• 2016-03-30, 16:31
  • 14

Idag har hon blivit besiktigad, fått sin vaccination och är chipmärkt. Allt var jättebra, nu känns det nära! 8,5 vecka gammal och har ni sett så liten hon är.

IMG_9082

Lilla plutten! Kan inte titta mig mätt på den här bilden, herregud så liten hon är. Duktiga veterinären Gustaf Elsing ger sprutan och kollar så allt ser bra ut.

IMG_9080

Aj, aj aj… jag blir blödig bara jag ser bilden.

Nu är det inte många dagar kvar……..här har vi handlat hem allt praktiskt, mest sånt som vi verkligen behöver och vi har fått mycket hjälp av Susanne och Håkan. Säger det igen, vilka duktiga, kärleksfulla uppfödare till den här lilla tjejen.  Otroligt seriösa, över 20 års erfarenhet och jag får massor med tips och råd. Känns tryggt inför vårt nya liv som börjar snart.

Uppfödaren har precis mätt henne, hon är 12 cm i manken nu, hahaha Ni fattar vilken “porslinshund” vi ska få hem…

Pirrigt och spännande!

 

Kommentarer

Junitjej 5 år sen

Kul att vi har gått till samma veterinär!

Sissi 5 år sen

Hej! Alltså både jag och mina döttrar tycker hunden är såååå sockersöt (Ser ut som ett gossedjur:)). Inge namn ännu? Förresten..ser ut som i Lerum…e det där du varit med hunden? Tack för bra och inspirerande blogg!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Vad goa ni är! Vi tycker också hon är det sötaste vi sett. Kan inte titta mig mätt på henne… snart är hon en i familjen! Overkligt.

Ja det är i Lerum!
Namn kommer… ;-)

Kram och tack snälla

Anne 5 år sen

Så liten! Så söt! <3

Babsan 5 år sen

Tack snälla du för ditt vänliga svar. Själv är jag “Farmor” till en liten vovve som vi också är flera att ta ansvar för och passar. Gör det så gärna hon blir så otroligt glad när vi ses. Tycker om när man kan ha en öppen dialog och är det något man undrar över att man kan fråga. Du är kommer bli bästa matte till Lillan. Nu väntar vi på namnet. Önskar en skön kväll och tack för dina goda recept.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Vad härligt att vara farmor till en goding som blir så glad. Ja detta kommer bli ett nytt kapitel i livet men alldeles underbart.
Bara att fråga, kan svara så svarar jag.

Namnet kommer :)

Roligt att du trivs här inne.
Kram Johanna

Nathalie 5 år sen

Åhhh en sån liten goding!! Vi har aldrig haft någon hund från “valpstadiet” utan tagit hand om vuxna hundar som behövt omplaceras…men nästa gång…då blir det en valp, kanske redan till sensommar/höst! Längtar så….så jag förstår er längtan efter henne!!! Njut och mys!!!!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Det är fantastiskt att “ni finns” som tar hand om stackars djur som behöver nytt hem.Men förstår vad du menar, det är något speciellt att få den “från början” även om det väntar massor med jobb nu. ;)

Om några dagar har vi henne <3

Agneta 5 år sen

Åhhh så söt!! Vår hund blivit 1år tiden går jättefort! många o långa promenader:) kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Tack! Ja, det ska bli så mysigt och en spännande tid väntar! Kram Johanna

Babsan 5 år sen

Hon kommer att göra er lyckliga så söt så liten. Vet inte om det är ok att fråga vad du fått betala för henne? Om du inte vill svara så ber jag om ursäkt för att jag frågar.
Lycka till med valplivet jobbigt men skoj.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 5 år sen

Dom är underbara, men vet om det tuffa jobbet som det också innebär. Vi är flera i familjen så har sköra kort som kan hjälpa till och min mamma kommer vara lite extramatte. L-M kommer även ta mycket ansvar i början när hon är valp eftersom hon bara kan vara hemma dom första veckorna innan nästa spruta osv.. men som du säger… vilken lycka. Precis som en nyfödd bebis haha..
En renrasig pom med den stamtavlan ligger på ca 25.000kr så det är ingen billig valp. Men desto roligare att den även inte är så “vanlig” så man ser den inte överallt.

Kram och Tack!

Linda 5 år sen

Men så söt hon är!!

Cina 5 år sen

Himmel så söt! Det mysigaste som finns att hämta en valp, nästan som att få bäbis igen. Så mycket passning och gos! Lycka till med lilla prinsessan!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Igår var min fina vän Helen´ här på lite plock och vi delade på en god flaska champagne. Så härligt att bara sitta och prata om livet, tänk att vi har varit…

Beige, beige, beige. Jag älskar beige! Kanske märks? Älskar jordnära färger och tröttnar aldrig. Här har ni dressen jag hade i helgen ni frågade efter på stories. Skulle inte kalla den mysdress…

Men alltså det här vädret kan man ju tjata om men det gör ju så mycket att det är ljusare ute. Vi får igen alla missade soltimmar i december med råge, haha.…