycket hjälp av Susanne och Håkan. Säger det igen, vilka duktiga, kärleksfulla uppfödare till den här lilla tjejen.  Otroligt seriösa, över 20 års erfarenhet och jag får massor med tips och råd. Känns tryggt inför vårt nya liv som börjar snart.
Uppfödaren har precis mätt henne, hon är 12 cm i manken nu, hahaha Ni fattar vilken ”porslinshund” vi ska få hem…
Pirrigt och spännande!

14
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00